2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım

Yok kuzzum dememm o kadar da vijdansız olmadıgını bir anlık
Boşluguna geldigini düşünüyorum olan oldu sıkma kendini
Hem bilinçli yani isteyerek yapsan burda yazmazsın bile

takıntılı olmak zor canım ne olurdu yarım kalsaydı yavrumun göz yaşlarına değmezdi am taktım bir kere bitirdim neyse olan oldu bir ders çıkardım kendimce.

bugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım

canım sonunda iyi bir doktor bulmuşsun umarım ahmete çare olur.
müsait bir zamanında bilgileri bekliyoruz.

Nasıl döne döne kız
sağ sol yüz üstü, bi ara emekleme pozisyonuna kalkıp ağlıyodu uykusunda yatmayı bilemiyodu şimdi yatıyo şükür

hayırlı kandiller kızlar
bi görünüp çıkıcam ahmet rahat vermiyor
hayırlı kandiller

güzel bayanlar hepinizi öpüyorum daha yeni eve girdim topicslerimin kandilini kutladım biraz dua edip yatıcam rabbim dualarınızı kabul etsin ben kaçtım.
sana da hayırlı kandiller

merak ettim unutma bak yazmayı

takıntılı olmak zor canım ne olurdu yarım kalsaydı yavrumun göz yaşlarına değmezdi am taktım bir kere bitirdim neyse olan oldu bir ders çıkardım kendimce.
kız öyle takıntı mı olur, anne olduk artık takıntıyı falan bırak

iyi geceler kızlar ben kaçtım mert koltuğa tırmanmaya çalışıyor ayaklarıyla gideyimde şunu uyutma çabalarıma başlayım

İlk fırsatta yaz stress efenin bir haftadır tıkanık
bence dr a gitmelisin burun tıkanıklığı küçümsenmemeliymiş dün cerrahpaşanın dr larından biriyle tlf da konuştum bronşeolite gidermiş sinsice
ahmetin durumu farklı canım enfeksiyon değil araştırılacak detaylı yavrum zor zamanlar geçiriyor uzun zamandır

sen seçmişsin bacım tam size uymuş ama
Hadi ya hiç farkında degilim seçtigimin

Gerçekten mi e ben bizim dr gitmiştim efe nezle olunca
Bana dedi odayı havalandır temizle sık sık banyo yaptır
Tamamen geçmesini de bekleme önümüz kış
Ve mikrop alımı artacak

bende kaçıyorum kızlar bu gece yine uzun olcak besbelli
neyse şikayet etmeyeyim bu mubarek günde
rabbim evlatlarımızı korusun sağlıklı uzun ömürler versin gerisi gerçekten boş
onlar sıkıntılı olunca dünya duruyor bana biraz takıntılı evhamlı bi tipim malesef rahat davranmayı öğrenemedim

Tamam canım çok geçmiş olsunn iyi geceler allah rahatlık versin

Mattika ahmeti nasıl uyutuyorsun

emzikle uyuyo canım. park yatağıyla hafif sallıyorum. bazen yatınca hemen uyuyo bazen dönüyo kalkıyo tekrar yatırıyorum. yatağına düzenine çok alıştı ahmet memlekette çok yabancıladı uyumadı. emziği bıraksın istiyorum ama emzik olmasa uyumaz

iyi geceler kızlar baya alıntı olacak galiba:)
arzu canım seninde kandilin mübarek olsun yazmayı unutmuşum

geçen ramazan oruç tutamamştım malumhamileliğimize denk geldi bu ramazasn tutmayı düşünüyorum inşallah sütümüz etkilenmez
saol cnm
bende tutmamıstım bu sene deniycem susuzluk cok zorlar beni hayırlısı

canım ben dün koymuştum geri çektimakşam girersem koyarım gene en geç yarın koyarım ok?
olur cnm ne zaman istersen

cnm bende bi kac kere gördüm ürperdi noluyokidedim demekki ciş yapıyormus bak yeni bişey daha öğrendim

bende deniycem yarın yapsam mı acaba?haslanmıs gibi kokusu oluyo mu sekos?

oyy kıyamam kuzuma yaa annesi yapma bidaha yapmassın zati

gecmiş olsun cnm bizimde bitmek bilmeyen bi burun tıkanıklıgımız var 3 doktora götürdüm serum fizyolojikle ac diyolar baska bişi demiyolar sende paylas bizimle edindiğin bilgileri

Bana kasıtlı mı bu evlilik çizelgesi marjinin x meni önünde egilmiş
Ben koşuyom bıldırcın kaçıyo

secebiliyosun cnm istediğini cesit var yane

Ne güzel ama ya dönerek uyuyan bebek hayalim
Efe tek hareketinde uyanıyor ve sallıyoruz maaşallah ahmete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…