- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
kilosuda iyiögünün az ama miktarı iyi bence ben yogurdu da yedirdim 3 ögün oldu şimdi köfte yapacam onu verecem
akşam da tahıllı yedirsem tamamdır
of ya gün bitiyor ek gıda işi bitmiyor
miktarları da 15,20 cc arttırdım
Meyveyi hergun yemiyoruz yogurduda ara arayoğurt meyve nerde
dolma niyeki kız
elifoyku
canım okuzması normal benımkde gecen ole kustu batırdı heryerı cok yıyosa seftalıde dokunmustur benımkıne cılek yedırdık sonra oda kustu ole
canım zor olur elbet ama bu kendi eviniz olucak daha nice mutlu anılarınız olur inşallah yeni evinizde.oğlun ilk dişini çıkarır mesela ilk adımlarını atar yeni evi,nizde okula başlar evlenir torununuz olur.3 saastte mutfak salon ve kitaplıklar tamamlandıev kullanılamaz hale geldi
şimdi gittilerve ben bir tuhaf oldum bu ev bizim ilk göz agrımız kocişle iyi kötü anlarımız oldu
efe oldubüyüdü 8 aylık oldu
galiba bekledigimden zor olacak evle vedalaşmam
aynen bizim ev
karamın bardagı sürahi kanımca
bende ölçtüm birazönce 80 cc
toplaşıp o kadını bi ters düz edelim kız zaten uykusuz ve yorgunuz kendimize geliriz be
sende abartmışsın bacım ya zırt pırta silinmez bu meret
elif bana çalışmışsın
cevapların için sağol canım benim dediğin doğru aslında diş stresinden bünye zayıfladı
tahıl aldım sütlü tahıl daha doğrusuda ben alıp alıp vermiyorum niyeyse
akşam 3-5 kere vermiştim çok huzursuz olmuştu
amin amin komşu önemli
kaana hastayım ben
tam benim hayalimdeki çocuk:98:
bu kadın kesin kaşınıyor balkona saç atmakta ne ya yuh yuh
bende bidefa dondurma yalattımnolucakki dimi
bence seninki mideyi bozmuş zannetmiyorum başke şey olduğunu kusup rahatlamışta bari bugün hafif bi çorba ver eniyisi
ben yaptım dolma seven pek yok aslında ama insan ne pişiricem diye şaşırıyor afiyet olsun
Hayirli cumalar kizlar ve tatli bebisler
Bebiskerin ogunlerinden bahsedilmis bende eylule baligi tavugu fazla veremiyorum ama kirmizi eti yiyor abuzluga kus basi yaip bir iki kup koyuyorum yemegine eylul sabahlari 210ml sut iciyor sonra biximle az birsey sofradan peynir zeytin salatalik bebe biskuvisi yaninda yiyor 3-4saat sonrs etli pirincli sebze yemegi bir kase veriyorum ufaltip puturlu 3saat sonra yine 210ml sut en sonda bir kase muhallebi veriyorum 8 de onunlada gece sabaha kadar yatiyor gece uyanirsa su veriyorum geri uyuyor gunde 4ogun vermis oluyorum azmi ki?
yogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce
bende bidefa dondurma yalattımnolucakki dimi
bence seninki mideyi bozmuş zannetmiyorum başke şey olduğunu kusup rahatlamışta bari bugün hafif bi çorba ver eniyisi
ben yaptım dolma seven pek yok aslında ama insan ne pişiricem diye şaşırıyor afiyet olsun
Hayirli cumalar kizlar ve tatli bebisler
Bebiskerin ogunlerinden bahsedilmis bende eylule baligi tavugu fazla veremiyorum ama kirmizi eti yiyor abuzluga kus basi yaip bir iki kup koyuyorum yemegine eylul sabahlari 210ml sut iciyor sonra biximle az birsey sofradan peynir zeytin salatalik bebe biskuvisi yaninda yiyor 3-4saat sonrs etli pirincli sebze yemegi bir kase veriyorum ufaltip puturlu 3saat sonra yine 210ml sut en sonda bir kase muhallebi veriyorum 8 de onunlada gece sabaha kadar yatiyor gece uyanirsa su veriyorum geri uyuyor gunde 4ogun vermis oluyorum azmi ki?
