2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Iyi aksamlar hanimlarr nasilsiniz ?ümmeti muhammedin sizlerinde kandili mübarek olsun rabbim tekraini nasip eder insaallah!
Karam size cok gecmis olsun rabbim sifanizi versin insaallah tez zammanda gecer birseycigi kalmaz pasanin bol bol oku yavrunu rabbim bu mübarek gecede cümlemizin evladini esirgesin
Stress canim sizede gecmis olsunn ahmet demekki süt alerjisi olmus bu büyüdükce gece bilirmis ! Alerjisi sade inek sütünemi keci sütü alacam demissinde lactozsuz ürünmü kullancan? Rabbim sizinde sifanizi versin!

grip oldu desene hasta bebek hem çok zor hem çok üzücü
yemiyosa çok zorlama antibiyotikle yarın biraz biraz yemeğe başlar
oy kıyamam ya

kızlar keçi sütü anne sütüne en yakın ve hazmı kolay vede allerjen özelliği çok düşük bi süt olduğu için inek sütü allerjisinde keçi sütü devreye giriyor
ilk oğlumda böyleydi ordan antremanlıyım
yeşimcim dişleriniz hayırlı olsun e artık darısı başımıza olsun
karam mado olayını sordurucam çok sağol canım

genetik bişey mi yani bu alerji. iki oğlunda da olduğuna göre. senin süt ürünü yemen de yasak mı
keçi sütü satan yerler var bence bi araştır.

iyi aksamlar cnm seninde kandilin mübarek olsun

strescim keci sütü büyük marketlerde var zaten senın aldıgın devam sütü seklinde oldugu için ben söylemedim migrosta görmüştüm ben

kızlar ben burdaydım bugün ama kimse yoktu
bende yatayım artık herkese iyi geceler bebişlerede

cnm cok cok gecms olsun rabbım acıl sıfa versın efeye hemen atlatsın ıns.bebıslerımız hasta olunca cok zor oluo yavrum benım ıns atlatır hemen

Günaydın herkese

nasılsınz sabah kızcem yıne benden once kakltı onun sesıne uyandım oynuo kendılıgınden karnını doyurdum altını ustunu degıstırdım cıkıcam pesıme aglıyodu babam bızdeydı balkona cıkardı benı gormesın dıe uzerımı gıyım hemen bacaklarıma sarılıyo resmen kucagına aldıe(

slm bayanlar nasılsınız 1-2 haftadr giremedim
bende işe başladım geçen perşembe alışmaya çalışıyorm
oğlumu annem bakıyo
dişlerimiz 5 tane oldu
alışmaya çalışıyorum bu duuruma

benimki ağlamıyor arkamdan gülüyor gidiyorm gayet rahat görünüyor
ama ben gelince ağlıyor hep üstüme gelmek istiyor beni görünce şımarıyo
annem diyoki sen yokken daha sakin mızmızlığı sana

karam efeye geçmiş olsun rabbim şifa versin paşaya

bence saklanarak gitme. gitmem gerek annecim de konuş. belirsizlik daha zor bebekler için.

kısa zamanda alışırsın sen de inş. annene alışıksa sıkıntı yaşamamıştır. biz de nerde acaba tontik demiştik işe başlamıssın.

kızlar ne iş yapıyosunuz?

zor dımı bırakmak ama allhtan annelrımze bırakıyoruz ıcımız rahat edıo benımkıde ben yokken durmuyo benı gorunce bıraz oynuo benle sonra oyuncaklarıyla oynuo annem sen yokken oyuncaklarına yanasmıyo bıle dıyo gunduz hep arıyorum telefonda he he dıyo hep telefon her caldıgında kulagına almaya calısıyomus alıp he he dıyomus annem galıba sen arıyosun sanıyo

muhasebecıyım canım ben haklısın aslında ama onu oyle aglıyarak bırakıp gıdınce butun gün çok kotu hıssedıyorum kendımı hep o halı aksama kadar aklımda kalıyo ıcım ıcımı yıyor butun gun

bu konuda biraz araştır istersen. kendim de çalışacağım için okumuştum sizin işte mutlu olduğunuzu bilmeli diyodu. kaçarak saklanarak gitmeyin ilk günler çok ağlar sonra alışır diyodu. bir de bazı çocuklar daha çok ağlar. annem de çalışıyodu o gidene kadar son gücümle ağlardım o gözden kaybolunca oyuna başlardım. annem üzülsün isterdim kendini suçlu hissetsin. anne buna pabuç bırakırsa daha zor olur. sen severek git ki işe kızın o psikolojini hissetsin ozaman o da iyi hisseder, ağlasa bile göstermelik ağlar.
çalışan anne bi sen değilsin kendini kötü hissetme. bu zamana kadar da bakmışsın millet 2-3 aylıkken başlıyo işe.

