güzel bayanlar hepinizi öpüyorum daha yeni eve girdim topicslerimin kandilini kutladım biraz dua edip yatıcam rabbim dualarınızı kabul etsin ben kaçtım.
Yok kuzzum dememm o kadar da vijdansız olmadıgını bir anlık
Boşluguna geldigini düşünüyorum olan oldu sıkma kendini
Hem bilinçli yani isteyerek yapsan burda yazmazsın bile
bugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım
bugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım
sağ sol yüz üstü, bi ara emekleme pozisyonuna kalkıp ağlıyodu uykusunda yatmayı bilemiyodu şimdi yatıyo şükürNasıl döne döne kız
hayırlı kandillerhayırlı kandiller kızlar
bi görünüp çıkıcam ahmet rahat vermiyor
sana da hayırlı kandillergüzel bayanlar hepinizi öpüyorum daha yeni eve girdim topicslerimin kandilini kutladım biraz dua edip yatıcam rabbim dualarınızı kabul etsin ben kaçtım.
merak ettim unutma bak yazmayıbugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
kız öyle takıntı mı olur, anne olduk artık takıntıyı falan bıraktakıntılı olmak zor canım ne olurdu yarım kalsaydı yavrumun göz yaşlarına değmezdi am taktım bir kere bitirdim neyse olan oldu bir ders çıkardım kendimce.
Bana kasıtlı mı bu evlilik çizelgesi marjinin x meni önünde egilmiş
Ben koşuyom bıldırcın kaçıyo
bence dr a gitmelisin burun tıkanıklığı küçümsenmemeliymiş dün cerrahpaşanın dr larından biriyle tlf da konuştum bronşeolite gidermiş sinsiceİlk fırsatta yaz stress efenin bir haftadır tıkanık
Hadi ya hiç farkında degilim seçtigiminsen seçmişsin bacım tam size uymuş ama
bence dr a gitmelisin burun tıkanıklığı küçümsenmemeliymiş dün cerrahpaşanın dr larından biriyle tlf da konuştum bronşeolite gidermiş sinsice
ahmetin durumu farklı canım enfeksiyon değil araştırılacak detaylı yavrum zor zamanlar geçiriyor uzun zamandır
sen de değiştir onunkinden yap
bende kaçıyorum kızlar bu gece yine uzun olcak besbelli
neyse şikayet etmeyeyim bu mubarek günde
rabbim evlatlarımızı korusun sağlıklı uzun ömürler versin gerisi gerçekten boş
onlar sıkıntılı olunca dünya duruyor bana biraz takıntılı evhamlı bi tipim malesef rahat davranmayı öğrenemedim
Mattika ahmeti nasıl uyutuyorsun
saol cnmarzu canım seninde kandilin mübarek olsun yazmayı unutmuşum
geçen ramazan oruç tutamamştım malumhamileliğimize denk geldi bu ramazasn tutmayı düşünüyorum inşallah sütümüz etkilenmez
olur cnm ne zaman istersencanım ben dün koymuştum geri çektimakşam girersem koyarım gene en geç yarın koyarım ok?
cnm bende bi kac kere gördüm ürperdi noluyokidedim demekki ciş yapıyormus bak yeni bişey daha öğrendimkızlar sizin bebelerde çiş yaparken ürperiyormu.
bi ara oğlan ürperip duruyordu çok takmıştım araştırdım özellikle erkek bebeleri çiş yaparken ürperirmiş.sonra önemsemedim her ürperdiğinde çişmi yapıyoısun oğlum dedim.
bugün az önce oğlanın altını değiştirdim biraz hava alsın diye bağlamadım hemen kucağıma aldım.yine ürperdi aha dedim birden ıslaklık hissettim göbeğime çişini yaptı sıpa.bizzat çiş yaparken ürperdiğini test etmiş onaylamış oldum
bende deniycem yarın yapsam mı acaba?haslanmıs gibi kokusu oluyo mu sekos?evet canım kızarttığım zaman çook ağır oluyor, yağla aram iyi değildir.. bu 2. yapışım annemden öğrendim, bir ara yaptığımda her yere yağ sıçramıştı uzzun zaman yapmayınca annem dedi böyle yap. anlatayım:
patlıcanları iki yerden kesiyorum, üste gelecek yeri et girecek şekilde biraz oyuyorum,içini patlıcanların iyicene pişmesi için kesikler atıyorum, kıymasını da bildiğin gibi hazırla, fırın tepsisine koyarken kaynamış salçalı su ekliyorum bolcana, patlıcanlar o suylla fırında pişiyorlar.. bu kadar basit oluyor, kızartmayla uğraşmıyorsun, daha lezetli oluyor.. dene canım , üzerine de çıktıktan soonra taze nane yaprağı eklemeyi unutma:)
benimde favori yemeklerimdendir.
cacık yapmadım biber turşusu, yoğurt, nane :))) o kadar vaktim yoktu
oyy kıyamam kuzuma yaa annesi yapma bidaha yapmassın zaticanım sen böyle deyince kendimi dahada vicdansız hissettim resmen gözünden yaşlar geldi boynuma sarıldı zor ayırdım öyle korktu yanibir daha mı böyle birşey asla yapmam babası evdeyken yaparım temizliği yada o uyurken.
gecmiş olsun cnm bizimde bitmek bilmeyen bi burun tıkanıklıgımız var 3 doktora götürdüm serum fizyolojikle ac diyolar baska bişi demiyolar sende paylas bizimle edindiğin bilgileribugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
emzikle uyuyo canım. park yatağıyla hafif sallıyorum. bazen yatınca hemen uyuyo bazen dönüyo kalkıyo tekrar yatırıyorum. yatağına düzenine çok alıştı ahmet memlekette çok yabancıladı uyumadı. emziği bıraksın istiyorum ama emzik olmasa uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?