herkeste bi avatar degişikligi olmus
moon eliföykünün avatarıda tam senlikmiş
ewet hava güneş açtı güzel biz yarım saat önce ömerle dışarda hava aldık sıcaktı hemde
cnm hoşgeldin sende seninki kızmı erkekmiydi hatrlayamadım:44: adı neydi kaç eylül doğumlu
ayaklarına hiç bakıyomusun canım soğuk oluyomu.bizim ev 26 dereceyken bile ayakları soğuk oluyo.çi,ft çorapla
canım senin oğlan nasıl emeklemeye başladı .benimki ayaklarıyla emekleme pozisyonuna geçiyo ama ellerini kullanamıyor kafa üstü geliyor sinirlenip bırakıyo sonra
bu arada avatarın çok güzel canım
hg canım 6 eylül dogumlu 3 kızımız olduh.b cnm kı bnmkı ebrar humeyra adı 6 eylul dogumlu
bızde parka gttık cımlerde emekleı oynadı uykusu geldı ytrdm uyndı smdı kucagımda
bizimki yakın demekkicnm normal oluyo zaten çok harekettliler üşümezler diye tahmin ediyorum
ilk zamanlar bizimkide öyleydi seninkide yakında baslıcak elleri ve ayakları üstüne kalkıyo köprü oluyo gibiydi duruyodu öyle sonra gitmeye basladı
avatarım harektliydi buraya koyunca oynamıyo ama
hg canım 6 eylül dogumlu 3 kızımız oldu
suksuk
fufa
arzural
varmıydı baska hatırlayamadım:44::44:
bizimki yakın demekki
avatar burdakı veb formatı desteklemesi gerekiyo cnm
ölemı bnm dogum gnmde 6 eylul bu sene buyuk partı var bızde heyecanla beklıyrm 6 eylulu
ayy ne kadar sanslısın az bi ihtimal ama tutturmussun:)
bende sadece gününü tutturdum benimkide 6 ocak
ama oda bişi dimi
merba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
benim oğlumda 10gündr emekliyo
koltukların üstünde bişey görmesin hemen uzanıp çekiyo tv standınkikabloları çekiyo uzanıyo heryere
yerde hiçbişey bırakamıyom mutfağa yatak odasına heryere peşimden geliyo
stres annene geçmiş olsun
bende avatarımı değştireyim bari
başka başka bizimkide hep dededede anneeee diye ağlıyo hadididi hııhhıııgkk falan değişik bişeyler diyo bebekçe
havalar ısındı bebişler çok susuyo malum
kızlar suyu kaynatıptamı veriyosunuz
kızlar siz çorap işini naptınız çift çorap giydiriyorum ayağı soğuk oluyo.tek çorap ile ayakkabı giydiriyorum ayakları su içinde kalıyo terliyo.bez ayakkabılarımız küçüldü hep yenilerini alayım barii.sade çorapla olmuyo galiba.
ne güzel denk gelmiş normal doğum muydu ?ölemı bnm dogum gnmde 6 eylul bu sene buyuk partı var bızde heyecanla beklıyrm 6 eylulu
benim doğum günümde 8 ocak:)))ayy ne kadar sanslısın az bi ihtimal ama tutturmussun:)
bende sadece gününü tutturdum benimkide 6 ocak
ama oda bişi dimi
ne güzel denk gelmiş normal doğum muydu ?
benim kız da hivda 5 eylül doğumlu..
benim doğum günümde 8 ocak:)))
kızımınki de 09.05.
eşiminki de 05.09
zaten babaya benziyor
bizde bu şekilde tutturdukk
hivda baska tarihtede dogsa sen onu bi tarihe ayarlarsın bu sekildene güzel denk gelmiş normal doğum muydu ?
kızımınki de 09.05.
eşiminki de 05.09
zaten babaya benziyor
kızlar düğün mevsimide acıldı burda 2 düğün var saz sesleri eşliğinde yazıyorum
o degilde ben düğün sonu havai fişek seslerini düşünüyorum tam uyudugu saate denk gelmese bari
geçmiş olsun canım, kolay gelsinsağol canım özlediniz beni demek bende sizleri özlüyorum buraya öpme smilesi koyuyorum
bilgisayarım iyice donuyor internet kopuyor anam ameliyatlı bende misafirler dolup dolup boşalıyor derken girmek pek nasipolmuyor
dün bi göz attım kaanımı çok tebrik ediyorum maşallah dişlere geriside şipşak gelsin inşallah
her an ısırabilirşimdilik ısırmıyor sonradan ısırmaya başlıyorlar sanırım dimi.
ahmetin dişleri çıkmışmıdı canım
maşallah oğlunamerba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
koltukların üstünde bişey görmesin hemen uzanıp çekiyo tv standınkikabloları çekiyo uzanıyo heryere
başka başka bizimkide hep dededede anneeee diye ağlıyo hadididi hııhhıııgkk falan değişik bişeyler diyo bebekçe
herzamankinden çok ilgi hep oyun istiyo çabuk sıkılıyo
2dişimizle ısırıyoruz arada çok acıyo ama
bide benm sürekli biyerlerimş yemek istiyo mesela emerken memeyi bırakınca neresi gelirse yapışıyo göbeğime falan
hatta kucama alınca boynuma yanama koluma
bide dün dışardaydk karnı acıktı kucağıma aldım avmde kıyafetn üstünden emmeye calışıyo açmaya saldrıyo faln çok komikti yavrum çok acıkmış demk ilk defa böle saldrdı
hazır su içiyoruz ondan içiriyorum direk kaynatmadım hiç rahat anneyim sanırımhavalar ısındı bebişler çok susuyo malum
tek çorap giydiriyorum evde. dışarı çıkarken de patik ayakkabılardan çorabın üstünekızlar siz çorap işini naptınız çift çorap giydiriyorum ayağı soğuk oluyo.tek çorap ile ayakkabı giydiriyorum ayakları su içinde kalıyo terliyo.bez ayakkabılarımız küçüldü hep yenilerini alayım barii.sade çorapla olmuyo galiba.
