Uzuldum cnm isin zorkızlar ahmetin süt allerjisi çıktığından normal mama yoğurt felan yasaklandı
keçi sütü maması aldırdı dr
ben bu mamayla nasıl yoğurt yaparım bilen anlatsın
daha önce yazan olmuştu ama aklımda kalmamış :44:
günaydın seboş
hoş geldin kıvanç paşa nasıl oldu
yagmurlar ara ara dewam ediyo boswer silme camlarıaynen işler beni bekler
güya temizliğe başladım camların yarısını sildim yarısı duruyo. haftasonuna bıraktım babası oğlana baksın ben yapayım yoksa mümkün değil.
bir de bakıcı ayarlamam lazım artık. eylülde başlıcam ama bi anda bulunmaz ki of of
ahh suu sişlerr ahhslm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. bıde su dıslerımız cıksa
ewet cnm havalar kötü ama o yüzden değil esimin işi cıktı gidemedik yarın gidicez cnm natavega hos bi avm bizede uzak ama seviyoruz orayıgüne baya heycanlı başlamışsınız canım
çok şükür canım atlatmış kızın çabuk atlattı ne güzel
seninde kandilin mübarek olsun
hayırlı olsun canım bisikletiniz ve cicileriniz.
merhaba canım sneinde kandilin mübarek olsun
hayırlı kandiller canım
valla kaç gündür temzilik yapıyorum bigün mutfak bigün banyo falan diye gidiyo.gerçi niye yapıyorum ebnde bilmiyrum bu ay ortasında boyaya başlıycak bütün ev boyanacak oğlumun odası hariç.onun odasını boyadık geçen hafta.
canım dün akşama hava baya bozdu ankarada iyiki çıkmamışsınız gerçi alışverşi, merkezinde sorun olmazdı.
bize çok uzak natavega bikere gittim daha açıldığından beri oda yeni açılmıştı ıkeaya diye gitmiştik.
canım hiç bilmiyorum süt alerjisi çıktı demek sen şüpheleniyordun zaten dimi.zor ama en azından artık napman gerektiğini biliyorsun.
mama değilde keşke keçi sütü satan biyer bulabilsen.marketlerde görmüştüm sanki ben ya yanlışmı hatırlıyorum yoksa.
seninde kandilin mübarek olsun canım
bende netten görmüştüm bi ara kullanması zor bişeye benziyordu zaten sıcaklardada sıkar seni
diştir o zaman canım geliyor demek diğer dişlerde
seninde kandilin mübarek olsun canım
selam canım iyiyz sen nasılsın geçen sizin arabanızdan aldım oğluşa ama çok fazla durmuyo üstünde senin oğlan kullanmaya başladımı canım
dünde altunbileklere gelmiş o araba gördüm ben bulabilmek için oyuncakçı toptancısına gitmiştim
hadi ya 2.5 yıl mı sürüyomuş bu diş çıkarma olayları yaaa
buldunmu canım napcan akşama
akraba falan olsa daha iyi olur tabi ama mümkün değilse sen şi,mdiden ara canım güvenilir birini bulmak zor öğretmenmiydins ende eylülde başlıycam demişsinde
inşallah çıkar canım bi an önce
senide kandilin mübarek olsun cnmkızlar kandiliniz mübarek olsun
kaç gündür bi yandan ev işi bi yandan oğlanın mızmızlıı çok fazla giremiyorum girdiğimdede kimse olmuyo dün gece 1 de girdim sanırım
bugünde kalktık ev topla kahvaltı oğlanın kahvaltısı banyo oğlanın banyosu uykusu oyunu derken şu saat oldu.daha yemek yapıcam en azından oğlanın çorbası hazırdı.eşimede söz verdim daha sütlaç yapıcam akşama offf offf yorgunum yorgun
hayırlı olsun incileriniz cnmhayırlı kandiller kızlar..nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür.yağızın üst dişleride patladı kaşıkla vurunca tın tın sesi geliyorbenim memişlerin ucu gitti desenize.ısırır artık emerken
eliföykü arabada ahmet de çok durmuyo ben sürersem seviyo tabi. hafif hafif hareket ettirmeye başladı arabayı ayakları baya yetişiyo. gidebildiğini keşfedince hoşuna gitcek bence.
öğretmenim evet bu sene ücretsiz izin aldım. anneler uzak bizim ama bi yönden iyi olcak. allah iyi bi bakıcı bulmayı nasip etsin. arkadaşlarım hep sıkıntı yaşadılar kaynana veya kendi annesiyle çocuk bakımı yüzünden.
