2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım maşallah oğluşuna emekliyo demek bende çok bekledim emeklesin diye ama yok emeklemedi daha.

merhaba canım
diştendir belki huzursuzluğu canım
evet canım dişimiz göründü nihayet

havalar ısındı bebişler çok susuyo malum
kızlar suyu kaynatıptamı veriyosunuz

canım ben kaynatıp veriyorum hazır su vermek istemiyorum

cnm ilkbas döne döne gidiyodu sona sürüne sürüne şimdide emekliyo bayahızlandı hemide
arkasından geliyomuş gibi oyun yapıyom hızlanıyo nasıl

benimki anca döne döne gidiyo geri geri sürünüyo

maşallah canım oğluşuna

ne güzel oyunlar oynarsınız siz şimdi o seni kovalar sen onu.bende istiyorum ya emeklesinn artık.hani emeklerle giderlerde sonra arkalarına bakarlarya geri dönüp çok tatlı oluyrlar yaaa

ankarada birden güneş açtı ama hala çıkmaya korkuyorum yağar tekrardan diye yağmur

hoşgeldin canım maşallah kızına en hızlı o demek ki

:63
senınkıde emeklıomus masallh ona

ben gidicem çektircem bugün yarın kapalı olursa diye. yaşında bi daha çektiririz

:13::13:

cnm dısınden o ben soguk salatalık veryrm resmen ıcı oyulmus oluo bı sure sonra nası saldırıyo slatlıga havuc veryrm rhtlıo

masallh senınknde cnm hele aglmasaı benımkıde emeklerken aglıo dede dede anne anne dıe oyyy yerım onu ben

her halleri çok şeker cnm emekler emir kaanda
ama böyle daha zor cnm tutamıyorum kucağıma alıyom yaramzlık yapınca ağlıyo kendini geri geri atıyo
az önce yatak odasında bez poşetini dağıtmış süpürgenin fişini çekmiş artık hep dikkat etmek gözünü ayırmamak gerekiyo

ankarada birden güneş açtı ama hala çıkmaya korkuyorum yağar tekrardan diye yağmur

ewet hava güneş açtı güzel biz yarım saat önce ömerle dışarda hava aldık sıcaktı hemde

cnm hoşgeldin sende seninki kızmı erkekmiydi hatrlayamadım:44: adı neydi kaç eylül doğumlu

merhaba canım
diştendir belki huzursuzluğu canım
evet canım dişimiz göründü nihayet

canım ben kaynatıp veriyorum hazır su vermek istemiyorum
insallah diştendir bizimde bi cıksa prinçler

cnm ilkbas döne döne gidiyodu sona sürüne sürüne şimdide emekliyo bayahızlandı hemide
arkasından geliyomuş gibi oyun yapıyom hızlanıyo nasıl
ay ne güzel bizimkide 2.ci asamada suan 15 güne kadar emekleyecegini umuyorum:)
kaynattıktan sonra hangi su olursa olsun bence ben sabah cay koyuyorum musluk suyuyla kaynayınca ona ayırıyorum suyunu gerisi cay demlemeye:)

cnm fatihte iyi kuduruyor :)benim arkadaşın 1 ay büyük kızı cnm oda 4 gün ishal olmuş ateş olmuş ishal oluyormuş diyor 4-5 kere yaptı kaka diye söyledi
normal cnm hemencik çıkarsın dişleri inşallah

maşallah oğluna

bende 120lik bi biberon var onu dolduruyorum tamamen 130-140 yaparfalan yaparr

hazır su derken hangi suyu kaynatıyon musluk suyunumu ben hazır suyu kaynatıyom damacana suyu

bende havuç veriyorum bi kere salatalık vermişt,im koca bi parça koparmış eşim farketmiş çok korktum bidaha vermedim.

benimkide kendini kucağımdan atıyo ama yürüycem diye emekleme yok ellerinden tutup yürütücem oraya buraya saldırıcak.bel falan kalmadı bende yürüteimzde var ama oğlanı kesmiyo

ewet cnm bence durma esinde ewdeyken gezin

eşim tek başına çıktı bile eksikleri vardı onalrı almak için.ben çıkmasakmı falan deyince yalnız çıkmak zounda kaldı.geldin bide bizi çıkar diycem.

canım son kakasını yine sert yaptı anlamadım gitti ben bu çocuğu.ateşimiz yok çok şükür ama ellerinde bi sıaklık var.

ohh kudursun bakalım fatih paşa.

kızlar siz çorap işini naptınız çift çorap giydiriyorum ayağı soğuk oluyo.tek çorap ile ayakkabı giydiriyorum ayakları su içinde kalıyo terliyo.bez ayakkabılarımız küçüldü hep yenilerini alayım barii.sade çorapla olmuyo galiba.

herkeste bi avatar degişikligi olmus
moon eliföykünün avatarıda tam senlikmiş

eskiden çorapve ayakkabı giydrirrdim
şimdi ttek çorap giydiriyom bazende tek ayaklı alt bi kaç haftadr

eskiden çorapve ayakkabı giydrirrdim
şimdi ttek çorap giydiriyom bazende tek ayaklı alt bi kaç haftadr

ayaklarına hiç bakıyomusun canım soğuk oluyomu.bizim ev 26 dereceyken bile ayakları soğuk oluyo.çi,ft çorapla

canım senin oğlan nasıl emeklemeye başladı .benimki ayaklarıyla emekleme pozisyonuna geçiyo ama ellerini kullanamıyor kafa üstü geliyor sinirlenip bırakıyo sonra

bu arada avatarın çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…