bende özel yaptım ama benim de gözüküyor acaba?yukarda albümler bölümü var ya ana sayfa falan diyo oraya tıklayınca herkesinkinin yanında benim de albüm çıkıo nasıl oluuo anlamadım.herkes mi görüyo
bende geçen vermiştim gazdan sürekli kıpır kıpırdı, daha erkenmiş demmek ki dedimgünaydın kızlar hayırlı kandiller
dün öğlen mercimek çorbası verdim 3-5 kaşık bütün akşam gazlıydı sabah 6 da uyandı pırt pırt için.
tabi ben de içtim çorbadan asıl gaz benden geçti heralde
bende geçen vermiştim gazdan sürekli kıpır kıpırdı, daha erkenmiş demmek ki dedim
işimiz zoorrrgaz sorunumuz olmadı çok şükür gazman gibi çıkarır kırkı çıktığından beri. ama uyandırıyo yine de tabi. uyanmış pırt zırt yaptı büyük insan gibi
ne çorbaymış dedim 3 kaşık ancak yemişti
bir de herşeyi yoğurtla yemeye başladı, yumurtayı istemiyo az yoğurtladım yedi, napıcaz yaa
geçmiş olsun canım. topuk kanında çıkmamış mıydı, bizim topuk kanında yüksek çıktı sonra düştü 1.ayın sonunda
Hayırlara vesile olur inş
günaydın herkese
inşallah cnm
hepimizin kandili mübarek olsun
günaydın herkese
kandılınız kutlu olsun kızlar nasılsınız??
bende album yapım dedım kızceme
kızlaaaaaaaaaaaar herkesin kandili mübarek olsun..allah önce evlatlarımızı sonra bizleri korusun.....dualarımız kabul olsun...amin..
geçmiş olsun canım. topuk kanında çıkmamış mıydı, bizim topuk kanında yüksek çıktı sonra düştü 1.ayın sonunda
Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yazmak nasip oldu. Öncelikle tüm islam aleminin regaib kandilini kutlamak istiyorum. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...
Arkadaşlar oğlumda hipotroidi rahatsızlığı olduğunu öğrendik. Daha öncede yazmıştım ciddi bi kabızlık sorunu yaşamıştık sebebi de buymuş. Daha yazacak şeyler var ama çok uzatmak istemiyorum. Rabbim yavrularımızı korusun...
günaydınnn ya da pardon tünaydınnnn herkeseeee
dün iyi ki de bi öğleden sonra dışarı çıktım haaaa 40 sayfa ilerlemiş
geçmiş falan yapamammmm
vee dün 10 da patates alatası ve c.cola içtim itiraf ediyrum, bugün de reçel tabağını bitirdimm, off yaa çilek reçeli olunca dayanamıyorummmm, eşime alma dedim çillekkkk dediii tammammm dedimmm
killodan umudum yok bu hafta :44:
Yok anam yok efe bir günden sonra eski haline döndü
Gece sürekli sallamış eşimbana ver dedim vermedi de offf çok yorgundu
Yorgun bir günaydınn
Hayırlara vesile olur inş
günaydın herkese
kandılınız kutlu olsun kızlar nasılsınız??
bende album yapım dedım kızceme
Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yazmak nasip oldu. Öncelikle tüm islam aleminin regaib kandilini kutlamak istiyorum. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...
Arkadaşlar oğlumda hipotroidi rahatsızlığı olduğunu öğrendik. Daha öncede yazmıştım ciddi bi kabızlık sorunu yaşamıştık sebebi de buymuş. Daha yazacak şeyler var ama çok uzatmak istemiyorum. Rabbim yavrularımızı korusun...
kızlaaaaaaaaaaaar herkesin kandili mübarek olsun..allah önce evlatlarımızı sonra bizleri korusun.....dualarımız kabul olsun...amin..
bende geçen yeşil mercimek verdim oğlan gece sürekli pırt pırt.pırtlartmaya çalışırkende uyanıyo tabigünaydın kızlar hayırlı kandiller
dün öğlen mercimek çorbası verdim 3-5 kaşık bütün akşam gazlıydı sabah 6 da uyandı pırt pırt için.
