2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya kızlar bilen paylaşsın lütfen
yatırıyorum 20-30 dk sonra bildiğiniz çığlıkla ağlıyor ve sallasamda devam ediyor sinirleniyor bide sadece memede susuyor ve hep orda kalmak istiyor bu ne şimdi ya bi süredir hep böyle
acaba dişmi diyorum gelen giden bişeyde yok bi şey söyleyin ya ben yarın okuyabilicem yanlız şimdi odasında uzanıp çığlığını bekliyim bari ev değil apartman çınlıyor sanki
tekrar hayırlı geceler

cnm sakin ol burnu tıkalı diyosun ya o yüzdende uyuyamaz uynaır cünkü cok tıkandıgında nefes alamıyolar uanıyolar tam dalamıyo bebeler Allah yardımcın olsun cnm benim aklıma gelen bu

boşver canım temizliği falan mertoşundan önemlimi kıyamam yaaaa oda üzülmüş sende üzülmüşsün boşuna.

Eliföykü organize etmek kolay mı kafa patlatıyoz şurda

dimi ama onlar fiziksel çalışıyosa sende beyninle çalışıyosun
seninde kandilin mübarek olsun canım

hayırlı kandiller kızlar
bi görünüp çıkıcam ahmet rahat vermiyor

hayırlı kandilller canım

bugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım
canım oda alerjidenmiymiş acaba
bekliyoruz canım bilgileri

Bana kasıtlı mı bu evlilik çizelgesi marjinin x meni önünde egilmiş
Ben koşuyom bıldırcın kaçıyo
kız onu kendimiz seçiyoz ya
iyi geceler kızlar ben kaçtım mert koltuğa tırmanmaya çalışıyor ayaklarıyla gideyimde şunu uyutma çabalarıma başlayım

iyi geceler canım bu gece çabuk uyur inşallah

amin canım allahım yavrularımıza sağlık versinde gerisi boş

benimkide emzikle uyur derin uykuya geçince atar.
yatarken emzik kullanması sorun değilki canım uyku sorununuz yok neticede uykusu düzgün.emziği düşünce yata kendi atınca ağlamıyosa sorun değil yani

dimi ama işerken titremekte neymiş bi alem bu bebeler

canım hep meme istiyorsa doymuyormu acaba mama veriyomusun yatmadan önce.
toksa gaz olabilir benimkide yatar yarım saat sonra ağlayarak kalkar gazını çıkarırım sonra geri yatar.
gazda değilse diştir canm benimki dişi patlatmadan önce uzun bi süre çok huzursuzdu patlayınca sakinledi biraz.
dişte değilse senden ayrılmak istemiyordur canım uyuyunca senden ayrılacağını düşündüğünden uyumuyordur.gelişimleriyle ilgili bi yazıda okumuştum.şimdiden başlarmış bu durum 1 yaşında zirve yaparmış.gece bizden ayrılmak istemedikjleri için uyumak istemezlermiş.belki ahmette bu başlamıştır.
tabi bi ihtimalde burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamıyodur belki zor nefes alıyorsa biz bile uyuyamayız burnumuz tıkalıyken minnaık bebek zorlanıyordur belki

Ne güzel ama ya dönerek uyuyan bebek hayalim
Efe tek hareketinde uyanıyor ve sallıyoruz maaşallah ahmete
3 aylıkken dönmeye başladı, uyurken de dönüyo o yüzden bayadır. o kadar harakete bi de uykusuz bi bebek olsa olamazdı yani.
doğdu gelen giden niye elleri ayakları hiç durmuyo dedi sürekli çırpınırdı.

seni arıyodur belki başka derdi yoksa. allah rahatlık versin ahmete.

