2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

he anacım dolamasını geç gene yük benim elime biniyor bele binmiyor yada ben beceremedim
olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.
olabilir alttakiler aynı boyutta şişlikleri cnm kısmet artık yaşayıp görcez rabbim acılarını hafifletsin zor iş he damak yarılıyor falan diş çıkıyo:18::18:
selam kızlar nasılsınız
bu saatte kalabalık var topikte

a.s. cnm işten kaytaranlar burda ev işleri beni bekler

bende kaçayım bacılar görüşürüz iş dolu yapılıcak

Son düzenleme:
kacın bakalım hepiniz bende düşüneyim bakalım aksama ne yemek yapayım diye:44:

aynen işler beni bekler
güya temizliğe başladım camların yarısını sildim yarısı duruyo. haftasonuna bıraktım babası oğlana baksın ben yapayım yoksa mümkün değil.
bir de bakıcı ayarlamam lazım artık. eylülde başlıcam ama bi anda bulunmaz ki of of

saolasn cnm evet gectı cok zayıfladı yavrum neguzel sevınıyodum kılo aldı dıe

saol cnm

gecmıs olsun ahmetcıge bızım burda kecı sutu satan bı yer vardıı bızım bı akrabada oglu 3 yasındaydı kecı sutu ıcırıyodu ona

allah yardımcın olsun hıc bakıcak kısen yokmu canım bakıcı zor bıraz ya buzamnda guvenıp bulmak

slm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. bıde su dıslerımız cıksa

slm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. Bıde su dıslerımız cıksa

slm cnm elıfın nasıl dısler sorun valla bızımkı annemlere kök sokturuyo gecede bana şimdi evde olsam yavrumla oynuyodum ne guzel ((

slm cnm elıfın nasıl dısler sorun valla bızımkı annemlere kök sokturuyo gecede bana şimdi evde olsam yavrumla oynuyodum ne guzel ((

henuz hıc dısımız yok dıs etlerı cok kabarık cıktı cıkıcak ama cıkamadı ıstesın demı cnmm allah kolaylık versın calısan anne olmak dahada zor kım bakıyordu kuzunaa

henuz hıc dısımız yok dıs etlerı cok kabarık cıktı cıkıcak ama cıkamadı ıstesın demı cnmm allah kolaylık versın calısan anne olmak dahada zor kım bakıyordu kuzunaa

annem bakıyo canım allahtan anneme babama yakınım ıcım rahat edıo enazından dun aksam ısten gelınce anneme gectım kızımı attım arabasına dısarı cıkardım ama cıkarana kadar ne cektım annem bıyandan babam bıyandan aksam aksam nereye goturyosun dısarı kalabalıktır 1 saat laf yedım sankı annemle babamın cocugu olmus bende kardesımı dısarı cıkarıyorum ole sorguya cekıldım:)))

güne baya heycanlı başlamışsınız canım

çok şükür canım atlatmış kızın çabuk atlattı ne güzel

seninde kandilin mübarek olsun

hayırlı olsun canım bisikletiniz ve cicileriniz.

merhabalar kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun sizler ve bebişleriniz iyidir insallah
bi gecmiş yapayım

merhaba canım sneinde kandilin mübarek olsun

hayırlı kandiller:13:
ne var ne yok kızlar pek sakin topik
yaz temizliğimi yoksa

hayırlı kandiller canım

valla kaç gündür temzilik yapıyorum bigün mutfak bigün banyo falan diye gidiyo.gerçi niye yapıyorum ebnde bilmiyrum bu ay ortasında boyaya başlıycak bütün ev boyanacak oğlumun odası hariç.onun odasını boyadık geçen hafta.

canım dün akşama hava baya bozdu ankarada iyiki çıkmamışsınız gerçi alışverşi, merkezinde sorun olmazdı.
bize çok uzak natavega bikere gittim daha açıldığından beri oda yeni açılmıştı ıkeaya diye gitmiştik.

