yeşim önce öyle oluyorlar efe 5 günde çözdü her yere gidiyor
bugün baktık sesi kesildi bi baktık gitmiş çamaşır makinesini izliyor pür dikkat
yarım saat gıkı çıkmadan izledi mısır patlatıp verecektim neredeyse
acaba reglinin bir yan etkisimi bacaklarına ağrı vurması çünkü bayılanlar kusanlar bile oluyor:44: geçmiş olsun canım
yavrum ya anneye jest mi yapmış
ben 10 gündür kaynatmadan damacana suyu veriyorum
hayırlı olsun
benimki kirli bezini bile vermedi kabızda yüne kendileri
büyük oğlanda anne bugün bana ne alacan anneler günü ya diyo
amaaa eşim o pintilere uymamış beni mutlu eden bi hediye almışşşş
aman canım ama artık ümüdüm kalmadıbiz daha bekleriz bu gidişle
ahmet cici diyor bilerek hemde daha doğrusu ciji ciji diyip seviniyor 1 hafta kadardır
bende cici sensin diyorum utanıp sarılıyor bana
şimdi tehlikeli bir oyuncagı ya da gitmemesi gereken yerde engel oluyoz ya büyüyünce diretecek ve aglayacaklar dimi
çok tatlı bu bebek milleti
efe nasıl oldu rahatmı
ahmetin bu ağız yaraları bugün yine çıkmış noluyor anlamıyorum artık
hele inatçı bi kişilikse ne ağlama ne ağlama
eline erik verdim bugün ahmetin büyük olanlardan. hep dişliyo hem yüzünü buruşturup ağlıyo ekşi geldikçeçok güldüm
kızlar sizin bebeklerdede taklit yapma varmı mert çoğu şeyi taklit etmeye başladı çok şeker oluyor.
mesela babası gerinip esniyor oda yapıyortıpkısını bir kelime söylersek aynısın söylemeye çalışıyor
GÜNAYDIN
ben gerçi hoşaf gibiyim acayip yorgunum
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebekbeni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız
ıyız sukur ebrar bu gece guzel uyudu bnde dınlndm halada uyuyo masallhsbh 7,30 kalktm esımı yolldm uyucktm sımdı uyanır uyku sersemı olurum dıe yatmdm keskede uyusymsm valla hanfendı keyıf yapıo hala gercı bnmde ısıme gelıo dınlenyrm o uyurken
yemeği yaktığım gün telefonumuda iş yerinde unutmuştum sonra 100 tl kaybettim nasıl kaybettiğimi hatırlamıyorum bide geçen gün biberonu mutfağa bırakmışım sonra da içerde biberon arıyorum:18 kendimden korkmaya başladım valla:18::18::18:sizde de var mı unutkanlık
günaydın kızlar.iyi haftalar...gece yağız pek uyutmadı beni....dişleri çıkınca rahatladı derken ne oldu 2 gecedir anlamadım.....ya kızlar bebişlerinizin eline bisküvi kraker falan veriyor musunuız?benim komşu ver artık eline ezmeyi öğrensn falan dedi de...boğazına kaçar diye korkuyorum..
