Evet canım ilaç tedavisi uyguluyoruz. Tiroid bezi az çalışıyor. Böyle olunca da TSH değerleri yüksek çıkıyor.
1 de iyi uymuş yine canım
canım mert uykusuzken huzursuz olmuyormu yoksa normalmi davranıyor.normalse huzursuz olup ağlamıyorsa uykusuzluktan belki uyku şhtiyacı bu kadardır canım.mesela benimki 3-4 saat uykusuz kaldıktan sonra çok huzursuzlanıyor ağlayıp sızlayıp kulaklarını çekiştirip gözlerini kaşıyo falan.
benimkide süpürgeyi yakalayacağım diye gezinip duruyo peşimden yetişiyoda tutmaya falan çalışıyo.başlarda korkuyodu süpürgeden sonra alıştı
emeklerken daha zor tabi heryerin her an temiz olması lazım.nasıl yapıyosun canım halıların temizliğini yoksa battaniyemi seriyorsun.sonuçta misafir falan geliyor ayaklarıyla eve giriyor.ben şimdilik battaniye seriyorum ama emeklemiyor emeklese heryere battaniye serememya
genelde salonda oluyoruz halımda shagy halılardan battanıye serıyorum ustune yoksa ıplerıyle oynuo agzına alıo ıkı gune bı atıp makınaya yıkıyorum battanıyeyı arada pıke serıyorum ama her odanın halısının ustunu ortemıyorum zaten eve geln komsular dıo sen kıza kale yapmıssın dıe heryerde yastık carpmasın sandalyelerın altına gırmesın dıe kapatıyorum heryerı ama emeklıyınce zor gercekten yerde en ufak bı kırıntı gorsun hemen agzına atıo en ufacık taneler kacmıo gozunden yanı
kuzum uyandı, yanına gideyim, yayla çorbası yaptım yerse vereyimm[/QUOT
benım kız bayılıo yayla corbasına dun yaptım masallah2 kase ıctı
selm cnm bnde temızlıgmı yaptım az bısı kaldı dınlenym bıraz dedım artık emeklıo dıe hergun sıl supur sıl supur yoruluyorum valla
ben kzım uyanıkken evlerı supuruyorum yurutecle pesımden gezıo supurge nerde cımcıme orda zaten gezmekten yoruluo azoncede meyve puresını yedırdım uyuttum sonra odaları sıldım az bı ısım kalı dınlenıyım bıraz dedım
benimkide hep süpürge yaparken peşimde temizlik yaparken onunla pek ilgilenemiyorum ya süpernin başına geliyor yada fiş çekme peşinde.
mecbur o uyanıkken yapıcam belli oldu.
kolay gelsin sanada bitiirmişsin nerdeyse.
inanmayacaksınız ama bende şuan patates salatası yiyorum
benimkide hep süpürge yaparken peşimde temizlik yaparken onunla pek ilgilenemiyorum ya süpernin başına geliyor yada fiş çekme peşinde.
mecbur o uyanıkken yapıcam belli oldu.
kolay gelsin sanada bitiirmişsin nerdeyse.
saolsn bıttı valla corbasıda var rhtm dınlenıyorum sımdı aksama bıde sebze yemegını yaptımmı tamamdır bugun teyzemın kızı gelcek ozmn bıraz rahatlarım ebrarla oynar o
saolsn bıttı valla corbasıda var rhtm dınlenıyorum sımdı aksama bıde sebze yemegını yaptımmı tamamdır bugun teyzemın kızı gelcek ozmn bıraz rahatlarım ebrarla oynar o
ohhh darısı başıma
benim kuru fasülyeler de efeyi mahvetti gece boyu uyumamışgünaydın kızlar hayırlı kandiller
dün öğlen mercimek çorbası verdim 3-5 kaşık bütün akşam gazlıydı sabah 6 da uyandı pırt pırt için.
tabi ben de içtim çorbadan asıl gaz benden geçti heralde
geçmişte neler gizli bir bilsengünaydınnn ya da pardon tünaydınnnn herkeseeee
dün iyi ki de bi öğleden sonra dışarı çıktım haaaa 40 sayfa ilerlemiş
geçmiş falan yapamammmm
vee dün 10 da patates alatası ve c.cola içtim itiraf ediyrum, bugün de reçel tabağını bitirdimm, off yaa çilek reçeli olunca dayanamıyorummmm, eşime alma dedim çillekkkk dediii tammammm dedimmm
killodan umudum yok bu hafta :44:
çookk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinnTopuk kanında çıkmaya biliyomuş. Oğlumun kafa çapı normalden fazlaydı, bıngıldağı da yeterince kapanmamıştı. Kontrol amaçlı yaptırdık testi. Allah a hamd olsun ki klinik tablo oturmadan tespit edildi. Haziran da kontrolü var inşallah.
kuzum uyandı, yanına gideyim, yayla çorbası yaptım yerse vereyimm[/QUOT
benım kız bayılıo yayla corbasına dun yaptım masallah2 kase ıctı
selm cnm bnde temızlıgmı yaptım az bısı kaldı dınlenym bıraz dedım artık emeklıo dıe hergun sıl supur sıl supur yoruluyorum valla
ben kzım uyanıkken evlerı supuruyorum yurutecle pesımden gezıo supurge nerde cımcıme orda zaten gezmekten yoruluo azoncede meyve puresını yedırdım uyuttum sonra odaları sıldım az bı ısım kalı dınlenıyım bıraz dedım
o nasıl organize olmaktır öyle maaşallahh yaaa
ben efeyle hiç temizlik yapmadım ama bir yemek yaparken bile bin takla atıyorum
allah yardımcımız olsun
Evet canım ilaç tedavisi uyguluyoruz. Tiroid bezi az çalışıyor. Böyle olunca da TSH değerleri yüksek çıkıyor.
