- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
kızlar keçi sütü anne sütüne en yakın ve hazmı kolay vede allerjen özelliği çok düşük bi süt olduğu için inek sütü allerjisinde keçi sütü devreye giriyor
ilk oğlumda böyleydi ordan antremanlıyım
yeşimcim dişleriniz hayırlı olsune artık darısı başımıza olsun
karam mado olayını sordurucam çok sağol canım
iyi aksamlar cnm seninde kandilin mübarek olsunIyi aksamlar hanimlarr nasilsiniz ?ümmeti muhammedin sizlerinde kandili mübarek olsun rabbim tekraini nasip eder insaallah!
Karam size cok gecmis olsunrabbim sifanizi versin insaallah tez zammanda gecer birseycigi kalmaz pasanin bol bol oku yavrunu rabbim bu mübarek gecede cümlemizin evladini esirgesin
Stress canim sizede gecmis olsunn ahmet demekki süt alerjisi olmus bu büyüdükce gece bilirmis ! Alerjisi sade inek sütünemi keci sütü alacam demissinde lactozsuz ürünmü kullancan? Rabbim sizinde sifanizi versin!
strescim keci sütü büyük marketlerde var zaten senın aldıgın devam sütü seklinde oldugu için ben söylemedim migrosta görmüştüm benkızlar keçi sütü anne sütüne en yakın ve hazmı kolay vede allerjen özelliği çok düşük bi süt olduğu için inek sütü allerjisinde keçi sütü devreye giriyor
moralim çok bozuk efe'nin bademcikleri şişmiş geceyi 38 derece ateşle
geçirdi uyumadık nöbetin babasını tuttuk
5 gün antibiyotik başladık çok keyifsiz çok hareketsiz
ateşi hala var ilaç almasına rağmen çok da iştahsız
ek vidaya ara verdim sürekli emziriyorum inş eski yaramaz hallerine kısa sürede
döner
Günaydın herkese
nasılsınz sabah kızcem yıne benden once kakltı onun sesıne uyandım oynuo kendılıgınden karnını doyurdum altını ustunu degıstırdım cıkıcam pesıme aglıyodu babam bızdeydı balkona cıkardı benı gormesın dıe uzerımı gıyım hemen bacaklarıma sarılıyo resmen kucagına aldıe(
bence saklanarak gitme. gitmem gerek annecim de konuş. belirsizlik daha zor bebekler için.Günaydın herkese
nasılsınz sabah kızcem yıne benden once kakltı onun sesıne uyandım oynuo kendılıgınden karnını doyurdum altını ustunu degıstırdım cıkıcam pesıme aglıyodu babam bızdeydı balkona cıkardı benı gormesın dıe uzerımı gıyım hemen bacaklarıma sarılıyo resmen kucagına aldıe(
kısa zamanda alışırsın sen de inş. annene alışıksa sıkıntı yaşamamıştır. biz de nerde acaba tontik demiştik işe başlamıssın.slm bayanlar nasılsınız 1-2 haftadr giremedim
bende işe başladım geçen perşembe alışmaya çalışıyorm
oğlumu annem bakıyo
dişlerimiz 5 tane oldu
alışmaya çalışıyorum bu duuruma
slm bayanlar nasılsınız 1-2 haftadr giremedim
oğlumu annem bakıyo
dişlerimiz 5 tane oldu
benimki ağlamıyor arkamdan gülüyor gidiyorm gayet rahat görünüyor
ama ben gelince ağlıyor hep üstüme gelmek istiyor beni görünce şımarıyo
annem diyoki sen yokken daha sakin mızmızlığı sana
bence saklanarak gitme. Gitmem gerek annecim de konuş. Belirsizlik daha zor bebekler için.
Kısa zamanda alışırsın sen de inş. Annene alışıksa sıkıntı yaşamamıştır. Biz de nerde acaba tontik demiştik işe başlamıssın.
Kızlar ne iş yapıyosunuz?
zor dımı bırakmak ama allhtan annelrımze bırakıyoruz ıcımız rahat edıo benımkıde ben yokken durmuyo benı gorunce bıraz oynuo benle sonra oyuncaklarıyla oynuo annem sen yokken oyuncaklarına yanasmıyo bıle dıyo gunduz hep arıyorum telefonda he he dıyo hep telefon her caldıgında kulagına almaya calısıyomus alıp he he dıyomus annem galıba sen arıyosun sanıyo
muhasebecıyım canım ben haklısın aslında ama onu oyle aglıyarak bırakıp gıdınce butun gün çok kotu hıssedıyorum kendımı hep o halı aksama kadar aklımda kalıyo ıcım ıcımı yıyor butun gun
yok canım öyle bişey demediler ben yiyiyorumgenetik bişey mi yani bu alerji. iki oğlunda da olduğuna göre. senin süt ürünü yemen de yasak mı
keçi sütü satan yerler var bence bi araştır.
sen kay ınkini söylüyorsun arzucum ona pek iyi demiyolar orjinalü arayıp bulucamda bide keçi peyniri felam marketlerden alıcamiyi aksamlar cnm seninde kandilin mübarek olsun
strescim keci sütü büyük marketlerde var zaten senın aldıgın devam sütü seklinde oldugu için ben söylemedim migrosta görmüştüm ben
kızlar keçi sütü anne sütüne en yakın ve hazmı kolay vede allerjen özelliği çok düşük bi süt olduğu için inek sütü allerjisinde keçi sütü devreye giriyor
bence saklanarak gitme. gitmem gerek annecim de konuş. belirsizlik daha zor bebekler için.
kısa zamanda alışırsın sen de inş. annene alışıksa sıkıntı yaşamamıştır. biz de nerde acaba tontik demiştik işe başlamıssın.
kızlar ne iş yapıyosunuz?
kızlar ya yağız bu aralar az emiyor sizinde ölemi?ek gıdaya geçtik diye azaldı galiba dimi?gece çok emiyor maaşallah ama gündüz pek bi az emer oldu
Günaydın herkese
tontik bizde nerelerde diyorduk snein için.işe başladın demek hayırlı olsun.seninde annen bakıyormuş ne güzel insan annesine bırakınca daha az gözü arkada kalır şanslısın.slm bayanlar nasılsınız 1-2 haftadr giremedim
oğlumu annem bakıyo
dişlerimiz 5 tane oldu
selam canımselam kızlar
ne var ne yok keyifler yerindemi raslaşamıyoruz:13:
sebosum kıvancın ağrısı sızısı kalmadı inşallah durum nedir
kızlar ya yağız bu aralar az emiyor sizinde ölemi?ek gıdaya geçtik diye azaldı galiba dimi?gece çok emiyor maaşallah ama gündüz pek bi az emer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?