2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok geçmiş olsun.allah şifa versin.ishal çok zor yaa.bol bol su içir.gerçi doktorda sölemiştir.inş.bişey çıkmaz.

bebekle temizlik çok zor çok biryandan onunla biryandan temizlikle uğraşayım derken
kolay gelsin.

geçmiş olsun canım ishal çok kötü biz 20 gün çekmiştik çok üzülmüştümçabucak iyileşir inşallah.

herkese selam bugün tembellik var üstümde yemek yapılacak hala yapamadım of

Fufa çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda normale döner ebrar
Arzu kıskandın mı iki kişiyiz ama on kişilik çenemiz var naber

teşekkürler canım bende hiç araştırmadım mantarı ama bi sakıncası olmaz diye düşünüp verdim verilmeyecekler arasında yok diye biliyorum

teşekkürler canım

teşekkürler canım
evet çok şükür sorun çıkarmadı odası ve yatağı konusunda
mantarı sevdi canım dene şistersen sende
baston puset alıcaktım ya gittim aldım 4 kg agırlıgı camino diye bi marka

hayırlı olsun canım arabanız memnun kaldınmı canım kullandınmı bende 3 kilo ağırlığında bi araba aldım burayada resimlerini koymuştum tek başıma çıkarabilmek için oğlumu

arada tutuyo canım huysuzlukları benimkide bu ara o modda gündüzleri paçamdan yrılmıyo bu ara mız mız sürekli Allahtan uykusu iyi

Ya bugün neyi unutmuştum sifonu çekmeyi halbuki el alışkanlığı var ona rağmen
Eşim gördü çok utandım ya kendimden

olur canım öle şeyler kocan o senin utanılırmı hiç bende yaşamıştım öle bişey ben girdikten sonra wc ye wc tıkanmış haberim yok mecbur girdi öle içeri

teşekkürler canım

maşallah atlattınız sizde sünnet işini.inşallah sorunsuz geçer iyileşme süreciniz
teşekkürler canım bu arada

canım unutkanlık bende doğüumdan beri var ve dehşet boyutlara gelebiliyor bazen
saç dökülmeside çok vardı bu ara azaldı şamğuanımıda değiştirdim belki alakalıdır ama sanmam

geçmiş olsun canım şükür tahlkil temiz çıkmış geçer inşallah bi an önce muz patates falan ver bolca canım

hangi avmye gitceniz kız biz haftasonu full avmlerdeydik
buluşalım canım toplaşalım kaynaşalım

merhabalar herkese
nasılsınız herkes iyi mi ? geçmiş yapamadım fakat sanırım;
eliföykğnün ve stresin evlilik yıldönümüymüş, nice güzel yılları aynı yastıkta kocarsınız inş.
kocişleriniz le romantik bi akşam yemeği yediniz mi
karam ve aryam ne zaman buluşuyorsunuz? fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla
fufa geçmiş olsun
seboş sünnetiniz hayırlı olsun inş. tez zmanda iyileşir
mattika unutkanlık var hede fenaa, saç düökülmem devam ediyor maalesef

bizden haberler:
haftasonu kızıma yazlık cicier almaya gittik, aldık da çok hoş şeyler var kızlar için gerçekten,
bu güzel yanı, bir de üzücü yanı var ki o da ülkenin genelinde yaşanan bi sorun ve maalesef gazın tadına baktık ailecekk

cilt dr gittim egzama dedi dikkat edrsem geçermişş fanusta mı yaşayım bilemedimm,

fufa geçmiş olsun canım
kızın hastayken çalışmak çok zordur ama ne yapıcan mecbur
benim tavsiyem dr bişey yok temiz desede eğer ishal devam ediyorsa muhakkak serum aldırmanız aksi halde bu tarz şeyler uzuyor ve bebeler çok bitap düşüyorlar
sekos canım kalabalığamı denk geldiniz bebekle ne korkmuşsunuzdur
çok geçmiş olsun canım

