2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah maşallah yetersin tabi canım
ben şuan kardeş düşünemiyorum merte biraz büyünsünde belki bir cesaret gelir 4-5 seneye belki diyorum

canım eline bişey verince bırakmıyormu elma falan versen.

aynen canım katılıyorum

neyle teşbih yaptı kız

veriyorumda tutmuyor ki kız elinde sıkılıp atıyor zaten emzik bekçisi oldum iyice o atıyor ben getiriyorum
elma filan veremem canım büyük ısırır boğulur filan

Strese özet
Pembe mavi foto yükledi
Yeşimin oglu ishalmi dedi biz dedik degil o da foto yükledi
Su faturam geldi 42 lira
Aryama aldıgımız evin adresini verdim
Emir kaka yaptı topigi kokuttu

bizimki iyice afacanlaştı bu aralar mutfağa peşimden geldi çekmeceleri karıştırıyor
fotosunu bile çektim bir ara koyarım bu çoçuk beni mum gibi eritiyor kalmıycam yakında

ayy canım bizimki de bayadır yapıyo bunu mutfaktakileri geçtim bi ara ayakkabılığın çekmecelerini açıyodu bide asılıp üstüne çıkmaya çalışıyordu babası kilit yaptı neyseki.bikere parmağını kıstırmıştı çünkü.

parmaklarına dikkat et canım

foto bekliyoruz

Dogum zamanı aldıgımız süsten kopardı 15 boncuk onu sallıyor gözüm üstünde agzına sokmasın diye
Yürüteçe vurunca çıkan sese aşık oldu gülüp duruyor

bende korkuyorum kıstırıcak diye ne meraklı bunlar hep karıştırma peşindeler

Strese özet
Pembe mavi foto yükledi
Su faturam geldi 42 lira

bu kokuda ne diyodum
aryamla görüşeceksiniz demek
Pembemavi ilk fırsatta sana mesaj atacam eşimle konuştum canım
pembe mavinin sorunu mu var

Dimi bir gün akıllandı diye kız ekonomi yapıyom ya artık
Efeye aldıgımız şeylerin modası geçmeden kardeşi de kullansın amaç bu yani

veriyorumda tutmuyor ki kız elinde sıkılıp atıyor zaten emzik bekçisi oldum iyice o atıyor ben getiriyorum
elma filan veremem canım büyük ısırır boğulur filan

havuç versen ısıramaz büyük gerçi ben havuç göremiyorum bu ara etrafta.
canım unutur belki zamanla

Strese özet
Pembe mavi foto yükledi
Su faturam geldi 42 lira

bu kokuda ne diyodum
aryamla görüşeceksiniz demek

pembe mavinin sorunu mu var

steres bide mert dişlerini gıcırdatıyor çok feci bir şekilde bir zararı olur mu kırılır mı :44:
şuan hala yapıyor sabahtan beri ilk üst dişleri patlayalı beri yapıyorduda bugün çok fazla
bide görümcemle kaynanam geliyor
karam beni es geçmiş ben söyleyim

ben kaçıyorum kızlar işim çok yemek yapıcam ,yarında temizliğe girişeyim yine dün yaptım ama sadece mutfağı fırını cifledim tezgahı temizledim bide lavaboları.

yok kız gıcırdatmayla dişmi kırılır çocuğun sıkıntısı varsa dişinden belki öyle yapıyodur veya alışkanlık etti yatsın kalksın azaltır inşallah
kv neysede görümce hiç çekilmez bence esas kvler görümceler

canım senin için netten araştırdım.normalmiş canım genelde bütün bebekler yapıyormuş çok üzerine düşmeyin duymamzlıktan gelin telaş yapmayın kendiliğinden bırakıcak diyolar.ama tepki verirsen daha zor bırakabilirmiş.mesela bağırdığında bakıyoruz bakarsak daha çok bağırıyoya bakmazsak susuyo bi süre sonra öyle bişey sanırım.

ben kaçıyorum kızlar işim çok yemek yapıcam ,yarında temizliğe girişeyim yine dün yaptım ama sadece mutfağı fırını cifledim tezgahı temizledim bide lavaboları.
bende mehmete sıgara böreği sarıcam malzemeler tezgahta öyle yayılmış duruyor hiç uğraşasım yok 40 dk yada gelir çocuk benimde kaçmam lazım oturdum kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…