:18::18:ben olsam yıkardım kız ortalıgı bu konularda kendime hakim olamaıyorum(bende nasıl yangına körükle gidiyorum)ama sen kesinlikle sinirlerine hakim ol işteyse sarjı bitmiş olabilirsinirlerim tepemde valla kızlar bugün benim kocaya ulaşamıyorum 2 den beri tlfonu kapalı hele o tlf bi açılsın bakalım neler olucak.yada bende tlfonu kapatıyım açtığında ulaşamasın bana.
valla aklımdan neler geçiyo neler gelmessen bidaha ben göremessin falan deyim çıkıp gelsin
teşekkürler canım
canım benimki uyandı çorba içirdim sonra oynadık biraz geldim bende
teşekkürler canım galiba zaten diğerleri çıkmadan bunlar uzarsa çok tuhaf bi görüntü olur sanırım altta üstte birer diş pekte sevimli durmaz sanırım
canım diştendir büyük ihtimal huysuzluğu.
allah korumuş canım yaaa iyiki içinde sıcak su yokmuş.düşmeleri yüzlerine falan bişeyler düşmesi neysede yanmaları allah korusun çok kötü olur ben küçükken 3 kere yanmışım allah korusun bebeklerimizi.
mertte korkmuştur canım birazda canı yanmıştırtabi allah beterinden korusun.
benimkide geçen fırının fişini almış eline oynuyo fiş aşağıya sarkmış fırında sıcaktı.allahtan fırın ağır bişey düşüremezdi.yinede çok dikkatli olmamız lazım tabi
maşallah emire eliföykücümm
ben boy ölçümlerine güvenmiyorum kendimiz ölçsek daha iyi sanırım, yere kafasının ve ayak ucunun old. yere bi işaret koyup metreyle ölçsek??
benim kız boy ölçümlerinde sürekli ağlar, sanırım bi ara kafasına çarpmıştı
marji ;allah korusun şu yürüteçler iyi ama çok da tehlikeli, aman dikkat edin kızlar allah korumuş canım zeytini
üst dişinizi kutluyorumkız vereydin patlatsaydınya yazık boş boş izlemiş çocuk.
maşallah efeye
bizimki daha çamaşır makinesini keşfedemedi banyonun kapısını açık bırakmıyorum girmesin diye
kız bende verir diye düşüdüm kirli bezini bari anneler gününde hediyesi anca o olur didim ama.yok onuda vermedi ishal olucak derken dün hiç kaka yapmadı şu saate kadarda yapmadı hayırdır.halbuki üstteli dişideçıkarmış.ama ishal yok kabızlaşıyoruz galiba
mehmete koptum yaaa sen bana ne alıcan diyo demek
hediyen hayırlı olsun bu arada güle güle kullan kolyeni
maşallah Ahmet paşaya cici diyo haa yavrum yaaa bide utanıp sarılıyormuş öp annesi benim yerime ahmetini bi öpesim geldi.
canım benimki artık elinden oyuncağını falan alınca ağlıyo.kumandayı alıyorum mesela eskiden saklardım yastığın altına unutur ilgilenmezdi.şimdi onu arayıp buluyo peşini bırakmıyor.ama mesela biyere gidecekken gitmesin diye geri çeviriyorum ona aldırmıyor.
büyüdükçe zorlaşıcaklar valla.ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışacaklar
canım geçmiş olsun ya tekrarmı çıktı geçer inşallah aldığın ilacı kullanırsın.
canım bişi sorucam benim oğlanında dişin üstündeki damakta 2-3 tane beyaz nokta var pamukçukmu oldu acaba diye korktum nasıl oluyoki bu pamukçuk.napsam bilemedim eşimde yok.hastaneye götüremem ama sağlık ocağına gitsemmi diyorum
bende 2 gündür taze kayısı veriyorum ikiye bölüp bi yarısını veriyorum baya haşatını çıkarıyor ama her ağzına götürüşünde gözünü kısıp suratını buruşturuyor.yinede bırakmıyor yemeye çalışıyor bizde izleyip gülüyoruz
canım bizimki gerinmeyi taklit etmiyorda.mesela bay bay deyip el sallayınca biri oda sallıyor.hala alkış yapmıyor ama.yemek yerken biz oda yer gibi yapıp ağzını açıp kapıyor.
