2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ya yağız bu aralar az emiyor sizinde ölemi?ek gıdaya geçtik diye azaldı galiba dimi?gece çok emiyor maaşallah ama gündüz pek bi az emer oldu
sütün çoksa canım ek gıdayı çok verme bence yani dozundan fazla verirsen tabi emmeyebilir iştahlı bebe değilse

evet canım yoğurdu çok seviyordu2 haftadır vermiyorum
bugün keçi mamasıyla mayalıycam kısmet olursa bakalım tutturabilicemmi
süt allerjisi kaç yaşında biterse artık bünyesiyle alakalı

inşallah tutar canım
abisininki bitti dimi stres kaç yaşında bitti

selam kızlar
ne var ne yok keyifler yerindemi raslaşamıyoruz:13:
sebosum kıvancın ağrısı sızısı kalmadı inşallah durum nedir
kıvanç iyi cnm ama kızımın ayak bileklerinde bacaklarında mor lekeler oluştu zaten uzun zamandır bacagım agrıyo diye ağlayıp duruyodu arada dr hsp diye bi hastalıktan şüphelendi akşam çocuk nefrolojisi uzmanına götürücem çok kötüyüm inşallah umduğumdan iyidir

efeye de çok geçmiş olsun cnm çocuklar hastayken dünya duruyo sanki kendim olsaydım keşke

geçmiş olsun seboş inşallah kötü bişey değildir aklına kötü şeyler getirme.akşama bize haber vermeyi untuma canım.hsp neymiş neden şüphelendi doktor.

kızlar oğlanın yürüken fotolarını koydum

albüm düşecek diye korkuma bu kadar çekebildim karşıda babası olmayınca.
ilk adımlarını çekememiştim

albümmm

geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir inş.

3 ölçek aptamile 90 ml.kaynatılıp lıtılmış su ekleyıp (serçe parmağımın dayanabıleceği sıcaklıkta) karıstırın.
bu karısıma 1 tepeleme cay kasıgı yogurt ekleyıp yavasca karıştırın ve mayalamaya bırakın.
enson 2 saat buzdolabında bekletin.

canım senin için tarif araştırdım.normal sütle olduğu gibi olmuyormuş daha sulu oluyormuş canım mamadan.

bide bişey merak ettim.bu mamalar 2 saatten sonra verilmiyorya yoğurt olunca daha uzun kullanılıyomu acaba.

albümmm

tekrar tekrar maşallah canım.
duygulanıyorum ben ya ne çabuk büyüdüler. :116::114:

Efe iyice iştahsızlaştı bugün 5.30 da emzirdim 1.30 da geldim 4 kaşık kahvaltısından zorla yemiş ve o saate kadar aç kalmış
Hemen emzirdim yedi memede uyumayan efe memede uyudu bitap düşüyor hiç keyfi yok
Kvalidem bizde sagolsun ortamı degişmiyor
Dün gece 38.6 ları gördük yanıyordu duş ıslak pamuklar derken 37 ye zorla indi
Çok zor bir durum hiç bu kadar çaresiz oldugumu hatırlamam allahım onları korusun
Bunları yazarken bile gözüm sulandı kendinize bebeklere iyi bakın

yavrum benim acil şifalar versin allah. insan hiç dayanamıyo hastalıklarına. ama üzme kendini karam hastalanmadan büyüyen çocuk olmaz de gücünü üzersen daha zor olur senin için de efe için de.

tekrar tekrar maşallah canım.
duygulanıyorum ben ya ne çabuk büyüdüler. :116::114:

teşekkürler canım evet bende hep onu diyorum eşime çok çabuk büyüyorlar çok özlüyorum o minik yumuk yumuk hallerini.kafalarını bile tutamadıkları zamanları.akşamları bi emzirmeye başlardım yatana kadar ayrılmazdı göğsümden.başka bişeyde yapmazlardı zaten.

canım yaaa üzme ama kendini atlatıcak inşallah efecix ilaçlar rahatlatır bi süre sonra oğluşunu.allahım yavrularımızı korusun.emzirebildiğin kadar emzir canım anne sütü daha kolay atlatmasını sağlar hastalığı.sen çaresiz değilsin canım senin kokun bile ona iyi geliyordur şimdi sütünle iyileşicek inşallah.

ay seboş çok üzüldüm inşallah kötü bir şey çıkmaziyi haberlerini bekliyoruz.

albümmm

gördüm gördüm maşallah emire

vah yavrum hemen iyileşir inşallah.

herkese selam kızlar bugün hiç giremedim seboş ve karamın yavrularını duyuncada iyice üzüldüm

kızlar hepinize iyi geceler
karam ve sebos cok üzüldüm bende
karam efecik hemen atlatır insallah
sebos kızın hastalıgını hıc duymadım umarım önemsiz bişeydir gecmiş olsun canım

günaydın herkese:119:
seboş ve karam çok geçmiş olsun kuzucuklara allah acil şifalar versin
dün işe gelmedim rüzgar çok hastaydı önceki gün hep kustu hiç bişey yememesine rağmen ksuyordu bi tek su içiyodu onuda kusuyordu
acile götürdük doktor bişey yapmadı serum vur dedim hayır dedi sinirlendirdi benikan tahlili aldı çok şükür kanda bişey çıkmadı dün sabah doktorumuza gittik salgın var dedi kusma ishal çok şükür ishal değildi yavrum neyse hemen serum yazdı dün vurduk tabi serumu takana kadar hastaneyi yıktı serumdan sonra çok şükür kusması durdu bugün daha iyi
bide çarşamba günü kızamık aşısı yaptırdım hafif ateş yaptı onun dışında bi sorun çıkmadı hemşireye diyom madem yapacaksınız niye bizi çağırmadınız ben gelmesem arayacağınız yok hemen kıvırdı işte yeni dokuz aylık olmuşsunuz falan arayacaktık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…