çok geçmş olsunvalla bu aralar uğursuzluk etrafımda dönüyor hadi hayırlısı çok unutkan olmuşum geçen yemeği ocağa verdim rüzgar uyuyordu ben de tv karşısında uzandım kendimden geçmişim ağlama sesiyle bi uyandım ki yemeğim kömür olmuş ve o kömür dumana dönüşmüş çok şükür yangın falan çıkmadı oğlum ağlamasa ben daha uyurdum kim bilir neler olurdu koku da almadım her yer duman oldu ev çok kötü kokuyor 3 gündür her taraf açık olmasına rağmen koku gitmedi yarın bahar temizliği yapacam umarım koku kalmaz
hemde nasıl var her şeyi unutuyorum kaka yaptı mı hatırlamıyorum, dünden kalan yemeği unutup tekrar yemek yaptığımı bile bilirim salatasına kadar hemde, buzdolağpta yemek tenceresini gördüğüm halde dalıp yaptım.. ama çok şükür suyunu kaynatmada unuttuğum oldu yemeğği daha değillyemeği yaktığım gün telefonumuda iş yerinde unutmuştum sonra 100 tl kaybettim nasıl kaybettiğimi hatırlamıyorum bide geçen gün biberonu mutfağa bırakmışım sonra da içerde biberon arıyorum:18 kendimden korkmaya başladım valla:18::18::18:sizde de var mı unutkanlık
dişiniz hayırlı olsun evet bende alltan bekliyordum sizden, herkesin iki alt çıkacak diye bi genelleme yok bence, kimi bebekler de üstü çıkarırlar ilk, demek ki oğluşun bi alt bi üst çıkaranlardankızlar merhaba
daha geçmiş okuyamadım birazdan gidicem geçmişe
bizim üst dişimiz patlamış alttakinin yanındakini beklerken üstten patladı.yani bi altta bi üstte oldu şimdi normalmi ya.altta ikiisnin patlaması gerekmişyormu önce.bi alttan bi üstten tuhaf değilmi.
bide üst dişine bakarken diş damağında 2 tane beyaz nokta gördüm pamukçuk olma ihtimali varmı.eşimde istanbulda napıcağımı şaşırdım.sağlık ocağına falanmı götürsem acaba pamukçukmu napmam gerek bilmiyorum
bisküvi vermeye korkarım ben kraker mi o da küüçük parça sonuçta, gerçi benimkinin dişi daha yok , olsa da vereceğii sanmazdım, havuç falan verirdim kemirsin diye, ekmek verirdim büyük bi parça tutması içingünaydın kızlar.iyi haftalar...gece yağız pek uyutmadı beni....dişleri çıkınca rahatladı derken ne oldu 2 gecedir anlamadım.....ya kızlar bebişlerinizin eline bisküvi kraker falan veriyor musunuız?benim komşu ver artık eline ezmeyi öğrensn falan dedi de...boğazına kaçar diye korkuyorum..
maşallah fufa kızına..
saat kaçta uyumuştu gece?
aman dikkatli olmak gerek, nasıl yakacaktın ki?
valla bu aralar uğursuzluk etrafımda dönüyor hadi hayırlısı çok unutkan olmuşum geçen yemeği ocağa verdim rüzgar uyuyordu ben de tv karşısında uzandım kendimden geçmişim ağlama sesiyle bi uyandım ki yemeğim kömür olmuş ve o kömür dumana dönüşmüş çok şükür yangın falan çıkmadı oğlum ağlamasa ben daha uyurdum kim bilir neler olurdu koku da almadım her yer duman oldu ev çok kötü kokuyor 3 gündür her taraf açık olmasına rağmen koku gitmedi yarın bahar temizliği yapacam umarım koku kalmaz
günaydın kızlar.iyi haftalar...gece yağız pek uyutmadı beni....dişleri çıkınca rahatladı derken ne oldu 2 gecedir anlamadım.....ya kızlar bebişlerinizin eline bisküvi kraker falan veriyor musunuız?benim komşu ver artık eline ezmeyi öğrensn falan dedi de...boğazına kaçar diye korkuyorum..