maşallah mert paşaya
ağız yaralarımı rahatsız ettiki canım nesi vardı yoksa herzamnki halimiydi.
bizimkide kendi uyanmasa bile beni uyandırdı 4-5 kere uyurken ters dönüp emekleme pozisyonuna geçiyor bi süre öle yatıyor sonra uykusunda mızırdıyor.çeviriyorum geri uyuyor.bikaç kez böle yaptı yatağımı küçük geliyor acaba hala küçük beşikte odamda yatırıyorumya
canım kaçta yattıki senin kız uyuyo hala ne güzel send euyusaydın keşke
olmazmı canım yaaa bende çaydanlık falan çok yaktım bi keresinde mercimek köftesi yaptım mercimek koydum haşlansın diye.kokuya gittim mutfağa kömür olmuş heryer duman kokusu gitmedi 2 gün
canım ben meyve falan veriyorum ama bisküvi kraker tarzı şeyler damaklarını falan çizebilir yada sert olduğundan boğazına kaçabilir canı yanabilir.vericeksen bebe bisküvisi ver en azından eriyo hemen ağızda ben verdim bi kaç kere erite erite yedi
sinirlerim tepemde valla kızlar bugün benim kocaya ulaşamıyorum 2 den beri tlfonu kapalı hele o tlf bi açılsın bakalım neler olucak.yada bende tlfonu kapatıyım açtığında ulaşamasın bana.
valla aklımdan neler geçiyo neler gelmessen bidaha ben göremessin falan deyim çıkıp gelsin
masallah emir kaana boy kilo ölctürmen iyi olmus 8, ay kontrolü gibi
bizimde yarın randevumuz var ama esim persembe gidelim diye tutturuyor(o gün izinlide)bakalım
yani dişlerde bence normal cnm
ben bugün annemlerdeyim ya sordum benim diş kac aylıkken cıktı diye 6 aydan hemen sonra dedi sanırım benim kız herseyiyle babası
canım kesinlikle cok dikkat daha öncede söylemiştin Allah korumus sakın atlama bu fiş konusunu
sinirlerim tepemde valla kızlar bugün benim kocaya ulaşamıyorum 2 den beri tlfonu kapalı hele o tlf bi açılsın bakalım neler olucak.yada bende tlfonu kapatıyım açtığında ulaşamasın bana.
evet daha öncede içinde sıcak su varken çekmeye kalkmıştı:18:o kadar dikkatli davrandım canım ama olucağı varmış bir orda bir burda yaramaz çok hızlı.
burnunun ora morarmış yavrumun
s.ocağında ölçerken bi görevli yapmıştı o çarptı sanırım tahtayı, o günden sonra korkuyor..teşekkürler canım
bende odasına şu duvara yapıştırılan boy ölçüm tablolarından almayı düşünüyorum şöyle şirin bişey.
kızın kafasına ne çarpmıştı canım bizim ebe odadaki yatağa boy grafiği serli bişey örtmüş oraya yatırıyo bebeleri öyle ölçüyor
cvp yazıyordum göremedim..slm
stres şekoş
ya kızlarr benim minik cadı sürekli bağırııyor acaba sizde de var mı ? olacak gibi değil ,canım çok sıkılıyor sesi sürekli geliyor, sizde de var mı?
her şeyi diş diyoruz acaba mı???
s.ocağında ölçerken bi görevli yapmıştı o çarptı sanırım tahtayı, o günden sonra korkuyor..
aa güzelmiş zaten yapıyorlarmış .. evet o boy metresinden ben de aldım ama annemlerde kaldı
cvp yazıyordum göremedim..
kızım çookk mızmızzzzzzzzzz her an çıkabilirim
mert nasıl oldu canımm
selam kızlar eliföykü canım bence sakin ol, şimdiye ulaşmışsındır inş. eşine.
