Allah sifa versin bacimMerhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yazmak nasip oldu. Öncelikle tüm islam aleminin regaib kandilini kutlamak istiyorum. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...
Arkadaşlar oğlumda hipotroidi rahatsızlığı olduğunu öğrendik. Daha öncede yazmıştım ciddi bi kabızlık sorunu yaşamıştık sebebi de buymuş. Daha yazacak şeyler var ama çok uzatmak istemiyorum. Rabbim yavrularımızı korusun...
Kiz bugun de yapmayiver kokmadin yaherkese selam kızlar
bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum
Hadi yine iyisinkvalidem evi topluyor ben efeyi sallıyorum
her yer bitmek üzere bir tek mutfakla kitaplık kalacak
o da yarına tamamdır
ELMALI KURABİYE
iç malzemesi;
4 adet elma
4 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
üzeri için ;
pudra şekeri
hamur;
yarım paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta
yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri(biz daha tatlı sevdiğimiz için 1 su bardağı koyuyorum)
alabildiği kadar un
malzemelerle hamuru yoğuruyoruz.
içinide elmaları rendeleyip şekerle kavuruyoruz altını kapatıp tarçını koyuyoruz.
hamurdan parçalar alıp yuvarlıyoruz içine elmalı harçtan koyup yuvarlıyoruz.
bunu istediğimiz gibi istediğimiz şekilde yapabiliriz.
180 derece fırında pişiriyoruz.üstüne pudra şekeri serpiyoruz
afiyet olsun
yürüteç kullanmıyordun dimi sen:44:ben efeyi atıyom orda tehlikeli şeyleri de önlem alıyom kendimce
oynuyor ama emeklemiyor genelde kucagm da yanımda yürüteçteemekleyince biz napacaz bakalım
Allah sifa versin bacim
Kiz bugun de yapmayiver kokmadin ya
Hadi yine iyisin
E ceviz hani
Benim temizlikci bugun banyoya camasir suyu dokup birakmis benim popo direkt camasir suyu
Su an icinizdeki en temiz popolu benim yani
yok canım boya cuma bitecek ctesi parke pazar temizlik ptesi evden eve
geçmiş olsun canım erken teşhis önemli tabi. inş kısa zamanda iyileşir, genelde 2 yaşına varmadan iyileşiyomuş
ahmet uyanıkken yemek yapmak bile bi mucize. akşama yemek yapabilirsem mutlu oluyorum temizlik olmasın varsın
çok güzel yoğurt yapıyorum demek ki yoğurtla beslenir oldu son günlerde birden seçmeye başladı herşeyi, geçicidir inş.
alıntılar karışmış alıntısız yazayım. halının üstünde durmuyo ki battaniye pike sereyim. az önce geçmişi okurken mutfağın en kuytu köşesinde duran el süpürgesini devirdi odadan yeni çıkmıştı gidip getireyim diyodum tam. süpürme silme işi de olmuyo ahmet varken, süpürgeyi yakalıyo kabloları ısırıyo korkuyorum makine çalışıyo da elektirik falan kaçar diye. en son süpürmeyi denediğimde kovalamaca oynadık evin içinde. halıyı falan yalamıyo ilgisini çeken bişey olması lazım. mutfakta kırıntı bulsa ağzına sokuyo. nasıl dağıtıcam ben bu enerjisini bilmiyorum dışarı çıakrsam orda emeklenmez ki parka salamam ya:26:
almadım yürüteç alsam mı dedim ama şimdi ayakta durmaya hevesleniyo kendisi, yıkılıyo ama, bu saatten sonra alınmaz artık. emeklerken hız yapıyo şu anda uzmnlaştı. ve bişeylere tırmanmaya çalışıyo tutunup kalkmaya çalışıyo koltuklar yüksek geliyo allahtan
Allah sifa versin bacim
Kiz bugun de yapmayiver kokmadin ya
Hadi yine iyisin
E ceviz hani
Benim temizlikci bugun banyoya camasir suyu dokup birakmis benim popo direkt camasir suyu
Su an icinizdeki en temiz popolu benim yani
almadım yürüteç alsam mı dedim ama şimdi ayakta durmaya hevesleniyo kendisi, yıkılıyo ama, bu saatten sonra alınmaz artık. emeklerken hız yapıyo şu anda uzmnlaştı. ve bişeylere tırmanmaya çalışıyo tutunup kalkmaya çalışıyo koltuklar yüksek geliyo allahtan
yok canım boya cuma bitecek ctesi parke pazar temizlik ptesi evden eve
bende çok korkuyorum canım ya şu düğüni bi atlatsaydık salonda rezil olma ihtimalimizde çok.telefondan okudum oğlanı uyuturken hemen yazayım duşa gircm hızlısından.
