sen aldın mı alınır mı nasıldır?
kız bırak bu pasta börek işlerini. temmuzun 3ünde tatile gitcez kilo vermem lazım
maşallah efeye
nice aylara yaşlara, sağlıkla inş.
ahmetten 4 gün büyük o zaman efe
günaydın tünaydın
gece tahminim gibi uzun olduen son yanıma uzattım ağladıkça konuşup sırtını sıvazladım öyle böyle sabah oldu
kızlar yazdıklarınızı okudum yatmadan muhallebi veriyorum aç değil yani
burnu evet tıkalı ama 2 aydır
ayrılmama konusuna gelince bende ne bulmuşki bu dana gecede yapışmış peşimebenim oğlan aşırı hareketli insan yorgunluktan bayılır bence başka bişey diş olabilir daha öncede demiştim benim çağalar zor diş çıkarıyor
He kız beraber olsaydık gece iyi sohbet eder vakit geçirirdikkaram
pert mi oldun kız gece benim gibi
bilgisayarım kafayı tümden sıyırdı koparsam sayfadan bilinki yine heyheylendi bilgisayar
Bir gün büyüyüz sizden demarkayı hatırlamıyorum ama kilosu 17,5 bi tavuk 25 e falan geliyo ordan anlarsın cnm üzerinde organik tarım sertifikası var sen nerdeydin bu arada?
ben de ben de
sana da tatlım
merakla bekliyoruz cnm
benimki doğduğundan beri böyle sadece çığlık yerine artan zil sesi
günaydın cnm san ve herkese
ben de aynıyım bi de k. valide gidiyo bugün kaldım mı iki çocukla baş başa
koca dana oldular kız
benimki de yarın inşallah
ve yazmayı unuttum haftanın 5 günü kırmızı et bir günü tavuk ve bir günde balık yemeliymiş balık yiyemiyorsa çorbası yapılacakmış of anam of ben bunları nasıl yediririm bilmiyorum
sabahları 50 cc civarı kahvaltı 9 gibiNe veriyordun stress miktarlarını yazar mısın neyi az buldu dr acaba
Yogurt gerekmiyor mu yani en özendigim şey
Dviti hiç aksatmam diş zorlu dr gösterseydin dişi mi geliyor diye:26:
sabahları 50 cc civarı kahvaltı 9 gibi
1-2 gibi ya meyve ya yoğurt miktarı 50 ila 70 cc
5-6 gibi 50-60 cc çorba
yatarkende sulu muhallebi onun miktarı değişiyor 50-60 80 yemesine bağlı
yatır kız salla dinlensin yazık yavruma tabi en çokta bize yazıkHe kız beraber olsaydık gece iyi sohbet eder vakit geçirirdik
Eşim uyusun diye üçe kadar salladım uyumadım
Üçte gittim 7 de aglama sesine uyandım aç sandım meme verdim meger gaz uzunca bir gaz çıkardı uyutmadım geri
Oynuyoz hala
Tövbee ne oldu kız
bende ceviz büyüklüğündeki kıymayla yaptığım çorbayı 3 gün yedirip kalanını döküyorum ne tavuğu ne balığı:26:Bir gün büyüyüz sizden de
Ne kırmızı et mi tavuk mu haftada iki köfte veriyom sadece:26:
ben dedimki sütüm az ama emiyor o da dediki sütün az ama kaliteli yani yağlı o yüzden emzirmeyi azalt dedimki zaten artık pek emmiyordaBizim de öyle demek azmış ha
yatır kız salla dinlensin yazık yavruma tabi en çokta bize yazık
bende ceviz büyüklüğündeki kıymayla yaptığım çorbayı 3 gün yedirip kalanını döküyorum ne tavuğu ne balığı:26:
yani ben haftada 2 köfteden az yedirmişmi oluyorum
ben dedimki sütüm az ama emiyor o da dediki sütün az ama kaliteli yani yağlı o yüzden emzirmeyi azalt dedimki zaten artık pek emmiyorda
kadın sesini çıkarmadı zaten 18 gr almasından belli yemediği
Evet canım öyle oluyor tavuk daha iki kere tatmıştır
Of gerçekten ek gıda çok zor ya çorba da içmiyor sıpa
canım köfte yiyorsa yap yap yedir tavuk gögüs eti olacakmış haşla güzece ez ver balığı ez ver
bizimki pürür yemiyor ne yapacam bakalım
gerçekten ek gıda çok zor
canım benim sıpa çok hareketli kıpır kıpırEmzirmeyi azalt mı hakkat mi beş saate mi öıkarayım ben acaba emzirmeyi
O yüzden kahvaltı yagurt meyve ve mama yiyor 4 ögün en fazlası 70 cc dir:26:
Gerçekten 18 gram çok az kuşumm
canım benim sıpa çok hareketli kıpır kıpır
hangi dr gittiysek muayene masasını talan ediyor ve bütün drlar hemşireler bu ne yerinde durmuyor diyolar o yüzden bence yediğini yakıyorda o yüzden kilo alımı yavaş diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?