marji geçmiş olsun, bu yürüteç tehlikeli bişey ya aman dikkat et.
ahmetin dişleri çıkalı 2 ay olcak yeni fotolarda belli oluyo, tşk ederim yorumlarınıza
stres tşk ederiz beğenilerin için
boyuda kilosuda iyi maşallahanneler sağlık ocağına gittim geldim.
bizim doktor yokmuş başka doktora sıra aldım.
baktı 2-3 beyaz nokta var demiştimya diş etiyle dudağın birleiştiği yerlerde normal dedi pamukçuk değil dedi olur diş çıkarırken bu tazr şeyler dedi.ne olduğunu sölemedi yada bilmiyor.yinede karbonatlı suyla sil dedi.ilerleme falan olursa yine gel dedi.
diş çıkma sırasını sordum.ilk 4 diş çıkar sırası önemli değil dedi.diğerleride patlıycak zaten dedi.
gitmişken ebemizde boıy kilo ölçtü
8.500 kg mımız
boyumuzda 76 cm.
ilk aylarda boylar 4-5 cm uzuyodu ayda bu 2 ayda 3 cm uzamış.6 ay kontrolünde 73 cnm di
bıyumuz gayet uzun çok güzel dedi
kilomuzda ortalamaymış
geçmiş olsun marji ama sen o ketyelı ordan kaldır bacımmert bugün çok huysuz bas bas bağırıyor zor uyuttum sallaya sallaya bugün bir ara yürüteciyle peşimden geldi yine kettenin fişi sarkıkmış hafif bu çek fişi kettel üzerine devrildi burnuna ağzına vurdu nasıl ağlıyor allahtan içinde sıcak su filan yoktu çok korktum:18::18::18:bu çoçuk buna takmış kafayı o kadar dikkat etmeme rağmen olan oldu.
canım önce bişekilde ulaşmaya çalış ne için gitti iş akraba her ne ise onlar kanalıyla ulaş bakalım belki bi sıkıntı vardırsinirlerim tepemde valla kızlar bugün benim kocaya ulaşamıyorum 2 den beri tlfonu kapalı hele o tlf bi açılsın bakalım neler olucak.yada bende tlfonu kapatıyım açtığında ulaşamasın bana.
ahmet çığlık atarak uyanıp ağlıyor sallayıp geliyorum noluyor bunlara yaslm
stres şekoş
bikaçgün yaptı sonra geçtiya kızlarr benim minik cadı sürekli bağırııyor acaba sizde de var mı ? olacak gibi değil ,canım çok sıkılıyor sesi sürekli geliyor, sizde de var mı?
boyuda kilosuda iyi maşallahama kilosunu daha çok beklerdim malum oburluk var
geçmiş olsun marji ama sen o ketyelı ordan kaldır bacımçünkü hepimiz yorgunuz ve hatalar yapabiliyoruz ve bu bidaha tekrarlanabilir hemde içi sıcak su doluyken Allah korusun
canım önce bişekilde ulaşmaya çalış ne için gitti iş akraba her ne ise onlar kanalıyla ulaş bakalım belki bi sıkıntı vardır
ha sıkıntı yokta yok şarjım bitti yok şöyle böyle kıvırırsa elinden geleni ardına koyma
ahmet çığlık atarak uyanıp ağlıyor sallayıp geliyorum noluyor bunlara ya
bikaçgün yaptı sonra geçti
Efe de aynen bagırıyor ve sesi bir süre kulaklarımda çınlıyorrya kızlarr benim minik cadı sürekli bağırııyor acaba sizde de var mı ? olacak gibi değil ,canım çok sıkılıyor sesi sürekli geliyor, sizde de var mı?
Geçmiş olsun canımmert aynı hiç yerinde durmuyor bide huysuz burnu moramış ya çok üzülüyorum gördükçe
canım nerdesin bir sorunun yok inşallah
niye alkışlıyosun:44: sonuç ne pekiEfe de aynen bagırıyor ve sesi bir süre kulaklarımda çınlıyorr
Geçmiş olsun canım
İyiyimm canım çok yorgun bugün büyük gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?