9 aylıkken tutunarak yürürmüş 10 aylıkken normal yürürmüş benim oğlan. kv öyle diyo sonuçta onların soyudoğru diyodur kadın. bana çekse sakin olurdu abimin çocuğu yaşına geldi yeni emekliyo bikaç aya da yürür.
kalabalıkta nazar değiyo çocuk rezil oluyo kolay gelsin elifoyku, uyku düzeni de bozulur of of.
karam sana da kolay gelsin ev taşımayla misafiri niye aynı zamanda yaptınız ki, neyse kolayca atlatın inş.
sebos temizlik iyidirben anneme yapmıştım onu yazık kadına
ha bir de oğlana tavuk yedircem ama iyi tavuk bulamadığımdan yediremiyorum. siz napıyosunuz? marketten almıyoruz biz sağlıksız diye tadı da bi garip zaten tavuga benzemiyo çoğu
karam ayın sonundada ben taşınıcam şimdiden düşünüyorum evi nasıl toplıycam diye offf ya düşündüğüm kadar sürmeyecek biliyorum ama çok zor geliyo
napalım kız dügün var bacımın ona geliyorlar e bir ay beklesek 1 aylık kira ödemek zorunda kalacaztelefondan okudum oğlanı uyuturken hemen yazayım duşa gircm hızlısından.
9 aylıkken tutunarak yürürmüş 10 aylıkken normal yürürmüş benim oğlan. kv öyle diyo sonuçta onların soyudoğru diyodur kadın. bana çekse sakin olurdu abimin çocuğu yaşına geldi yeni emekliyo bikaç aya da yürür.
kalabalıkta nazar değiyo çocuk rezil oluyo kolay gelsin elifoyku, uyku düzeni de bozulur of of.
karam sana da kolay gelsin ev taşımayla misafiri niye aynı zamanda yaptınız ki, neyse kolayca atlatın inş.
sebos temizlik iyidirben anneme yapmıştım onu yazık kadına
ha bir de oğlana tavuk yedircem ama iyi tavuk bulamadığımdan yediremiyorum. siz napıyosunuz? marketten almıyoruz biz sağlıksız diye tadı da bi garip zaten tavuga benzemiyo çoğu
karam ayın sonundada ben taşınıcam şimdiden düşünüyorum evi nasıl toplıycam diye offf ya düşündüğüm kadar sürmeyecek biliyorum ama çok zor geliyo
bende çok korkuyorum canım ya şu düğüni bi atlatsaydık salonda rezil olma ihtimalimizde çok.
canım ben bi kere yedirdim tavuk oda market tavuğuydu.bu bebeler tavuk yiyecek te nasıl yiyecek bilmiyorum mecbur market yada kasap tavuğu yiyecek artık hangisine güvenirsek.köyde olsak yaDA KÖYDE TANIDIĞIMIZ OLSA GÖNDERİRDİ.
ANNEM GETİRTİCEM TAVUK DİYO İŞ YERİNDEN BİRİ GETİRİYOMUŞ KÖYDE KESTİRİP AMA BİLMİYORUM
zor canım ev taşıma işleri alah kolaylık versin
napalım kız dügün var bacımın ona geliyorlar e bir ay beklesek 1 aylık kira ödemek zorunda kalacaz
ben toplayıp yerleştirmeden korkmuyorum
şu parkeci boyacı alçıçı olayı canımı sıkıyor sallıyorlar hep
ev hazır olaydı 1 gün toplar diger gün yerleşirdik
eylüldü canım
canım kusura bakma ne olur?ben yanlış hatırlamışım...
organik tavuk çiftlikleri var yaşadıgınız yerde var mı bilmembiz kendimiz de yemiyoruz tavuk. tadı tavuk tadı değil içim almıyo o yüzden. e oğlan da mı yemicek bu durumda. bi arayışa girdim bakalım bulabilcek miyim
deme kız cillop gibi duvar gitmese bari silinen cinsten boyatıyoz ama yine de korkuyomödenmez tabi bir ay kira yani, olur gider ya gelenler yabancı değlmiş ama çocuk var diyosun senin yeni boyalara falan nazar boncuğu yaparlar artık
eylüldü canım
bana at bana
organik tavuk çiftlikleri var yaşadıgınız yerde var mı bilmem
ya da şöyle yapın eşinle bir köy yolculuguna çıkın köye dal kaçır bir iki tane yol pişir ye
ya da civciv al büyür bir bakmışsın horoz olmuşkomşunu tavuguna saldırıp torun yapsın
deme kız cillop gibi duvar gitmese bari silinen cinsten boyatıyoz ama yine de korkuyom
perde de yeni yaptırıyom onlara da patates baskısı yapmasınlar
bana at bana
saol canım
yeni evimde yapacagım ilk kurabiye bu olacak
yapınca paylaşacam
ptesi ev taşınacak ve aynı gün 4 çocuk 2 abla 2 enişte ben de olacak gel de çıldırma
biz kendimiz de yemiyoruz tavuk. tadı tavuk tadı değil içim almıyo o yüzden. e oğlan da mı yemicek bu durumda. bi arayışa girdim bakalım bulabilcek miyim
eylüldü canım
yok canım niye kusura bakıyım sen benim neler karıştırdığımı bilsen bu neki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?