canım hiç bilmiyorum süt alerjisi çıktı demek sen şüpheleniyordun zaten dimi.zor ama en azından artık napman gerektiğini biliyorsun.
mama değilde keşke keçi sütü satan biyer bulabilsen.marketlerde görmüştüm sanki ben ya yanlışmı hatırlıyorum yoksa.
Eki Görüntüle 728803

bebişlerimize ve ailemize sağlık sıhat huzur ver yarabbim

seninde kandilin mübarek olsun canım

bende netten görmüştüm bi ara kullanması zor bişeye benziyordu zaten sıcaklardada sıkar seni

diştir o zaman canım geliyor demek diğer dişlerde

herkesin miraç kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun .

seninde kandilin mübarek olsun canım

selam kızlar nasılsınız
bu saatte kalabalık var topikte

selam canım iyiyz sen nasılsın geçen sizin arabanızdan aldım oğluşa ama çok fazla durmuyo üstünde senin oğlan kullanmaya başladımı canım
dünde altunbileklere gelmiş o araba gördüm ben bulabilmek için oyuncakçı toptancısına gitmiştim
aynen öyle yapıyo canım
bu dişlerin hepsi cıkacakda rahatlayacak diye beklersek 2 sene daha beklıycez

2,5 yasında tamamlanıyo dişler pöff

hadi ya 2.5 yıl mı sürüyomuş bu diş çıkarma olayları yaaa

kacın bakalım hepiniz bende düşüneyim bakalım aksama ne yemek yapayım diye:44:

buldunmu canım napcan akşama

akraba falan olsa daha iyi olur tabi ama mümkün değilse sen şi,mdiden ara canım güvenilir birini bulmak zor öğretmenmiydins ende eylülde başlıycam demişsinde

slm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. bıde su dıslerımız cıksa

inşallah çıkar canım bi an önce

kızlar kandiliniz mübarek olsun

kaç gündür bi yandan ev işi bi yandan oğlanın mızmızlıı çok fazla giremiyorum girdiğimdede kimse olmuyo dün gece 1 de girdim sanırım

bugünde kalktık ev topla kahvaltı oğlanın kahvaltısı banyo oğlanın banyosu uykusu oyunu derken şu saat oldu.daha yemek yapıcam en azından oğlanın çorbası hazırdı.eşimede söz verdim daha sütlaç yapıcam akşama offf offf yorgunum yorgun

saolasn canm daha gÜZELLERİDE OGLUSUNUN OLSUN

Son düzenleme:
kızlar albüme yeni fotolar koydum oğlumun 4 diş fotolarını falan.yürürkende çekip koyacaktım ama beceremedim o ara düşer diye korktum eşime akşam çektiryim yarında onları koyarım inşallah

albümm

hemen hızlaaa farkettım yaptım yorum masallah cok tatlı ogluun

hayırlı kandiller kızlar..nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür.yağızın üst dişleride patladı kaşıkla vurunca tın tın sesi geliyor benim memişlerin ucu gitti desenize.ısırır artık emerken

hemen hızlaaa farkettım yaptım yorum masallah cok tatlı ogluun

teşekkürler canım

hayırlı olsun canım dişleriniz ısırıyorlar baya özellikle ilk ısırdığında tepki verdiysen oyun yapıyo onu seni bağırtmak için ısırıyo bu ara azalttı benim oğlan bakalım unuttu

eliföykü arabada ahmet de çok durmuyo ben sürersem seviyo tabi. hafif hafif hareket ettirmeye başladı arabayı ayakları baya yetişiyo. gidebildiğini keşfedince hoşuna gitcek bence.
öğretmenim evet bu sene ücretsiz izin aldım. anneler uzak bizim ama bi yönden iyi olcak. allah iyi bi bakıcı bulmayı nasip etsin. arkadaşlarım hep sıkıntı yaşadılar kaynana veya kendi annesiyle çocuk bakımı yüzünden.

yeşim hayırlı olsun üst dişleriniz. bizim de çıksaydı da rahat etseydik. sıkıntısı çok bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…