kızlar sizin bebelerde çiş yaparken ürperiyormu.
bi ara oğlan ürperip duruyordu çok takmıştım araştırdım özellikle erkek bebeleri çiş yaparken ürperirmiş.sonra önemsemedim her ürperdiğinde çişmi yapıyoısun oğlum dedim.
bugün az önce oğlanın altını değiştirdim biraz hava alsın diye bağlamadım hemen kucağıma aldım.yine ürperdi aha dedim birden ıslaklık hissettim göbeğime çişini yaptı sıpa.bizzat çiş yaparken ürperdiğini test etmiş onaylamış oldum
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum oğluna..
sende kilo prob. yok tabii sana da yarasınnnn
kız geliyimmi eşimde yok bayıırım ben karnıyarığa.yağsız nasıl yapıyosun bacım kızartmıyormusun.
yanına cacıkta yap kız benim i,çin ohhh afiyet olsun
evet canım kızarttığım zaman çook ağır oluyor, yağla aram iyi değildir.. bu 2. yapışım annemden öğrendim, bir ara yaptığımda her yere yağ sıçramıştı uzzun zaman yapmayınca annem dedi böyle yap. anlatayım:
patlıcanları iki yerden kesiyorum, üste gelecek yeri et girecek şekilde biraz oyuyorum,içini patlıcanların iyicene pişmesi için kesikler atıyorum, kıymasını da bildiğin gibi hazırla, fırın tepsisine koyarken kaynamış salçalı su ekliyorum bolcana, patlıcanlar o suylla fırında pişiyorlar.. bu kadar basit oluyor, kızartmayla uğraşmıyorsun, daha lezetli oluyor.. dene canım , üzerine de çıktıktan soonra taze nane yaprağı eklemeyi unutma:)
benimde favori yemeklerimdendir.
cacık yapmadım biber turşusu, yoğurt, nane :))) o kadar vaktim yoktu
Merhaba eylül anneleri regaib kandiliniz mübarek olsun rabbim tekrarinin nasip etsin insaallah!
Nasilsiniz iyisiniz hepiniz insaallah bebislerde umarim keyfler yerindedir gecmis yapamiyorum internetim daha olmuyoranneme geldikce baka biliorum ancak bugunde eylülü getirdim anneme dr.randevum vardi birazdan geri gidecez!
Bizde sükür hersey yolunda eylül iyicene simariyor artik hele anneannesini dedesini görünce bir simariyor cadii cilve yapior resmen birdeoturdugu yerde kafasini omuzlarini sallayip oynuyormus gibi ritim tutuyor alkisla arada rabbim yavrularimizi esirgesin insaallah her gün yenij birseyler kesfediyorlarr ! Bizden bukadar herkezi cok merak ettim hatirimda kalan mertin üst disleri cikmis galibamaasallah ona bütün bebisleri öpüyorum Allaha emanet olunn
Kartal arkadasimiz sizede gecmis olsun insaallah rabbim bu mübarek günde sifa nizi versin nerde varsa
kvalidem evi topluyor ben efeyi sallıyorum
her yer bitmek üzere bir tek mutfakla kitaplık kalacak
o da yarına tamamdır
ELMALI KURABİYE
iç malzemesi;
4 adet elma
4 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
üzeri için ;
pudra şekeri
hamur;
yarım paket margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta
yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri(biz daha tatlı sevdiğimiz için 1 su bardağı koyuyorum)
alabildiği kadar un
malzemelerle hamuru yoğuruyoruz.
içinide elmaları rendeleyip şekerle kavuruyoruz altını kapatıp tarçını koyuyoruz.
hamurdan parçalar alıp yuvarlıyoruz içine elmalı harçtan koyup yuvarlıyoruz.
bunu istediğimiz gibi istediğimiz şekilde yapabiliriz.
