2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Iyi geceler kizlar
Stresim kolyeni gule gule kullan canim
Mertosumun yeni incileri de hayirli olsun
Cok yorgunum sebos uyurken sizayim ben de
Yarin is var
Opuldunuz

Iyi geceler kizlar
Stresim kolyeni gule gule kullan canim
Mertosumun yeni incileri de hayirli olsun
Cok yorgunum sebos uyurken sizayim ben de
Yarin is var
Opuldunuz
sağol canım
bende yorgunum makinada şimdi durur son parti asıp yatarım inşallah
bende hepinizi öpüyorum kızlar iyi geceler

hayırlı olsun yenı ıncılerı masallah oglunabızımkınn alt dıslerı daha yenı cıkıo
efe 2 aya yakındır yapıyor çok şirin oluyorlarşimdi hem alkış yapıp hem yürüteçte yürüyor daha komik oluyor

aynı ben otorite nasıl kuracam

masallh bnmkıde yenı basldı yurtcte alkıslyrk gezıo hyrdr kızım noluo dıyorum baslıo gulmeye

ahmet cici diyor bilerek hemde daha doğrusu ciji ciji diyip seviniyor 1 hafta kadardır
bende cici sensin diyorum utanıp sarılıyor bana
kıda hıc sarılma huyu yok kucaga gelıyosada ama bskdr bı yere uzanmydr bızı arac olrak kullanmak ıcın gelıo:)babasıda kızıo azcık sarıl dıe ama bızımkın kafa sureklı bısıler arıo etrafta
ayy yerım ben onu ne sekr oluodur bızım

eline erik verdim bugün ahmetin büyük olanlardan. hep dişliyo hem yüzünü buruşturup ağlıyo ekşi geldikçe çok güldüm
benımkıne lıon veryrm suratı hıc burusmadan saldırıo yıyo o yerken benm suratımınseklı degısıo ama benmkınde tık yok :)sen nasılsın bebeksın ya dıyorum azvık burustur suratını

maşllh oglunabaya hızlı senınkı cnm bzmkının ole seylerı pek yok ama cıkardıgımız seslerı taklıt etmeye calısıo mamayı falan gorsun mamamm mamamm dıo

GÜNAYDIN
ben gerçi hoşaf gibiyim acayip yorgunum
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebek beni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız

öksürük taklit ediyor ama bazen bazen de hiç oralı olmuyor
genelde biz yemek yerken agzını oynatıyor ekmek istiyor

aynı bizz.. bu aralar bir şeyler geveliyor kızdığında felaket oluyor, gülüyoruz yazamııyorum nasıl ses çıkardığını

GÜNAYDIN
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebek beni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız
günaydınnnn stressss kapmışsın kolyeyii eşine
çiçek de almıştır kafaya atmadın demi bu kezz

biz de uymadık 2 saat uğraştım uyutmak için, saat başı kalkarak teşekkür etti kızım bana
sersem gibiyim şimdi de zorla uyuttum fönü kapatmaya korkuyorumm

GÜNAYDIN
sizler nasılsınız

ıyız sukur ebrar bu gece guzel uyudu bnde dınlndm halada uyuyo masallhsbh 7,30 kalktm esımı yolldm uyucktm sımdı uyanır uyku sersemı olurum dıe yatmdm keskede uyusymsm valla hanfendı keyıf yapıo hala gercı bnmde ısıme gelıo dınlenyrm o uyurken

GÜNAYDIN
sizler nasılsınız

kız stres benim oğlumda beni hiç uyutmadı akşam çok erken uyudu o yüzden bütün gece uyanıktı ağlamıyordu kendi kendine oynuyordu ama ben yinede uyumadım zaten bu uykusuzluk yüzünden nerdeyse evi yakıyordum geçen gün

maşallah fufa kızına..
saat kaçta uyumuştu gece?

aman dikkatli olmak gerek, nasıl yakacaktın ki?

maşallah fufa kızına..
saat kaçta uyumuştu gece?

aman dikkatli olmak gerek, nasıl yakacaktın ki?

valla bu aralar uğursuzluk etrafımda dönüyor hadi hayırlısı çok unutkan olmuşum geçen yemeği ocağa verdim rüzgar uyuyordu ben de tv karşısında uzandım kendimden geçmişim ağlama sesiyle bi uyandım ki yemeğim kömür olmuş ve o kömür dumana dönüşmüş çok şükür yangın falan çıkmadı oğlum ağlamasa ben daha uyurdum kim bilir neler olurdu koku da almadım her yer duman oldu ev çok kötü kokuyor 3 gündür her taraf açık olmasına rağmen koku gitmedi yarın bahar temizliği yapacam umarım koku kalmaz

yemeği yaktığım gün telefonumuda iş yerinde unutmuştum sonra 100 tl kaybettim nasıl kaybettiğimi hatırlamıyorum bide geçen gün biberonu mutfağa bırakmışım sonra da içerde biberon arıyorum:18 kendimden korkmaya başladım valla:18::18::18:sizde de var mı unutkanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…