2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar merhaba
daha geçmiş okuyamadım birazdan gidicem geçmişe

bizim üst dişimiz patlamış alttakinin yanındakini beklerken üstten patladı.yani bi altta bi üstte oldu şimdi normalmi ya.altta ikiisnin patlaması gerekmişyormu önce.bi alttan bi üstten tuhaf değilmi.

bide üst dişine bakarken diş damağında 2 tane beyaz nokta gördüm pamukçuk olma ihtimali varmı.eşimde istanbulda napıcağımı şaşırdım.sağlık ocağına falanmı götürsem acaba pamukçukmu napmam gerek bilmiyorum

günaydın kızlar.iyi haftalar...gece yağız pek uyutmadı beni....dişleri çıkınca rahatladı derken ne oldu 2 gecedir anlamadım.....ya kızlar bebişlerinizin eline bisküvi kraker falan veriyor musunuız?benim komşu ver artık eline ezmeyi öğrensn falan dedi de...boğazına kaçar diye korkuyorum..

kız vereydin patlatsaydınya yazık boş boş izlemiş çocuk.
maşallah efeye
bizimki daha çamaşır makinesini keşfedemedi banyonun kapısını açık bırakmıyorum girmesin diye

kız bende verir diye düşüdüm kirli bezini bari anneler gününde hediyesi anca o olur didim ama.yok onuda vermedi ishal olucak derken dün hiç kaka yapmadı şu saate kadarda yapmadı hayırdır.halbuki üstteli dişideçıkarmış.ama ishal yok kabızlaşıyoruz galiba

mehmete koptum yaaa sen bana ne alıcan diyo demek

hediyen hayırlı olsun bu arada güle güle kullan kolyeni

ahmet cici diyor bilerek hemde daha doğrusu ciji ciji diyip seviniyor 1 hafta kadardır
bende cici sensin diyorum utanıp sarılıyor bana

maşallah Ahmet paşaya cici diyo haa yavrum yaaa bide utanıp sarılıyormuş öp annesi benim yerime ahmetini bi öpesim geldi.

şimdi tehlikeli bir oyuncagı ya da gitmemesi gereken yerde engel oluyoz ya büyüyünce diretecek ve aglayacaklar dimi

canım benimki artık elinden oyuncağını falan alınca ağlıyo.kumandayı alıyorum mesela eskiden saklardım yastığın altına unutur ilgilenmezdi.şimdi onu arayıp buluyo peşini bırakmıyor.ama mesela biyere gidecekken gitmesin diye geri çeviriyorum ona aldırmıyor.
büyüdükçe zorlaşıcaklar valla.ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışacaklar

çok tatlı bu bebek milleti
efe nasıl oldu rahatmı
ahmetin bu ağız yaraları bugün yine çıkmış noluyor anlamıyorum artık

hele inatçı bi kişilikse ne ağlama ne ağlama

canım geçmiş olsun ya tekrarmı çıktı geçer inşallah aldığın ilacı kullanırsın.
canım bişi sorucam benim oğlanında dişin üstündeki damakta 2-3 tane beyaz nokta var pamukçukmu oldu acaba diye korktum nasıl oluyoki bu pamukçuk.napsam bilemedim eşimde yok.hastaneye götüremem ama sağlık ocağına gitsemmi diyorum

eline erik verdim bugün ahmetin büyük olanlardan. hep dişliyo hem yüzünü buruşturup ağlıyo ekşi geldikçe çok güldüm

bende 2 gündür taze kayısı veriyorum ikiye bölüp bi yarısını veriyorum baya haşatını çıkarıyor ama her ağzına götürüşünde gözünü kısıp suratını buruşturuyor.yinede bırakmıyor yemeye çalışıyor bizde izleyip gülüyoruz

canım bizimki gerinmeyi taklit etmiyorda.mesela bay bay deyip el sallayınca biri oda sallıyor.hala alkış yapmıyor ama.yemek yerken biz oda yer gibi yapıp ağzını açıp kapıyor.
maşallah mert paşaya
GÜNAYDIN
ben gerçi hoşaf gibiyim acayip yorgunum
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebek beni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız

ağız yaralarımı rahatsız ettiki canım nesi vardı yoksa herzamnki halimiydi.

bizimkide kendi uyanmasa bile beni uyandırdı 4-5 kere uyurken ters dönüp emekleme pozisyonuna geçiyor bi süre öle yatıyor sonra uykusunda mızırdıyor.çeviriyorum geri uyuyor.bikaç kez böle yaptı yatağımı küçük geliyor acaba hala küçük beşikte odamda yatırıyorumya

canım kaçta yattıki senin kız uyuyo hala ne güzel send euyusaydın keşke

olmazmı canım yaaa bende çaydanlık falan çok yaktım bi keresinde mercimek köftesi yaptım mercimek koydum haşlansın diye.kokuya gittim mutfağa kömür olmuş heryer duman kokusu gitmedi 2 gün

canım ben meyve falan veriyorum ama bisküvi kraker tarzı şeyler damaklarını falan çizebilir yada sert olduğundan boğazına kaçabilir canı yanabilir.vericeksen bebe bisküvisi ver en azından eriyo hemen ağızda ben verdim bi kaç kere erite erite yedi

çok geçmş olsun rüzgar uyandırmış annesini aferin ona..

