2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benimkide gazı olduğu zaman uyumuyor ama oyuna geline oynuyor.uykusu olduğu halde saatlerce oynar.ama gazı çıkınca uyuyır yine.
hayır sabahta erken kalkıyormuş mert paşa ne ara uyuyoda uykusunu alıyo anlamadımki.bi sıkıntısı olmasa uyur diyorum ama.annsi sensin sen daha iyi bilirsin huy diyorsan.

peki uyuduğu zaman ne kadar uyuyor.gazı çıkıncamı uyuyor mesela yoksa belli bi saati var o saat gelincemi uyuyor.

mert dişlerini sıkıyor kızlar resmen ses geliyor kırılıcak diye korkuyorum:18:üst dişler patlayınca başladı bu huy

kırılmaz heralde canım:26::26:
yenilerya ne olduğunu anlamaya çalışıyordur birbirine çarptıkça ses falan çıktığını öğrensin sürekli ses çöıkarmaya başlar artık.

alışınca geçer heralde canım
üst dişler baya bellimi canım

bzimkiler çok belli olmuyo daha bişiler ısırıp koparıyor alt üst dşiyle ama bakınca çokta belli değil

canım gazı olunca ağlıyor bizimki gazı olsa ıkınıyor mesela dün gece böyle birşey yoktu bide üst dişleri patladığından beri bu gece yarıları oyun oynama isteği arttı bide huyu bu biliyorum. ne yapacam bilmiyorum gitgide uyku zamanı kısalıyor dün gece 4-5 defa uyandı sabahta erkenden uyandı şu saat oldu hala uyku yok of of

canım üst dişler daha çok kısa ama bizimkinin alt dişleri bayağı uzun ya birbirine vurmuyor sıkıyor bildiğin gacırtadıyor :18:
şuan yine yapıyor kucağımda ne yapacam bilmem buda nerden çıktı:44:

kız oğlan baya uyumuş fazla bile uyumuş belki bugün tek uyku yapabilir
He kız şok oldum 8 ayın acısını çıkarırcasına uyudu ilk dogdugunda bile böyle uyumamıştı
Gündüz gündüz
benimkide dizimde uyuyo kaka yaptı acayip kokuyo burnuma burnuma
Off efeninkide çok kokuyor
evet kızım var doğum tarihi 13 eylül 2012 bu arada albüm yaptımm hadi arkadaş olalım bende sizleri göreyimm ben nasıl arkadaş olacaz bilmiyorumda :26:

Hadi olalım arkadaş gönderiyom teklif

anladım canım işin zor o zaman canım gaz olsa geçer deyip beklersinçhuy edindiyse bunu napıcaksın bilmiyorum bende.diştendir diyelim ama o zamnda mızırdar diş kaşınsa ağrısa falan.hiç calpol verip tatırmayı denedinmi.
doktora gittinmi canım ne dedi bu duruma.senin oğlan gerçekten hiç uyumuyor

2-3 güne kaynanam ve görümcem geliyor çok mutluyum:119: demek isterdim ama tam tersi

yok doktora sormadım hiç bu durumu sormak lazım mecbur kalmadıkça vermiyorum calpol.
bu çoçuk doğduğundan beri böyle gece uyumuyor uyumuyor ama büyüdükçe dahada beterleşiyor.

Dikkatini başka yöne çekmeye çalışsan marjim
2-3 güne kaynanam ve görümcem geliyor çok mutluyum:119: demek isterdim ama tam tersi

Telden giriyom gülen smile buraya
Kp i bekliyorduk biz bunlar nerden çıktı

hoşuna gidiyo canım demekki ne oluyo ağzımda bişiler var di,yordur belkide.alışır bırakır galiba canım.

He kız şok oldum 8 ayın acısını çıkarırcasına uyudu ilk dogdugunda bile böyle uyumamıştı
Gündüz gündüz

Off efeninkide çok kokuyor

Hadi olalım arkadaş gönderiyom teklif

kız benimkide hala uyuyor 2 saat 5 dk oldu uyuyalı.ilk yarım saat sonra uyandı dizime aldım hala uyuyor.

benimkinin kokusu hala burnumda uyansında değiştireyim diye bekliyorum

maşallah efeye

uyku sorunu aştı beyfendi

Dikkatini başka yöne çekmeye çalışsan marjim

Telden giriyom gülen smile buraya
Kp i bekliyorduk biz bunlar nerden çıktı

eltimin çoçuğu oldu bebek görmeye geliyorlar gelmişken bizdede kalmasalar olmaz tabi
kpde gelicek az kaldı dün telde konuştuk arıları var onları bıramıyor oğul verince gelicekmiş bizimde gözümüz yollardaydı zaten

Marji belli bir saatten sonra ışıgı hiç yakma öyle dursun zamanla ögrenir inş gece oldugunu
Pembe mavi kızın kaç kilo dogmuş x menim soruyor

maşallah kız emirearısı başıma

İnş böyle devam eder abi olmayı hakkeder

yok doktora sormadım hiç bu durumu sormak lazım mecbur kalmadıkça vermiyuk orum calpol.
bu çoçuk doğduğundan beri böyle gece uyumuyor uyumuyor ama büyüdükçe dahada beterleşiyor.

canım başta gaz dediniz sormadınız galiba ama sen kesin sor inşallah mertte olmaz ama bazen altından başka sorunlar çıkabşliyor bu uyumamanın

kız kp bekliyorduk

hayırdır neden geliyorlar canım aranız iyi değil galiba kv deyle

emirim uyandı pis kokulumun altını değiştireyim bi

yoo kötüde değil iyide tuhaf bir kadın çok bilmiş gibi davranan cahil biri görümcemi hi,ç sevmiyorum ama tam bir nofrost
kayınpeder desen hepsinden beter of of bıktım

He çok meraklıydık biz de sanki
ışık kapanınca bas bas barğırıyor ki

Alışsa keşke ya bir iki bagırsa alışsa efe öyle ışık kapanınca anlıyor gece oldugunu
Görümcen mıy mıy demek

maşallah kız emirearısı başıma

enimki diş çıkardıktan sonra uzun uyumaya başladı canım yoksa yarım saatten fazla uyumazdı gündüz.şimdi uyansa bile tekrar uyutuyorum yoksa çok huysuz kalkıyor.uykusunu alamıyor.

darısı başınıza canım
İnş böyle devam eder abi olmayı hakkeder

aklı fikride 2. bebede kız sen gerçekten cesaret ediyon şaka yapmıyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…