yeşim alıntısız yaz da şu alıntılar düzelsin, ya da yazarken fazla quote yazılarını sil

uyku dışında kullanmıyo emzik ama ne bileyim kaç yaşına gelip hala emzik kullananlardan olur diye korkuyorum.
emzik vermicektim de ilk 1 ay memeden hiç ayrılmadı gece gündüz, emme güdüsü uyutmuyo diye verdim rahat ettik ahmet de biz de

saat 1 e geliyo kızlar ben yatayım uyuyayım uykumu alayım(insallah:)
herkese iyi geceler

bende başta karşıydım annem emzik laıp geliyodu ben vermiycem diyordum.sonra bebe beni bırakmaz oldu sürekli emip sürekli kusuyordu.doktor her istediğinde emzirme rahatsız oluyo bebek dedi ama napıyım bebe memeden ayrılmıyor.bende alıştırmak zorunda kaldım başta onada alışmadı nerdeyse bütün markaları denedi sadece wee markanın emziğini aldı.şimdi onun bi büyüğünü bile almıyor.
dediğin gibi oda rahat etti bende.gündüzleri hiç ağzına almaz emziği gece yatarkende alsınlar canım uykuları düzene girince bizi emmeyide bırakınca bırakırlar bence emziği.alışkanlık olsa gündüzleride hiç atmazlar ağzından.
diş çıkarma sırasında emziği daha fazla istedi ama onuda bıraktı.onunlada dişlerini kaşıyordu.
saat 1 e geliyo kızlar ben yatayım uyuyayım uykumu alayım(insallah:)
herkese iyi geceler

iyi geceler canım

benim oğlan az önce uyuyabildi daha.10 da uyudu yarım saat sonra bi kalktı ağlayarak salla salla uyumadı yine.en son artık rahatlasın diye emzirdim emerken alttan uzun uzun gaz çıkardı.sonra rahatladı uyudu çocuk.bide bugün 3 kere kustu ilki azdı ama akşam muhallebisini yedirirken bütün gün ne yediyse çıkarmış gibi kustu geldikçe geldi napıağımı şaşırdım.neyse durdu temizle kıyafet değiştir.emzir sonrada emdiğini kustu.anlamadım inşallah üşütmemiştir.bide kakası baya sulu olmaya başladı.

neyse uyudu bende uyuyaım artık.

canım anlattıgından gaz agırlıklı diye düşünüyorum efenin genel durumu öyle çünkü
ama açlık burun tıkanıklıgı da olabilirr inanki anlamıyorum bebeklerin ne anlattıgını çogu zaman
inş bir an önce uykuları düzene girer...allah sabır versin

geçmiş olsn midesini falan üşütmüştür belki, bugüne bişeyi kalmaz inş

elmalı pasta tarifine güvenen hanımlar bana tarif lazım derfterime yazmak için
gelinime vermem için çok severim ve baktım da tarifi yok
haydi tarifler bacılar

ilk adım ayakkabısı almak siteyenlerr unnado vicco da indirim var
sen aldın mı alınır mı nasıldır?

elmalı pasta tarifine güvenen hanımlar bana tarif lazım derfterime yazmak için
gelinime vermem için çok severim ve baktım da tarifi yok
haydi tarifler bacılar
kız bırak bu pasta börek işlerini. temmuzun 3ünde tatile gitcez kilo vermem lazım

efe 8 aylık olmuşş:87::87::87::87:
maşallah efeye
nice aylara yaşlara, sağlıkla inş.

ahmetten 4 gün büyük o zaman efe

markası ne tavuğun buralarda var mıdır ki

ben de dikkat edeyim titriyo mu

bebekler bazen olmadık şeylerden korkuyo. ahmet balondan korkup yarım saat ağlamıştı. ağlatma kız bi daha kıyamam.
markayı hatırlamıyorum ama kilosu 17,5 bi tavuk 25 e falan geliyo ordan anlarsın cnm üzerinde organik tarım sertifikası var sen nerdeydin bu arada?
Stress kuzumm bugün hiç gelmemişsin
Çok özledim seni
ben de ben de
hayırlı kandiller kızlar
bi görünüp çıkıcam ahmet rahat vermiyor
sana da tatlım
bugün dr daydık ahmetin burun tıkanıklığı için bayağı iyi bi dr muş öneri üstüne gittim
güzel bilgiler verdi sizinde bilmeniz gereken ama bugün yazamam kısmetse yarın yazayım
merakla bekliyoruz cnm
benimki doğduğundan beri böyle sadece çığlık yerine artan zil sesi
4 saatlik uykuylayım çok yorgunumherkese günaydın
günaydın cnm san ve herkese
ben de aynıyım bi de k. valide gidiyo bugün kaldım mı iki çocukla baş başa
efe 8 aylık olmuşş:87::87::87::87:

koca dana oldular kız
benimki de yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…