Uzuldum cnm isin zor
Inek sutune allerjisi var kecininkine yok mu simdi ki cok daha agir bi sut
Cnm kusura bakma yeni gordum
Kivanc iyi cok sukur atlattik galiba
Bu arada hayirli kandiller herkese
yagmurlar ara ara dewam ediyo boswer silme camlarıbakıcı işi zor cnm insallah iyi birisini bulursunuz
ahh suu sişlerr ahh
ewet cnm havalar kötü ama o yüzden değil esimin işi cıktı gidemedik yarın gidicez cnm natavega hos bi avm bizede uzak ama seviyoruz orayı
dişlerde 2,5 yasında tamamlanıyo cnm işimiz zor yine sizinkler 4 oldu bizde hiç yok
cnm kısır istedi yaptım cnm yanınada pohaca aksam kocayada yemek yerine altın günü konsepti olmus oldu
senide kandilin mübarek olsun cnm
insan bi işe basladımı gaza geliyo gercekten onu yap bunu yap derken yemege vakit kalmıyo bide sütlac ha
hayırlı olsun incileriniz cnmdarısı bizlerin basına
nerden cıktı simdi bu tüh cnm benim gecmiş olsun kuzucuga azda olsa ver artık sadece emmeyle karnı doymaz acıkınca dahada huysuz olu cnmMoralim çok bozuk Efe'nin bademcikleri şişmiş geceyi 38 derece ateşle
Geçirdi uyumadık nöbetin babasını tuttuk
5 gün antibiyotik başladık çok keyifsiz çok hareketsiz
Ateşi hala var ilaç almasına rağmen çok da iştahsız
Ek vidaya ara verdim sürekli emziriyorum inş eski yaramaz hallerine kısa sürede
Döner
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar babam dun kızıma bısıklet almıs hanı bu arkadan yıtmelıler varya bı hosuna gıdıyo ıcıne bınınce muzgıde var hemen baslıyo alkıslamaya kafaya sallamaya yavrumm benım dun bısuru cıcıler aldım kızıma kendı ustume gıycek duzgun bıseyım yok ama hala kıza calısıyorum:)))
Hadi ya çok üzüldüm canım keçi sütü madolarda var canımkızlar ahmetin süt allerjisi çıktığından normal mama yoğurt felan yasaklandı
keçi sütü maması aldırdı dr
ben bu mamayla nasıl yoğurt yaparım bilen anlatsın
daha önce yazan olmuştu ama aklımda kalmamış :44:
35 lira 350 gr ı ama keçi sütü diye fiyatı şişirmişler
yoğurdu normal keçi sütü bulsam yaparımda istanbulda nerden bulucaksın
hayırlı kandiller kızlar..nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür.yağızın üst dişleride patladı kaşıkla vurunca tın tın sesi geliyorbenim memişlerin ucu gitti desenize.ısırır artık emerken
nerden cıktı simdi bu tüh cnm benim gecmiş olsun kuzucuga azda olsa ver artık sadece emmeyle karnı doymaz acıkınca dahada huysuz olu cnm
Yemiyor canım zorlayınca da bögürüyor en sevdiği mamadan veriyoruz tık yok çok hasta çok
Burnu 25 gündür tıkalı bademciklere inmiş
Moralim çok bozuk Efe'nin bademcikleri şişmiş geceyi 38 derece ateşle
Döner
Yemiyor canım zorlayınca da bögürüyor en sevdiği mamadan veriyoruz tık yok çok hasta çok
Ben de çok kötüyüm halini görsen için parçalanıroyy yavrumm üzüldüm walla hemen atlatır insallah
geçmiş olsun canım efeye soğuk bişeymi yedi yaaa üşüttümü yoksa.inşallah atlatırsınız kısa zamanda.sütün yetmiyosa ver canım zorlada olsa bi iki kaşıkta olsa bünyesi zayıf düşmesin aç kalmasın efecix.sütümüzle doymazlar şuanda sanmıyorum.hep bu havalar bi sıcak bi soğuk.
canım yaaa evet bayadır burnu tıkalı diyordun.yemiyosa yetiyordur belki canım sütün çok çok aç olsa yer birazda olsa.gerçi bademcikleri şiş zorlanabilir.
atlatır efe paşa canım merak etme
Sütüm iyi çok şükür deniyorum tabi bakalım iştahı açılır mı
Meyve ye bayılıyor veriyorum yüzünü buruşturuyor ağzı yanıyor cayır cayır
Neyse ben gidiyorum kızlar dua edin bebeler hasta olmasın
gecer insallah cnm sende stres yapmaBen de çok kötüyüm halini görsen için parçalanır
Bilmiyorum neden oldu düşünmemeye çalışıyorum kızıyorum yoksa birilerine
Ev taşınma o bu derken kucak öpme kılmalı kapalı ortamlar nazar vs vs bir sürü neden
Döner
Döner
Döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?