öncelikle geçmiş olsun
gazdan etkilenmişsiniz allah beterinden korumuş çok üzücü şeyler bunlar
cicilerini güle güle kullansın hivda.

bugün mert çok çok huysuz bir dk durmuyor hep kucak istiyor nereyse lavoboya bile benle gelecek 5 dk babasına bıraktım malum ev işleri anne anne diye ağlıyor göözlerinden yaşlar akıyor herzaman böyleydide bugün dahada bir bağımlı yapışık ikiz gibi dolanıyoruz
hiç uyuduğuda yok

geç geldiniz çok geç
kaçmam lazım gidiyorum iyi geceler hepinize
sebos detay ver merak ettim kıvancı
stres için detaylı sünnet hikayesi
saat 10 da sünnet oldu 6 dan sonra bişey yemiycek dedi 9 da gittik hastaneye burnundan damla verdiler 15 dk sonra amelyathaneye gitti genel anesteziyle operasyon yapıdı çocuk cerrahı yaptı odaya geince bi saat falan ağladı baya anestezi ve açlık yüzünden bişeyler yiyince sakinleşti 1 de taburcu olduk indirimli fiyat 878 tl normalde 1500 tl imiş pansumanı akşama düştü dün 3 kere fitil verdik bi de pipiye bolca bepanten sıkıyoruz çabuk iyileşsin diye bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür 10 güne bişey kalmıycakmış inşallah
çok sevindim hayırlısıyla atlatmışsınız darısı başımıza canım.

iyi gecelerr huzurlu uykulu gece

gecmis olsun insaallah iyi gecer sorunsuz geceniz canim

sağol canım amin cümlemizin mutluluğu daim olsun

haydi hayırlı olsun

aklımız sendeydi haber aldım rahatladım ben
çabucak iyileşir inşallah

seboş kıvanç sünnet olmuş çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin pipoşu

herkese çok çok teşekkürler ilginiz ve güzel dilekleriniz için
darısı öbür ğluşlarımızın başına küçükken yaptırmayı tavsiye ediyorum herkese

teşekkürler canım

kıızn cicilerini güle güle kullansın canım inşallah etkilenmemiştir gazdan yavrun.
egzamaymış demek devamlı olmuyo dimi ama stres tetikliyor demiştin zor gerçekten.
benimde güneşe çıkınca oluyo ellerim kollarım kıpkırmızı benek benk oluyo kaşınıyo çok fena.güneş kremi kullanıyorum mecbur.

canım benimkide öle 2 günddür ve iştahıda kesildi çok az ve çok nazlı yiyo ve çok mızır mızır.
dişmi acaba diye düşünüyoum bende ama zamanımıki 5. dişin blemedim sankiş çıkıcak gibi bi belirtide yok damaklarda

mertin diş yerleri nasl canım dişten yapıyordur belki yada dönemsel bişeydir belki bu ara bebelerde.

canım çok geçmiş olsun
çalışan annelerin işi gerçekten zor bende kendimi çok bitkin hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyom valla

dikkat et canım egzama kötü yeğenimde vardı çok kaşınıyordu
evet cumaya karamla buluşuyoruz ben çok heyecanlıyım valla bakalım nasıl geçecek

kız stres biz niye arkadaş değiliz ben zahmeti ve seni görmek istiyom hadi arkadaş olak istek yolluyom sana

ay kıyamam merte anne diye ağlıyo demek
kız valla rüzgarda çok huysuz sabaha kadar vız vız vız çileden çıkardı beni bide sabah yatağımızın üstüne kustu tam oldu çarşaf yastık herşey battı tabi ben de böyle

bu arada kendi kendime konuşuyom
ha bide tek tek cevap verdim toplu cevap nasıl verilir bilmiyorum cehalet işte ne olacak
karam gelsede öğretse bana:126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…