2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese selam kızlar ve iyi geceler bugün çok gezdik ve daha yarım saat önce eve geldik.

marji avatar işine mi girdin canım topikte herkes yenilendi
avatarlara bakıyorum kim kimdi tanıyamıyorum:)

tşk ederim canımm

kızlar fotoğrafçıya gittik bugün, ahmet hiç gülmedi o kadar uğraştık ciddi ciddi etrafı inceledi fotoğrafçıya baktı durdu

tşk ederim canımm

kızlar fotoğrafçıya gittik bugün, ahmet hiç gülmedi o kadar uğraştık ciddi ciddi etrafı inceledi fotoğrafçıya baktı durdu

hayırlı olsun fotoğraflarınız olsun her haliyle güzel çıkar bebeler

smilelerim yine çalışmıyor bilgisayarıma el attılar bikaç gündür baba oğul mahvettiler
habire kasıyor donuyor öfff ya
marjim daha farklı biraz seksüüüü biraz sevimli biraz romantik felan
uğraşların için teşekkür ederim muckkk

en baştaki tarifine uyuyor biraz

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar sağolun alıntı yapıyorum hoop donuyor bilgisayarım
o yüzden toplu teşekkürdeyim aaa smilem çalıştı :124::124::124::124::124::124:
ohhh be

yook öyle bir değiştiriyim dedim patladı gitti
kurabiyeler gibi. değişiklik iyidir yenilendik hep beraber
öyle olmus walla
senin suanki avatar cok hos romantik

tşk ederim canımm

yeni konusulmustu foto işi cektirdin demek cok güzel olmustur eminim bende düşünüyorum

öyle olmus walla
senin suanki avatar cok hos romantik

yeni konusulmustu foto işi cektirdin demek cok güzel olmustur eminim bende düşünüyorum

evet ben çektircem deyince konu açılmıştı da pek güzel olmadı hiç gülmez mi ya o kadar şebeklik yaptık. ciddi ciddi baktı
en iyisi profesyonel makine almak

evet ben çektircem deyince konu açılmıştı da pek güzel olmadı hiç gülmez mi ya o kadar şebeklik yaptık. ciddi ciddi baktı
en iyisi profesyonel makine almak

gülmedi demek onların her halleri güzel annesi,büyüyüp delikanlı olunca ne güzel cıkmısım der(ergen olunca sewmezler öyle seyleri)
walla bizde var elimin altında degil üşeniyorum arada kılıfından cıkarıp cekmeye telefon elimin altında hopp cekiyorum hergün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…