sütün çoksa canım ek gıdayı çok verme bence yani dozundan fazla verirsen tabi emmeyebilir iştahlı bebe değilsekızlar ya yağız bu aralar az emiyor sizinde ölemi?ek gıdaya geçtik diye azaldı galiba dimi?gece çok emiyor maaşallah ama gündüz pek bi az emer oldu
canım yaa demek arkandan ağlıyo benimki ben bıraktığım zaman anneme falan hiç ağlamaz arkamdan.bazen ben olsamda olmasamda onun için farketmiyomu ki dye üzülüyorum
birde canım uzmanlar çocuklara görünmeden çıkmayın diyor ilerde daha fazla psikolojik sorunlar yaşayabilirlermiş.kızınla gitmeden biraz oyunlar oynayıp bay bay yaparak gülerek kapıdan çıkmaya çalışsan belki alışır bikaç sefere.daha büyük olsalar bunu anlatması daha lolay ama küçük bebelere nasıl anlatılır nasıl anlamaları sağlanır bilmiyorum.
birdedini suçlu hissetme keyif için bırakıp gitmiyosun kızını oda anlar zamanla.
tontik bizde nerelerde diyorduk snein için.işe başladın demek hayırlı olsun.seninde annen bakıyormuş ne güzel insan annesine bırakınca daha az gözü arkada kalır şanslısın.
dişlerinizde hayırlı olsun.
selam canım
havalar yine kötü içim sıkılıyo bide koca gün bana yetmiyor yaa bu ara biraz takıyorum galiba hiçbişeye yetişememeye.
canım doktor süt alerjisi konusunda ne dedi geçidir inşallah.bide Ahmet yoğurdu çok seviyordu dimi bi severek yoğurt yiyor diyordun.inşallah en kısa zamanda geçer canım bu diyetlerle.
canım benimki bayadır gündüzleri az emiyor yani eskisi kadar doyacak kadar emmiyor akşam ve gece baya çok emiyor yine ama.
bi ara hiç emmek istemiyordu çok korktum bırakıcak diye sonra tekrar eski haline döndü şükür
canım yaa demek arkandan ağlıyo benimki ben bıraktığım zaman anneme falan hiç ağlamaz arkamdan.bazen ben olsamda olmasamda onun için farketmiyomu ki dye üzülüyorum
birde canım uzmanlar çocuklara görünmeden çıkmayın diyor ilerde daha fazla psikolojik sorunlar yaşayabilirlermiş.kızınla gitmeden biraz oyunlar oynayıp bay bay yaparak gülerek kapıdan çıkmaya çalışsan belki alışır bikaç sefere.daha büyük olsalar bunu anlatması daha lolay ama küçük bebelere nasıl anlatılır nasıl anlamaları sağlanır bilmiyorum.
birdedini suçlu hissetme keyif için bırakıp gitmiyosun kızını oda anlar zamanla.
Aynen canım o halı gozume gelıo sımdıhaklısın arrtık konusaak cıkım mattıkada ole demıstı bazen benıde hıc umursamıyıo babamı gorunce hıc takmıyo aksam bıze getıryo annemler benımle oynuo edıo bazende hıc yanıma bıl egelmıyo kendıne dokundurtmuyo bıle hep annemın babamın yanında duruyo ozamn cok uzuluyorum annemde takma kzım bebek ıste karnı nerde doyarsa orayı bılır ıste dıyo ama huyu cok degıstı cok aksı bı bebek oldu
sütün çoksa canım ek gıdayı çok verme bence yani dozundan fazla verirsen tabi emmeyebilir iştahlı bebe değilse
evet canım yoğurdu çok seviyordu2 haftadır vermiyorum
bugün keçi mamasıyla mayalıycam kısmet olursa bakalım tutturabilicemmi
süt allerjisi kaç yaşında biterse artık bünyesiyle alakalı
Aynen canım o halı gozume gelıo sımdıhaklısın arrtık konusaak cıkım mattıkada ole demıstı bazen benıde hıc umursamıyıo babamı gorunce hıc takmıyo aksam bıze getıryo annemler benımle oynuo edıo bazende hıc yanıma bıl egelmıyo kendıne dokundurtmuyo bıle hep annemın babamın yanında duruyo ozamn cok uzuluyorum annemde takma kzım bebek ıste karnı nerde doyarsa orayı bılır ıste dıyo ama huyu cok degıstı cok aksı bı bebek oldu
aynen bıraktığım zaman anneme dışarı falan çıkacağımız zaman bırakıyorum haftasobları arada geldiğimde annemin kucağından bana gelmiyor bende çok üzülüyorum bidaha bırakmıycam diyorum ama bazen mecbur bırakıyorum.annemde diyo sana kızıyordur tavır yapıyordur diyo unutmaz çocuk annesini diyo.
tabi değişir canım huyu senin bakmanla bi başkaısnın bakması annen bile olsa arasında çok fark var ve çocuk kızıyordur belki gidiyorsun diye ınun içinde farklı davranışlar sergiliyordur.ama bunların hepsi geçer canım oda sende alışırsınız.istersen bu konuda bebek piskolojisini araştır biraz nette.kızında sende yıpranmadan atlatırsınız bu alışma sürecini canım.
bende çalışan annenin çocuğuyum annem yokken büyüdük yanımızda.annem bizi köye gönermek zorunda kalmış babaannemlere hem annemiz yok yanımızda hem farklı bi mekan mecburiyet işte.