hemde nasıl var her şeyi unutuyorum kaka yaptı mı hatırlamıyorum, dünden kalan yemeği unutup tekrar yemek yaptığımı bile bilirim salatasına kadar hemde, buzdolağpta yemek tenceresini gördüğüm halde dalıp yaptım.. ama çok şükür suyunu kaynatmada unuttuğum oldu yemeğği daha değill

dişiniz hayırlı olsun evet bende alltan bekliyordum sizden, herkesin iki alt çıkacak diye bi genelleme yok bence, kimi bebekler de üstü çıkarırlar ilk, demek ki oğluşun bi alt bi üst çıkaranlardan
fazla da bi bilgim yo sadece bi tahmin ettim

bisküvi vermeye korkarım ben kraker mi o da küüçük parça sonuçta, gerçi benimkinin dişi daha yok , olsa da vereceğii sanmazdım, havuç falan verirdim kemirsin diye, ekmek verirdim büyük bi parça tutması için

maşallah fufa kızına..
saat kaçta uyumuştu gece?

aman dikkatli olmak gerek, nasıl yakacaktın ki?

gece 1e gelıodu yattgnda saat 4 te kalktı mamasını ıcırdm uyudu saat 7,30 da kakltı mamasını ıctı 11,30 du kalktı evde ses olmasın odayada fazla grp cıkmym uyuyo bazen bole hanfendı suan kablolarla bogusuo duvara bantladım ıyıvce tuttu soktu yaramaz cok yaramaz oldu buyudgnde napcam bılmyrm hıperaktf bısı olur bu

cok gecmıs olsun aryam bende bıkeer ocaga sut koydum benm mutfak salon bır kızım yurtcte oynuodu bende odaları toplydm sut tasmıs ocak sonmus evın ıcı nasıl gaz kokuo nasıl korktm hemn pncere balkon ne varsa actım kzı balkona cıkrdm uykusuzluk acayıp dalgın yapıo ınsanı allh korumus sızı bı sadaka ver cnm baya sey atltmssn

kucagımdayken veryrm cnm bıskuvı kraker ama ole tek yerdeyken vermıyrm

merhaba kızlar dün yogun bi günün ardından bugün gelebildim sizlerde ne var ne yok
ben simdi annemlerdeyim sabah esim bıraktı dün gelememiştim hediyemide verdim kızımda bana öpücük verdi en güzel hediyeyi kaptım yani:)

çok üzgünüm anneler gününde kocamdan bir tebrik bile alamadım
hediyeyi geçtim bir tebrik etseydi bari
kalbim çok kırık:2:

bnmde tebrık etmdı takmyrm adam dun aksama kdr calıstı hıc bısı demdı bnde oralı olmadım aksam komsumuz anneler gunumu kutladı cıcek verdı ama bızımkınde yıne bı tık yok

Iyi geceler kizlar
Stresim kolyeni gule gule kullan canim
Mertosumun yeni incileri de hayirli olsun
Cok yorgunum sebos uyurken sizayim ben de
Yarin is var
Opuldunuz

sağol teyzesi darısı kıvanca inşallah.

sağol canım evet dişlerde önden gidiyor ama bizdede emekleme yok ama konuşma konusunda maşallahı var.
yürüteçle gezmeyede hepsi gibi bayılıyor aklı fikri elektrikli aletlerde fişlerde.

ohh dünyanın en güzel hediyesini kapmışsın sen canım.ordamı olucaksın canım akşama kadar eşinmi alıcak dönerken
üzme canım kendini ama bence kırıldığını ona söyle

GÜNAYDIN
ben gerçi hoşaf gibiyim acayip yorgunum
dün çok kudurdum gecede ahmet olacak bebek beni hiç uyutmadı gözlerim çukura kaçmış resmen
sizler nasılsınız

beni de şeboş hiç uyutmadı cnm
aynıyım senle

bizimkide hiç uyumuyor bildiğiniz gibi tam gecekuşu uyusada hep bölük börcük kalkıp duruyor gece dişleri çok rahatsızlık veriyor sanırım bu aralar hep hafif bir ateşide var.

ohh dünyanın en güzel hediyesini kapmışsın sen canım.ordamı olucaksın canım akşama kadar eşinmi alıcak dönerken

üzme canım kendini ama bence kırıldığını ona söyle
ewet cnm koccişim gelcek işten dönerken alcak kızda 2 saate yakındır uyuyo bilseydim bu kadar uyuyacagını bende yatardım yanına
kannın üstten dişi cıkmıs cnm hayırlı olsun darısı diğerlerinin basına

canım bilmemki normaldir belki bir üstten bir alttan ha :44:hiç duymadım
bir sorarsın sağlık ocağına

sağol teyzesi amin:)bizimkininde 3-4günden beri ateşi vardı sebebi buymuş meğerse belki sizinde yakındır.
geçmiş olsun iyileşemedi mi daha çok mu ishali?
bizimki hala ishal..

eşin geldimi canım benimki bugün gitti

gerçekten canım mertin hediyeside çok güzelmiş.
bende diyorum oğlum sen bana versen versen kirli bezini verirsin
eşim geldi canım
bizimki kirli bezini + bezden taşanlarla kirlettiği kıyafetlerini veriyo bu günlerde. muzdaribim biraz :s

benimki de sözle kutladı o kadar
halbuki ben de ilk anneler günüm diye özel bir kutlama beklemiştim, bozuldum
gerçi şehirdışındaydı, ptesi resmen kutlarım dedi ama ben bozuk attım
pazar gunuydu anneler gunu, 1 gün sonra kutlamana gerek yok dedim
bazıları önemsemiyo böyle günleri bizim kadar, normal karşılamak lazım galiba..

aynen kablolar prızler cok dıkkatını cekıo zaten bzmknn oyuncaklrıda degsık bıssru oyuncagı var ama o yumurta kutusuyla ped sısıeyle oynamaya bayılıo hele poşetle oynrkn kendınden gecıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…