180 derece fırında pişiriyoruz.üstüne pudra şekeri serpiyoruz
afiyet olsun
ben napayım ya ev taşıma dügün yatılı misafir en az 20 gün bendeler
efe aynı odada yatmak zorunda kalacaz ve nöbet tutan da digeri de uyuyamayacacc
zor günler beni bekler
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun ramazan ayınıda görürürüz insallah..
bugün saglık ocagına gittik konrtole kızım boyu 71 cm kilo 9 olmusuz masallah
1 ay sonra kızamık asısı olcak
sonra kızıma cicilerde aldım fotosunu yüklerim bişi cıkmazza
bide balık yapıcaz aksama ondan vericem bakalım sevecek mi?
nasıl bi ürperme ben hiç farketmedim. duraklıyo bazen bişey yaparken o zaman çiş yapıyo ama ürperme değil gibi
evet canım kızarttığım zaman çook ağır oluyor, yağla aram iyi değildir.. bu 2. yapışım annemden öğrendim, bir ara yaptığımda her yere yağ sıçramıştı uzzun zaman yapmayınca annem dedi böyle yap. anlatayım:
patlıcanları iki yerden kesiyorum, üste gelecek yeri et girecek şekilde biraz oyuyorum,içini patlıcanların iyicene pişmesi için kesikler atıyorum, kıymasını da bildiğin gibi hazırla, fırın tepsisine koyarken kaynamış salçalı su ekliyorum bolcana, patlıcanlar o suylla fırında pişiyorlar.. bu kadar basit oluyor, kızartmayla uğraşmıyorsun, daha lezetli oluyor.. dene canım , üzerine de çıktıktan soonra taze nane yaprağı eklemeyi unutma:)
benimde favori yemeklerimdendir.
cacık yapmadım biber turşusu, yoğurt, nane :))) o kadar vaktim yoktu
bu şekildede deniycem canım mantıklı salçalı suyla pişicek fırında.
ben,m adam patlıcanı türlüde sevmiyor haşlama diye bu haşlama gibi olmaz sanırım dimi fırında.ben her türlü severim patlıcanı.
teşekkürler canım tarif için
Cildirmamak isten degilptesi ev taşınacak ve aynı gün 4 çocuk 2 abla 2 enişte ben de olacak gel de çıldırma
Koy tabi kizkız ben cevizsiz yapıyorum istenirse konulur tabi.sen gelirsen koyarım bende o zmaan ceviz
canım senin oğlan baya uzmanlaşmıştır emekleme konusunda tutunupta kalkıyorsa artık yavaştan adımlamaya başlar tutunarak.sizde elinden tutup yürütüyosunuz yürütece gerek yok gibi.
ama biraz sana zaman yaratması açısından birazda oğlanın bacak kasları gelişmesi açısından kullanadabilirsin istiyorsan
Organik tavuk aliyorum ben cnm ama fiyati biraz tuzlutelefondan okudum oğlanı uyuturken hemen yazayım duşa gircm hızlısından.
aylıkken tutunarak yürürmüş 10 aylıkken normal yürürmüş benim oğlan. kv öyle diyo sonuçta onların soyudoğru diyodur kadın. bana çekse sakin olurdu abimin çocuğu yaşına geldi yeni emekliyo bikaç aya da yürür.
kalabalıkta nazar değiyo çocuk rezil oluyo kolay gelsin elifoyku, uyku düzeni de bozulur of of.
karam sana da kolay gelsin ev taşımayla misafiri niye aynı zamanda yaptınız ki, neyse kolayca atlatın inş.
sebos temizlik iyidirben anneme yapmıştım onu yazık kadına
ha bir de oğlana tavuk yedircem ama iyi tavuk bulamadığımdan yediremiyorum. siz napıyosunuz? marketten almıyoruz biz sağlıksız diye tadı da bi garip zaten tavuga benzemiyo çoğu
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun ramazan ayınıda görürürüz insallah..
bugün saglık ocagına gittik konrtole kızım boyu 71 cm kilo 9 olmusuz masallah
1 ay sonra kızamık asısı olcak
sonra kızıma cicilerde aldım fotosunu yüklerim bişi cıkmazza
bide balık yapıcaz aksama ondan vericem bakalım sevecek mi?
seboşun yakışıklı oğluşuna prenses dedim oda erkek güzeli maşallah.
seboştoşun eşinin kucağındaki bebeye aynı babası dedim ki benziyoduda meğer babası değilmiş yani o bebe seboşun oğlu değilmiş
maşallah canım eylül prensese kilosuda çok güzel.bizimde haziranda aşımız var.
