2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

keşke tepki göstermese canım eşin iyice inat etmiş mert

canım bence yemek istiyorsa kesme yemeinden ama sen zorla yediriyorsan yedirme tabi.

nasıl vurdu canım mutfak taşıyla ne işi vardı Ahmet paşanın geçmiş olsun paşaya artık ele avuca sığöıyorlar yaaa

demek annesine kızmış Ahmet ne zaman napıcakları belli olmuyo canım uyuyo diyosun bi bakmışsın uyanmış ağlamış kalkmaya çalışıyo arkandan.

canım ben dışarda normal südyen kullanıyorum evde hiç kullanmıyorum takamıyorum evde.

ahmet mertim tam 9 aylık olmuş bende çizelgeden farkettim:118:

daha nice aylara inşallah canım.

iyi geceler canım bunları düşündükçe inan bende çok stres oluyorum nasıl koruyacağız bebeklerimizi hiç bilmiyorum.neler oluyo buna benzer etrafta.

herkese iyi geceler kızlar

iyi geceler

ahmet mertim tam 9 aylık olmuş bende çizelgeden farkettim:118:
maşallah ne kalmış yaşına. büyüdüler ya

zorla yedirmiyorum kendi yiyo.
ben evde de normal destekli takmak istiyorum sürekli penyeler yok gibi oluyo ama emzirince olmuyo

bi mutfak toplamaya gittim 5 kere uyandı ahmet. neyi var bilemedim diş midir nedir.
herkes gitmiş, iyi geceler

benım kızımda kıraza bayılıyorr.hergun yıyor bır avuc kadar

evde de dışarda da bazen normal penye veyaa emzirme.. emzirmeyi yukardan indriyorum normal gibi kullanıyorumm

niye kızz bıldırcının nerde ki??

yaa okumadımm benn
ayy neler oluyo neler, bende okula gidince nasıl koruyacam diyorum liseye falan gidince her türlü pislik dönüyor, babası da arkadaş çvresini biliriz ailelerini tanırız falan diyorr
ne zor yaaaa ebeveyn olmakkk bu devirde

stres;
ahmetinn yeni ayı kutlu olsun
5 gün sonra bzde geliyoruzzzzzzz

rabbim yavrularımızı korusun

günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...nasılsınız?...dün yağıza kıymalı sebze çorbası yaptım.blendırdan geçirdim kıymaları tam yutamadı ya.acaba iyi ezemedim mi ki?önce haşladım hepsini sonra blendırdan ezdim..başka nasıl yapabilirim ki ?

merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum. ben de 2012 eylül annesiyim. benimki gerçek bir Eylül:130:
Doğum öncesi forumda daha aktiftim ama doğumdan sonra pek giremedim. inşallah hepiniz iyiisnizdir.

Kızlar ben bişey danışmak için yazıyorum, Bebeğime aldığımız Concord neo travel sistem bebek arabamızı satmak istiyorum. Bunu nereden duyurabilirim. bana yardımcı olabilir misiniz?
sevgiler

günaydınnnnn
pipimiz iyileşti gibi cok şükür atlattık bitti gitti
hala dişimiz yok bizim :44:

aynen bizde de yok diş boşver cnm geç çıkan diş iyidir geç çürürdiyelim bari :)))

kıymayı 2 kez cektır cnmm kasaba ozaman daha ıı yutuolar.
günaydınnnnn

gecmıs olsun cnm bızımdde henuz yok ama cok şiş dıs etlerı

Hayırlı cumalar herkese

nasılsınız bakalım dun kızcem evdeydı geldımkı kendı oyuncaklarıyla sessız sessız oynuo annem napıon sen dedım kızlar bı gelısıdı vardı bana yavruumun ıcım sızladı valla butun aksam kucagımdan ınmedı bırakınca aglıyodu aksam banyo yaptırdım nası bakıyo bana annmde 3 4 gbı yatan kız aksam10,30 da yattı bende o yatınca uyudum hemen gece 1,30da sesını duydum babamla konusuyodu hı hı dıe yanına gttım babam dıokı uyanmıs oyuncaklarıyla oynuodu :))mamasını yedırdım oynadık bıraz gece 2 de uyudu bende yattım sabah ıse gıderken uyuyodu hala kuzum

buyudukce dahada tatlı oluyorlar masallah kuzunaa cnm

2013 eylül annelerine bir yazsan
Efe de öyle beni görünce bir çoşuyor giyinmek icin bile olsa yataga koyuyorum basıyor çıglıgı
Hep kucumda olmak istiyor yavrumm kuzzumm

günaydınnnnn

maşallah canım bitti gitti demek en iyisini yaptın valla.pipi derdşnşz kalmadı artık.

canım ben şu el blendırlarındn kullanıyorum küçük bi kapta yada küçük tencerede iyice çekiyorum hiç gelmiyor ağzına.başka bişey yapamazsın bu kadar ezilir ancak.bu ara bi çekmeden deneyim diyorum bakalım alışmışmı hazırmı o şekilde yemeye işine gelen şeyleri hiç pütürlü falan demeden yuutuyo valla

sanada canım

maşallah annesi iyi uyumuş senin evde olduğunu anladı demek güven içind euyumuş yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…