2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kendi albümün olduğu için çıkıyo orda. özel albüm yazıyosa sadece arkadaşların görür

bende geçen vermiştim gazdan sürekli kıpır kıpırdı, daha erkenmiş demmek ki dedim

bende geçen vermiştim gazdan sürekli kıpır kıpırdı, daha erkenmiş demmek ki dedim

gaz sorunumuz olmadı çok şükür gazman gibi çıkarır kırkı çıktığından beri. ama uyandırıyo yine de tabi. uyanmış pırt zırt yaptı büyük insan gibi
ne çorbaymış dedim 3 kaşık ancak yemişti

bir de herşeyi yoğurtla yemeye başladı, yumurtayı istemiyo az yoğurtladım yedi, napıcaz yaa

günaydınnn ya da pardon tünaydınnnn herkeseeee
dün iyi ki de bi öğleden sonra dışarı çıktım haaaa 40 sayfa ilerlemiş
geçmiş falan yapamammmm
vee dün 10 da patates alatası ve c.cola içtim itiraf ediyrum, bugün de reçel tabağını bitirdimm, off yaa çilek reçeli olunca dayanamıyorummmm, eşime alma dedim çillekkkk dediii tammammm dedimmm
killodan umudum yok bu hafta :44:

işimiz zoorrr
benim yengem ne yapmıştı bir keresinde lahmacun verecekti kızına (şimdi 7 yaşında, ikincisi de yolda)
reçel sürdü biraz kız da öyle yediii ayyyyyyyy

geçmiş olsun canım. topuk kanında çıkmamış mıydı, bizim topuk kanında yüksek çıktı sonra düştü 1.ayın sonunda

Topuk kanında çıkmaya biliyomuş. Oğlumun kafa çapı normalden fazlaydı, bıngıldağı da yeterince kapanmamıştı. Kontrol amaçlı yaptırdık testi. Allah a hamd olsun ki klinik tablo oturmadan tespit edildi. Haziran da kontrolü var inşallah.

Hayırlara vesile olur inş

günaydın herkese

inşallah cnm
hepimizin kandili mübarek olsun

günaydın herkese

kandılınız kutlu olsun kızlar nasılsınız??

bende album yapım dedım kızceme

kızlaaaaaaaaaaaar herkesin kandili mübarek olsun..allah önce evlatlarımızı sonra bizleri korusun.....dualarımız kabul olsun...amin..

hepinizin kandili mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah.

geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.

ohh yarasın şekoş paptates salatasını bende çok severim.

herkese selam kızlar

bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum

Yok anam yok efe bir günden sonra eski haline döndü
Gece sürekli sallamış eşim bana ver dedim vermedi de offf çok yorgundu
Yorgun bir günaydınn

kız adam beklemiş efenin başını sen niye yorgunsun

Hayırlara vesile olur inş

günaydın herkese

kandılınız kutlu olsun kızlar nasılsınız??

bende album yapım dedım kızceme

geçmiş olsun canım inşallah değerleri normale döner bi an önce.nasıl bi tedavi uygulayacaksınız canım ilaç tedavisi sanırım.
bu hastalık yüksek tiroid değilmi yanlış anlamadım.tiroid değerlerimi yüksek

kızlaaaaaaaaaaaar herkesin kandili mübarek olsun..allah önce evlatlarımızı sonra bizleri korusun.....dualarımız kabul olsun...amin..

bende geçen yeşil mercimek verdim oğlan gece sürekli pırt pırt.pırtlartmaya çalışırkende uyanıyo tabi
bide normaldede gazı oluyo ama yumuşak uyanadan çıkarıyo.ama bazı şeyleri yeyince sert gaz oluyo o zaman uyanıyo işte uykuusndan

kız senin oğlanında damak tadı farklı galiba yumurta yoğurt.
canım belki geçici bi durumdur her seferinde ilk önce tek dene belki yer yemesse yoğurtlarsın yada ıhlamurla falan ıslat belki yer.benimki ıhlamurla falan ıslatınca daha güzel yiyo.yoksa ağzı yapış yapış oluyo sevmiyo
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun

herkese selam kızlar

bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum

selam canım

yinemi uyumadı canım kuzucuk

canım şimdilik sessiz işleri yap mert paşa kalkıncada süpürge falan çalıştırırsın.misafirler ne zaman geliyordu acelsi yoksa hatta sende yat uyu mertle canım dinlen

uyudu ama gece 1de uyudu yine dün geceye göre iyi sayılır.
sabahta 8de uyandı bu saate kadar uyumadı şimdide 10 dk uyudu kalktı bileof of

uyudu ama gece 1de uyudu yine dün geceye göre iyi sayılır.
sabahta 8de uyandı bu saate kadar uyumadı şimdide 10 dk uyudu kalktı bileof of

1 de iyi uymuş yine canım
canım mert uykusuzken huzursuz olmuyormu yoksa normalmi davranıyor.normalse huzursuz olup ağlamıyorsa uykusuzluktan belki uyku şhtiyacı bu kadardır canım.mesela benimki 3-4 saat uykusuz kaldıktan sonra çok huzursuzlanıyor ağlayıp sızlayıp kulaklarını çekiştirip gözlerini kaşıyo falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…