2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah sifa versin bacim
herkese selam kızlar

bugün temizlik yapacaktım sözde sağolsun mert sabahın köründe kaldırdı beni bu saate kadarda uyumadı şimdi temizlik yapsamda seseten uyanıcak ne yapıcam bilmiyorum
Kiz bugun de yapmayiver kokmadin ya
kvalidem evi topluyor ben efeyi sallıyorum
her yer bitmek üzere bir tek mutfakla kitaplık kalacak
o da yarına tamamdır
Hadi yine iyisin

E ceviz hani
Benim temizlikci bugun banyoya camasir suyu dokup birakmis benim popo direkt camasir suyu
Su an icinizdeki en temiz popolu benim yani

yürüteç kullanmıyordun dimi sen:44:ben efeyi atıyom orda tehlikeli şeyleri de önlem alıyom kendimce
oynuyor ama emeklemiyor genelde kucagm da yanımda yürüteçteemekleyince biz napacaz bakalım

almadım yürüteç alsam mı dedim ama şimdi ayakta durmaya hevesleniyo kendisi, yıkılıyo ama, bu saatten sonra alınmaz artık. emeklerken hız yapıyo şu anda uzmnlaştı. ve bişeylere tırmanmaya çalışıyo tutunup kalkmaya çalışıyo koltuklar yüksek geliyo allahtan

yok canım boya cuma bitecek ctesi parke pazar temizlik ptesi evden eve

oyyy baya iş var desene.yinede çabuk oldu taşınma işi bi çırpıda hellediyosunuz ne güzel

bizimde haftasonu kardeşimin düğünü var oğlanla düğünde napıcaz bilmem tırsmaya başladım yüksek se kalabalık falan bakalım napıcak

geçer canım geçicidir bence
demekki yoğurdun güzel canım bide yoğurt ferahlatırya biraz belki çocuk onu seviyodur.

zor valla canım işin sürekli heryeri kontrol etmen lazım.ağzını yere sürmüyorsa süpürüp silmek yeterli tabi.heryerede bişey seremezsinki.emeklesin çok istiyorumda o zamanda başka zoruklar çıkıcak valla

bence de alınmaz artık yürüyrcekler neredeyse
maaşallah seninki komando gibi tırmanmaya başlamış desene

ben napayım ya ev taşıma dügün yatılı misafir en az 20 gün bendeler
efe aynı odada yatmak zorunda kalacaz ve nöbet tutan da digeri de uyuyamayacacc
zor günler beni bekler

Allah sifa versin bacim

Kiz bugun de yapmayiver kokmadin ya

Hadi yine iyisin

E ceviz hani
Benim temizlikci bugun banyoya camasir suyu dokup birakmis benim popo direkt camasir suyu
Su an icinizdeki en temiz popolu benim yani

kız ben cevizsiz yapıyorum istenirse konulur tabi.sen gelirsen koyarım bende o zmaan ceviz

canım senin oğlan baya uzmanlaşmıştır emekleme konusunda tutunupta kalkıyorsa artık yavaştan adımlamaya başlar tutunarak.sizde elinden tutup yürütüyosunuz yürütece gerek yok gibi.
ama biraz sana zaman yaratması açısından birazda oğlanın bacak kasları gelişmesi açısından kullanadabilirsin istiyorsan

telefondan okudum oğlanı uyuturken hemen yazayım duşa gircm hızlısından.
9 aylıkken tutunarak yürürmüş 10 aylıkken normal yürürmüş benim oğlan. kv öyle diyo sonuçta onların soyu doğru diyodur kadın. bana çekse sakin olurdu abimin çocuğu yaşına geldi yeni emekliyo bikaç aya da yürür.
kalabalıkta nazar değiyo çocuk rezil oluyo kolay gelsin elifoyku, uyku düzeni de bozulur of of.
karam sana da kolay gelsin ev taşımayla misafiri niye aynı zamanda yaptınız ki, neyse kolayca atlatın inş.
sebos temizlik iyidir ben anneme yapmıştım onu yazık kadına

