- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi konuda peki
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı gebelikler diliyorum
Bende sizi 1 ay geriden takip ediyorum. Size şunu danışacaktım ikili testlerinizi yaptırdınız mı? Doktorumda beni sizin haftanızda çağırdı ve ne kadar ödeme yaptınız acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/459787-evde-dogum-yapanlar.html
İlerleyen sayfaları okursanız konu çok ilginç bir hal alıyor... Şaşırmıştım bayağı...
millet cesaretli vala ben yapamam
Biz bugu gidiyoruz ikili test için..Tandevumuz 11,30 da..Güzel haberlerle gelmek dilegiyle
Biz bugu gidiyoruz ikili test için..Tandevumuz 11,30 da..Güzel haberlerle gelmek dilegiyle
merhaba arkadaşlar
pazartesi günü kontrole gittiğimde bebeğin kal atışları durmuştu...
dün kürtaj işlemi de yapıldı...şimdi boşlukta geziyorum sanki...
rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...dayanılmaz ve tesellisi olmayan bir durum...
merhaba arkadaşlar
rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...dayanılmaz ve tesellisi olmayan bir durum...
günaydın kızlar
gece uyuyamadım bi türlü, karnıma sanki bişey batıyo gibi oldu sürekli sırtüstü ve sağa yatınca acıyodu solda biraz rahat ettim..
selam bende hamileyim 11 haftalık ikili test yapan var mııı?
merhaba arkadaşlar