güzel olmuşne güzel denk gelmiş normal doğum muydu ?
kızımınki de 09.05.
eşiminki de 05.09
zaten babaya benziyor
Ben direkt hazır su veriyorum kaynatmıyorum hiçhavalar ısındı bebişler çok susuyo malum
kızlar siz çorap işini naptınız çift çorap giydiriyorum ayağı soğuk oluyo.tek çorap ile ayakkabı giydiriyorum ayakları su içinde kalıyo terliyo.bez ayakkabılarımız küçüldü hep yenilerini alayım barii.sade çorapla olmuyo galiba.
ayaklarına hiç bakıyomusun canım soğuk oluyomu.bizim ev 26 dereceyken bile ayakları soğuk oluyo.çi,ft çorapla
canım senin oğlan nasıl emeklemeye başladı .benimki ayaklarıyla emekleme pozisyonuna geçiyo ama ellerini kullanamıyor kafa üstü geliyor sinirlenip bırakıyo sonra
bu arada avatarın çok güzel canım
geçmiş olsun canım, kolay gelsin
her an ısırabiliro kaşınmanın hırsıyla ısırıyodu ahmet çıkarken
1 buçuk ay oldu bizim diş çıkalı , siz beni beğenmiyo musunuzahmetimi sevmiyo musunuz
emekliyo dedim unutmuşsunuz dişi var herşeyi ısırıp yiyo yazdım daha dün unutmuşsunuz
şaka tabi ama unutmayın benim ahmetimi
maşallah oğluna
oğlum da odada beni bırakıp çıkıyo sesleniyorum arkasından dönüp bakıyo aynen yola devam
güzel bi şey ama işimiz zorlaşıyo gittikçe
hazır su içiyoruz ondan içiriyorum direk kaynatmadım hiç rahat anneyim sanırım
tek çorap giydiriyorum evde. dışarı çıkarken de patik ayakkabılardan çorabın üstüne
eller ayaklar hafif serin olabilir bence
güzel olmuş
Ben direkt hazır su veriyorum kaynatmıyorum hiç
Aynen iki çorap giydiriyorum ev 25 derece onda bile soguk
Bezelye ayaklarıayakkabı da 20 no aldık büyük ama
Çıt çıtı yapışmıyor üst kısmı ayagının tombiş ya ondan olmuyor
sağollll evet ya gidecek ya gidecekkkk
bir de regl olsaydım tam giderdi inş. haftaya da 1 derimm
bu arada hani bana avatarr
Eşim yanımda telden giriyorum avatarımı görmüş bu kim dio dedim ben
Evli barklı çocuklusun öyle avatar mı olur diyo kop kop
sağol bebem internet sorunlu ve çok başım kalabalık
sadece dizide bayılıyorum avatar yapmam smilelerim yine çalışmıyo bu arada benim için daha usturuplu sevimli romantik bi avatar bulsana marji
gıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık
he bacım bildin
niye öyle oldu neyse bende fos çıktım haftaya veririz diycem ama demoralize oldum nedense
avatarlar değişik olmuş güzelmi desem ne desem bilemedim daha çok anne topiği değildi başka topiklere benzemiş
bunu niye alıntıladım bilmiyorum maşallah bebelere diyeyim
sekos tebrikler şampiyon belli oldu
senle kilolarımız yakın yarışalım bari gaza geliriz
tıbben incelenmen lazım 73 kilo ve incesin
bıldırcın şokta burda kahkaha smileleri bolca var
gayet iyi vermişsin tebrikler güzelim haftaya regl bitimi daha iyi olur
tembeliz doğru fırsat olsada dinlenmeyi tercih ediyoruz
sağol canım özlediniz beni demek bende sizleri özlüyorum buraya öpme smilesi koyuyorum
bilgisayarım iyice donuyor internet kopuyor anam ameliyatlı bende misafirler dolup dolup boşalıyor derken girmek pek nasipolmuyor
dün bi göz attım kaanımı çok tebrik ediyorum maşallah dişlere geriside şipşak gelsin inşallah
anneler bu diş uzarkende sorun yaşatıyormu sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyo huzursuzluğu yok ama sürekli üst değiştiriyoruz salyasından üstü sırılsıklam oluyo.gündüzleri emzik almayan çocuk emzik istiyo sanırım onlada kaşıyo dişini.diliyle falan sürekli kaşıyo.yanındaki patlayacak diyemi acaba patlayan diş uzuyo diyemi.
bu arada günde 4 kere falan kaka yapmaya başladı ishal değil ama kıvamlıda değil.az az ama daha sulu yapıyo.
birde 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyo anlamadım durduk yere dün 15 kere falan başlayıp bitti hıçkırığı.dişle alakası varmı acaba eskiden bu kadar hıçkırmazdı çünkü.
bide kucakta durmak istemeyen çocuk acayip kucağa düştü herzamankinden daha sakin bi hali var.
şimdilik ısırmıyor sonradan ısırmaya başlıyorlar sanırım dimi.
ahmetin dişleri çıkmışmıdı canım
merba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?