ha bir de oğlana tavuk yedircem ama iyi tavuk bulamadığımdan yediremiyorum. siz napıyosunuz? marketten almıyoruz biz sağlıksız diye tadı da bi garip zaten tavuga benzemiyo çoğu

bende çok korkuyorum canım ya şu düğüni bi atlatsaydık salonda rezil olma ihtimalimizde çok.
canım ben bi kere yedirdim tavuk oda market tavuğuydu.bu bebeler tavuk yiyecek te nasıl yiyecek bilmiyorum mecbur market yada kasap tavuğu yiyecek artık hangisine güvenirsek.köyde olsak yaDA KÖYDE TANIDIĞIMIZ OLSA GÖNDERİRDİ.
ANNEM GETİRTİCEM TAVUK DİYO İŞ YERİNDEN BİRİ GETİRİYOMUŞ KÖYDE KESTİRİP AMA BİLMİYORUM

karam ayın sonundada ben taşınıcam şimdiden düşünüyorum evi nasıl toplıycam diye offf ya düşündüğüm kadar sürmeyecek biliyorum ama çok zor geliyo

zor canım ev taşıma işleri alah kolaylık versin

napalım kız dügün var bacımın ona geliyorlar e bir ay beklesek 1 aylık kira ödemek zorunda kalacaz
karam ayın sonundada ben taşınıcam şimdiden düşünüyorum evi nasıl toplıycam diye offf ya düşündüğüm kadar sürmeyecek biliyorum ama çok zor geliyo

ben toplayıp yerleştirmeden korkmuyorum
şu parkeci boyacı alçıçı olayı canımı sıkıyor sallıyorlar hep
ev hazır olaydı 1 gün toplar diger gün yerleşirdik

biz kendimiz de yemiyoruz tavuk. tadı tavuk tadı değil içim almıyo o yüzden. e oğlan da mı yemicek bu durumda. bi arayışa girdim bakalım bulabilcek miyim

ödenmez tabi bir ay kira yani, olur gider ya gelenler yabancı değlmiş ama çocuk var diyosun senin yeni boyalara falan nazar boncuğu yaparlar artık

biz kendimiz de yemiyoruz tavuk. tadı tavuk tadı değil içim almıyo o yüzden. e oğlan da mı yemicek bu durumda. bi arayışa girdim bakalım bulabilcek miyim
organik tavuk çiftlikleri var yaşadıgınız yerde var mı bilmem
ya da şöyle yapın eşinle bir köy yolculuguna çıkın köye dal kaçır bir iki tane yol pişir ye
ya da civciv al büyür bir bakmışsın horoz olmuşkomşunu tavuguna saldırıp torun yapsın
ödenmez tabi bir ay kira yani, olur gider ya gelenler yabancı değlmiş ama çocuk var diyosun senin yeni boyalara falan nazar boncuğu yaparlar artık
deme kız cillop gibi duvar gitmese bari silinen cinsten boyatıyoz ama yine de korkuyom
perde de yeni yaptırıyom onlara da patates baskısı yapmasınlar

onlar yapmasa efe yapar geniş ol napacaan onlar da haklııı çocuk bu kirleteceek mecbuurrr
yok kız perdeleri falan ellemesinler hadi duvar siliniyomuş

biz organit tavuk bulalım en iyisi kendimiz yetiştirmeyelim

Son düzenleme:
saol canım
yeni evimde yapacagım ilk kurabiye bu olacak
yapınca paylaşacam

bekliyorum canım misafirlerine yaparsın belki
ptesi ev taşınacak ve aynı gün 4 çocuk 2 abla 2 enişte ben de olacak gel de çıldırma

kız senden başka kalıcakları yer yokmu yada biraz daha geç gelebilme ihtimalleri yokmu.sonuçta snein ablanlar durumunu söyleyebilirsin.en azından bikaç gün daha geç gelebilirler

kız valla biz yiyoruz gerçek tavuk tadıyla pek ayırt edemediğimden galiba.gerçek tavuk nasıl oluyoduki hep marketten yiyorduk biz hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…