2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:18::18:ben olsam yıkardım kız ortalıgı bu konularda kendime hakim olamaıyorum(bende nasıl yangına körükle gidiyorum)ama sen kesinlikle sinirlerine hakim ol işteyse sarjı bitmiş olabilir

sağolun teyzeler çok dikatli olmak lazım çok verilmiş sadakamız varmış.

üst dişinizi kutluyorum
aft yani pamukçuk birkaçtanede olabilir tüm ağızıda kaplayabilir bizimki dudaklar dil yanaklar heryerdeydi diş eti dikkatimi çekmedi açıkçası istersen sağlık ocağına götür bir baktır yeterli olur oranın görmesi ağız antibiyotiği kullandım yani damlalıkla ağzın heryerine sıkıyosun halada var ama ilacı kestim:26: böyle beyaz beyaz öbeködek veya kesik süt kusmuş gibi ağzına yapışmış gibi bilmem anlatabildimmi

kızmakta çok haklısın canım ben olsam benimde cinlerim tepeme çıkarinsanın aklına türlü türlü şey geliyor

evet daha öncede içinde sıcak su varken çekmeye kalkmıştı:18:o kadar dikkatli davrandım canım ama olucağı varmış bir orda bir burda yaramaz çok hızlı.
burnunun ora morarmış yavrumun

Ben de o konuda hiiçç rahat değilim canımm, ama öncelikle sakin ol neden kapalı diye sebebini öğren sonra da sen kapat.. ben olsam öyle yapardımm.. eşine en büyük ceza senin kapatman olur hem sen de biras sakinleşirsin..
aklına kötü şeyler getirme canım benimm sonuçta kocan o senin
evet daha öncede içinde sıcak su varken çekmeye kalkmıştı:18:o kadar dikkatli davrandım canım ama olucağı varmış bir orda bir burda yaramaz çok hızlı.
burnunun ora morarmış yavrumun
çok geçmiş olsun kuzucuğa... buna da şükür canımm

ya kızlarr benim minik cadı sürekli bağırııyor acaba sizde de var mı ? olacak gibi değil ,canım çok sıkılıyor sesi sürekli geliyor, sizde de var mı?
her şeyi diş diyoruz acaba mı???

s.ocağında ölçerken bi görevli yapmıştı o çarptı sanırım tahtayı, o günden sonra korkuyor..
aa güzelmiş zaten yapıyorlarmış .. evet o boy metresinden ben de aldım ama annemlerde kaldı

slm

stres şekoş
cvp yazıyordum göremedim..
kızım çookk mızmızzzzzzzzzz her an çıkabilirim
mert nasıl oldu canımm

ya kızlarr benim minik cadı sürekli bağırııyor acaba sizde de var mı ? olacak gibi değil ,canım çok sıkılıyor sesi sürekli geliyor, sizde de var mı?

bağırıyor derken çığlık mı canım:44:bizdede çığlık atma var bide sinirlenince kendini sıkıp bağırıyor çok komiksert erkek

mert aynı hiç yerinde durmuyor bide huysuz burnu moramış ya çok üzülüyorum gördükçe

selam kızlar eliföykü canım bence sakin ol, şimdiye ulaşmışsındır inş. eşine.
marji geçmiş olsun, bu yürüteç tehlikeli bişey ya aman dikkat et.
ahmetin dişleri çıkalı 2 ay olcak yeni fotolarda belli oluyo, tşk ederim yorumlarınıza
stres tşk ederiz beğenilerin için

işler beni bekler yarım yamalak bi mesaj oldu bu, gelirim yine

Son düzenleme:

sağol canım evet tehilkeli ne yapıcağı belli olmuyor ama binmeyide seviyor.

boyuda kilosuda iyi maşallah ama kilosunu daha çok beklerdim malum oburluk var

geçmiş olsun marji ama sen o ketyelı ordan kaldır bacım çünkü hepimiz yorgunuz ve hatalar yapabiliyoruz ve bu bidaha tekrarlanabilir hemde içi sıcak su doluyken Allah korusun

canım önce bişekilde ulaşmaya çalış ne için gitti iş akraba her ne ise onlar kanalıyla ulaş bakalım belki bi sıkıntı vardır
ha sıkıntı yokta yok şarjım bitti yok şöyle böyle kıvırırsa elinden geleni ardına koyma

slm

stres şekoş
ahmet çığlık atarak uyanıp ağlıyor sallayıp geliyorum noluyor bunlara ya

bikaçgün yaptı sonra geçti

canım tezgahta sadece orası müsait ama kaldırıcam çok korkuyorum hayel etmesi bile kötü ne yaparım ben mertoşuma birşey olursa aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor.

Efe de aynen bagırıyor ve sesi bir süre kulaklarımda çınlıyorr
mert aynı hiç yerinde durmuyor bide huysuz burnu moramış ya çok üzülüyorum gördükçe
Geçmiş olsun canım
canım nerdesin bir sorunun yok inşallah

İyiyimm canım çok yorgun bugün büyük gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…