- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
allah kolaylık versin tüm annelere ve diş çıkaran bebişlere
benimki sanırım dişte de bana çekicek :))))))))))) ben yaşımda çıkarmışım ama erken çıkarsın istemiyorum boşver geç çıkarsın paşam :)
herşeyin hayırlısı canım sağlıklı olsunlar önemli olan o hepsinin zamanı farklı bizimki erkenci bu konuda.
doktoru aradım getireyim müsait misiniz diyegözün aydın canım eşin gelmiş.
ishalmi canım hala bebiş geçmedimi doktoramı götürsen yaaa inşallah önemsizdir.
evet ama olmamalıyıızbende bendetopikçe sanırım öyle olduk
doktoru aradım getireyim müsait misiniz diye
kakasında kan olmadıgı müddetçe getirmenize gerek yok dedi
bol bol su içirin, en önemlisi sıvı kaybını önlemek dedi
dişten mi dedim
diş ishale doğrudan sebep olmaz dedi
ama diş çıkarırken bebeler mikroplara daha açık olurmuş, o yuzden ateş ve ishal görülebilirmiş
diş yerleri baya belli
ben de heyecanla onları görmeyi bekliyorum
evet ama olmamalıyıız
bebişlerimiz de negatif elektrik alır bizden
hem kendimize hem onlara yetmemiz lazım en iyi şekilde
ben strese grince o zavallım da huysuzlanıyo yaa, nasıl bi bağdır bu..
annen gelmiycek mi yanına canım bide bu diş olayı iyice canını sıktı sanırım.
doktoru aradım getireyim müsait misiniz diye
kakasında kan olmadıgı müddetçe getirmenize gerek yok dedi
bol bol su içirin, en önemlisi sıvı kaybını önlemek dedi
dişten mi dedim
diş ishale doğrudan sebep olmaz dedi
ama diş çıkarırken bebeler mikroplara daha açık olurmuş, o yuzden ateş ve ishal görülebilirmiş
diş yerleri baya belli
ben de heyecanla onları görmeyi bekliyorum
evet ama olmamalıyıız
bebişlerimiz de negatif elektrik alır bizden
hem kendimize hem onlara yetmemiz lazım en iyi şekilde
ben strese grince o zavallım da huysuzlanıyo yaa, nasıl bi bağdır bu..
selam kızlar nasılsınız
uykusuzum ben, gece uykusu var bu ara çok şükür ama sabah 7 ye gelmeden kalkıyoruz akşama kadar 3 gün geçiyo sanki yoruluyorum.
eliföykü bence senin oğlan hepsini birden çıkarıyo hem alttan hem üstten bi gariplik de yok. önce köpek dişleri çıkan bile var. yani herkes genel kurallara göre olcak diye bişey yok. çok zorlar ama yavruyu hepsi birden. allah kolaylık versin sana da oğluşa da
sabah sabah dışarı çıktım oğluşla bikaç mağaza gezdik, mağazada beni göremeyince ağladı zor susturdum. bebek arabasındaydı yüzü diğer tarafa bakıyodu.
kıyafetlere baktım kilolarıma baktım depresyone girdim geldim bi sürü şey yedim.
dipteyim sondayımmm depresyondayımmm
anneler sağlık ocağına gittim geldim.
bizim doktor yokmuş başka doktora sıra aldım.
baktı 2-3 beyaz nokta var demiştimya diş etiyle dudağın birleiştiği yerlerde normal dedi pamukçuk değil dedi olur diş çıkarırken bu tazr şeyler dedi.ne olduğunu sölemedi yada bilmiyor.yinede karbonatlı suyla sil dedi.ilerleme falan olursa yine gel dedi.
diş çıkma sırasını sordum.ilk 4 diş çıkar sırası önemli değil dedi.diğerleride patlıycak zaten dedi.
gitmişken ebemizde boıy kilo ölçtü
8.500 kg mımız
boyumuzda 76 cm.