bekliyoruz canım foroları
ben vermiştim çok sevmişti sıpam inşallah eylülde sever.
somonu sevmişti ama eti daha yumuşak oluyoya güzelce yemişti.bi ara levrek verdim yemedi:44::44:çipurayıda sevdi oda somon gibi yumuşak oluyo
kızlar sizin bebelerde çiş yaparken ürperiyormu.
bi ara oğlan ürperip duruyordu çok takmıştım araştırdım özellikle erkek bebeleri çiş yaparken ürperirmiş.sonra önemsemedim her ürperdiğinde çişmi yapıyoısun oğlum dedim.
bugün az önce oğlanın altını değiştirdim biraz hava alsın diye bağlamadım hemen kucağıma aldım.yine ürperdi aha dedim birden ıslaklık hissettim göbeğime çişini yaptı sıpa.bizzat çiş yaparken ürperdiğini test etmiş onaylamış oldum
benimkide ürperiyor kız hep dikkat ediyorum kendini titretiyor
dimi canım ben başta üşüyo diye giydirdikçe giydiriyordum sonra araştırdım çiş yaparken yaparlarmış.bugün üstüme çiş yaparkende titredi onaylatmış oldu
Titiz degil de kit kendilericanım geçmiş olsun ne kadar titiz yardımcın varmış kız seni bile çamaşır suyuna basmış
bugün temizlik yapıcam dedim ya yaptım ama olan merte oldu süpürgeden korkası tuttu,nasıl ağlıyor nasıl ben yinede devam ettim takıntılıyım ya hiç bir işi yarım bırakmam.
sonra vicdan azabı duydum bebeğimi ağlattım diye çoçukla böyle işler zor
benim alıntılarda bir tuhaf çıkmış niye ki:44:
bugün temizlik yapıcam dedim ya yaptım ama olan merte oldu süpürgeden korkası tuttu,nasıl ağlıyor nasıl ben yinede devam ettim takıntılıyım ya hiç bir işi yarım bırakmam.
sonra vicdan azabı duydum bebeğimi ağlattım diye çoçukla böyle işler zor
bacılar 28 eylül doğumlu oğlum doğdugundan beridir kundakta ve hala kollarını battaniyesine sarıp gözlerinide örtüp uyutuyorum başka türlü uyumuyo...bana bir akıl verin ben nasıl kolları açık uyuta bilirim...içinizde benim gibi olan varmı
dimi canım ben başta üşüyo diye giydirdikçe giydiriyordum sonra araştırdım çiş yaparken yaparlarmış.bugün üstüme çiş yaparkende titredi onaylatmış oldu
ben farkındaydım canım çünkü altı açıkken olmuştu halada öyle yapıyor herzaman değilde arada yapıyor.bir titretiyor bakıyorum yapmış
bugün benimkiler hep böle çıktı canım ya karmakarışık oluyo
canım yapmak zorundaydın çok ağlamadıysa sorun olmaz.hem böyle ağlasa bile almayacağını anlıyo.bazen numaradan ağlıyorlarya.zaten gerçekten alasa gözünden yaş gele gele işi güüc bırakırdın
uyuduktan sonra açsan benimki de bi ara eliyle gözlerini ovmaktan uyumuyodu sürekli elleri kolları bişey yapıyodu uyumuyodu.bende sarıp uyutup uyuduktan sonra açıyordum.öle öle alıştı bi süre sonra kendi bağlatmamaya başladı zaten.benimki gazı olduğu zaman böyle yapıyodu gaz sorunu hafifleyince bıraktı bunu.hala gazlı olduğu geceler ellerinden uyutmaz kendini
markası ne tavuğun buralarda var mıdır kiOrganik tavuk aliyorum ben cnm ama fiyati biraz tuzlu
Balik hep veriyorum ben seviyo sebosum
ben de dikkat edeyim titriyo mu
bebekler bazen olmadık şeylerden korkuyo. ahmet balondan korkup yarım saat ağlamıştı. ağlatma kız bi daha kıyamam.canım sen böyle deyince kendimi dahada vicdansız hissettim resmen gözünden yaşlar geldi boynuma sarıldı zor ayırdım öyle korktu yanibir daha mı böyle birşey asla yapmam babası evdeyken yaparım temizliği yada o uyurken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?