ohhh ohhh karamda gelmiş
cnm havalar hep böyle bi günes acıyo bi kapıyo ama ben kızımı cıkardım dısarı gezdik geldik teyzeleri biz iyiyiz cnm sen neler yapıyosun benim esim hafta sonları calıstıgından normal geliyo cnmarzuuu napıyosun canım çok sıkıldım yaa kimsecikler yoktu eşimde yok haftasonu yalnız çok sıkıcı oluyo.akşama kadar hava güzeldi akşam eşim geline çıkarız diyordfum hava bozdu uffffffff
sen napıyosun karam efecik nasıl oldu aryamla bulusmadınız mı?Nabamlardayım efe ayagımda bakayım napıyolar dedim
Kocan yokmuş sıkılıyorsun dimi
iyi yapmışsın hemde çok sıkılıyorum canım ya eşim öğlene kadar çalışcam dedi sonra arıyorum yok mesaideim akşama kadar çalışıcam diyo.çok sıkıldım çok.Nabamlardayım efe ayagımda bakayım napıyolar dedim
Kocan yokmuş sıkılıyorsun dimi
Öykü programım çok güzel çarşamba 9.30 da bitiyor dersim seneye de böyle isteyrcem müdürüm beni sever inş yapar
cnm havalar hep böyle bi günes acıyo bi kapıyo ama ben kızımı cıkardım dısarı gezdik geldik teyzeleri biz iyiyiz cnm sen neler yapıyosun benim esim hafta sonları calıstıgından normal geliyo cnm
sen napıyosun karam efecik nasıl oldu aryamla bulusmadınız mı?
kızlar persembe geziden ve yeni aldıgım arabada nasıl duruyo diye sormustunuz resim koyuyorum
albüm
hımm sbs vardı bügün olsun cnm aksam oldu zaten yarın cıkarsınıziyi yapmışsın hemde çok sıkılıyorum canım ya eşim öğlene kadar çalışcam dedi sonra arıyorum yok mesaideim akşama kadar çalışıcam diyo.çok sıkıldım çok.
ohh iyiymiş canım yaaa ne güzel haftanın 4 günü oğluşla ilgilenebileceksin.
bende çıkayım gezeyim dedim öğlen 12 kapı çaldı bi baktım kaynanamlar.bugün eşimin küçük kardeşinin sınavı varmış eşimede sınav çıkışı size uğrarız demişler.eşimde bana söylemedi evdeyim demiş eşim bide bugün için.sonra onlar gitti oğlan bi yattı 2 saat uydu dün yine çok uyuyamadı ondan uzun uyudu heralde.saat oldu 4 çıkalım dedim hava bozdu bu seferde kaldım yani evde.
iyi yapmışsın canım sen çıkıp gezmekle bebelerinde hava almaya ihtiyaçları var.
benim eşimde cumartesi yarım gün çalışır pazar çalışmaz.
yükledim cnmkız baktımda yeni foto yok :26:
kızlar persembe geziden ve yeni aldıgım arabada nasıl duruyo diye sormustunuz resim koyuyorum
albüm
hımm sbs vardı bügün olsun cnm aksam oldu zaten yarın cıkarsınız
yükledim cnm
slm kızlar bugün çok gezmedik ama ben yinede yoruldum babetler ayağımı vurdu eve zor geldim felaket acıyor
market alışverşi filan yaptık geldik
eliföykü canın mı sıkıldı bugün canımeşin gelince çıkıp gezersiniz yada yarın
bugün mert yine sabahın körü kaldırdı beni gecede doğru düğzgün uyutmadı zombi gibiyim şu an
cnm alıstık ewde oturmaya 2 saat gezme yoruyo artık ayy ayakkabı vurmasına gıcık olurumslm kızlar bugün çok gezmedik ama ben yinede yoruldum babetler ayağımı vurdu eve zor geldim felaket acıyor
market alışverşi filan yaptık geldik
çok güzelsiniz ana kız maşallah
saolun canlarımmaşallah canım kızında sende çok güzelsiniz.
