2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok üzgünüm anneler gününde kocamdan bir tebrik bile alamadım
hediyeyi geçtim bir tebrik etseydi bari
kalbim çok kırık:2:

ben olsam bende kırılırdım ayıp etmiş.
eşim beni sabah uyanır uyanmaz tebrik etti,isteğin şeyi alalım dedi ben istemedim sonra alırız dedim çünkü daha geçen hafta alışveriş yapmıştım kendime hoşuma giden birşeyde bulamadığım için almadım.

sağol dünürüm evet yeni incileri çıktı 4ledi dişleri.prenses ne yapıyor sen ne yapıyorsun?
ohh 32 liycek yakında:)
anemlerdeyim cnm gectim pc bakınıyorum haber kk falan
eylülde uyuyo birazdan uyanır
tarhana corbası yapayım diyorum basit olur

ben bir iki defa balık kraker verdim kendim yedirdim eline vermedim boğazına kaçar diye kıtır kıtır yedi hoşunda gitti.

ohh 32 liycek yakında:)
anemlerdeyim cnm gectim pc bakınıyorum haber kk falan
eylülde uyuyo birazdan uyanır
tarhana corbası yapayım diyorum basit olur

bende dün annemlerdeydim sen bugün kutladın sanırım
ooh afiyet olsun eylüle yarasın gelinime
bizimki tarhana hiç sevmiyor

iyi uyumuş canım ya sende uyusaydın keşke

teşekkürler teyzesi

canım bilmemki normaldir belki bir üstten bir alttan ha :44:hiç duymadım
bir sorarsın sağlık ocağına

bende ilk defa duydum alttakinin yanındakini gözlerken sabah bi farkettim üstten gelmiş.
internetten araştırıyorum şimdi ama hiç böle bişey bulamadım.inşallah gelişim anormalliği falan değildir.

allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme belkide önemsiz ve zararsız birşeydir nadir birşey olabilir.

hiç korkma canım bence normaldir her cocuk alttan cıkarıcak diye bişey yokki

merhaba kızlar

ay havadanmıdır nedir bilmem canım sıkkın dötümü kımıldatcak halim yok

gözün aydın canım eşin gelmiş.

ishalmi canım hala bebiş geçmedimi doktoramı götürsen yaaa inşallah önemsizdir

allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme belkide önemsiz ve zararsız birşeydir nadir birşey olabilir.

inşallah canım önemsizdir o kadar araştırıyorum bişi bulamadım.

hiç korkma canım bence normaldir her cocuk alttan cıkarıcak diye bişey yokki

belkide 4 ü birden çıkıcak dye bi alttan bi üstten gelmiştir deyip kendimi rahatlatıyorum asıl canımı sıkan üst dişetindeki beyaz noktalar.pamukçukmu oldu diye korkuyorum.

merhaba kızlar

ay havadanmıdır nedir bilmem canım sıkkın dötümü kımıldatcak halim yok

merhaba canım benimde canım çok sıkkın yaa eşim cumaya kadar yok akşam eve gelmeyeceğini düşünmek bile yetiyo benim canımı sıkmaya.
bugün bişey yapmayıver canım boşver.

Son düzenleme:

bende senin için baktım ama bişey bulamadım bununla ilgili ilk üstten çıkaranlar var ama genelde sonra yanındaki diğer diş çıkıyor bir alttan bir üstten duymadım canım kafana takma çok korkuyorsan sağlık ocağına götür.belki kaan hepsini birden çıkarıcaktır.

annen gelmiycek mi yanına canım bide bu diş olayı iyice canını sıktı sanırım.

ben de depresifim, agresifim, kompleksliyim bugun
bende bendetopikçe sanırım öyle olduk

allah kavuştursun tatlım ya iş bitmiyorki zatenhergün aynı şeyler üstüne bugün pisi kızımnda maşallahı var dibimden ayrılmıyor oda streste sanırım benimgibi

[video=youtube;zJQygdz89C0]http://www.youtube.com/watch?v=zJQygdz89C0[/video]

sağol canım evet çıktı ama bayağı zorluyor bu üst dişler darısı fatihe ve diğer bebişlere.

allah kolaylık versin tüm annelere ve diş çıkaran bebişlere

benimki sanırım dişte de bana çekicek :))))))))))) ben yaşımda çıkarmışım ama erken çıkarsın istemiyorum boşver geç çıkarsın paşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…