iyi geceler kızlar baya alıntı olacak galiba:)saol cnm
bende tutmamıstım bu sene deniycem susuzluk cok zorlar beni hayırlısı
olur cnm ne zaman istersen
koydum cnmm
ya kızlar bilen paylaşsın lütfen
yatırıyorum 20-30 dk sonra bildiğiniz çığlıkla ağlıyor ve sallasamda devam ediyor sinirleniyor bide sadece memede susuyor ve hep orda kalmak istiyor bu ne şimdi ya bi süredir hep böyle
acaba dişmi diyorum gelen giden bişeyde yok bi şey söyleyin yaben yarın okuyabilicem yanlız şimdi odasında uzanıp çığlığını bekliyim bari ev değil apartman çınlıyor sanki
tekrar hayırlı geceler
canım sen böyle deyince kendimi dahada vicdansız hissettim resmen gözünden yaşlar geldi boynuma sarıldı zor ayırdım öyle korktu yanibir daha mı böyle birşey asla yapmam babası evdeyken yaparım temizliği yada o uyurken.
Eliföykü organize etmek kolay mı kafa patlatıyoz şurda
seninde kandilin mübarek olsun canım
hayırlı kandiller kızlar
bi görünüp çıkıcam ahmet rahat vermiyor
canım oda alerjidenmiymiş acababugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım
kız onu kendimiz seçiyoz yaBana kasıtlı mı bu evlilik çizelgesi marjinin x meni önünde egilmiş
Ben koşuyom bıldırcın kaçıyo
iyi geceler kızlar ben kaçtım mert koltuğa tırmanmaya çalışıyor ayaklarıyla gideyimde şunu uyutma çabalarıma başlayım
bende kaçıyorum kızlar bu gece yine uzun olcak besbelli
neyse şikayet etmeyeyim bu mubarek günde
rabbim evlatlarımızı korusun sağlıklı uzun ömürler versin gerisi gerçekten boş
onlar sıkıntılı olunca dünya duruyor bana biraz takıntılı evhamlı bi tipim malesef rahat davranmayı öğrenemedim
emzikle uyuyo canım. park yatağıyla hafif sallıyorum. bazen yatınca hemen uyuyo bazen dönüyo kalkıyo tekrar yatırıyorum. yatağına düzenine çok alıştı ahmet memlekette çok yabancıladı uyumadı. emziği bıraksın istiyorum ama emzik olmasa uyumaz
cnm bende bi kac kere gördüm ürperdi noluyokidedim demekki ciş yapıyormus bak yeni bişey daha öğrendim
bende deniycem yarın yapsam mı acaba?haslanmıs gibi kokusu oluyo mu sekos?
oyy kıyamam kuzuma yaa annesi yapma bidaha yapmassın zati
gecmiş olsun cnm bizimde bitmek bilmeyen bi burun tıkanıklıgımız var 3 doktora götürdüm serum fizyolojikle ac diyolar baska bişi demiyolar sende paylas bizimle edindiğin bilgileri
secebiliyosun cnm istediğini cesit var yane
koydum cnmm
gördüm cnm yorumlarımıda yaptım yagız cok yakısıklı bi cocuk masallah
ya kızlar bilen paylaşsın lütfen
yatırıyorum 20-30 dk sonra bildiğiniz çığlıkla ağlıyor ve sallasamda devam ediyor sinirleniyor bide sadece memede susuyor ve hep orda kalmak istiyor bu ne şimdi ya bi süredir hep böyle
acaba dişmi diyorum gelen giden bişeyde yok bi şey söyleyin yaben yarın okuyabilicem yanlız şimdi odasında uzanıp çığlığını bekliyim bari ev değil apartman çınlıyor sanki
tekrar hayırlı geceler
gördüm cnm yorumlarımıda yaptım yagız cok yakısıklı bi cocuk masallah
sağol canım....allah hepimizin evlatlarını nazarlardan,kazalardan belalardan hastalıklardan korusuun...
