amiiin canım çok zorr bide 2 çocuklu daha zorr yardım edecek kimsede yokbende çok korkuyorum canım ya şu düğüni bi atlatsaydık salonda rezil olma ihtimalimizde çok.
canım ben bi kere yedirdim tavuk oda market tavuğuydu.bu bebeler tavuk yiyecek te nasıl yiyecek bilmiyorum mecbur market yada kasap tavuğu yiyecek artık hangisine güvenirsek.köyde olsak yaDA KÖYDE TANIDIĞIMIZ OLSA GÖNDERİRDİ.
ANNEM GETİRTİCEM TAVUK DİYO İŞ YERİNDEN BİRİ GETİRİYOMUŞ KÖYDE KESTİRİP AMA BİLMİYORUM
zor canım ev taşıma işleri alah kolaylık versin
napalım kız dügün var bacımın ona geliyorlar e bir ay beklesek 1 aylık kira ödemek zorunda kalacaz
ben toplayıp yerleştirmeden korkmuyorum
şu parkeci boyacı alçıçı olayı canımı sıkıyor sallıyorlar hep
ev hazır olaydı 1 gün toplar diger gün yerleşirdik
evlilik çizelgemde bıldırcın kaçıyor ben peşinden koşuyorum
yeşiminkinde öyle degil elele tutuşmuşlar
kız valla biz yiyoruz gerçek tavuk tadıyla pek ayırt edemediğimden galiba.gerçek tavuk nasıl oluyoduki hep marketten yiyorduk biz hiç bilmiyorum
yok canım niye kusura bakıyım sen benim neler karıştırdığımı bilsen bu neki
korktun dimi torun olup yaşlanmaktanonlar yapmasa efe yapar geniş ol napacaan onlar da haklııı çocuk bu kirleteceek mecbuurrr
yok kız perdeleri falan ellemesinler hadi duvar siliniyomuş
biz organit tavuk bulalım en iyisi kendimiz yetiştirmeyelim
bekliyorum canım misafirlerine yaparsın belki
kız senden başka kalıcakları yer yokmu yada biraz daha geç gelebilme ihtimalleri yokmu.sonuçta snein ablanlar durumunu söyleyebilirsin.en azından bikaç gün daha geç gelebilirler
kız valla biz yiyoruz gerçek tavuk tadıyla pek ayırt edemediğimden galiba.gerçek tavuk nasıl oluyoduki hep marketten yiyorduk biz hiç bilmiyorum
yok canım niye kusura bakıyım sen benim neler karıştırdığımı bilsen bu nekihe kız bir bilsen aklıma geldi yine koptum
amiiin canım çok zorr bide 2 çocuklu daha zorr yardım edecek kimsede yok
oh canım sana kolay geliyo ben niye bukadar düşünüyorum
düşünmek daha yoruyor boşver düşünme uygulama daha kolay gözünde büyütma
ama yardımcı yokmuş o zaman kork sen
amiiin canım çok zorr bide 2 çocuklu daha zorr yardım edecek kimsede yok
oh canım sana kolay geliyo ben niye bukadar düşünüyorum
evet ya ben haşlama tavuğu severdim eskiden artık sevmiyorum tuhafg geliyo kokusu falan.
market tavukları da zaman geçtikce iyice bozuldu. bi kere geç pişer tavuk. normal et gibi ayrı bi tadı vardır. salçasız sossuz hatta tuzsuz yiyebilirsin ayrı bi lezzeti olur. şimdikilerin tatlansın diye ne baharatı atacağımı şaşıyorum ben
korktun dimi torun olup yaşlanmaktan
babamlar var halallar teyzeler var kalabalık orası da ee repşembe kına ve tee çkaleden geliyor bir ablam
bir de bana trip atıyor diyor ki tam zamanını bulmuşsun karam bizden sonra taşın dedim kiramı ver oturayım
he kız bir bilsen aklıma geldi yine koptum
ayy çok meraklandım şimdi anlatın hele
he kız bir bilsen aklıma geldi yine koptum
ayy çok meraklandım şimdi anlatın hele
seboşun yakışıklı oğluşuna prenses dedim oda erkek güzeli maşallah.
seboştoşun eşinin kucağındaki bebeye aynı babası dedim ki benziyoduda meğer babası değilmiş yani o bebe seboşun oğlu değilmiş
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun ramazan ayınıda görürürüz insallah..
bugün saglık ocagına gittik konrtole kızım boyu 71 cm kilo 9 olmusuz masallah
1 ay sonra kızamık asısı olcak
sonra kızıma cicilerde aldım fotosunu yüklerim bişi cıkmazza
bide balık yapıcaz aksama ondan vericem bakalım sevecek mi?
maşallah canım eylül prensese kilosuda çok güzel.bizimde haziranda aşımız var.
bekliyoruz canım foroları
ben vermiştim çok sevmişti sıpam inşallah eylülde sever.
somonu sevmişti ama eti daha yumuşak oluyoya güzelce yemişti.bi ara levrek verdim yemedi:44::44:çipurayıda sevdi oda somon gibi yumuşak oluyo
cipura aldık cnm bakalım yumusak löp löp götürür artık:)seboşun yakışıklı oğluşuna prenses dedim oda erkek güzeli maşallah.
