maşallah marji bunu az bebek yapar canım bizimki dana gibi bakıyor
sağol canımIyi geceler kizlar
Stresim kolyeni gule gule kullan canim
Mertosumun yeni incileri de hayirli olsun
Cok yorgunum sebos uyurken sizayim ben de
Yarin is var
Opuldunuz
günaydın anneler
dükkanı kapattığım gibi açarım da
teyzeler hepinize merhaba oğlumun üst dişleride patladı bugün tam 4 tane dişi oldu
:119::119::119::119::119:
hem seviniyorum hem korkuyorum memelerimi kopartır diye:18::18::18:
çok huzursuz bu aralar yine nedeni belli oldu
efe 2 aya yakındır yapıyor çok şirin oluyorlarşimdi hem alkış yapıp hem yürüteçte yürüyor daha komik oluyor
aynı ben otorite nasıl kuracam
kıda hıc sarılma huyu yok kucaga gelıyosada ama bskdr bı yere uzanmydr bızı arac olrak kullanmak ıcın gelıo:)babasıda kızıo azcık sarıl dıe ama bızımkın kafa sureklı bısıler arıo etraftaahmet cici diyor bilerek hemde daha doğrusu ciji ciji diyip seviniyor 1 hafta kadardır
bende cici sensin diyorum utanıp sarılıyor bana
benımkıne lıon veryrm suratı hıc burusmadan saldırıo yıyo o yerken benm suratımınseklı degısıo ama benmkınde tık yok :)sen nasılsın bebeksın ya dıyorum azvık burustur suratınıeline erik verdim bugün ahmetin büyük olanlardan. hep dişliyo hem yüzünü buruşturup ağlıyo ekşi geldikçeçok güldüm
kızlar sizin bebeklerdede taklit yapma varmı mert çoğu şeyi taklit etmeye başladı çok şeker oluyor.
mesela babası gerinip esniyor oda yapıyortıpkısını bir kelime söylersek aynısın söylemeye çalışıyor
GÜNAYDIN
ben gerçi hoşaf gibiyim acayip yorgunum
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebekbeni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız
öksürük taklit ediyor ama bazen bazen de hiç oralı olmuyor
genelde biz yemek yerken agzını oynatıyor ekmek istiyor
günaydınnnn stressss kapmışsın kolyeyiiGÜNAYDIN
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebekbeni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız
noldu ya çocuklarımıza böylebeni de şeboş hiç uyutmadı cnm
aynıyım senle
GÜNAYDIN
sizler nasılsınız
GÜNAYDIN
sizler nasılsınız
maşallah fufa kızına..ıyız sukur ebrar bu gece guzel uyudu bnde dınlndm halada uyuyo masallhsbh 7,30 kalktm esımı yolldm uyucktm sımdı uyanır uyku sersemı olurum dıe yatmdm keskede uyusymsm valla hanfendı keyıf yapıo hala gercı bnmde ısıme gelıo dınlenyrm o uyurken
kız stres benim oğlumda beni hiç uyutmadı akşam çok erken uyudu o yüzden bütün gece uyanıktı ağlamıyordu kendi kendine oynuyordu ama ben yinede uyumadım zaten bu uykusuzluk yüzünden nerdeyse evi yakıyordum geçen gün
maşallah fufa kızına..
saat kaçta uyumuştu gece?
aman dikkatli olmak gerek, nasıl yakacaktın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?