2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ee reçelde şeker yok mu şeker de yasak her şey yasak
tuz salça şeker
Ben seker yerine hurma suyu veriyorum bize yapilan salcali yemeklerden yiyo ama tuz ve seker yok
efe nöbeti eşimdeydi 5 kere uyanmış
sallamış yatmış ve aglamamış
1 inde emzirdim
galiba bir tık bagırsakları gelişti
Masallah diyelim efeye o zaman
2-3 güne kaynanam ve görümcem geliyor çok mutluyum:119: demek isterdim ama tam tersi

He çok meraklıydık biz de sanki

Alışsa keşke ya bir iki bagırsa alışsa efe öyle ışık kapanınca anlıyor gece oldugunu
Görümcen mıy mıy demek

ah keşke keşke
mıy mıy değilde soğuk kasıntı kayınvalidemde herşeyi çok biliyor gibi davranan cahil bir kadın.

Kız efe böyle olmaya devam ederse yaparız kız allahın izniyle bir
Bebiş akıllı olaydı önceden beri durmazdım bile
Kardeş lazım kardeş birden büyüsünler yaş ilerledikçe zor olur bee

He çok meraklıydık biz de sanki

Alışsa keşke ya bir iki bagırsa alışsa efe öyle ışık kapanınca anlıyor gece oldugunu
Görümcen mıy mıy demek

Dikkatini dagıtmaya çalış canım eline yiyebilecegi bir şey ver dişlerini tanıyor galiba

bir bu eksikti zaten çıtır çıtır sesler geliyor sıkınca içim bir tuhaf oluyor korkuyorum :18:

yoo kötüde değil iyide tuhaf bir kadın çok bilmiş gibi davranan cahil biri görümcemi hi,ç sevmiyorum ama tam bir nofrost
kayınpeder desen hepsinden beter of of bıktım

aynen benim kv tarif etmişsin canım.allahtan bize pek meraklı değilde çok gelip gidip işime karışmıyor.
geldikleri gibi hemencecik dönerler inşallah canım.gerçi çoğunluk eltinlerde kalırlar heralde bebek görmeye geliyorlar dedinya.

valla deliricem hala gıcırtatıyordişleri kırılmaz dimi:26:

canım kırılmaz galiba ya ama eline başka şeyler ver istersen unutur belki

Kız efe böyle olmaya devam ederse yaparız kız allahın izniyle bir
Bebiş akıllı olaydı önceden beri durmazdım bile
Kardeş lazım kardeş birden büyüsünler yaş ilerledikçe zor olur bee

maşallah senin cesaretine hayranım canım yaaa.

ben doğumdan korkuma yapamam galiba kardeş yoksa bende bi kızımız olsun çok istiyorum

buyırrrrrrrr

stressss
kızz stres hiç sesinçıkmıyor spor ne alemde, bak karam aldı başını gidiyor bizzzz tinntimnnnnn
spor muben'm hayatim spor

spor hayatı bitti onun
nereye gidiyom kız
o benden zayıf
evet k'lom daha az ama bingil oranim daha fazla:44:
geçmiş yapmadım şimdi stress alıntılarıyla özet geçer
b'lg'sayarim tirt oldu aniden düşüyorum internetten ve donuyor pc o yüzden alıntı yok
ayrıca geçmiş yapmıyorum artık yoksa güncelde kaçıyor şimdi sen bana özet geç bakalım sayfa ..13 den sonrasını

oğlan kokuttu baya yapmıştır dedim azıcık ve çok katı yapmış.kalktı şimdi hala ıkınıyor niye sertleşti acaba yine yaa dün kayısı vermemiştim ondan heralde

Beni korkutan iki bebeyle ugraşmak falan degil ikisine de yeterim efeden idmanlıyım
Ama hamileligim kötü geçiyor bulantılar kramplar karnım
Çok büyüyor onu taşımam uyku modundayım halsizlik
Dogumdan ve sonraki 10 günden falandan korkuyom daha çok
Yoksa herkese yeterim

bizimki iyice afacanlaştı bu aralar mutfağa peşimden geldi çekmeceleri karıştırıyor
fotosunu bile çektim bir ara koyarım bu çoçuk beni mum gibi eritiyor kalmıycam yakında

çok cins bir ses sinirlerim tepeme çıkıyor şuan hala devam ediyor
onun dişleri için endişileniyorum
karışma paşama oyun yapmış belli dikkatini dağıtmaya çalış

az rahat dur akıllı ol akıllı
1 gün efe akıllandı diye hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…