unutmamıştırda huy değiştiriyolar işte
abisi sabah okula gidiyor onun arkasına ağlıyor babası evden gözli kaçıyor ahmet görmesin diye
ooffff bi de sünnet işi var dahaEfe de sünnet haftası 1 hafta yıkanamadı
Yıkadıgımızda çok kötü aglamıştı ama ikinci yıkamada daha keyifliydi
damadın okulla zoraki uğraşıyor ahmette aynı 1-2 güne başka bi dr a daha götürüyorum kısmetse
okul özelmi devletmi ankarada çok iyi okullar var dimi
kv yokken dahamı rahattın sebos nasıldın
halkla ilişkiler müdürü ahmet paşa
cızırcızır çocuk millet görünce süzüm süzümayrıca evet konuşmaya meraklı gibi tipik başak
site çocuklar için çok iyide ben merkezi hayatı sevdiğim için düdük gibi tekli binadayız
aslında geniş bahçeleri olan bi siteye taşınsam daha rahat ederim bende
okişBirara dönecem sana stresim
evet demekki algıları kuvvetli:44: mesela yürütecinde ahmet mama vericem gel diyorum bir kaçışı var yerlere yatarsınızeylül ayı içinmi yazdırdın artı erken yazılıyo galiba çocuklar okula daha bu sene bitmedi.yoksa yaz için kreş falanmı canım
inşallah canım demek çalışmalar var Ahmet paşada
iyi geceler
bebelerle uğraşmak zaten yeteri kadar zor canım sende 2 bebe var bide.ben biriyle zor başediyorum.
bizimkide çok seviyor gezmeyi ben daha 4 günlükken parka götürmüştüm gezmeye eşimle falan gezmiştik.herkez kızmıştı göbeğini dışarmı atıcan çocuğun dışarıdan içeri sokamazsın falan diye.öylem oluak acaba diye korkmaya başladı.
ama bizimki kapıya gidip ağlamıyor addiyide bilmiyor.sadece dışarı çıkmak için kapıya gittiğimizde anlayıp seviniyor.kim dışarı çıkıcaksa onun kucağına atlıyor.bide içeri giricekken kendini geri atıyo girmemek için.
maşallah Ahmet paşaya algıları baya kuvvetli olucak belli.
unutmuş olabilir canım yada farklı bişey yapıyosanız ondan korkuyo olabilir.biz artık eşim banyoya giriyor kucağına alıyo bende duşakabinin dışından köpüklyorum.başta çok korkmuştu tepeden fisiyeyle su akınca korkuyordu artık onada alıştı.eşim yokkende kabinin içine kendi kuvetini koyuyorum onda kendim yıkıyorum
kız biz bunları sıkıyomuyuz niye böylelerDüşündüm de x menini öyle çok komik kele bacım
Efe her gidenin arkasından aglıyor yok böyle bir sevda
ohh alışmışsınız bile evinize ne güzel.Keyfime diyecek yok yemin etsem başım agrımaz agrımaz
Sevdim bu evi siteyi semtikendi evimiz ya bir de her şeyi keyfimize göre yapıyoruz
Ama hala ne nerde bilmiyorum
Eşim diyo bu nerde şu nerde diyorum bulunca bana da söyle
Özellikle mutfak
unutmamıştırda huy değiştiriyolar işte
abisi sabah okula gidiyor onun arkasına ağlıyor babası evden gözli kaçıyor ahmet görmesin diye
evde kv zor gerçi kendi annemizde zor olur en iyisi çekirdek aile takılmakooffff bi de sünnet işi var daha
devlet okulu ama parolası özelden de özelmiş
sağlam da bi aidat alıyolar astarı yüzünden pahaı yani
evet cnm burda çok iyi okullar var ankaranın başka bi numarası yok zaten
inşllah bu dr deva olur ahmetime
kv yokken daha çok yoruluyodum ama daha rahattım yine de
Merkezi hayat ne stres anlamadım
Evet parkı da var havalar ısınsın çıkarcam kuzzumuu
bi de bana dön kızBirara dönecem sana stresim
eylül için 1. sınıf cnmeylül ayı içinmi yazdırdın artı erken yazılıyo galiba çocuklar okula daha bu sene bitmedi.yoksa yaz için kreş falanmı canım
inşallah canım demek çalışmalar var Ahmet paşada
iyi geceler
bebelerle uğraşmak zaten yeteri kadar zor canım sende 2 bebe var bide.ben biriyle zor başediyorum.
