2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yükle yükle bekliyoruz kız fit halini
ilk fırsatta koyucamda düzgün biresim yokki anacım

evet maalesef öyle ver karsi taraf bunu biliyorsaakonusmalariyi insani dahada itiyor dertlerin icine tatile gidecez mesela ama simdiden kafamda bin türlü seyler kuruyorum yine biri birsey derse sinirimi bozarsa diye basladim bile
erkek ailesiyle mesafe koydum araya inanım daha mutluyum stresim azaldı

evet maalesef öyle ver karsi taraf bunu biliyorsaakonusmalariyi insani dahada itiyor dertlerin icine tatile gidecez mesela ama simdiden kafamda bin türlü seyler kuruyorum yine biri birsey derse sinirimi bozarsa diye basladim bile

aynı kafadayız canım bende öyleyim kuruyorum kafamda önceden hep kötü beklentiler içine giriyorum.
pozitif olmalıyız ama nerde

belki seninde yükselenin yengeç veya balıktır
bildiğim aslan burcu hiç stresli olmaz

evet aksine aslan burcu cok rahat olur diye biliyorum amcamin kizi aslan hic birseyi takmaz hiccc kayin babamda oda takmaz

ama yükselen fark ediyor benim hem yengec hem yükselenim balik duygu küpüyüm

evet aksine aslan burcu cok rahat olur diye biliyorum amcamin kizi aslan hic birseyi takmaz hiccc kayin babamda oda takmaz

ama yükselen fark ediyor benim hem yengec hem yükselenim balik duygu küpüyüm

aynı kız bende öyleyim hem yengecim yükselende balık olunca

ilk fırsatta koyucamda düzgün biresim yokki anacım

erkek ailesiyle mesafe koydum araya inanım daha mutluyum stresim azaldı

dogru öyle oluyor zaten buraya geldikden sonra bende baya bir rahatladim ama esimin ailesi sonucta özliyor bizdende gecmiyor artik böyle senede bir kere idare edecez

bende kaçayım kızlar görüşürüzeylül hayırlı yolculuklar canım sağsalim vatana kavuşun inşallah.

canım simdiden hayırlı yolculuklar

ne güzel aile baglarınız kuvvetli demek sende cok sanslısın kızında ona bakan ve cok seven ailesi var kızlar babalara ve dedelere düşkün oluyolar cnm benim kız babayı görünce beni unutuyo istemiyo:)

ewet cnm düştü ama sükür bişey olmadı emeklerken ve tutunup kalkarkende vuruyo ama dün bakınırken bişi buldum bebek kaskı ama pahalı ya
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...suyor-thudguard-sadece-kk-uyelerine-ozel.html
burdaki konu kapanmıs ama gitti gidiyorda 99 tl

veee kilo bildirimi
bir haftada beni utandırıp başka biriniz yazsın kilosunu ilk
geçen hafta 66.2
bu hafta65.2
haydi dökülün kızlar
süpersin stres

çok kıskanıyorum stres seni
her hafta 1 kilo veriyosun en az
bu hafta ben de verdim
sana yetişcem haftaya az bekle
sende süpersin mattika

Kilo bildirimi : 70.800 300 gram vermişim
Aslında bütün kıyafetlerim oluyor artık ama göbekten dertliyim
kızsenınkıde fena degil

ben kilo bildirimi falan yapmıyorum artık tam 72 kıloyum veremıyom anacım ölüm diyetinemı gireyım anlamadım pofff

aynen canm kuzenlerım kızım ıcın delı oluyo halasından amcasından daha cok can atıyolar ebrar ıcın dun dogum gununde esım kuzenıme hedıye almıs ebrara bakıyo ılgılenıyo elı hıc bos gelmıyo ebrraın yanına dedı sevındırıyım kızı demıs hedıyeyı gorunce agzın acık kalcak falan dedı elınde bı posetle geldıı ıste pastayı falan kestık ben ıcerde verdımm hedıyeyı posetten tsort cıktı bune dedım ya bunamı bayılacagım ama bozuntuya vermıyoruum kuzenıme verdım hedıyeyı enısten almıs erkek ıste ne bılsın dedım olsun dusunmus yetr faln dedııcerı gıttım esıme kuzenm tşortunu begendı dedım ne tsortu be dedı obnım kendıme aldım demezmı evde kahkahalar kopuyo Ee kıza ne aldın dedım sazan karım dıyo nekadar meraklısın gıttı dıger odadn poset getrdı saklamıs eve gırerken canta almıs ama dedgı gıbıde bayıldım cantaya hepımız bayıldık yanııı ayyy dedım benım kocam bılır ısını ovmeye basladım ama krızlerdeyız hepımıs gul gul bole bı aksam gecırdık gecenın gafınıda ben yapmıs oldum Ama cantaya bayıldım banada suprız yap ama baska renk olsun dıoyurm

ne güzel anlatmıssın okurken bende güldüm bak esin biliyomus işini sanada bi sürpriz yapsa fena olmaz tabi baska rengi ha

hayırlı yolculuklar canım memlekete kavuşursun inşallah.kızında sorun çıkarmaz yolculuğunuz sıkıntısız geçer umarım.ankaraya geliyorsun yanlış anlamadıysam.

ohh geçmiş olsun atlattı demek oğluşlar.
benim oğlanda çok vurdu kafayı özellikle yürüme çalışmalarına başladıktan sonra.:18:
veee kilo bildirimi
bir haftada beni utandırıp başka biriniz yazsın kilosunu ilk
geçen hafta 66.2
bu hafta65.2
haydi dökülün kızlar

canım maşallah çok güzel kilo veriyorsun.

çok kıskanıyorum stres seni
her hafta 1 kilo veriyosun en az
bu hafta ben de verdim
geçen cuma 67,6 bu cuma 66,6
sana yetişcem haftaya az bekle

sende 1 kilo vermişsin iyi gidiyorsunuz kızlar maşallah

Kilo bildirimi : 70.800 300 gram vermişim
Aslında bütün kıyafetlerim oluyor artık ama göbekten dertliyim

canım senin çalışma saatlerin çok güzel sadece haftanın 3 günü dersin var.seneyede böylemi olucak.olursa süper olur.
senin efe pipi için ağrı kesici içtiğindede uzun uyuyordu arada ver bari
maşallah daha iyiymiş efe.

kız güldürdün beni demek eşinin kensine aldığı tşörtü kıza verdin hediye diye

millet bütün gün sana bakıp bakıp gülmüşlerdir.öyle olurya böle komik şeyler oılduğunda bakıp aklına geldikç gülersin.iyi eylenmişsiniz ama.

senin taraf eşinin tarafından daha ilgili sanırım.bizdede aynen öyle varsa yoksa annenesi dğduğndan beri yanında sayılır.diğer tarafı çok görmüyor çok ilgili olmadıklarından.

kimsecikler yok bende çok sıkılıyorum bugün eşim çalışıyor akşam olurmu acaba bugün

Bilmiyorum hala arıyormusun ama Atatürk orman çiftliğinin (AOÇ) keçi sütlerini migros ve makro gibi büyük marketlerde bulabilirsin

arzuuu napıyosun canım çok sıkıldım yaa kimsecikler yoktu eşimde yok haftasonu yalnız çok sıkıcı oluyo.akşama kadar hava güzeldi akşam eşim geline çıkarız diyordfum hava bozdu uffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…