2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

elifoyku

canım okuzması normal benımkde gecen ole kustu batırdı heryerı cok yıyosa seftalıde dokunmustur benımkıne cılek yedırdık sonra oda kustu ole

belkide canmım ilk defa vermiştim seftali :26:

canım zor olur elbet ama bu kendi eviniz olucak daha nice mutlu anılarınız olur inşallah yeni evinizde.oğlun ilk dişini çıkarır mesela ilk adımlarını atar yeni evi,nizde okula başlar evlenir torununuz olur.

demek iyi gelmedi canım tahıllı mamalar belki iştahsızlığıda diştendir dişi patlatsana kuzucuk inşallah tüm sıkıntılar birden geçiverse

bugün iyi gibi canım kakası biraz tuhaftı ama hem cıvık hem rengi bi tuhaf sarıydı.dediğin gibi mideyi bozmuş galiba.bugün şuana kadar sadece emzirdim mideis rahatlasın diye.tarhana çorbası yaptım iyi gelir derler mideye.

canım öğünleriniz güzel miktar olarak maşallah iştahıda güzel heralde.aralara meyve yoğurt falan sıkıştırsan ara öğün olarak dahada iyi olur tabi.emziriyomusun canım aralarda

BNDE NE YAPIM BULAMDM HERGUN DEGISIK BISI BULAMIO INSAN HEMDE DOLMANIN ICINI YEDIRIRIM EBRARA BI OGUNUDE OLE ATLAMIS OLURUZ

MASALLAH CANIMSENINKI BAYA ICIO BENIMKI 150 CC MAMA ICIYOR AMA CORBA COK ICIYO YOGURTTU MEYVEYDI KAHVALTIYDI AKSAM 8 DEN SONRA MUHALLEBI VERIYORUM GECE YATARKENDE 120 CC MAMA ICIO YINE GECEDE UYANIO BIKERE VERIYORUM

birden dedim hangi topige sordum
e digerlerine zaman kalmıyor tatlişkom

yogurt tok tutmazz ver sen kalsiyum o önemli diş kemik yapısına. nasıl yer kalmıyo kıs kahvaltı-meyve-corba-yogurt -akşam öğünü-

şimdi kızı almaya gşidiyorum konuşalım bu konuyu

git ver çocuga kahvaltı meyve yogurt verdim ben 5 saate de emzirmeyi çıkardım iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum ama

canım iyi yapmışsın bence hiç klo almaması bile normal ama kilo vermesi sakıncalı olabilir yani doymadığı anlamına geliyor galiba.sen yavaş yavaş arttır ek gıda miktarını.

canım sen doktoruna sordunmu bu kilo verme işini yanlış tartmış olabilirmisin

yogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce

canım hergün versen bile öğün olarak verme onun yerine daha doyurucu bi öğün ver bence.yada yoğurtla yayla çorbası yap pirinçli yada buğdaylı.çorbayada yavaştan alışır belki.mesela köfte veriyosun yanında 3-5 kaşık yoğurt verebilirsin.

yogurt tok tutmazz ver sen kalsiyum o önemli diş kemik yapısına. nasıl yer kalmıyo kıs kahvaltı-meyve-corba-yogurt -akşam öğünü-

şimdi kızı almaya gşidiyorum konuşalım bu konuyu

masaya yatıralımakşamolmuyor 3 günde 200 gr zayıflamış tosunum
böyle gidersen tosunum olamayacaksana kolay gelsin

yok kız on kere ölçtüm kendi kilomu da ögrendim gitmiş azcık ben de erimişim bu ev taşıma bizi zayıflattı
beyin gücüyle zayıflıyoruzsormadım dr açmış bence de zayıflamak ne yaa yayla çorbasına lıştırayım da
sıpa muzlu yogurt yiyor muzu da arttırdım 1 muzu 3 bölüyom artık off bugün devrim yaptım galiba

yok cnm köfte yaptım kızıma yedirdim kendim bişiler atıstırdım yemegi yaptım geldim birazdan eylülü uyutacagım azcık dinlenecem

ah cnm söyle bi bütün odalara gir bak tasınmadan önce o anı bile hatırlıycaksın ama engüzeli kendi ewinizde olacaksınız daha ne güzel göreceksiniz

ince belli bardakla ölçtüm ben bizim çay bardakları öyle sizinki nasıl ki
harbi stresin dediği gibi sürahiyle ölctün heraldeküçük oluyo cnm tvdede cıkıyodu

hayırlı cumalar cnm sanırım emzirmiyosun bence iyi ama aralara meyve fln sıkıstır bende 4 ögün veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…