6 yaşındakilermi çoklu bi olaymı olmuş
devam ediyor canım maalesef yapma diye tepki gösterince inadına yapıyor çok inatçı çoçuk
ben tepki vermiyorum ama eşim kızıyor onada kızmamasını söylüyorum ama kızıyor bu sefer mert iyice abartıyor bıkana kadar yapıyor.
selam kızlar nasılsınız. yürüyen bebelere maşallah. ahmet ellerini bırakmaya korkuyo. emekleyerek her yere girdiğinden yürümesem de olur diyo heralde
yemekte ağlama huyu çıkardı ağzını açmıyo kaşığı kendi tutmak istiyo. uğraştıkça daha da huysuzlanıyo. ilgilenmemeyi başarabilirsen susuyo ama dayanması zor.
bir de evdeki tartıda kucağıma alıp tarttım son 40 günde 1 kilodan fazla almış. normal mi sizce. yedirmesem mi ben de karam gibi
ben çoğunu verdim az bişey var büyük olarak haftalardır koyduğum yerde duruyor
bebekken tespit edilmesi iyi canım şabucak tedavi olur
çok çok geçmiş olsun
gevezeeeeeeben daha 3000 msj yazmışım 2000 msj daha yazmalıyım heralde
emekleme çok zor ve tehlikeli dün suratını küt diye mutfağın taşına vurduçok çok ağladı bugün baktım çenesinin orası morarmış
ben hiç yanlız bırakmıyorum devamlı peşindeyim:82:
bak sen mert paşayaşimdidek gıcıklık veriyor ha
sendemi özledin
artık pek giren olmuyor heralde girende pek yazmıyor e tabi yazılmayınca cevap verende olmuyor:44:
kesin başka topiklere takılan kaçaklar varmeselamı
marji oyun
mattika diyet
moon gebelik
karam ağustos anaları
bu arkadaşları bazen yakalıyorum profilimden:83:
dün gece 12 de ahmet uyandı emzirdim. emdikten sonra bikaç saat uyanmaz. dedim duşa gireyim. eşim de oturma odasında uyumuş kalmış ben duştayken. ahmet uyan mızlamaya başladı. banyoda duydum ama bütün gün mızladığından gayipten ahmet mızlaması duyuyorum dedimmeğer gerçekmiş giderek ağlamaya dönüştü. ben aceleyle çıktım ama çıkana kadar kalkmış ayağa park yatağa tutunmuş ağlamaktan helak olmuş. eşim de nasıl duymadysa. sonra biz geldik yanına ama sinir olmuş korkmuş bi kere. bi saat ağladı zor uyuttuk. bana kızmış gitmedim çağırınca diye ben kucağıma aldıkça daha da ağlıyodu eşim sakinleştirdi de uyudu. yazık adam da çok üzüldü nasıl duymadım diye
ne uzun anlattım he
odalar uzak biraz. yeni emdi uyanmaz diye kaygısız uyumuş. travma yaşadı çocuk resmen. ilk mıkırdanmada yanında olduğumuzdan nazlı alıştırdık anlaşılan.
ya emziren analar nasıl sütyen kullanıyosunuz. normallerden takmak istiyorum ama zor oluyo evde emzirme tipli kullanıyorum hala
ahmet mertim tam 9 aylık olmuş bende çizelgeden farkettim:118:
iyi geceler canım bunları düşündükçe inan bende çok stres oluyorum nasıl koruyacağız bebeklerimizi hiç bilmiyorum.neler oluyo buna benzer etrafta.iyi geceler hatunlar
nazlı bebişlerden bahsetmişsiniz benimkide pek nazlı ya.aynı benim gibi iç çekerek ağlar içli bebem benim
moralim bozuk ya m...nette bi haber okudum 6 yaşında çoçuklarla ilgili sinirim tavan yaptı nasıl koruyacağız evlatlarımızı ya
herkese iyi geceler kızlar
maşallah ne kalmış yaşına. büyüdüler yaahmet mertim tam 9 aylık olmuş bende çizelgeden farkettim:118:
zorla yedirmiyorum kendi yiyo.keşke tepki göstermese canım eşin iyice inat etmiş mert
canım bence yemek istiyorsa kesme yemeinden ama sen zorla yediriyorsan yedirme tabi.
nasıl vurdu canım mutfak taşıyla ne işi vardı Ahmet paşanın geçmiş olsun paşaya artık ele avuca sığöıyorlar yaaa
demek annesine kızmış Ahmet ne zaman napıcakları belli olmuyo canım uyuyo diyosun bi bakmışsın uyanmış ağlamış kalkmaya çalışıyo arkandan.