1 de iyi uymuş yine canım
canım mert uykusuzken huzursuz olmuyormu yoksa normalmi davranıyor.normalse huzursuz olup ağlamıyorsa uykusuzluktan belki uyku şhtiyacı bu kadardır canım.mesela benimki 3-4 saat uykusuz kaldıktan sonra çok huzursuzlanıyor ağlayıp sızlayıp kulaklarını çekiştirip gözlerini kaşıyo falan.
genelde salonda oluyoruz halımda shagy halılardan battanıye serıyorum ustune yoksa ıplerıyle oynuo agzına alıo ıkı gune bı atıp makınaya yıkıyorum battanıyeyı arada pıke serıyorum ama her odanın halısının ustunu ortemıyorum zaten eve geln komsular dıo sen kıza kale yapmıssın dıe heryerde yastık carpmasın sandalyelerın altına gırmesın dıe kapatıyorum heryerı ama emeklıyınce zor gercekten yerde en ufak bı kırıntı gorsun hemen agzına atıo en ufacık taneler kacmıo gozunden yanı
ben en çok ağzını yere sürer diye korkuyorm hani herşeyi ağzına süremek istiyırarya ağızlarıyla halıyı falan yalarlar diye.
evet en küçük şeyle bile ilgileniyorlar artık batatniyenin tüyünü koparıp minicik avcunda döndürüp duruyor
kızlarrrrrrrr..ya benim hatlar karıştı..kuaför olan kimdi ? elif mi eylül mü?ben özel msj attım elif sana ama yanlış mı oldu
ELMALI KURABİYE
iç malzemesi;
4 adet elma
4 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
üzeri için ;
pudra şekeri
hamur;
yarım paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta
yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri(biz daha tatlı sevdiğimiz için 1 su bardağı koyuyorum)
alabildiği kadar un
malzemelerle hamuru yoğuruyoruz.
içinide elmaları rendeleyip şekerle kavuruyoruz altını kapatıp tarçını koyuyoruz.
hamurdan parçalar alıp yuvarlıyoruz içine elmalı harçtan koyup yuvarlıyoruz.
bunu istediğimiz gibi istediğimiz şekilde yapabiliriz.
180 derece fırında pişiriyoruz.üstüne pudra şekeri serpiyoruz
afiyet olsun
kızlarrrrrrrr..ya benim hatlar karıştı..kuaför olan kimdi ? elif mi eylül mü?ben özel msj attım elif sana ama yanlış mı oldu
kvalidem evi topluyor ben efeyi sallıyorum
her yer bitmek üzere bir tek mutfakla kitaplık kalacak
o da yarına tamamdır
eylüldü canım
kız evin boyası falan kurudumu kokusu gittimi taşınıyomusunuz yani bugün.
yoksa sadece topladınızmı
geçmiş olsun canım erken teşhis önemli tabi. inş kısa zamanda iyileşir, genelde 2 yaşına varmadan iyileşiyomuşTopuk kanında çıkmaya biliyomuş. Oğlumun kafa çapı normalden fazlaydı, bıngıldağı da yeterince kapanmamıştı. Kontrol amaçlı yaptırdık testi. Allah a hamd olsun ki klinik tablo oturmadan tespit edildi. Haziran da kontrolü var inşallah.
ahmet uyanıkken yemek yapmak bile bi mucize. akşama yemek yapabilirsem mutlu oluyorum temizlik olmasın varsınherkese selam kızlar
bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum
çok güzel yoğurt yapıyorum demek ki yoğurtla beslenir oldu son günlerde birden seçmeye başladı herşeyi, geçicidir inş.bende geçen yeşil mercimek verdim oğlan gece sürekli pırt pırt.pırtlartmaya çalışırkende uyanıyo tabi
bide normaldede gazı oluyo ama yumuşak uyanadan çıkarıyo.ama bazı şeyleri yeyince sert gaz oluyo o zaman uyanıyo işte uykuusndan
kız senin oğlanında damak tadı farklı galiba yumurta yoğurt.
canım belki geçici bi durumdur her seferinde ilk önce tek dene belki yer yemesse yoğurtlarsın yada ıhlamurla falan ıslat belki yer.benimki ıhlamurla falan ıslatınca daha güzel yiyo.yoksa ağzı yapış yapış oluyo sevmiyo
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
geçmiş olsun canım erken teşhis önemli tabi. inş kısa zamanda iyileşir, genelde 2 yaşına varmadan iyileşiyomuş
ahmet uyanıkken yemek yapmak bile bi mucize. akşama yemek yapabilirsem mutlu oluyorum temizlik olmasın varsın
çok güzel yoğurt yapıyorum demek ki yoğurtla beslenir oldu son günlerde birden seçmeye başladı herşeyi, geçicidir inş.
alıntılar karışmış alıntısız yazayım. halının üstünde durmuyo ki battaniye pike sereyim. az önce geçmişi okurken mutfağın en kuytu köşesinde duran el süpürgesini devirdi odadan yeni çıkmıştı gidip getireyim diyodum tam. süpürme silme işi de olmuyo ahmet varken, süpürgeyi yakalıyo kabloları ısırıyo korkuyorum makine çalışıyo da elektirik falan kaçar diye. en son süpürmeyi denediğimde kovalamaca oynadık evin içinde. halıyı falan yalamıyo ilgisini çeken bişey olması lazım. mutfakta kırıntı bulsa ağzına sokuyo. nasıl dağıtıcam ben bu enerjisini bilmiyorum dışarı çıakrsam orda emeklenmez ki parka salamam ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?