2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gögüs etini çekip köfte yaparım ama suyla yediriyom ben köfteyi yemiyor başka türlü
Balık da şart dimi off bir program yapmalıyım zannımca
bende şaştım kaldım
abiside kahvaltı sevmezdi ama çorbayı büyük adam gibi kaseyle içerdi bu herşeye burun kıvırıyor babası kılıklı
ben büyüğede tavuk balık hiç vermemiştim

taksit taksit aklıma geliyor
bide dr dediki anne sütü alan bebek bazen hasta olduğu halde hissettirmez sadece cızırarmış mesela ben ahmetin ağzı hep yar hep cızırıyor ama başka bişey yok diyodum ya hasta olmuş yavrum halada boğazı hafif kızarıkmış geçirmek üzere diye antibiyotik yazmadı:44:

oy oy demek anne sütü alan çocuk da yoğurt mesele değil sebze meyve önemliymiş. hiç sebze yemiyo ki. pişirmiyorum desem daha doğru sebze bulamıyorum ben işe yarar. dr bana haftada 3 gün et, diğer günler de bulgur mercimek vs. dönüşümlü ver demişti. evde hergün et yenmiyosa çocuğa nasıl verelim.
50-60 cc ne kadar yapar bi çay bardağı etmez di mi, o zaman az yiyo sizinkiler. ahmet sevdiği bişey olursa kaseyle götürüyo. ve doymuyo artık sabah peynirli omlet yaptım yanında az ekmek verdim daha istedi yeter dedim ben de. yiyo sonra fazlasını kusuyo.
emzir yatır iyiydi ya serüven şimdi başlıyo desenize
şimdi uyuyo ahmet kalkınca ne yicek diye düşünüyorum kara kara

Burun tıkanıklıgı ne iş
Ne tedavisi verdi ilaç mı

karam bizmkiler de ne geçirdi allah bilir sadece burnu akıyo diye götürmedik ama:26:
ama anne sütü işe yarıyo cidden, su çiçeği bulaştırma zamanında olan bi çocuk ahmetle oynadı geçende ama ahmet çıkarmadı, annenin bağışıklığı varsa emzirdiği sürece çocuğa geçermiş. 6.hastalık geçirdi ya ben ondan geçirmemişim. avm de kaptı mikrobu hemen hastalandı.
ama artık doyurmuyo anne sütü ben hissediyorum

ve yazmayı unuttum haftanın 5 günü kırmızı et bir günü tavuk ve bir günde balık yemeliymiş balık yiyemiyorsa çorbası yapılacakmış of anam of ben bunları nasıl yediririm bilmiyorum
ee bende az veriyomusum demek ama ayda 400 gr almıs nasıl olmus bu?bu cocuklar bizim gibi yiyecek demekki 5 gün de etli yemek yapılırmı yahu?kuzu kıyması cıkarmıstım dün geceden sehriyeli corba yapcaktım en iyisi bugünkü menü köfte olsun kızımın

Sumak suyuyla pişiriyorum canım çok güzel oluyor ama sumak ayarını tutturmazsan berbat oluyor
Ya da iç harcının içine nar ekşisi koyunca da güZel oluyor
Digerleri aynı taze nane favorimiz
doğumdan beri patatese naneye maydonoza bezelyeye hasret kaldım süt kaçırır diye yemiyorumda yapmıyorumda
sadece patates kızartmasına dayanamayıp yiyiyorum

çorba yedir canım kıymayla bulduğun sebzeyi haşla yağla ver

Burun tıkanıklıgı ne iş
Ne tedavisi verdi ilaç mı
allerji üzerene bir sürü burun damlası şurup verdi geçmezse 15 gün sonra kan tahlilleri ve kafa rontgeni alınacak ve kbb ye sevk edilecek

stres ahmetin kaç gündür neden huysuz olduğu anlaşıldı baya baya hastaymış senin yavru. kıyamam ya iyileşir hemen inş.

Çay bardagının yüzde 75 yapıyor canım 70 cc
Efe de sevdigi şeyde agzını açıyor da ben vermiyorum
Obez olmasın diye kiloyu sütümden alıyor o zaman
En önemlisi de dengeli beslemek
Bulgur neyim hiç yedirmiyom çok eksik hissettim kendini

Evet acep neyi var bizimkilerin
Sen kaç saatte emziriyon taktım ben buna off dra gidemeyiz şimdi de arasam da memnun olmam görem diyecek
Beslenmesine taktım cidden
Ben de kıymalarını çıkardım köfte verdim emzirmeden meyve yedirdim
Şimdi de

hissetme canım al birini vur ötekisine bende bir rahatlık vardı neyimeyse
güya tecrübeli anne gerçi mehmetimde hep sıkıntılıydı yeme konusunda o yzden bişey yapamadan büyütmüşüm hasbelkader işte
diycem ama değil öyle

doğru mattika hastaymış yavrum ama benim ahmette zırt pırt hasta olmazki ama

olmasalar keşke ama oluyolar işte. avm den kaptı hasta oldu o geçti memlekete gittik hava değişiminden bişey oldu 10 gündür burnu akıyo. bunu atlatır başka bişey olur ben kabullendim. ne kadar dikkat etsek de oluyolar. olmasınlar tabi de. bi de ağır bi hastalık olmasınlar aman aman. bronşit ne kötüydü

bence yeme miktarını çocuk ayarlıyo. kimisi çok yer kimisi az. bunu kafaya takmamak lazım. acıktırıp denersin ama kimisi yine de yemiyo. bize düşen yemekleri çeşitlendirmek herşeyden dengeli vermek. ben tam yapamıyorum bunu.
4-5 saatte bir emiyo gündüzleri. sabah 5-6 gibi emiyo sonra 10-11 gibi. öğleden sonra 4-5 gibi. en son gece uykusundan önce 9 da. bi kere de gece kalkıyo 12 de emmeye. kaç oldu günde 5 defa olmuş. değişebilir tabi 6-7 olduğu oluyo bazen tok da olsa gelip memeye yapışıyo

Ya ama gerçekten ben besleyemiyorum o zaman
Gerçekten ilk iş bir program çıkarıp uygulamak olacak taşındıktan sonra
Şimdi de 6 ögüne çıkaracam beslenmesini şu saat oldu 2 ögün bakalım olacak mı

Amin allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…