2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar sizin bebelerde çiş yaparken ürperiyormu.
bi ara oğlan ürperip duruyordu çok takmıştım araştırdım özellikle erkek bebeleri çiş yaparken ürperirmiş.sonra önemsemedim her ürperdiğinde çişmi yapıyoısun oğlum dedim.
bugün az önce oğlanın altını değiştirdim biraz hava alsın diye bağlamadım hemen kucağıma aldım.yine ürperdi aha dedim birden ıslaklık hissettim göbeğime çişini yaptı sıpa.bizzat çiş yaparken ürperdiğini test etmiş onaylamış oldum

nasıl bi ürperme ben hiç farketmedim. duraklıyo bazen bişey yaparken o zaman çiş yapıyo ama ürperme değil gibi

slm canım,evet çıktılar darısı eylüle ve diğer bebişlere.

kvalidem evi topluyor ben efeyi sallıyorum
her yer bitmek üzere bir tek mutfakla kitaplık kalacak
o da yarına tamamdır

kolay gelsin.

bende bu verdiğin tarifi yapıyorum arada çok lezzetli oluyor çok seviyoruz

ben napayım ya ev taşıma dügün yatılı misafir en az 20 gün bendeler
efe aynı odada yatmak zorunda kalacaz ve nöbet tutan da digeri de uyuyamayacacc
zor günler beni bekler

çok zor çok allah sabır versin.

maşallah gelinime

nasıl bi ürperme ben hiç farketmedim. duraklıyo bazen bişey yaparken o zaman çiş yapıyo ama ürperme değil gibi

böle titrer gibi canım kendini silkeliyo sanki

ptesi ev taşınacak ve aynı gün 4 çocuk 2 abla 2 enişte ben de olacak gel de çıldırma
Cildirmamak isten degil
Koy tabi kiz
Ben cevizsiz yemem
Organik tavuk aliyorum ben cnm ama fiyati biraz tuzlu

Balik hep veriyorum ben seviyo sebosum

canım geçmiş olsun ne kadar titiz yardımcın varmış kız seni bile çamaşır suyuna basmış

bugün temizlik yapıcam dedim ya yaptım ama olan merte oldu süpürgeden korkası tuttu,nasıl ağlıyor nasıl ben yinede devam ettim takıntılıyım ya hiç bir işi yarım bırakmam.
sonra vicdan azabı duydum bebeğimi ağlattım diye çoçukla böyle işler zor

bacılar 28 eylül doğumlu oğlum doğdugundan beridir kundakta ve hala kollarını battaniyesine sarıp gözlerinide örtüp uyutuyorum başka türlü uyumuyo...bana bir akıl verin ben nasıl kolları açık uyuta bilirim...içinizde benim gibi olan varmı

canım geçmiş olsun ne kadar titiz yardımcın varmış kız seni bile çamaşır suyuna basmış
Titiz degil de kit kendileri

Kiz duruvereydin yazik niye aglatin tosunumu

benim alıntılarda bir tuhaf çıkmış niye ki:44:

bugün benimkiler hep böle çıktı canım ya karmakarışık oluyo

canım yapmak zorundaydın çok ağlamadıysa sorun olmaz.hem böyle ağlasa bile almayacağını anlıyo.bazen numaradan ağlıyorlarya.zaten gerçekten alasa gözünden yaş gele gele işi güüc bırakırdın

uyuduktan sonra açsan benimki de bi ara eliyle gözlerini ovmaktan uyumuyodu sürekli elleri kolları bişey yapıyodu uyumuyodu.bende sarıp uyutup uyuduktan sonra açıyordum.öle öle alıştı bi süre sonra kendi bağlatmamaya başladı zaten.benimki gazı olduğu zaman böyle yapıyodu gaz sorunu hafifleyince bıraktı bunu.hala gazlı olduğu geceler ellerinden uyutmaz kendini

canım sen böyle deyince kendimi dahada vicdansız hissettim resmen gözünden yaşlar geldi boynuma sarıldı zor ayırdım öyle korktu yani bir daha mı böyle birşey asla yapmam babası evdeyken yaparım temizliği yada o uyurken.

Organik tavuk aliyorum ben cnm ama fiyati biraz tuzlu

Balik hep veriyorum ben seviyo sebosum
markası ne tavuğun buralarda var mıdır ki

benimkide ürperiyor kız hep dikkat ediyorum kendini titretiyor
ben de dikkat edeyim titriyo mu

bebekler bazen olmadık şeylerden korkuyo. ahmet balondan korkup yarım saat ağlamıştı. ağlatma kız bi daha kıyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…