2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ahmet 20 günde 18 gr almış dr çok çok az dedi ve bana1 günde neyi ne kadar verdiğimi sordu söyleyincede senin 1 günde verdiğin miktar bu ay çocuğunun 1 öğün beslenmesi dedi
Artık 8 ayını doldurmuş bir bebek için anne sütü ara öğünmüş kesinlikle 1. olan yemeklermiş
O yüzden yemek saati oluşturmam ve anne sütünü araya saatle serpiştirmem lazımmış yıoksa gelişimi gerilermiş
Yemek öğünlerinde ısrarcı olursam zamanla midsi büyür ve kabul edermiş ve onun keyfine bırakmamalı yemiyorsa o öğünü atlayıp 1.5 saat sonra emzirmeli sonra 1.5 saat geçtikten so nra sıradaki öğünü vermeliymişim acıktığı için yermiş bu sefer
Anne sütü alan bi bebekte yoğurttan ziyade meyve sebze daha önemliymiş
Ve artık sofraya muhakkak oturtulup tattırma yapılmalı fakat yemek olarak yedirilmemeliymiş
ve d vitamini çok çok önemliymiş

günaydın tünaydın
gece tahminim gibi uzun oldu en son yanıma uzattım ağladıkça konuşup sırtını sıvazladım öyle böyle sabah oldu
kızlar yazdıklarınızı okudum yatmadan muhallebi veriyorum aç değil yani
burnu evet tıkalı ama 2 aydır
ayrılmama konusuna gelince bende ne bulmuşki bu dana gecede yapışmış peşime benim oğlan aşırı hareketli insan yorgunluktan bayılır bence başka bişey diş olabilir daha öncede demiştim benim çağalar zor diş çıkarıyor

Oo tatil planı yapılmış nereye gitceksiniz bakalım
Yok canım kart nosunu falan istedi eşim gelince alacam benim
Kartım yok1 tane atıyom sepete süresi bitince bir daha koyuyom
Akşama kadar almazlar inş
Abiyiz o zaman

Ne veriyordun stress miktarlarını yazar mısın neyi az buldu dr acaba
Yogurt gerekmiyor mu yani en özendigim şey
Dviti hiç aksatmam diş zorlu dr gösterseydin dişi mi geliyor diye:26:

ve yazmayı unuttum haftanın 5 günü kırmızı et bir günü tavuk ve bir günde balık yemeliymiş balık yiyemiyorsa çorbası yapılacakmış of anam of ben bunları nasıl yediririm bilmiyorum

karam
pert mi oldun kız gece benim gibi
He kız beraber olsaydık gece iyi sohbet eder vakit geçirirdik
Eşim uyusun diye üçe kadar salladım uyumadım
Üçte gittim 7 de aglama sesine uyandım aç sandım meme verdim meger gaz uzunca bir gaz çıkardı uyutmadım geri
Oynuyoz hala
bilgisayarım kafayı tümden sıyırdı koparsam sayfadan bilinki yine heyheylendi bilgisayar

Tövbee ne oldu kız

Bir gün büyüyüz sizden de
ve yazmayı unuttum haftanın 5 günü kırmızı et bir günü tavuk ve bir günde balık yemeliymiş balık yiyemiyorsa çorbası yapılacakmış of anam of ben bunları nasıl yediririm bilmiyorum

Ne kırmızı et mi tavuk mu haftada iki köfte veriyom sadece:26:

Ne veriyordun stress miktarlarını yazar mısın neyi az buldu dr acaba
Yogurt gerekmiyor mu yani en özendigim şey
Dviti hiç aksatmam diş zorlu dr gösterseydin dişi mi geliyor diye:26:
sabahları 50 cc civarı kahvaltı 9 gibi
1-2 gibi ya meyve ya yoğurt miktarı 50 ila 70 cc
5-6 gibi 50-60 cc çorba
yatarkende sulu muhallebi onun miktarı değişiyor 50-60 80 yemesine bağlı

yatır kız salla dinlensin yazık yavruma tabi en çokta bize yazık

Bir gün büyüyüz sizden de

Ne kırmızı et mi tavuk mu haftada iki köfte veriyom sadece:26:
bende ceviz büyüklüğündeki kıymayla yaptığım çorbayı 3 gün yedirip kalanını döküyorum ne tavuğu ne balığı:26:
yani ben haftada 2 köfteden az yedirmişmi oluyorum

Evet canım öyle oluyor tavuk daha iki kere tatmıştır
Of gerçekten ek gıda çok zor ya çorba da içmiyor sıpa

ben dedimki sütüm az ama emiyor o da dediki sütün az ama kaliteli yani yağlı o yüzden emzirmeyi azalt dedimki zaten artık pek emmiyorda
kadın sesini çıkarmadı zaten 18 gr almasından belli yemediği

Emzirmeyi azalt mı hakkat mi beş saate mi öıkarayım ben acaba emzirmeyi
O yüzden kahvaltı yagurt meyve ve mama yiyor 4 ögün en fazlası 70 cc dir:26:
Gerçekten 18 gram çok az kuşumm

Evet canım öyle oluyor tavuk daha iki kere tatmıştır
Of gerçekten ek gıda çok zor ya çorba da içmiyor sıpa

canım köfte yiyorsa yap yap yedir tavuk gögüs eti olacakmış haşla güzece ez ver balığı ez ver
bizimki pürür yemiyor ne yapacam bakalım
gerçekten ek gıda çok zor

canım köfte yiyorsa yap yap yedir tavuk gögüs eti olacakmış haşla güzece ez ver balığı ez ver
bizimki pürür yemiyor ne yapacam bakalım
gerçekten ek gıda çok zor

Gögüs etini çekip köfte yaparım ama suyla yediriyom ben köfteyi yemiyor başka türlü
Balık da şart dimi off bir program yapmalıyım zannımca

Emzirmeyi azalt mı hakkat mi beş saate mi öıkarayım ben acaba emzirmeyi
O yüzden kahvaltı yagurt meyve ve mama yiyor 4 ögün en fazlası 70 cc dir:26:
Gerçekten 18 gram çok az kuşumm
canım benim sıpa çok hareketli kıpır kıpır
hangi dr gittiysek muayene masasını talan ediyor ve bütün drlar hemşireler bu ne yerinde durmuyor diyolar o yüzden bence yediğini yakıyorda o yüzden kilo alımı yavaş diye düşünüyorum

Bünyesi öyle demek efe de kıpır kıpır ama yapısı kilo almaya müsait demek ahmet yese de fit kalacak
Ve dr da demiş ya az yiyo diye arttır biraz bakalım ne olcak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…