2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim kuru fasülyeler de efeyi mahvetti gece boyu uyumamışiki tane de ben yedirmiştim
geçmişte neler gizli bir bilsen
çookk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinn

Merhaba eylül anneleri regaib kandiliniz mübarek olsun rabbim tekrarinin nasip etsin insaallah!

Nasilsiniz iyisiniz hepiniz insaallah bebislerde umarim keyfler yerindedir gecmis yapamiyorum internetim daha olmuyor anneme geldikce baka biliorum ancak bugunde eylülü getirdim anneme dr.randevum vardi birazdan geri gidecez!
Bizde sükür hersey yolunda eylül iyicene simariyor artik hele anneannesini dedesini görünce bir simariyor cadii cilve yapior resmen birde oturdugu yerde kafasini omuzlarini sallayip oynuyormus gibi ritim tutuyor alkisla arada rabbim yavrularimizi esirgesin insaallah her gün yenij birseyler kesfediyorlarr ! Bizden bukadar herkezi cok merak ettim hatirimda kalan mertin üst disleri cikmis galibamaasallah ona bütün bebisleri öpüyorum Allaha emanet olunn

Kartal arkadasimiz sizede gecmis olsun insaallah rabbim bu mübarek günde sifa nizi versin nerde varsa

Evet canım ilaç tedavisi uyguluyoruz. Tiroid bezi az çalışıyor. Böyle olunca da TSH değerleri yüksek çıkıyor.

inşallah hemencecik düşer değerleri canım

kızlarrrrrrrr..ya benim hatlar karıştı..kuaför olan kimdi ? elif mi eylül mü?ben özel msj attım elif sana ama yanlış mı oldu

ELMALI KURABİYE

iç malzemesi;

4 adet elma
4 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın

üzeri için ;
pudra şekeri

hamur;

yarım paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta
yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri(biz daha tatlı sevdiğimiz için 1 su bardağı koyuyorum)
alabildiği kadar un

malzemelerle hamuru yoğuruyoruz.

içinide elmaları rendeleyip şekerle kavuruyoruz altını kapatıp tarçını koyuyoruz.

hamurdan parçalar alıp yuvarlıyoruz içine elmalı harçtan koyup yuvarlıyoruz.

bunu istediğimiz gibi istediğimiz şekilde yapabiliriz.

180 derece fırında pişiriyoruz.üstüne pudra şekeri serpiyoruz

afiyet olsun

saol canım
yeni evimde yapacagım ilk kurabiye bu olacak
yapınca paylaşacam

kızlarrrrrrrr..ya benim hatlar karıştı..kuaför olan kimdi ? elif mi eylül mü?ben özel msj attım elif sana ama yanlış mı oldu

eylüldü canım

kvalidem evi topluyor ben efeyi sallıyorum
her yer bitmek üzere bir tek mutfakla kitaplık kalacak
o da yarına tamamdır

kız evin boyası falan kurudumu kokusu gittimi taşınıyomusunuz yani bugün.
yoksa sadece topladınızmı

geçmiş olsun canım erken teşhis önemli tabi. inş kısa zamanda iyileşir, genelde 2 yaşına varmadan iyileşiyomuş

herkese selam kızlar

bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum
ahmet uyanıkken yemek yapmak bile bi mucize. akşama yemek yapabilirsem mutlu oluyorum temizlik olmasın varsın

çok güzel yoğurt yapıyorum demek ki yoğurtla beslenir oldu son günlerde birden seçmeye başladı herşeyi, geçicidir inş.

alıntılar karışmış alıntısız yazayım. halının üstünde durmuyo ki battaniye pike sereyim. az önce geçmişi okurken mutfağın en kuytu köşesinde duran el süpürgesini devirdi odadan yeni çıkmıştı gidip getireyim diyodum tam. süpürme silme işi de olmuyo ahmet varken, süpürgeyi yakalıyo kabloları ısırıyo korkuyorum makine çalışıyo da elektirik falan kaçar diye. en son süpürmeyi denediğimde kovalamaca oynadık evin içinde. halıyı falan yalamıyo ilgisini çeken bişey olması lazım. mutfakta kırıntı bulsa ağzına sokuyo. nasıl dağıtıcam ben bu enerjisini bilmiyorum dışarı çıakrsam orda emeklenmez ki parka salamam ya:26:

yürüteç kullanmıyordun dimi sen:44:ben efeyi atıyom orda tehlikeli şeyleri de önlem alıyom kendimce
oynuyor ama emeklemiyor genelde kucagm da yanımda yürüteçteemekleyince biz napacaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…