2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Uzuldum cnm isin zor
Inek sutune allerjisi var kecininkine yok mu simdi ki cok daha agir bi sut
günaydın seboş
hoş geldin kıvanç paşa nasıl oldu

Cnm kusura bakma yeni gordum
Kivanc iyi cok sukur atlattik galiba

Bu arada hayirli kandiller herkese

yagmurlar ara ara dewam ediyo boswer silme camları bakıcı işi zor cnm insallah iyi birisini bulursunuz

slm kızlarr bebekler rahat vermıyorr rahatca gırıp yazamıyoruzz kızımı uyutunca ev ıslerıyle ugrasıyorumm artık gunduz uykularımız azaldı ama suresı uzunn .. bıde su dıslerımız cıksa
ahh suu sişlerr ahh

ewet cnm havalar kötü ama o yüzden değil esimin işi cıktı gidemedik yarın gidicez cnm natavega hos bi avm bizede uzak ama seviyoruz orayı
dişlerde 2,5 yasında tamamlanıyo cnm işimiz zor yine sizinkler 4 oldu bizde hiç yok
cnm kısır istedi yaptım cnm yanınada pohaca aksam kocayada yemek yerine altın günü konsepti olmus oldu

senide kandilin mübarek olsun cnm
insan bi işe basladımı gaza geliyo gercekten onu yap bunu yap derken yemege vakit kalmıyo bide sütlac ha

hayırlı olsun incileriniz cnm darısı bizlerin basına

evet benimde çevremde çok özellikle kv işin içine girince zor oluyo.inşallah isteğine göre bi bakıcı bulursun ama inan güvenemiyor bakıcıya iyi araştır canım daha zamanın var.
bende kendim sürüyorum hoşuna gidiyo ama kendi üstünde durup süreyim demiyo ayakları falanda yetişiyo ama daha keşfedemedi galiba.

Uzuldum cnm isin zor
Inek sutune allerjisi var kecininkine yok mu simdi ki cok daha agir bi sut

Cnm kusura bakma yeni gordum
Kivanc iyi cok sukur atlattik galiba

Bu arada hayirli kandiller herkese

sanada hayırlı kandiller

off offf sizin menüde güzelmiş bizdede bezelye pilav var.
natavegayı bende sevdim hem büyük hem kalabalık değil ferah biyer ama bize çok uzak.biz genelde ankamall cepa kentpark optimum falan geziyoruz

Moralim çok bozuk Efe'nin bademcikleri şişmiş geceyi 38 derece ateşle
Geçirdi uyumadık nöbetin babasını tuttuk
5 gün antibiyotik başladık çok keyifsiz çok hareketsiz
Ateşi hala var ilaç almasına rağmen çok da iştahsız
Ek vidaya ara verdim sürekli emziriyorum inş eski yaramaz hallerine kısa sürede
Döner

nerden cıktı simdi bu tüh cnm benim gecmiş olsun kuzucuga azda olsa ver artık sadece emmeyle karnı doymaz acıkınca dahada huysuz olu cnm

Hayırlı uğurlu olsun canım
Hadi ya çok üzüldüm canım keçi sütü madolarda var canım
35 lira 350 gr ı ama keçi sütü diye fiyatı şişirmişler
yoğurdu normal keçi sütü bulsam yaparımda istanbulda nerden bulucaksın

Hayırlı olsun dişleriniz darısı başımıza bizim daha dişimiz yok

nerden cıktı simdi bu tüh cnm benim gecmiş olsun kuzucuga azda olsa ver artık sadece emmeyle karnı doymaz acıkınca dahada huysuz olu cnm

Yemiyor canım zorlayınca da bögürüyor en sevdiği mamadan veriyoruz tık yok çok hasta çok
Burnu 25 gündür tıkalı bademciklere inmiş

geçmiş olsun canım efeye soğuk bişeymi yedi yaaa üşüttümü yoksa.inşallah atlatırsınız kısa zamanda.sütün yetmiyosa ver canım zorlada olsa bi iki kaşıkta olsa bünyesi zayıf düşmesin aç kalmasın efecix.sütümüzle doymazlar şuanda sanmıyorum.hep bu havalar bi sıcak bi soğuk.

Yemiyor canım zorlayınca da bögürüyor en sevdiği mamadan veriyoruz tık yok çok hasta çok

canım yaaa evet bayadır burnu tıkalı diyordun.yemiyosa yetiyordur belki canım sütün çok çok aç olsa yer birazda olsa.gerçi bademcikleri şiş zorlanabilir.
atlatır efe paşa canım merak etme

oyy yavrumm üzüldüm walla hemen atlatır insallah
Ben de çok kötüyüm halini görsen için parçalanır

Bilmiyorum neden oldu düşünmemeye çalışıyorum kızıyorum yoksa birilerine
Ev taşınma o bu derken kucak öpme kılmalı kapalı ortamlar nazar vs vs bir sürü neden

canım yaaa evet bayadır burnu tıkalı diyordun.yemiyosa yetiyordur belki canım sütün çok çok aç olsa yer birazda olsa.gerçi bademcikleri şiş zorlanabilir.
atlatır efe paşa canım merak etme

Sütüm iyi çok şükür deniyorum tabi bakalım iştahı açılır mı
Meyve ye bayılıyor veriyorum yüzünü buruşturuyor ağzı yanıyor cayır cayır
Neyse ben gidiyorum kızlar dua edin bebeler hasta olmasın

yavrum yaaaa ilaçlar rahatlatır canım bi süre sonra
amin canım amin bebeler hasta olmasın olsalar bile hemencecik iyileşsinler bebek bu hasta olmadan büyümüyo işte.allahım onları korusun

gecer insallah cnm sende stres yapma
bi sürü nedeni vardır tabi ederiz dua cnm Allah tüm hastalara ve bebişlere sifa versin

canım çok geçmiş olsun..üşüttü demek efecik.hemen iyileşir inşallah..

çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm
allah şifa versin bir an önce iyileşir inşallah.

çok geçmiş olsun canım allah yavrularımızı bize bağışlasın bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine allahım hiçbir anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın ciğerlerimiz evlat acısı tatmasın amin... Bizim antibiyotiğimiz yeni bitti çok şükür iyi kuzum inşallah bebişin çabuk iyileşir.

herkese slm kızlar
efeye çok üzüldüm hastalık çok zor allah bebeklerimizi korusun.
yarın merti aşıya çağırmışlardı eşimin acil işi çıktı cumaya götrücez mecburen.

kızlar bu arada ben bugün regli oldum ilk defa bebiş emiyor çok şükür ama ben şimdi nasıl korunucam bilmiyorum siz nasıl korunuyorsunuz?

geçmiş olsun efeye. insan dayanamıyo o halsiz hallerini görmeye. dr.a da gittin burundan boğaza inecek bişeye müdahele edemedi demek ki. memeyle doyuyolar zorlarsan midesi bulanır, çok şükür sütün var şifa olsun efeye sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…