genetik bişey mi yani bu alerji. iki oğlunda da olduğuna göre. senin süt ürünü yemen de yasak mı
keçi sütü satan yerler var bence bi araştır.
yok canım öyle bişey demediler ben yiyiyorum
evet canım böyle şeyler genetik oluyor

iyi aksamlar cnm seninde kandilin mübarek olsun

strescim keci sütü büyük marketlerde var zaten senın aldıgın devam sütü seklinde oldugu için ben söylemedim migrosta görmüştüm ben
sen kay ınkini söylüyorsun arzucum ona pek iyi demiyolar orjinalü arayıp bulucamda bide keçi peyniri felam marketlerden alıcam
Allah günah yazmasında onlarda yenecek gibi değil

selam kızlar
ne var ne yok keyifler yerindemi raslaşamıyoruz:13:
sebosum kıvancın ağrısı sızısı kalmadı inşallah durum nedir

sağol canım..amin darısı başınıza inşallah.
benim komşumun 5 aylık bebeği var emzirmiyor.sadece 3 ay emzirmiş.doktoru günde 2 defa sulandırılmış keçi sütü vermesini sölemiş.keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu içinmiş..

kızlar ya yağız bu aralar az emiyor sizinde ölemi?ek gıdaya geçtik diye azaldı galiba dimi?gece çok emiyor maaşallah ama gündüz pek bi az emer oldu

alışmak zor olacak
memurum cnm

kızlar ya yağız bu aralar az emiyor sizinde ölemi?ek gıdaya geçtik diye azaldı galiba dimi?gece çok emiyor maaşallah ama gündüz pek bi az emer oldu

bizimkide az emiyor
zaten 3buçkta çıkıyom 4te evde oluyorm ancak ondan sonra emzirebiliyorum zaten sütte azaldı sağıp bırakmaya yok

canım yaa demek arkandan ağlıyo benimki ben bıraktığım zaman anneme falan hiç ağlamaz arkamdan.bazen ben olsamda olmasamda onun için farketmiyomu ki dye üzülüyorum
birde canım uzmanlar çocuklara görünmeden çıkmayın diyor ilerde daha fazla psikolojik sorunlar yaşayabilirlermiş.kızınla gitmeden biraz oyunlar oynayıp bay bay yaparak gülerek kapıdan çıkmaya çalışsan belki alışır bikaç sefere.daha büyük olsalar bunu anlatması daha lolay ama küçük bebelere nasıl anlatılır nasıl anlamaları sağlanır bilmiyorum.
birde dini suçlu hissetme keyif için bırakıp gitmiyosun kızını oda anlar zamanla.

tontik bizde nerelerde diyorduk snein için.işe başladın demek hayırlı olsun.seninde annen bakıyormuş ne güzel insan annesine bırakınca daha az gözü arkada kalır şanslısın.
dişlerinizde hayırlı olsun.

selam kızlar
ne var ne yok keyifler yerindemi raslaşamıyoruz:13:
sebosum kıvancın ağrısı sızısı kalmadı inşallah durum nedir
selam canım
havalar yine kötü içim sıkılıyo bide koca gün bana yetmiyor yaa bu ara biraz takıyorum galiba hiçbişeye yetişememeye.
canım doktor süt alerjisi konusunda ne dedi geçidir inşallah.bide Ahmet yoğurdu çok seviyordu dimi bi severek yoğurt yiyor diyordun.inşallah en kısa zamanda geçer canım bu diyetlerle.

canım benimki bayadır gündüzleri az emiyor yani eskisi kadar doyacak kadar emmiyor akşam ve gece baya çok emiyor yine ama.
bi ara hiç emmek istemiyordu çok korktum bırakıcak diye sonra tekrar eski haline döndü şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…