tabi ben de içtim çorbadan asıl gaz benden geçti heralde
kız senin oğlanında damak tadı farklı galiba yumurta yoğurt.gaz sorunumuz olmadı çok şükür gazman gibi çıkarır kırkı çıktığından beri. ama uyandırıyo yine de tabi. uyanmış pırt zırt yaptı büyük insan gibi
ne çorbaymış dedim 3 kaşık ancak yemişti
bir de herşeyi yoğurtla yemeye başladı, yumurtayı istemiyo az yoğurtladım yedi, napıcaz yaa
herkese selam kızlar
bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum
selam canım
yinemi uyumadı canım kuzucuk
canım şimdilik sessiz işleri yap mert paşa kalkıncada süpürge falan çalıştırırsın.misafirler ne zaman geliyordu acelsi yoksa hatta sende yat uyu mertle canım dinlen
kuzum uyandı, yanına gideyim, yayla çorbası yaptım yerse vereyimm[/QUOT
benım kız bayılıo yayla corbasına dun yaptım masallah2 kase ıctı
herkese selam kızlar
bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum
selm cnm bnde temızlıgmı yaptım az bısı kaldı dınlenym bıraz dedım artık emeklıo dıe hergun sıl supur sıl supur yoruluyorum valla
ben kzım uyanıkken evlerı supuruyorum yurutecle pesımden gezıo supurge nerde cımcıme orda zaten gezmekten yoruluo azoncede meyve puresını yedırdım uyuttum sonra odaları sıldım az bı ısım kalı dınlenıyım bıraz dedım
ohh yarasın şekoş paptates salatasını bende çok severim.
uyudu ama gece 1de uyudu yine dün geceye göre iyi sayılır.
sabahta 8de uyandı bu saate kadar uyumadı şimdide 10 dk uyudu kalktı bileof of
kuzum uyandı, yanına gideyim, yayla çorbası yaptım yerse vereyimm[/QUOT
benım kız bayılıo yayla corbasına dun yaptım masallah2 kase ıctı
selm cnm bnde temızlıgmı yaptım az bısı kaldı dınlenym bıraz dedım artık emeklıo dıe hergun sıl supur sıl supur yoruluyorum valla
ben kzım uyanıkken evlerı supuruyorum yurutecle pesımden gezıo supurge nerde cımcıme orda zaten gezmekten yoruluo azoncede meyve puresını yedırdım uyuttum sonra odaları sıldım az bı ısım kalı dınlenıyım bıraz dedım
benimkide süpürgeyi yakalayacağım diye gezinip duruyo peşimden yetişiyoda tutmaya falan çalışıyo.başlarda korkuyodu süpürgeden sonra alıştı
emeklerken daha zor tabi heryerin her an temiz olması lazım.nasıl yapıyosun canım halıların temizliğini yoksa battaniyemi seriyorsun.sonuçta misafir falan geliyor ayaklarıyla eve giriyor.ben şimdilik battaniye seriyorum ama emeklemiyor emeklese heryere battaniye serememya
1 de iyi uymuş yine canım
canım mert uykusuzken huzursuz olmuyormu yoksa normalmi davranıyor.normalse huzursuz olup ağlamıyorsa uykusuzluktan belki uyku şhtiyacı bu kadardır canım.mesela benimki 3-4 saat uykusuz kaldıktan sonra çok huzursuzlanıyor ağlayıp sızlayıp kulaklarını çekiştirip gözlerini kaşıyo falan.
benimkide süpürgeyi yakalayacağım diye gezinip duruyo peşimden yetişiyoda tutmaya falan çalışıyo.başlarda korkuyodu süpürgeden sonra alıştı
emeklerken daha zor tabi heryerin her an temiz olması lazım.nasıl yapıyosun canım halıların temizliğini yoksa battaniyemi seriyorsun.sonuçta misafir falan geliyor ayaklarıyla eve giriyor.ben şimdilik battaniye seriyorum ama emeklemiyor emeklese heryere battaniye serememya
huysuzluk yapıyor ve inatla uyumuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?