he anacım dolamasını geç gene yük benim elime biniyor bele binmiyor yada ben beceremedimsaol cnm
slingi almasaydın keske zor tabı yavrum o dola babam dola
aynen cnm yatagının kenarında bı oyuncagı var sesli kalkıp ona basıyo sankı ben uyandım gel beni al der gibi
marjıcım senınde kandılın mubarek olsun canım
olabilir alttakiler aynı boyutta şişlikleri cnm kısmet artık yaşayıp görcez rabbim acılarını hafifletsin zor iş he damak yarılıyor falan diş çıkıyo:18::18:olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.
selam kızlar nasılsınız
bu saatte kalabalık var topikte
yeni dişler geliyor olabilir çünkü damakları kabarmış yinebide dün gece kak yaptı zorla huysuzluğunun bir nedenide buymuş.
Ben genelde o hakkımı haftasonuna saklıyorumGezdiğimiz için dışardan yiyoruz genelde haftaiçide hergün mutlaka yaparım.
Evet canım çok ağladı dün her dk mızmızdı yani belkide biryeri filan ağrıyordu yeni dişlerde geliyor olabilir belirtiler var.
Rüzgarda huysuzmuş ,bide sen işe gidiyorsun daha zor allah kolaylık versin.
Hayırlı olsun kızının cicileri güle güle giysin.bide iyileşmiş sanırım çok sevindim ishal zor şey.
saol cnmfufacım geçmiş olsun kızına
marjicim merti yerim ben ya anne diyemi ağlıyor kıyamam.
Arzucum arabanızı güle güle kulannın
bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))
karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))
kızlar ahmetin süt allerjisi çıktığından normal mama yoğurt felan yasaklandı
keçi sütü maması aldırdı dr
ben bu mamayla nasıl yoğurt yaparım bilen anlatsın
daha önce yazan olmuştu ama aklımda kalmamış :44:
aynen işler beni bekler
Güya temizliğe başladım camların yarısını sildim yarısı duruyo. Haftasonuna bıraktım babası oğlana baksın ben yapayım yoksa mümkün değil.
Bir de bakıcı ayarlamam lazım artık. Eylülde başlıcam ama bi anda bulunmaz ki of of
slm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. Bıde su dıslerımız cıksa
arkadaşın kızı 2 yaşına girmek üzere azı dişleri çıkarıyomuş geceleri uyumuyomuş iştahsızmış. hah dedim bu diş belası baya uzun
slm cnm elıfın nasıl dısler sorun valla bızımkı annemlere kök sokturuyo gecede bana şimdi evde olsam yavrumla oynuyodum ne guzel((
henuz hıc dısımız yok dıs etlerı cok kabarık cıktı cıkıcak ama cıkamadııstesın demı cnmm allah kolaylık versın calısan anne olmak dahada zor kım bakıyordu kuzunaa
ay kıyamam merte anne diye ağlıyo demek
kız valla rüzgarda çok huysuz sabaha kadar vız vız vız çileden çıkardı beni bide sabah yatağımızın üstüne kustu tam oldu çarşaf yastık herşey battı tabi ben de böyle
saol cnm gectı sukur ıshalı hemen haslanmıs patates muz makarna yedırmıs annemler dun hep gecmıs cok sukur dun annemde kaldım kzım aksam 11 de uyuttum eve gectım dun hastanede ustumu batırdı kızım ıse gec kalmıyım dıe evede gecmedım ole sıldım gıttım ıse mecbur aksam eve gectım dun gec guzel uyumus masallh bu aksam eve getırcem kızımı banyo yaptıryım yavruma
buarada herkesin kandılı mubarek olsunn
Kızlar babam dun kızıma bısıklet almıs hanı bu arkadan yıtmelıler varya bı hosuna gıdıyo ıcıne bınınce muzgıde var hemen baslıyo alkıslamaya kafaya sallamaya yavrumm benım dun bısuru cıcıler aldım kızıma kendı ustume gıycek duzgun bıseyım yok ama hala kıza calısıyorum:)))
merhabalar kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun sizler ve bebişleriniz iyidir insallah
bi gecmiş yapayım
hayırlı kandiller:13:
ne var ne yok kızlar pek sakin topik
yaz temizliğimi yoksa
niye kıskanayım canım bi ankara bulusması yapalımda sen o zaman gör bakalım
elif öykücüm saol cnm arabayı daha kullanmadım bi ara kullandıgımda yazarım
dün gidemedik cnm esimin işi cıkınca yarın izinli yarın gidicez natavegaya gidicez cnm
cnm gecmiş olsun rahatlacı kremler var doktor verdimi sana
hivdacık cicilerini güzel günlerde giysin kızlar için gercekten cok güzel seyler var
erkek cocuk annesine kız cocuk babasına düşkün oluyo diyolar senin ve benim tezim sanırım bunu kanıtlıyo benimkide tam babacı
canım alıntı ile cevaplanın yanında küçük bi simge var hangisine cevap vereceksen ona tıklıyosun ve konuya cevap ver yapıyosun hepsine yazıyosun:)guotelere dikkat etmen lazım kimin yazısı nerde bitiyo diye yoksa karısır birbirlerine
şükür gecmiş cnm seninde kandilin mübarek olsun
kızlar ahmetin süt allerjisi çıktığından normal mama yoğurt felan yasaklandı
keçi sütü maması aldırdı dr
ben bu mamayla nasıl yoğurt yaparım bilen anlatsın
daha önce yazan olmuştu ama aklımda kalmamış :44:
fufacım geçmiş olsun kızına
marjicim merti yerim ben ya anne diyemi ağlıyor kıyamam.
