Günaydın herkese
kızar kızım cok kotu ıshal su gıbı yapıyo resmen sabah doktora goturdum yenı geldım ıse yavrum 600 gr vermıs cok zayıflamıs(((kaka tahlılı ıstedıler orda yapmadı anneme goturdum bıraktım sımdı konustum yapmıs hastneye gıtceklerdı yenıden yavrum benım ya vallahı ıse gıtmek hıc ama hıc ıstemıyorum
Gece uyumadı 1 saatlık uykuyla geldım ıse kendımı cok bıtkın hıssedıyorum
selam kızlar kapanısa yetiştim sanırım. gecikmiş bahar temizliğine başladım. ahmet peşimde çok ilginç oluyo temizlik yapması
sebos geçmiş olsun sünnet olmuşsunuz.
herşeyi okudum aslında da aklımda bişey kalmadı. bu unutkanlık deli ediyo beni dönemsel midir hepimizde var. saç dökülmesi azaldı mı peki sizde?
Günaydın herkese
kızar kızım cok kotu ıshal su gıbı yapıyo resmen sabah doktora goturdum yenı geldım ıse yavrum 600 gr vermıs cok zayıflamıs(((kaka tahlılı ıstedıler orda yapmadı anneme goturdum bıraktım sımdı konustum yapmıs hastneye gıtceklerdı yenıden yavrum benım ya vallahı ıse gıtmek hıc ama hıc ıstemıyorum
allahim mutlulugunuzu daim etsin insaalah canim ömür boyu sursun mutlulugunuz
mantar bende yedirmek istedim ama korktum biraz bu aylarda yiye bilrilermi diye yarasin kuzuyaa
oh oh yarasin yagiz pasayaaa !ben firinda makarnayi hep normal makarnayla yaparim olur herhalde
benimde cizelgem yoktu megersem herkzde yokmus ben geri yaptim yenisini
allahim sizide mutlu mesut etsin insaallah stress mutlulugunuz daim olsun ! gel teyzesiii eylul mamasini paylasirrr
gecmis olsuun canim insaallah atesi cikmaz
tesekkür ederim canim bende cok seviniyorum kv lerime süpriz yapicagiz onlar bizi seneye bekliyorduu önce ankaraya ordan otobüsle memlekete gececegiz bakalim yolculuk nasil olacak
gercekten öyle canim rabbim herkeze saglam imanli saygi dolu sevgi dolu huzurlu yuvalar nasip eder insaallah
Geçmiş yapamadım alıntılardan cevap vereyim
Eylül nereye gideceksiniz Türkiye'de
Stres geçmiş olsun Ahmet nasıl
Şeboş naptı acaba nasıl geçti sünnet
Eliföykü nice mutlu yıllara bir yastıkta kocayın
Bu çizelgeye ne olmuş ya bir daha mı uğraşmaz pofff
walla cok güzel görünüyo afiyet olsun adasımıza
ilk önce ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nize daha daha senelere
kaan sorun cıkarmamıs aferin ona ne güzel uyumus öyle masallah diyelim nzazar degmesin
bende gördüm o mantarlardan bugünde normal mantarla(kültür) tavuk yemegi yaptım ama vermedim acaba veriliyomu diy tereddütte kaldım
afiyet olsun yagıza arada bu bebeler böyle yapıyo uyumuyo benimde derdim hep bu:)
makarna hertürlü olur canım ama sen simdiye yapmıs ve mideye indirmişsindir ohh sizede yarasın
aa bendede yok kalkmıs herkesinki tekrar yapayım bari
ben kıymayı köfte olarak ve corbalarına katarak veriyorum cnm masallah yiyebiliyor ama 2 kere cektirmiştim
atlattınız sükür sıra bizim bebelere geldi ates yapmıyosa iyi
bu arada stres senin için ölctüm yemeklerini
sabah kahvaltı 100 cc
öglen meyve 60 cc
aksam üstü corba 150 cc
biz yemek yerken az verdim onada
yatmadan maması 150 cc
afiyet olsun kızıma yarasın
baston puset alıcaktım ya gittim aldım 4 kg agırlıgı camino diye bi marka
Değerlendirecek teklifini arzuartık her akşam gidiyoruz gezmeye iyi olur
Efe bugün ne yapsam memnun olmadı
Huysuzdu bağırdı çağırdı uyumadı 1 saat abartmıyorum salladım o sürede bile
Ağladı mızmızlık yaptı uyumadı 5 saat olmuştu uyanalı
Sinirlendim uyuma kalk dedim kucağıma aldım ağladı
Kızdığımı hissetti sertçe kucakladım çünkü
Sonra üzüldüm eşimi aradım yetiş ben dayanamıyorum
Kurtar efeyi dedim yarım saate geldi sagılsun
Ben de özlemiştim iyi oldu
Ya bugün neyi unutmuştum sifonu çekmeyi halbuki el alışkanlığı var ona rağmen
Eşim gördü çok utandım ya kendimden
çok geç geldim ben bu akşam herkese iyi geceler diliyorum
eliföykünün evlilik yıldönümüymüş nice yıllara oğlun ve eşinle canım.
stresinde 11 yılı dolmuş maşallah allah bizde nasip etsin eşi ve kuzularıyla nice yıllara.
Slm herkese
Sunnetimizi atlattik cok sukur simdi sebosumun fitilini soktum uyuttum ama gecemiz uzun olacak besbelli sabah da is
Yine de cok rahatladim soran dusunen herkese cok tesekkurler darisi diger ogluslarin basina
Bu arada elifoyku ve stres yildonumleriniz kutlu olsun
Stresim 11 yil mi masallah
Iyi geceler herkese
selam kızlar kapanısa yetiştim sanırım. gecikmiş bahar temizliğine başladım. ahmet peşimde çok ilginç oluyo temizlik yapması
herşeyi okudum aslında da aklımda bişey kalmadı. bu unutkanlık deli ediyo beni dönemsel midir hepimizde var. saç dökülmesi azaldı mı peki sizde?
