- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ahmet mem mem diye ağlıyodu bi de bum bhum gibi bi ağlama çıkardı bu ara. yazık yavrum su mu istiyo ki
efe de aglarken memmmmmmmmmm diyo ve vurgulu söylüyor aynıu mı ne bunlar
ben gülüyorum o haline
balonlarını patlatacam ben de senin
yok artık kalsın sürekli degiştirince anlamı kalmıyor avatarımı gören ahanda karamın desin ayol
bizimkide meme isteyince mem diye ağlıyor hepsi aynı demekki.
bide dediği diğer şeyler baba,mama,abba,anne,memem,dede ve bilmediğim birsürü şey gitgide kelime dağırcını geliştiriyor bide çok konuşkan maşallahbütün gün konuşuyor
kızım uyandı hızlaca yazayım dedim alıntı yaptım ama kıza koştum tekrar uyumaya çalışıyoor
iyi geceler
uçuşanı yap dedim yani canım ben yapmadım senden kaynaklanıyor diğeri fazla seksiydi ama
evet ya digeri çok seksitdi evli barklı kadına yakışmıyordueşim de ima etti zaten
mikili avatarımı özledim
ona dön o zaman canım
sekosun albime bakmiştımneye bakıyodun stress hangi eklentiyeyakaladım seni
bilge miyim şimdi benseni bunaltmak için sormyorum dadlum sadece ögreneyim diye yarın bizim başımıza da gelir ondan dedim ögrenek
bilgelik iyidir bilgilenmek de
sekosun albime bakmiştım
bilge miyim şimdi ben
evet daha seni yansıtıyorduevet ya digeri çok seksitdi evli barklı kadına yakışmıyordueşim de ima etti zaten
mikili avatarımı özledim
ahmet ağladı biraz emzirdim şimdi babası sallıyor çıkıcam bende8 kişisiniz orda niye konuşmuyorsunuzçıkacam birazdan hadi ama
kızlar sizin bebeklerdede taklit yapma varmı mert çoğu şeyi taklit etmeye başladı çok şeker oluyor.
mesela babası gerinip esniyor oda yapıyortıpkısını bir kelime söylersek aynısın söylemeye çalışıyor
maşallah marji bunu az bebek yapar canım bizimki dana gibi bakıyorkızlar sizin bebeklerdede taklit yapma varmı mert çoğu şeyi taklit etmeye başladı çok şeker oluyor.
mesela babası gerinip esniyor oda yapıyortıpkısını bir kelime söylersek aynısın söylemeye çalışıyor
evet daha seni yansıtıyordu
ahmet ağladı biraz emzirdim şimdi babası sallıyor çıkıcam bende
tabi evli barklı kadının eteği uçuşmazgak gak
marji bana sahte avatar vermişsin ya da kocamın korkusundan etegim söndü
meem diye ağlıyosa tutan bana getiriyodu emip uyuma zamanı demek oluyoefe de aglarken memmmmmmmmmm diyo ve vurgulu söylüyor aynıu mı ne bunlar
ben gülüyorum o haline
maşallah mert konuşkan. bizim daha 2 gündür dede diyo. o da net değil karışık bişiler geveleyip duruyobizimkide meme isteyince mem diye ağlıyor hepsi aynı demekki.
bide dediği diğer şeyler baba,mama,abba,anne,memem,dede ve bilmediğim birsürü şey gitgide kelime dağırcını geliştiriyor bide çok konuşkan maşallahbütün gün konuşuyor
maşallah mert paşaya yaakızlar sizin bebeklerdede taklit yapma varmı mert çoğu şeyi taklit etmeye başladı çok şeker oluyor.
a evet öksürük takliti bizdede varöksürük taklit ediyor ama bazen bazen de hiç oralı olmuyor
genelde biz yemek yerken agzını oynatıyor ekmek istiyor
maşallah marji bunu az bebek yapar canım bizimki dana gibi bakıyor
maşallah marji bunu az bebek yapar canım bizimki dana gibi bakıyor
hepinize iyi geceler kızlar mert çok ağlıyor görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?