arzucum arabanızı güle güle kulannın
bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))
karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))
yeni dişler geliyor olabilir çünkü damakları kabarmış yinebide dün gece kak yaptı zorla huysuzluğunun bir nedenide buymuş.
ben genelde o hakkımı haftasonuna saklıyorumgezdiğimiz için dışardan yiyoruz genelde haftaiçide hergün mutlaka yaparım.
evet canım çok ağladı dün her dk mızmızdı yani belkide biryeri filan ağrıyordu yeni dişlerde geliyor olabilir belirtiler var.
rüzgarda huysuzmuş ,bide sen işe gidiyorsun daha zor allah kolaylık versin.
hayırlı olsun kızının cicileri güle güle giysin.bide iyileşmiş sanırım çok sevindim ishal zor şey.
herkesin miraç kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun .
selam kızlar nasılsınız
bu saatte kalabalık var topikte
aynen öyle yapıyo canım
bu dişlerin hepsi cıkacakda rahatlayacak diye beklersek 2 sene daha beklıycez
2,5 yasında tamamlanıyo dişler pöff
kacın bakalım hepiniz bende düşüneyim bakalım aksama ne yemek yapayım diye:44:
aynen işler beni bekler
güya temizliğe başladım camların yarısını sildim yarısı duruyo. haftasonuna bıraktım babası oğlana baksın ben yapayım yoksa mümkün değil.
bir de bakıcı ayarlamam lazım artık. eylülde başlıcam ama bi anda bulunmaz ki of of
slm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. bıde su dıslerımız cıksa
henuz hıc dısımız yok dıs etlerı cok kabarık cıktı cıkıcak ama cıkamadııstesın demı cnmm allah kolaylık versın calısan anne olmak dahada zor kım bakıyordu kuzunaa
güne baya heycanlı başlamışsınız canım
çok şükür canım atlatmış kızın çabuk atlattı ne güzel
seninde kandilin mübarek olsun
hayırlı olsun canım bisikletiniz ve cicileriniz.
Merhaba canım sneinde kandilin mübarek olsun
hayırlı kandiller canım
valla kaç gündür temzilik yapıyorum bigün mutfak bigün banyo falan diye gidiyo.gerçi niye yapıyorum ebnde bilmiyrum bu ay ortasında boyaya başlıycak bütün ev boyanacak oğlumun odası hariç.onun odasını boyadık geçen hafta.
Canım dün akşama hava baya bozdu ankarada iyiki çıkmamışsınız gerçi alışverşi, merkezinde sorun olmazdı.
Bize çok uzak natavega bikere gittim daha açıldığından beri oda yeni açılmıştı ıkeaya diye gitmiştik.
Canım hiç bilmiyorum süt alerjisi çıktı demek sen şüpheleniyordun zaten dimi.zor ama en azından artık napman gerektiğini biliyorsun.
Mama değilde keşke keçi sütü satan biyer bulabilsen.marketlerde görmüştüm sanki ben ya yanlışmı hatırlıyorum yoksa.
Seninde kandilin mübarek olsun canım
bende netten görmüştüm bi ara kullanması zor bişeye benziyordu zaten sıcaklardada sıkar seni
diştir o zaman canım geliyor demek diğer dişlerde
seninde kandilin mübarek olsun canım
selam canım iyiyz sen nasılsın geçen sizin arabanızdan aldım oğluşa ama çok fazla durmuyo üstünde senin oğlan kullanmaya başladımı canım
dünde altunbileklere gelmiş o araba gördüm ben bulabilmek için oyuncakçı toptancısına gitmiştim
Hadi ya 2.5 yıl mı sürüyomuş bu diş çıkarma olayları yaaa
buldunmu canım napcan akşama
akraba falan olsa daha iyi olur tabi ama mümkün değilse sen şi,mdiden ara canım güvenilir birini bulmak zor öğretmenmiydins ende eylülde başlıycam demişsinde
inşallah çıkar canım bi an önce
kızlar albüme yeni fotolar koydum oğlumun 4 diş fotolarını falan.yürürkende çekip koyacaktım ama beceremedim o ara düşer diye korktum eşime akşam çektiryim yarında onları koyarım inşallah
albümm
hemen hızlaaafarkettım yaptım yorum masallah cok tatlı ogluun
hayırlı kandiller kızlar..nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür.yağızın üst dişleride patladı kaşıkla vurunca tın tın sesi geliyorbenim memişlerin ucu gitti desenize.ısırır artık emerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?