bizimkide çok seviyor gezmeyi ben daha 4 günlükken parka götürmüştüm gezmeye eşimle falan gezmiştik.herkez kızmıştı göbeğini dışarmı atıcan çocuğun dışarıdan içeri sokamazsın falan diye.öylem oluak acaba diye korkmaya başladı.
ama bizimki kapıya gidip ağlamıyor addiyide bilmiyor.sadece dışarı çıkmak için kapıya gittiğimizde anlayıp seviniyor.kim dışarı çıkıcaksa onun kucağına atlıyor.bide içeri giricekken kendini geri atıyo girmemek için.
maşallah Ahmet paşaya algıları baya kuvvetli olucak belli.
unutmuş olabilir canım yada farklı bişey yapıyosanız ondan korkuyo olabilir.biz artık eşim banyoya giriyor kucağına alıyo bende duşakabinin dışından köpüklyorum.başta çok korkmuştu tepeden fisiyeyle su akınca korkuyordu artık onada alıştı.eşim yokkende kabinin içine kendi kuvetini koyuyorum onda kendim yıkıyorum
evet site çocuklar için çok iyisite çocuklar için çok iyide ben merkezi hayatı sevdiğim için düdük gibi tekli binadayız
aslında geniş bahçeleri olan bi siteye taşınsam daha rahat ederim bende
aman maşallah diyelimKeyfime diyecek yok yemin etsem başım agrımaz agrımaz
Sevdim bu evi siteyi semtikendi evimiz ya bir de her şeyi keyfimize göre yapıyoruz
Ama hala ne nerde bilmiyorum
Eşim diyo bu nerde şu nerde diyorum bulunca bana da söyle
Özellikle mutfak
Seboş sen yaptırcam diyordun düşünmüyor musun artık
okiş
evet demekki algıları kuvvetli:44: mesela yürütecinde ahmet mama vericem gel diyorum bir kaçışı var yerlere yatarsınız
demek sizinkiler bunları yapmıyor:44: işte hepsinin gelişimi farklı
kız biz bunları sıkıyomuyuz niye böyleler
ben o sesleri hep duyuyorum kaçıncı kattasın ben 2. kattayımEn üst katta oturmayı bu yüzden seviyorum yuksrıdakilerin ayak sesleri geliyor sanki evde yürüyorlar
1 haftadır başladı ahmettedeohh alışmışsınız bile evinize ne güzel.
benimki hiç ağlamıyor canım babasının arkasından falan.adam 5 gün yokru umrunda bile değildi bizimkinin.annem bakıyor arada oğlana bençıkıyorum benim arkamdanda ağlamıyor.annemede çok alışık doğduğundan beri belki ondandır.ama evde wc ye gitsem geliyor kapımın önüne kapıya vurup ağlıyor
her çocuğun gelişimi ilgisi farklı efe topiğin gurmesi miEfe de mamma diyince salyaları akıyor kız koşuyo hele mama sandalyesinde hazırlamaya başladıgım an mızıldanıyor çabuk ver diye sogumasını bile bekleyemiyor sabırsız tosun
ne yedin ben armut ve erikBu saatte yemek yiyorum
evet abisini çok inceliyor abidede çene hiç durmaz ve hep hareket halindedir onu hep dikkatle takip ediyor zaten yaver diyoruz ahmetestres senin oğlan maşallah sosyal zekası yüksek. ahmet acıkınca gelip beni ısırmaya başlıyo mızmız ederek. her sabah babasına güle güle diyoruz mahsun ve dikkatli bakıyo sadece. evde kıpır kıpır her yeri karıştırıyo parkta sürekli izlemede. hergün çıkarayım bari ben onu alışsın. abisi oldğundan öyledir belki sneinki, yazık oğlum sabahtan akşama sadece benimle.
tam yay burcusun ya gez babam gezbi de bana dön kız
eylül için 1. sınıf cnm
evet site çocuklar için çok iyi
aman maşallah diyelim
düşünüyorum da vakit bulamıyorum cnm
cuma günü oğlanı kontrole götürecem dra o zaman randevu alırım sünnet için
ordan kuaföre
cumartesi de arkadaşın düğünü var çorumda
bizimki hayırıda anlıyor gel git uyu anlıyorda ne oluyor inadına tersini yapıyorbaya baya anlıyo Ahmet konuşmalarından demek bizimki bi hayırı anlıyor bide sanırım gel deyince anlıyor ondanda emin değilim her zaman gelmiyor.her bebeğin gelişimi farklı canım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?