seboştoşun eşinin kucağındaki bebeye aynı babası dedim ki benziyoduda meğer babası değilmiş yani o bebe seboşun oğlu değilmiş
maşallah canım eylül prensese kilosuda çok güzel.bizimde haziranda aşımız var.
bekliyoruz canım foroları
ben vermiştim çok sevmişti sıpam inşallah eylülde sever.
somonu sevmişti ama eti daha yumuşak oluyoya güzelce yemişti.bi ara levrek verdim yemedi:44::44:çipurayıda sevdi oda somon gibi yumuşak oluyo
ay dün mücver yaptımdı ya gece midem cok fena oldu ne güzel olmus diye löp löp yedim sonra cıkardım hep yaglı seyeleri midem hazmetmiyo heralde. eylülede verdim o da sabah hep agzından gaz cıkardı ona bişi olmadı sükür
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum oğluna..Topuk kanında çıkmaya biliyomuş. Oğlumun kafa çapı normalden fazlaydı, bıngıldağı da yeterince kapanmamıştı. Kontrol amaçlı yaptırdık testi. Allah a hamd olsun ki klinik tablo oturmadan tespit edildi. Haziran da kontrolü var inşallah.
sende kilo prob. yok tabii sana da yarasınnnnohh yarasın şekoş paptates salatasını bende çok severim.
benim kuru fasülyeler de efeyi mahvetti gece boyu uyumamışiki tane de ben yedirmiştim
geçmişte neler gizli bir bilsen
çookk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinn neler gizliiiii????
neler gizliii??o nasıl organize olmaktır öyle maaşallahh yaaa
ben efeyle hiç temizlik yapmadım ama bir yemek yaparken bile bin takla atıyorum
allah yardımcımız olsun
bayılırım ben bu kurabiyeyeeeELMALI KURABİYE
iç malzemesi;
4 adet elma
4 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
üzeri için ;
pudra şekeri
hamur;
yarım paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta
yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri(biz daha tatlı sevdiğimiz için 1 su bardağı koyuyorum)
alabildiği kadar un
malzemelerle hamuru yoğuruyoruz.
içinide elmaları rendeleyip şekerle kavuruyoruz altını kapatıp tarçını koyuyoruz.
hamurdan parçalar alıp yuvarlıyoruz içine elmalı harçtan koyup yuvarlıyoruz.
bunu istediğimiz gibi istediğimiz şekilde yapabiliriz.
180 derece fırında pişiriyoruz.üstüne pudra şekeri serpiyoruz
afiyet olsun
hatta eşime daha tanışmadan![geçmişten hatırlayanlar vardı, yoksa da kesinn marji hatırlar:))] yediği ilk kurabiyedir:)) anısı var yaniii
Allah sifa versin bacim
Kiz bugun de yapmayiver kokmadin ya
Hadi yine iyisin
E ceviz hani
Benim temizlikci bugun banyoya camasir suyu dokup birakmis benim popo direkt camasir suyu
Su an icinizdeki en temiz popolu benim yani
güldürdün bemi seboşşş
neyse ben yemek yiyimmmmm buyrunn yağsız karnıyarık, pilav
cipura aldık cnm bakalım yumusak löp löp götürür artık:)
ay dün mücver yaptımdı ya gece midem cok fena oldu ne güzel olmus diye löp löp yedim sonra cıkardım hep yaglı seyeleri midem hazmetmiyo heralde. eylülede verdim o da sabah hep agzından gaz cıkardı ona bişi olmadı sükür
canım bende mücveri kızartma seviyorum ama artık fırına atıyorum hem daha kolay oluyo hem oğlanada rahatça yedireyim diye.
benimkide çok sarımskalı olmuş midem yandı sabaha kadar.
sever canım bence yarasın prensesine.
eşim geldinde balık alsın bende yapayım
canım bende mücveri kızartma seviyorum ama artık fırına atıyorum hem daha kolay oluyo hem oğlanada rahatça yedireyim diye.
benimkide çok sarımskalı olmuş midem yandı sabaha kadar.
sever canım bence yarasın prensesine.
eşim geldinde balık alsın bende yapayım
kesin yagdan bende artık fırında yaparım daha saglıklı olur
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum oğluna..
sende kilo prob. yok tabii sana da yarasınnnn
benim kuru fasülyeler de efeyi mahvetti gece boyu uyumamışiki tane de ben yedirmiştim
geçmişte neler gizli bir bilsen
çookk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinn neler gizliiiii????
neler gizliii??
bayılırım ben bu kurabiyeyeee
hatta eşime daha tanışmadan![geçmişten hatırlayanlar vardı, yoksa da kesinn marji hatırlar:))] yediği ilk kurabiyedir:)) anısı var yaniii
güldürdün bemi seboşşş
neyse ben yemek yiyimmmmm buyrunn yağsız karnıyarık, pilav
kız geliyimmi eşimde yok bayıırım ben karnıyarığa.yağsız nasıl yapıyosun bacım kızartmıyormusun.
yanına cacıkta yap kız benim i,çin ohhh afiyet olsun
yesimle arkadas olduk
yagızı gördümcoookkk tatlı
ama yesimi göremedim
bugün sitede bişi var alıntılar çok tuhaf çıkıyo
siteden değil kız o msj yazarken quote yazılarını silince falan oluyo öyle, bi başladı mı da ondan ona devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?