Günaydın herkese
merhabalar kızlar hepinize gecmiş yaptım alıntılar karıstı böyle yazayım
marjicim tesekkür ederim dünürüm
seboscum cok gecmiş olsun hen iyilessin insallah
mattika kolay gelsin cnm cocukla zor temizlik sac dökülmesi bendede cok var
aryam ve karam hadi bakalım görüşün cok hos olur bu arada geyiğin dibine vurmussunuz:)
ankara bulusması istiyorummmmmmmmmm ankaradakiler üstünüze alının bak d.bakırda 2 kişi var bulusuyolar
fufacım canım sizede gecmiş olsun temiz cıktıysa tahliller önemli bişi degildir patates muz cözüm olacaktır insallah
daha varmıydı bilemedim eger birini unuttuysam kusura bakmayın
aksam üstü awm ye gidicez alısweriş fln resim fln cekineyim baride atayım bi ara
merhabalar herkese
nasılsınız herkes iyi mi ? geçmiş yapamadım fakat sanırım;
eliföykğnün ve stresin evlilik yıldönümüymüş, nice güzel yılları aynı yastıkta kocarsınız inş.
kocişleriniz le romantik bi akşam yemeği yediniz mi
karam ve aryam ne zaman buluşuyorsunuz? fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla
fufa geçmiş olsun
seboş sünnetiniz hayırlı olsun inş. tez zmanda iyileşir
mattika unutkanlık var hede fenaa, saç düökülmem devam ediyor maalesef
bizden haberler:
haftasonu kızıma yazlık cicier almaya gittik, aldık da çok hoş şeyler var kızlar için gerçekten,
bu güzel yanı, bir de üzücü yanı var ki o da ülkenin genelinde yaşanan bi sorun ve maalesef gazın tadına baktık ailecekk
cilt dr gittim egzama dedi dikkat edrsem geçermişş fanusta mı yaşayım bilemedimm,
stres için detaylı sünnet hikayesigeç geldiniz çok geç
kaçmam lazım gidiyorum iyi geceler hepinize
sebos detay ver merak ettim kıvancı
çok sevindim hayırlısıyla atlatmışsınız darısı başımıza canım.
iyi gecelerr huzurlu uykulu gece
gecmis olsun insaallah iyi gecer sorunsuz geceniz canim
sağol canım amin cümlemizin mutluluğu daim olsun
haydi hayırlı olsun
aklımız sendeydi haber aldım rahatladım ben
çabucak iyileşir inşallah
seboş kıvanç sünnet olmuş çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin pipoşu
merhabalar kızlar hepinize gecmiş yaptım alıntılar karıstı böyle yazayım
marjicim tesekkür ederim dünürüm
seboscum cok gecmiş olsun hen iyilessin insallah
mattika kolay gelsin cnm cocukla zor temizlik sac dökülmesi bendede cok var
aryam ve karam hadi bakalım görüşün cok hos olur bu arada geyiğin dibine vurmussunuz:)
ankara bulusması istiyorummmmmmmmmm ankaradakiler üstünüze alının bak d.bakırda 2 kişi var bulusuyolar
fufacım canım sizede gecmiş olsun temiz cıktıysa tahliller önemli bişi degildir patates muz cözüm olacaktır insallah
daha varmıydı bilemedim eger birini unuttuysam kusura bakmayın
aksam üstü awm ye gidicez alısweriş fln resim fln cekineyim baride atayım bi ara
merhabalar herkese
eliföykğnün ve stresin evlilik yıldönümüymüş, nice güzel yılları aynı yastıkta kocarsınız inş.
fufa geçmiş olsun
bizden haberler:
haftasonu kızıma yazlık cicier almaya gittik, aldık da çok hoş şeyler var kızlar için gerçekten,
bu güzel yanı, bir de üzücü yanı var ki o da ülkenin genelinde yaşanan bi sorun ve maalesef gazın tadına baktık ailecekk
cilt dr gittim egzama dedi dikkat edrsem geçermişş fanusta mı yaşayım bilemedimm,
slm seboş nasılsın canım kıvanç nasıl?
merhabalar herkese
fufa geçmiş olsun
bizden haberler:
bugün mert çok çok huysuz bir dk durmuyor hep kucak istiyor nereyse lavoboya bile benle gelecek 5 dk babasına bıraktım malum ev işleri anne anne diye ağlıyor göözlerinden yaşlar akıyor herzaman böyleydide bugün dahada bir bağımlı yapışık ikiz gibi dolanıyoruz
hiç uyuduğuda yok
Günaydın herkese
herkese selam bugün tembellik var üstümde yemek yapılacak hala yapamadım of
merhabalar herkese
fufa geçmiş olsun
bizden haberler:
fufa geçmiş olsun canım
kızın hastayken çalışmak çok zordurama ne yapıcan mecbur
benim tavsiyem dr bişey yok temiz desede eğer ishal devam ediyorsa muhakkak serum aldırmanız aksi halde bu tarz şeyler uzuyor ve bebeler çok bitap düşüyorlar
sekos canım kalabalığamı denk geldiniz bebekle ne korkmuşsunuzdur
çok geçmiş olsun canım
bugün mert çok çok huysuz bir dk durmuyor hep kucak istiyor nereyse lavoboya bile benle gelecek 5 dk babasına bıraktım malum ev işleri anne anne diye ağlıyor göözlerinden yaşlar akıyor herzaman böyleydide bugün dahada bir bağımlı yapışık ikiz gibi dolanıyoruz
hiç uyuduğuda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?