ilk aylarda boylar 4-5 cm uzuyodu ayda bu 2 ayda 3 cm uzamış.6 ay kontrolünde 73 cnm di
bıyumuz gayet uzun çok güzel dedi
kilomuzda ortalamaymış
gülünce görünmüyo bu oğlanın dişleri o kadar uğraştım en sonunda çekebildim dişi görünen bi foto
MASALLH BBSNE CNM KILODA BOYDA IIMIŞ
BNDE YRN GTRCEMSAGLIK OCAGINA BKLIM KAC KILO OLDU
YRAMZM KUC AGMDA SUAN KNDI KENDNE SESLER CIKRP GULUO:)
maşallah canım oğluşuna baya uzamış dişler bizimkilerde az biraz uzasın çekicem koyucam hemen
teşekkürler canım yarın bekliyoruz haberlerini
diş çıkarma sırasında bu aralar benimkide çok kucağa düştü normalde kucakta oynmaı falan sevmez kendini aşağı falan atmaya çalışır ama bu ara kucağımda oynuyo oyunlarını.
benim yaramazda uyuyo şuanda
maşallah canım oğluşuna baya uzamış dişler bizimkilerde az biraz uzasın çekicem koyucam hemen
teşekkürler canım yarın bekliyoruz haberlerini
diş çıkarma sırasında bu aralar benimkide çok kucağa düştü normalde kucakta oynmaı falan sevmez kendini aşağı falan atmaya çalışır ama bu ara kucağımda oynuyo oyunlarını.
benim yaramazda uyuyo şuanda
öyle cnm sağlık sıhattli olsunlarda zamanı gelince olacak inşallah.
senin oğluş önde cnm diş konusunda maşallahhhhhhhhhtabi çocuk koparıp koparıp köfte yicek o dişlerle :)))))) annesi.
gülünce görünmüyo bu oğlanın dişleri o kadar uğraştım en sonunda çekebildim dişi görünen bi foto
baktı 2-3 beyaz nokta var demiştimya diş etiyle dudağın birleiştiği yerlerde normal dedi pamukçuk değil dedi olur diş çıkarırken bu tazr şeyler dedi.ne olduğunu sölemedi yada bilmiyor.yinede karbonatlı suyla sil dedi.ilerleme falan olursa yine gel dedi.
diş çıkma sırasını sordum.ilk 4 diş çıkar sırası önemli değil dedi.diğerleride patlıycak zaten dedi.
8.500 kg mımız
boyumuzda 76 cm.
ilk aylarda boylar 4-5 cm uzuyodu ayda bu 2 ayda 3 cm uzamış.6 ay kontrolünde 73 cnm di
kilomuzda ortalamaymış
maşallah oğluna tatlım boyuda kilosuda gayet iyi
aynen kucaga dustuler yere bırakınca aglıo hemn bnmkıde uyudu bnde yemeklerımı koydum ocaga bakım dedım ama kımse yok
maşallah emir kaana gayat iyi herşeyidişlerdede bir sorun yokmuş için rahatlamıştır hepsini birden çıkarıcak demek ki.
mert bugün çok huysuz bas bas bağırıyor zor uyuttum sallaya sallaya bugün bir ara yürüteciyle peşimden geldi yine kettenin fişi sarkıkmış hafif bu çek fişi kettel üzerine devrildi burnuna ağzına vurdu nasıl ağlıyor allahtan içinde sıcak su filan yoktu çok korktum:18::18::18:bu çoçuk buna takmış kafayı o kadar dikkat etmeme rağmen olan oldu.
maşallah emire eliföykücümmanneler sağlık ocağına gittim geldim.
8.500 kg mımız
boyumuzda 76 cm.
kilomuzda ortalamaymış
maşallah emire eliföykücümm
ben boy ölçümlerine güvenmiyorum kendimiz ölçsek daha iyi sanırım, yere kafasının ve ayak ucunun old. yere bi işaret koyup metreyle ölçsek??
benim kız boy ölçümlerinde sürekli ağlar, sanırım bi ara kafasına çarpmıştı
marji ;allah korusun şu yürüteçler iyi ama çok da tehlikeli, aman dikkat edin kızlar allah korumuş canım zeytini
8.500 kg mımız
boyumuzda 76 cm.
kilomuzda ortalamaymış
mert bugün çok huysuz bas bas bağırıyor zor uyuttum sallaya sallaya bugün bir ara yürüteciyle peşimden geldi yine kettenin fişi sarkıkmış hafif bu çek fişi kettel üzerine devrildi burnuna ağzına vurdu nasıl ağlıyor allahtan içinde sıcak su filan yoktu çok korktum:18::18::18:bu çoçuk buna takmış kafayı o kadar dikkat etmeme rağmen olan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?