merba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
benim oğlumda 10gündr emekliyo
koltukların üstünde bişey görmesin hemen uzanıp çekiyo tv standınkikabloları çekiyo uzanıyo heryere
yerde hiçbişey bırakamıyom mutfağa yatak odasına heryere peşimden geliyo
stres annene geçmiş olsun
bende avatarımı değştireyim bari
başka başka bizimkide hep dededede anneeee diye ağlıyo hadididi hııhhıııgkk falan değişik bişeyler diyo bebekçe
ewet cnm kaynatıp veriyorum hemen hemen 125 ml suyu içiyo gündehavalar ısındı bebişler çok susuyo malum
kızlar suyu kaynatıptamı veriyosunuz
merhaba canım yazmaya vakit bulamadım 2-3 gündür giremedim bugünde bakayım dedim eylül cok huzursuz bu aralar sinirli dana :)cok zorluyo benim sinirlerimide harap ediyo bu aralar
kg verenleri tebrik ediyorum benim 72.4 300 gr almısım
bu arada kaanı dişi cıkmıs kız cok sevindim
havalar ısındı bebişler çok susuyo malum
kızlar suyu kaynatıptamı veriyosunuz
merhaba canım maşallah oğluşuna emekliyo demek bende çok bekledim emeklesin diye ama yok emeklemedi daha.
ewet cnm kaynatıp veriyorum hemen hemen 125 ml suyu içiyo günde
cnm ilkbas döne döne gidiyodu sona sürüne sürüne şimdide emekliyo bayahızlandı hemide
arkasından geliyomuş gibi oyun yapıyom hızlanıyo nasıl
bende 120lik bi biberon var onu dolduruyorum tamamen 130-140 yaparfalan yaparrewet cnm kaynatıp veriyorum hemen hemen 125 ml suyu içiyo günde
hazır su derken hangi suyu kaynatıyon musluk suyunumu ben hazır suyu kaynatıyom damacana suyucanım ben kaynatıp veriyorum hazır su vermek istemiyorum
hoşgeldin canım maşallah kızına en hızlı o demek ki
:63
senınkıde emeklıomus masallh ona
ben gidicem çektircem bugün yarın kapalı olursa diye. yaşında bi daha çektiririz
:13::13:
anneler bu diş uzarkende sorun yaşatıyormu sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyo huzursuzluğu yok ama sürekli üst değiştiriyoruz salyasından üstü sırılsıklam oluyo.gündüzleri emzik almayan çocuk emzik istiyo sanırım onlada kaşıyo dişini.diliyle falan sürekli kaşıyo.yanındaki patlayacak diyemi acaba patlayan diş uzuyo diyemi.
bu arada günde 4 kere falan kaka yapmaya başladı ishal değil ama kıvamlıda değil.az az ama daha sulu yapıyo.
birde 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyo anlamadım durduk yere dün 15 kere falan başlayıp bitti hıçkırığı.dişle alakası varmı acaba eskiden bu kadar hıçkırmazdı çünkü.
bide kucakta durmak istemeyen çocuk acayip kucağa düştü herzamankinden daha sakin bi hali var.
merba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
koltukların üstünde bişey görmesin hemen uzanıp çekiyo tv standınkikabloları çekiyo uzanıyo heryere
başka başka bizimkide hep dededede anneeee diye ağlıyo hadididi hııhhıııgkk falan değişik bişeyler diyo bebekçe
benimki anca döne döne gidiyo geri geri sürünüyo
maşallah canım oğluşuna
ne güzel oyunlar oynarsınız siz şimdi o seni kovalar sen onu.bende istiyorum ya emeklesinn artık.hani emeklerle giderlerde sonra arkalarına bakarlarya geri dönüp çok tatlı oluyrlar yaaa
ankarada birden güneş açtı ama hala çıkmaya korkuyorum yağar tekrardan diye yağmur
cnm dısınden o ben soguk salatalık veryrm resmen ıcı oyulmus oluo bı sure sonra nası saldırıyo slatlıga havuc veryrm rhtlıo
masallh senınknde cnmhele aglmasaı benımkıde emeklerken aglıo dede dede anne anne dıe oyyy yerım onu ben
insallah diştendir bizimde bi cıksa prinçlermerhaba canım
diştendir belki huzursuzluğu canım
evet canım dişimiz göründü nihayet
canım ben kaynatıp veriyorum hazır su vermek istemiyorum
ay ne güzel bizimkide 2.ci asamada suan 15 güne kadar emekleyecegini umuyorum:)cnm ilkbas döne döne gidiyodu sona sürüne sürüne şimdide emekliyo bayahızlandı hemide
arkasından geliyomuş gibi oyun yapıyom hızlanıyo nasıl
ankarada birden güneş açtı ama hala çıkmaya korkuyorum yağar tekrardan diye yağmur
cnm fatihte iyi kuduruyor :)benim arkadaşın 1 ay büyük kızı cnm oda 4 gün ishal olmuş ateş olmuş ishal oluyormuş diyor 4-5 kere yaptı kaka diye söylediaynen canım ya emzirirken hiç yemediğim kadar tatlı yiyorum eskiden 1 dilim baklavayı anca yerdim tatlı çok sevmezdim.doğumdan beri otursam yarım kilo baklava yerim yani.benim şansım kilo almıyorum yesemde.