en azından kızını akşamları ve sabahkarı görüyorsun hadtasonları onunlasın.ve sizin evde annenler bakıyo daha şanslı bu konularda.bardağa birazda dolu tarafından bakmak laızm.
kıvanç iyi cnm ama kızımın ayak bileklerinde bacaklarında mor lekeler oluştu zaten uzun zamandır bacagım agrıyo diye ağlayıp duruyodu arada dr hsp diye bi hastalıktan şüphelendi akşam çocuk nefrolojisi uzmanına götürücem çok kötüyüm inşallah umduğumdan iyidirselam kızlar
ne var ne yok keyifler yerindemi raslaşamıyoruz:13:
sebosum kıvancın ağrısı sızısı kalmadı inşallah durum nedir
Moralim çok bozuk Efe'nin bademcikleri şişmiş geceyi 38 derece ateşle
Geçirdi uyumadık nöbetin babasını tuttuk
5 gün antibiyotik başladık çok keyifsiz çok hareketsiz
Ateşi hala var ilaç almasına rağmen çok da iştahsız
Ek vidaya ara verdim sürekli emziriyorum inş eski yaramaz hallerine kısa sürede
Döner
kıvanç iyi cnm ama kızımın ayak bileklerinde bacaklarında mor lekeler oluştu zaten uzun zamandır bacagım agrıyo diye ağlayıp duruyodu arada dr hsp diye bi hastalıktan şüphelendi akşam çocuk nefrolojisi uzmanına götürücem çok kötüyüm inşallah umduğumdan iyidir
efeye de çok geçmiş olsun cnm çocuklar hastayken dünya duruyo sanki kendim olsaydım keşke
kıvanç iyi cnm ama kızımın ayak bileklerinde bacaklarında mor lekeler oluştu zaten uzun zamandır bacagım agrıyo diye ağlayıp duruyodu arada dr hsp diye bi hastalıktan şüphelendi akşam çocuk nefrolojisi uzmanına götürücem çok kötüyüm inşallah umduğumdan iyidir
efeye de çok geçmiş olsun cnm çocuklar hastayken dünya duruyo sanki kendim olsaydım keşke
kızlar oğlanın yürüken fotolarını koydum
albüm düşecek diye korkuma bu kadar çekebildim karşıda babası olmayınca.
ilk adımlarını çekememiştim
albümmm
Efe iyice iştahsızlaştı bugün 5.30 da emzirdim 1.30 da geldim 4 kaşık kahvaltısından zorla yemiş ve o saate kadar aç kalmış
Hemen emzirdim yedi memede uyumayan efe memede uyudu bitap düşüyor hiç keyfi yok
Kvalidem bizde sagolsun ortamı degişmiyor
Dün gece 38.6 ları gördük yanıyordu duş ıslak pamuklar derken 37 ye zorla indi
Çok zor bir durum hiç bu kadar çaresiz oldugumu hatırlamam allahım onları korusun
Bunları yazarken bile gözüm sulandı kendinize bebeklere iyi bakın
inşallah tutar canım
abisininki bitti dimi stres kaç yaşında bitti
aynen bıraktığım zaman anneme dışarı falan çıkacağımız zaman bırakıyorum haftasobları arada geldiğimde annemin kucağından bana gelmiyor bende çok üzülüyorum bidaha bırakmıycam diyorum ama bazen mecbur bırakıyorum.annemde diyo sana kızıyordur tavır yapıyordur diyo unutmaz çocuk annesini diyo.
tabi değişir canım huyu senin bakmanla bi başkaısnın bakması annen bile olsa arasında çok fark var ve çocuk kızıyordur belki gidiyorsun diye ınun içinde farklı davranışlar sergiliyordur.ama bunların hepsi geçer canım oda sende alışırsınız.istersen bu konuda bebek piskolojisini araştır biraz nette.kızında sende yıpranmadan atlatırsınız bu alışma sürecini canım.
bende çalışan annenin çocuğuyum annem yokken büyüdük yanımızda.annem bizi köye gönermek zorunda kalmış babaannemlere hem annemiz yok yanımızda hem farklı bi mekan mecburiyet işte.
en azından kızını akşamları ve sabahkarı görüyorsun hadtasonları onunlasın.ve sizin evde annenler bakıyo daha şanslı bu konularda.bardağa birazda dolu tarafından bakmak laızm.
DOGRU HAKLISIN CANIM ANNEM BAKIYO OYONDEN RAHT OLAMLIYIM ISTE ANNELIK DYANAMIYORUZ HIC
Efe iyice iştahsızlaştı bugün 5.30 da emzirdim 1.30 da geldim 4 kaşık kahvaltısından zorla yemiş ve o saate kadar aç kalmış
Hemen emzirdim yedi memede uyumayan efe memede uyudu bitap düşüyor hiç keyfi yok
Çok zor bir durum hiç bu kadar çaresiz oldugumu hatırlamam allahım onları korusun
GERCEKETEN COK ZOR OLUYO BEBEKLER BOLE ISTE HASTA OLAOLA DUSE KALKA BUYUCEKLER INS ATLATIR HEMEN EFE
tekrar tekrar maşallah canım.
duygulanıyorum ben ya ne çabuk büyüdüler. :116::114:
kızlar oğlanın yürüken fotolarını koydum
albüm düşecek diye korkuma bu kadar çekebildim karşıda babası olmayınca.
ilk adımlarını çekememiştim
albümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?