3 aylıkken dönmeye başladı, uyurken de dönüyo o yüzden bayadır. o kadar harakete bi de uykusuz bi bebek olsa olamazdı yani.Ne güzel ama ya dönerek uyuyan bebek hayalim
Efe tek hareketinde uyanıyor ve sallıyoruz maaşallah ahmete
seni arıyodur belki başka derdi yoksa. allah rahatlık versin ahmete.ya kızlar bilen paylaşsın lütfen
tekrar hayırlı geceler
yeşim alıntısız yaz da şu alıntılar düzelsin, ya da yazarken fazla quote yazılarını silkoydum cnmm
boşver canım temizliği falan mertoşundan önemlimi kıyamam yaaaa oda üzülmüş sende üzülmüşsün boşuna.
dimi ama onlar fiziksel çalışıyosa sende beyninle çalışıyosun
seninde kandilin mübarek olsun canım
hayırlı kandilller canım
canım oda alerjidenmiymiş acaba
bekliyoruz canım bilgileri
kız onu kendimiz seçiyoz ya
iyi geceler canım bu gece çabuk uyur inşallah
amin canım allahım yavrularımıza sağlık versinde gerisi boş
benimkide emzikle uyur derin uykuya geçince atar.
yatarken emzik kullanması sorun değilki canım uyku sorununuz yok neticede uykusu düzgün.emziği düşünce yata kendi atınca ağlamıyosa sorun değil yani
dimi ama işerken titremekte neymiş bi alem bu bebeler
3 aylıkken dönmeye başladı, uyurken de dönüyo o yüzden bayadır. o kadar harakete bi de uykusuz bi bebek olsa olamazdı yani.
doğdu gelen giden niye elleri ayakları hiç durmuyo dedi sürekli çırpınırdı.
seni arıyodur belki başka derdi yoksa. allah rahatlık versin ahmete.
yeşim alıntısız yaz da şu alıntılar düzelsin, ya da yazarken fazla quote yazılarını sil
uyku dışında kullanmıyo emzik ama ne bileyim kaç yaşına gelip hala emzik kullananlardan olur diye korkuyorum.
emzik vermicektim de ilk 1 ay memeden hiç ayrılmadı gece gündüz, emme güdüsü uyutmuyo diye verdim rahat ettik ahmet de biz de
saat 1 e geliyo kızlar ben yatayım uyuyayım uykumu alayım(insallah:)
herkese iyi geceler
benim oğlan az önce uyuyabildi daha.10 da uyudu yarım saat sonra bi kalktı ağlayarak salla salla uyumadı yine.en son artık rahatlasın diye emzirdim emerken alttan uzun uzun gaz çıkardı.sonra rahatladı uyudu çocuk.bide bugün 3 kere kustu ilki azdı ama akşam muhallebisini yedirirken bütün gün ne yediyse çıkarmış gibi kustu geldikçe geldi napıağımı şaşırdım.neyse durdu temizle kıyafet değiştir.emzir sonrada emdiğini kustu.anlamadım inşallah üşütmemiştir.bide kakası baya sulu olmaya başladı.
neyse uyudu bende uyuyaım artık.
sen aldın mı alınır mı nasıldır?ilk adım ayakkabısı almak siteyenlerr unnado vicco da indirim var
kız bırak bu pasta börek işlerini. temmuzun 3ünde tatile gitcez kilo vermem lazımelmalı pasta tarifine güvenen hanımlar bana tarif lazım derfterime yazmak için
gelinime vermem içinçok severim ve baktım da tarifi yok
haydi tarifler bacılar
maşallah efeyeefe 8 aylık olmuşş:87::87::87::87:
markayı hatırlamıyorum ama kilosu 17,5 bi tavuk 25 e falan geliyo ordan anlarsın cnm üzerinde organik tarım sertifikası var sen nerdeydin bu arada?markası ne tavuğun buralarda var mıdır ki
ben de dikkat edeyim titriyo mu
bebekler bazen olmadık şeylerden korkuyo. ahmet balondan korkup yarım saat ağlamıştı. ağlatma kız bi daha kıyamam.
ben de ben deStress kuzumm bugün hiç gelmemişsin
Çok özledim seni
sana da tatlımhayırlı kandiller kızlar
bi görünüp çıkıcam ahmet rahat vermiyor
merakla bekliyoruz cnmbugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım
benimki doğduğundan beri böyle sadece çığlık yerine artan zil sesiya kızlar bilen paylaşsın lütfen
tekrar hayırlı geceler
günaydın cnm san ve herkese4 saatlik uykuylayım çok yorgunumherkese günaydın
efe 8 aylık olmuşş:87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?