çok vereceğin kilo yokmuş canım yaaa gider onlar hemencecik.
bencede koşu bandını göz önüne al canım gelip geçtikçe iki tur atarsın
oğluş iyi canım şükür çok huysuzluk yapmadı diş ama sürekli eli ağzında eli olmassa başka şeyler çok kaşınıyo heralde.ya uzuyo diye kaşınıyo yada yanındakide patlıyacak anlamadım.
fatih nasıl canım
canım annen ameliyatmı oldu yanlışmı anladım ondanmı misafirlerin var geçmiş olsun bacım.
teşekkürler teyzesi patladı ilk incimiz ve uzuyor yavaş yavaş gülünce görüyorum ucundan acıcık elimi çok sürmek istemiyorum annem yamuk uzar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama sürekli bakmak geliyor içimden.arada yokluyorum yanındakide patladımı diye bakıyorum.
normal cnm hemencik çıkarsın dişleri inşallahanneler bu diş uzarkende sorun yaşatıyormu sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyo huzursuzluğu yok ama sürekli üst değiştiriyoruz salyasından üstü sırılsıklam oluyo.gündüzleri emzik almayan çocuk emzik istiyo sanırım onlada kaşıyo dişini.diliyle falan sürekli kaşıyo.yanındaki patlayacak diyemi acaba patlayan diş uzuyo diyemi.
bu arada günde 4 kere falan kaka yapmaya başladı ishal değil ama kıvamlıda değil.az az ama daha sulu yapıyo.
birde 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyo anlamadım durduk yere dün 15 kere falan başlayıp bitti hıçkırığı.dişle alakası varmı acaba eskiden bu kadar hıçkırmazdı çünkü.
bide kucakta durmak istemeyen çocuk acayip kucağa düştü herzamankinden daha sakin bi hali var.
merba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
bende 120lik bi biberon var onu dolduruyorum tamamen 130-140 yaparfalan yaparr
hazır su derken hangi suyu kaynatıyon musluk suyunumu ben hazır suyu kaynatıyom damacana suyu
cnm dısınden o ben soguk salatalık veryrm resmen ıcı oyulmus oluo bı sure sonra nası saldırıyo slatlıga havuc veryrm rhtlıo
masallh senınknde cnmhele aglmasaı benımkıde emeklerken aglıo dede dede anne anne dıe oyyy yerım onu ben
her halleri çok şeker cnm emekler emir kaanda
ama böyle daha zor cnm tutamıyorum kucağıma alıyom yaramzlık yapınca ağlıyo kendini geri geri atıyo
az önce yatak odasında bez poşetini dağıtmış süpürgenin fişini çekmiş artık hep dikkat etmek gözünü ayırmamak gerekiyo
ewet cnm bence durma esinde ewdeyken gezin
cnm fatihte iyi kuduruyor :)benim arkadaşın 1 ay büyük kızı cnm oda 4 gün ishal olmuş ateş olmuş ishal oluyormuş diyor 4-5 kere yaptı kaka diye söyledi
normal cnm hemencik çıkarsın dişleri inşallah
maşallah oğluna
kızlar siz çorap işini naptınız çift çorap giydiriyorum ayağı soğuk oluyo.tek çorap ile ayakkabı giydiriyorum ayakları su içinde kalıyo terliyo.bez ayakkabılarımız küçüldü hep yenilerini alayım barii.sade çorapla olmuyo galiba.
eskiden çorapve ayakkabı giydrirrdim
şimdi ttek çorap giydiriyom bazende tek ayaklı alt bi kaç haftadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?