2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Efe de sünnet haftası 1 hafta yıkanamadı
Yıkadıgımızda çok kötü aglamıştı ama ikinci yıkamada daha keyifliydi
ooffff bi de sünnet işi var daha

devlet okulu ama parolası özelden de özelmiş
sağlam da bi aidat alıyolar astarı yüzünden pahaı yani
evet cnm burda çok iyi okullar var ankaranın başka bi numarası yok zaten
inşllah bu dr deva olur ahmetime
kv yokken daha çok yoruluyodum ama daha rahattım yine de

Birara dönecem sana stresim
okiş

evet demekki algıları kuvvetli:44: mesela yürütecinde ahmet mama vericem gel diyorum bir kaçışı var yerlere yatarsınız
demek sizinkiler bunları yapmıyor:44: işte hepsinin gelişimi farklı

Düşündüm de x menini öyle çok komik kele bacım
Efe her gidenin arkasından aglıyor yok böyle bir sevda
kız biz bunları sıkıyomuyuz niye böyleler

ohh alışmışsınız bile evinize ne güzel.

unutmamıştırda huy değiştiriyolar işte

abisi sabah okula gidiyor onun arkasına ağlıyor babası evden gözli kaçıyor ahmet görmesin diye

benimki hiç ağlamıyor canım babasının arkasından falan.adam 5 gün yokru umrunda bile değildi bizimkinin.annem bakıyor arada oğlana bençıkıyorum benim arkamdanda ağlamıyor.annemede çok alışık doğduğundan beri belki ondandır.ama evde wc ye gitsem geliyor kapımın önüne kapıya vurup ağlıyor

Efe de mamma diyince salyaları akıyor kız koşuyo hele mama sandalyesinde hazırlamaya başladıgım an mızıldanıyor çabuk ver diye sogumasını bile bekleyemiyor sabırsız tosun

evde kv zor gerçi kendi annemizde zor olur en iyisi çekirdek aile takılmak

Merkezi hayat ne stres anlamadım
Evet parkı da var havalar ısınsın çıkarcam kuzzumuu

canım istanbulda siteler şehir merkezine biraz uzak genelde o manada dedim ben şehrin göbeğinin cıngıltısını seviyorum

stres senin oğlan maşallah sosyal zekası yüksek. ahmet acıkınca gelip beni ısırmaya başlıyo mızmız ederek. her sabah babasına güle güle diyoruz mahsun ve dikkatli bakıyo sadece. evde kıpır kıpır her yeri karıştırıyo parkta sürekli izlemede. hergün çıkarayım bari ben onu alışsın. abisi oldğundan öyledir belki sneinki, yazık oğlum sabahtan akşama sadece benimle.

Birara dönecem sana stresim
bi de bana dön kız
eylül için 1. sınıf cnm
site çocuklar için çok iyide ben merkezi hayatı sevdiğim için düdük gibi tekli binadayız
aslında geniş bahçeleri olan bi siteye taşınsam daha rahat ederim bende
evet site çocuklar için çok iyi
aman maşallah diyelim
Seboş sen yaptırcam diyordun düşünmüyor musun artık

düşünüyorum da vakit bulamıyorum cnm
cuma günü oğlanı kontrole götürecem dra o zaman randevu alırım sünnet için
ordan kuaföre
cumartesi de arkadaşın düğünü var çorumda

baya baya anlıyo Ahmet konuşmalarından demek bizimki bi hayırı anlıyor bide sanırım gel deyince anlıyor ondanda emin değilim her zaman gelmiyor.her bebeğin gelişimi farklı canım gerçekten.

Seboş desene döktürecez aynı zamanda
Buarada ablam harbi gelmedi ha gel dedim ona bugün ev hayırlamaya geldiler
Dedim hani eşyalar dedi yerleştik artık topla getir zor olur

En üst katta oturmayı bu yüzden seviyorum yuksrıdakilerin ayak sesleri geliyor sanki evde yürüyorlar
ben o sesleri hep duyuyorum kaçıncı kattasın ben 2. kattayım

1 haftadır başladı ahmettede

Efe de mamma diyince salyaları akıyor kız koşuyo hele mama sandalyesinde hazırlamaya başladıgım an mızıldanıyor çabuk ver diye sogumasını bile bekleyemiyor sabırsız tosun
her çocuğun gelişimi ilgisi farklı efe topiğin gurmesi mi

Bu saatte yemek yiyorum
ne yedin ben armut ve erik

evet abisini çok inceliyor abidede çene hiç durmaz ve hep hareket halindedir onu hep dikkatle takip ediyor zaten yaver diyoruz ahmete
tam yay burcusun ya gez babam gez

baya baya anlıyo Ahmet konuşmalarından demek bizimki bi hayırı anlıyor bide sanırım gel deyince anlıyor ondanda emin değilim her zaman gelmiyor.her bebeğin gelişimi farklı canım gerçekten.
bizimki hayırıda anlıyor gel git uyu anlıyorda ne oluyor inadına tersini yapıyor

Son düzenleme:
ben hala alkışı öğretemedim oğlana sizde duyup heveslendiydim baktım yapası yok bıraktım.ama bay bay yapıyo ona karşısından biri bay bay yaparsa.bunu ben öğretmedim.demekki kendi istediklerini yapıyo bu bebeler.

mattika Ahmet arabasını kullanabiliyomu.dün bende gördüm mağazada ama üstünde 2 yaş üstü yazıyordu alsammı kararsız kaldım sana sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…