canım ben dışarda normal südyen kullanıyorum evde hiç kullanmıyorum takamıyorum evde.
daha nice aylara inşallah canım.
nerdesiniz kızlar.kimsecikler yok.yağıza kiraz verdim çok sevdi.kabuklarını ayıkladım içini verdim..8.aydan sonra çok faydalıymış bebişlerimiz için...bu arada bileğimde nohut kadar bi kemik çıktı çok acıyo ya ne şimdi bu..her gün bir yerimde bir şey çıkıyo..çürüdüm gittim valla ya
odalar uzak biraz. yeni emdi uyanmaz diye kaygısız uyumuş. travma yaşadı çocuk resmen. ilk mıkırdanmada yanında olduğumuzdan nazlı alıştırdık anlaşılan.
ya emziren analar nasıl sütyen kullanıyosunuz. normallerden takmak istiyorum ama zor oluyo evde emzirme tipli kullanıyorum hala
niye kızz bıldırcının nerde ki??Maaşallah nice aylara yıllara saglıkla büyü ahmetim :118::122::119:
Geldim de çıkacam canım efeyi babaanne uyutmaya çalışıyor şuan ev çın çın yabancılıyor kadını off bıldırcınım gel beee
yaa okumadımm benniyi geceler hatunlar
nazlı bebişlerden bahsetmişsiniz benimkide pek nazlı ya.aynı benim gibi iç çekerek ağlar içli bebem benim
moralim bozuk ya m...nette bi haber okudum 6 yaşında çoçuklarla ilgili sinirim tavan yaptı nasıl koruyacağız evlatlarımızı ya
günaydınnnnn
pipimiz iyileşti gibi cok şükür atlattık bitti gitti
hala dişimiz yok bizim :44:
kıymayı 2 kez cektır cnmm kasaba ozaman daha ıı yutuolar.günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...nasılsınız?...dün yağıza kıymalı sebze çorbası yaptım.blendırdan geçirdim kıymaları tam yutamadı ya.acaba iyi ezemedim mi ki?önce haşladım hepsini sonra blendırdan ezdim..başka nasıl yapabilirim ki ?
günaydınnnnn
Hayırlı cumalar herkese
nasılsınız bakalım dun kızcem evdeydı geldımkı kendı oyuncaklarıyla sessız sessız oynuo annem napıon sen dedım kızlar bı gelısıdı vardı bana yavruumun ıcım sızladı valla butun aksam kucagımdan ınmedı bırakınca aglıyodu aksam banyo yaptırdım nası bakıyo bana annmde 3 4 gbı yatan kız aksam10,30 da yattı bende o yatınca uyudum hemen gece 1,30da sesını duydum babamla konusuyodu hı hı dıe yanına gttım babam dıokı uyanmıs oyuncaklarıyla oynuodu :))mamasını yedırdım oynadık bıraz gece 2 de uyudu bende yattım sabah ıse gıderken uyuyodu hala kuzum
2013 eylül annelerine bir yazsanmerhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum. ben de 2012 eylül annesiyim. benimki gerçek bir Eylül:130:
Doğum öncesi forumda daha aktiftim ama doğumdan sonra pek giremedim. inşallah hepiniz iyiisnizdir.
Kızlar ben bişey danışmak için yazıyorum, Bebeğime aldığımız Concord neo travel sistem bebek arabamızı satmak istiyorum. Bunu nereden duyurabilirim. bana yardımcı olabilir misiniz?
sevgiler
Efe de öyle beni görünce bir çoşuyor giyinmek icin bile olsa yataga koyuyorum basıyor çıglıgıHayırlı cumalar herkese
nasılsınız bakalım dun kızcem evdeydı geldımkı kendı oyuncaklarıyla sessız sessız oynuo annem napıon sen dedım kızlar bı gelısıdı vardı bana yavruumun ıcım sızladı valla butun aksam kucagımdan ınmedı bırakınca aglıyodu aksam banyo yaptırdım nası bakıyo bana annmde 3 4 gbı yatan kız aksam10,30 da yattı bende o yatınca uyudum hemen gece 1,30da sesını duydum babamla konusuyodu hı hı dıe yanına gttım babam dıokı uyanmıs oyuncaklarıyla oynuodu :))mamasını yedırdım oynadık bıraz gece 2 de uyudu bende yattım sabah ıse gıderken uyuyodu hala kuzum
günaydınnnnn
günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...nasılsınız?...dün yağıza kıymalı sebze çorbası yaptım.blendırdan geçirdim kıymaları tam yutamadı ya.acaba iyi ezemedim mi ki?önce haşladım hepsini sonra blendırdan ezdim..başka nasıl yapabilirim ki ?
Hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?