canım boswer üzülme sende babalar gününde onu tebrik etmeçok üzgünüm anneler gününde kocamdan bir tebrik bile alamadım
hediyeyi geçtim bir tebrik etseydi bari
kalbim çok kırık:2:
aynen öyle yapacağımcanım boswer üzülme sende babalar gününde onu tebrik etme
çok üzgünüm anneler gününde kocamdan bir tebrik bile alamadım
Iyi geceler kizlar
Stresim kolyeni gule gule kullan canim
Mertosumun yeni incileri de hayirli olsun
Cok yorgunum sebos uyurken sizayim ben de
Yarin is var
Opuldunuz
hayırlı olsun yenı ıncılerı masallah oglunabızımkınn alt dıslerı daha yenı cıkıo
masallh bnmkıde yenı basldı yurtcte alkıslyrk gezıo hyrdr kızım noluo dıyorum baslıo gulmeye
kıda hıc sarılma huyu yok kucaga gelıyosada ama bskdr bı yere uzanmydr bızı arac olrak kullanmak ıcın gelıo:)babasıda kızıo azcık sarıl dıe ama bızımkın kafa sureklı bısıler arıo etrafta
ayy yerım ben onu ne sekr oluodur bızım
benımkıne lıon veryrm suratı hıc burusmadan saldırıo yıyo o yerken benm suratımınseklı degısıo ama benmkınde tık yok :)sen nasılsın bebeksın ya dıyorum azvık burustur suratını
maşllh oglunabaya hızlı senınkı cnm bzmkının ole seylerı pek yok ama cıkardıgımız seslerı taklıt etmeye calısıo mamayı falan gorsun mamamm mamamm dıo
merhaba kızlar dün yogun bi günün ardından bugün gelebildim sizlerde ne var ne yok
ben simdi annemlerdeyim sabah esim bıraktı dün gelememiştim hediyemide verdim kızımda bana öpücük verdi en güzel hediyeyi kaptım yani:)
üzme canım kendini ama bence kırıldığını ona söyleçok üzgünüm anneler gününde kocamdan bir tebrik bile alamadım
GÜNAYDIN
ben gerçi hoşaf gibiyim acayip yorgunum
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebekbeni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız
beni de şeboş hiç uyutmadı cnm
aynıyım senle
aynı bizz.. bu aralar bir şeyler geveliyor kızdığında felaket oluyor, gülüyoruz yazamııyorum nasıl ses çıkardığını
günaydınnnn stressss kapmışsın kolyeyiieşine
çiçek de almıştır kafaya atmadın demi bu kezz
biz de uymadık 2 saat uğraştım uyutmak için, saat başı kalkarak teşekkür etti kızım bana
sersem gibiyim şimdi de zorla uyuttum fönü kapatmaya korkuyorumm
ewet cnm koccişim gelcek işten dönerken alcak kızda 2 saate yakındır uyuyo bilseydim bu kadar uyuyacagını bende yatardım yanınaohh dünyanın en güzel hediyesini kapmışsın sen canım.ordamı olucaksın canım akşama kadar eşinmi alıcak dönerken
üzme canım kendini ama bence kırıldığını ona söyle
kızlar merhaba
daha geçmiş okuyamadım birazdan gidicem geçmişe
bizim üst dişimiz patlamış alttakinin yanındakini beklerken üstten patladı.yani bi altta bi üstte oldu şimdi normalmi ya.altta ikiisnin patlaması gerekmişyormu önce.bi alttan bi üstten tuhaf değilmi.
bide üst dişine bakarken diş damağında 2 tane beyaz nokta gördüm pamukçuk olma ihtimali varmı.eşimde istanbulda napıcağımı şaşırdım.sağlık ocağına falanmı götürsem acaba pamukçukmu napmam gerek bilmiyorum
bizimki hala ishal..sağol teyzesi amin:)bizimkininde 3-4günden beri ateşi vardı sebebi buymuş meğerse belki sizinde yakındır.
geçmiş olsun iyileşemedi mi daha çok mu ishali?
eşim geldi canımeşin geldimi canım benimki bugün gitti
gerçekten canım mertin hediyeside çok güzelmiş.
bende diyorum oğlum sen bana versen versen kirli bezini verirsin
çok üzgünüm anneler gününde kocamdan bir tebrik bile alamadım
dünürüm napıyosun damadımın dişleride cıkmıs oyy tosunum benimm
sağol teyzesi darısı kıvanca inşallah.
sağol canım evet dişlerde önden gidiyor ama bizdede emekleme yok ama konuşma konusunda maşallahı var.
yürüteçle gezmeyede hepsi gibi bayılıyor aklı fikri elektrikli aletlerde fişlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?