2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı gebelikler diliyorum :nazar:
Bende sizi 1 ay geriden takip ediyorum. Size şunu danışacaktım ikili testlerinizi yaptırdınız mı? Doktorumda beni sizin haftanızda çağırdı ve ne kadar ödeme yaptınız acaba?

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı gebelikler diliyorum :nazar:
Bende sizi 1 ay geriden takip ediyorum. Size şunu danışacaktım ikili testlerinizi yaptırdınız mı? Doktorumda beni sizin haftanızda çağırdı ve ne kadar ödeme yaptınız acaba?

Benim de henüz 1 ayım var ikili teste. Ama bazı arkadaşlar yaptırdı. Çok çeşitli fiyatlar var. Zeynep kamilde ücretsiz, ama özel hastanelerde 35-450 arası değişiyor fyatlar.

Bayanlaar
konuya bodoslama girdim am
bu güzel hamöile avatarlarını hangi sitelerden buluyosunuz bana da deyin
ben bulamıyoruum,kokoş avatarımla kaldım ama şu anki ruh halimi yansıtmıyor:37:

insanlar cesit cesit. hadi bu riske kendin girebilirdin hafif delisindirde, bebegini ne cesaretle sokarsin. tekrar okudum tekrar sasirdim ne diyebilirim ki....allah akil fikir versin. sonra arkadasi destekleyenlerde cikmis.

Sanirim deli cok ben bile bazen nasil dogum yapcam diyorum hastenede okadar doktor var evdekine cesaret edemem

Biz bugu gidiyoruz ikili test için..Tandevumuz 11,30 da..Güzel haberlerle gelmek dilegiyle

günaydın kızlar :3:
gece uyuyamadım bi türlü, karnıma sanki bişey batıyo gibi oldu sürekli sırtüstü ve sağa yatınca acıyodu solda biraz rahat ettim..

merhaba arkadaşlar

pazartesi günü kontrole gittiğimde bebeğin kal atışları durmuştu...

dün kürtaj işlemi de yapıldı...şimdi boşlukta geziyorum sanki...

rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...dayanılmaz ve tesellisi olmayan bir durum...

merhaba arkadaşlar

rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...dayanılmaz ve tesellisi olmayan bir durum...

başın sağolsun :( çok üzüldüm. Allahın takdiri elbette :( ne söylesek boş elbette .... Allah sana en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar

Çok üzüldüm, geçmiş olsun ve başın sağolsun... Demek ki bir olumsuzluk vardı bu yüzden öyle olması gerekiyordu. En kısa zamanda sağlıklı gebeliklerin olur umarım. Ne kadar olmuştu gebeliğin

Son düzenleme:
Biz bugu gidiyoruz ikili test için..Tandevumuz 11,30 da..Güzel haberlerle gelmek dilegiyle

güzel haberlerini bekliyoruz canım :nazar:

günaydın kızlar :3:
gece uyuyamadım bi türlü, karnıma sanki bişey batıyo gibi oldu sürekli sırtüstü ve sağa yatınca acıyodu solda biraz rahat ettim..

demekki annesi sola yatman gerekmiş ki en saglıklısı kalbinin üste olması :34:

selam bende hamileyim 11 haftalık ikili test yapan var mııı?

doktorunun söylemesi gerekti

merhaba arkadaşlar

çok geçmiş olsun basın saolsun Allah en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin

Back
X