ver ver her gun ver :76::76::76:
kız karam o kk kürkleri nasıl alıyomuşuz bi öğren gerekiyosa sabah akşam halaya duralım
birden dedim hangi topige sordum
e digerlerine zaman kalmıyor tatlişkom
git ver çocuga kahvaltı meyve yogurt verdim ben 5 saate de emzirmeyi çıkardım iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum ama
yogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce
duralım yaa sanırım 10 bin msjdan sonra
ben bir araştırım sana dönerim
yogurt tok tutmazz ver sen kalsiyum o önemli diş kemik yapısına. nasıl yer kalmıyo kıs kahvaltı-meyve-corba-yogurt -akşam öğünü-
şimdi kızı almaya gşidiyorum konuşalım bu konuyu
o bizi bozar ben o kdar depinemem siz genç siniz. yola devam karam kurk alana kadar parayla vermiyolarmı alsak rüsvetle
canım iyi yapmışsın bence hiç klo almaması bile normal ama kilo vermesi sakıncalı olabilir yani doymadığı anlamına geliyor galiba.sen yavaş yavaş arttır ek gıda miktarını.
canım sen doktoruna sordunmu bu kilo verme işini yanlış tartmış olabilirmisin
canım hergün versen bile öğün olarak verme onun yerine daha doyurucu bi öğün ver bence.yada yoğurtla yayla çorbası yap pirinçli yada buğdaylı.çorbayada yavaştan alışır belki.mesela köfte veriyosun yanında 3-5 kaşık yoğurt verebilirsin.
yok cnm köfte yaptım kızıma yedirdim kendim bişiler atıstırdım yemegi yaptım geldim birazdan eylülü uyutacagım azcık dinlenecemgeçen tv de geçiyodu konusu böcekler le ilgili yenmeliymiş falan diye.senin oğlan demekki biliyo yenceğini şi,mdiden.şaka bi yana yakalasalar atarlar valla ağızlarına.
bende vermek istem,iyorum çoğu şeyi ama kıyamıyrum canım yaaa ne olcak bi ikiden deyip veriyorum.toplasan 1 çay kaşığı vermemişimdir
canım çok korkuyorum düğünden ya elden ele gezicek dediğin gibi bide gürültü müzik falan inşallah rahatsız olmaz.ordada olmak zorundayım erkek kardeşimin düğünü rezil olmasak bari oralarda.keşke ev düğünü olsa ya olmadı eve girersin.
önceki gün dondorma yalatmıştım ama sdadece dudağını dokunmuştu bikaç kere ondan üşütmüş olabilirmi midesini:18:
benimkininde hedefin de netbookum şimdiye kadar bikaç kere eliyle vurdu sadece bakalım sonları nolucak bilgisayarların
sanada hayırlı cumalar canım maşallah iyi uyumuş senin kızın sanada baya dinlenme vakti vermiş
canım soğuk dondurma verdim ama sadece dudağını sürdü bikaç kere ille çekti elimden bişi olmaz dediydim ondanmı olduki acep
erken çıktın kız bugün yemek için zor bi yemek var galiba akşama
ah cnm söyle bi bütün odalara gir bak tasınmadan önce o anı bile hatırlıycaksın ama engüzeli kendi ewinizde olacaksınız daha ne güzel göreceksiniz3 saastte mutfak salon ve kitaplıklar tamamlandıev kullanılamaz hale geldi
şimdi gittilerve ben bir tuhaf oldum bu ev bizim ilk göz agrımız kocişle iyi kötü anlarımız oldu
efe oldubüyüdü 8 aylık oldu
galiba bekledigimden zor olacak evle vedalaşmam
harbi stresin dediği gibi sürahiyle ölctün heraldeince belli bardakla ölçtüm ben bizim çay bardakları öyle sizinki nasıl ki
hayırlı cumalar cnm sanırım emzirmiyosun bence iyi ama aralara meyve fln sıkıstır bende 4 ögün veriyorumHayirli cumalar kizlar ve tatli bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?