slm canım yenimiydi ayakkabılar ayakların falanmı şişti
en azından bi hava almışsınız ohh ne güzel
yok canım,gitti gideli hiç aramadı, ben aradım 4 kez,meşgule aldı,eltime demiş kalbim kırılırsa zor düzelir diye, eşimin telini de açmamış sanırım,eşime hiç sormadım,daha sormadım yani. hiç bi şekilde irtibatımız yok, naparız bilmiyorum, gitmem ben büyük ihtimal, o yüzden görüşme durumumuz olmaz yakın zamanda...eşim beni dövseydi naptın anneme diye, o zaman sevinirdi, kaynım öyle yapıyor da ballandıra ballandıra anlatırdı...evet araştırmam alazım...oo cok sey gecmiş basından dogumdan sonra hiç konusup görüşmediniz mi yanlıs anlama merak ettim o yüzden soruyorum hani mecbur biratraya geliceksiniz.Allah gönlüne göre versin cnm işe baslamadan 1-2 ay önce basla aramaya zor olur tabi ayrılmak ama alısırsınız
para karşılığı olucak zaten, apartmanda herkes çalışıyor,hemşire öğretmen bankacı var hep, çalışmayanlar da yaşlı, günlere falan gidiyolar bebek bakmazlar, aynı binadan süper olurdu...ay maşallahapartman komşun falan varmı şöle güvendiin bildiğin para karşılığı bakabilecek biri.eşin yada sen gelir gelmez alırsınız sabah giderken bırakırsın falan.keşke mümkün olsade kendin bakabilsen ama hayat şartları işte.
yürüyo ccanım maşallah bugün yeni bi yöntem denedim bende onun arkasına geçiyorum onun arkasından ürüyorum bu şekilde daha fazla yürümeye başladı.normalde karşıma koyuyorum karşısına geçiyorum gel diyorum mesafeyi kısa tutuyorum düşmesin diye.
canım her çocuğun gelişimi farklı senin bebişte farklı yönlerde geliştiriyordur kendini.hepsi farklı şeylere odaklarmış kendini.
ya ne güzel,eski okulum olsaydı ders saatimi azaltırdım ama köy okuluna atandım ben geçen yıl,dah hiç başlamadım göreve, tek ingilizceci benim... o yüzden tüm dersler bana kaldı yani... il içi tayin isteme hakkım var mı acaba bu yıl, geçen eylülde eş durumundan geldim ama...sanmıyorum.en azından merkeze atansam arabamla gider gelirim öğle arası bile.4858 çok geçmiş olsun bizim de başımıza hiç gelmedi ama gelmesi an meselesi
Ben çalışmaya başladım 8 saat ayrı kalıyorum üç gün
Kvalide bakıyor ve çok memnunum ne desem uyguluyor
Şu kadar su içir şunu ver diyorum saatleri bile belli o da uyuyor efe de onu çok seviyor
Benden çok sevmesin ama4 gün yanındayım açıgı kapatıyorum
Umarım sen de gönlüne göre bir bdkıcı bulursun ve ingilizceydi branşın
Ders saatlerini azaltmalarını söyle inş azsltırlar
Stress geçmiş olsun canım umarım ilerlemez bizimki ilerledi mahvolduk
Efe daha iyi ve agrı kesicilerden mi nedir 2 saat deliksiz uyuyor bu bir rekor
way be ne tuhaf kadınmıs hiçmi merak etmiyo torununu neyse cnm boswer ama ifrit oluyorum öyle kadınlara bide gelini dövüldü diye seviniyo hayok canım,gitti gideli hiç aramadı, ben aradım 4 kez,meşgule aldı,eltime demiş kalbim kırılırsa zor düzelir diye, eşimin telini de açmamış sanırım,eşime hiç sormadım,daha sormadım yani. hiç bi şekilde irtibatımız yok, naparız bilmiyorum, gitmem ben büyük ihtimal, o yüzden görüşme durumumuz olmaz yakın zamanda...eşim beni dövseydi naptın anneme diye, o zaman sevinirdi, kaynım öyle yapıyor da ballandıra ballandıra anlatırdı...evet araştırmam alazım...
para karşılığı olucak zaten, apartmanda herkes çalışıyor,hemşire öğretmen bankacı var hep, çalışmayanlar da yaşlı, günlere falan gidiyolar bebek bakmazlar, aynı binadan süper olurdu...ay maşallah10 aylık yürüyeni duydum da aylık duymamıştım, ne güzel :) biz bekliyoruz emeklemesini 4 gözle :)))
ya ne güzel,eski okulum olsaydı ders saatimi azaltırdım ama köy okuluna atandım ben geçen yıl,dah hiç başlamadım göreve, tek ingilizceci benim... o yüzden tüm dersler bana kaldı yani... il içi tayin isteme hakkım var mı acaba bu yıl, geçen eylülde eş durumundan geldim ama...sanmıyorum.en azından merkeze atansam arabamla gider gelirim öğle arası bile.
marjinal ve bayanstres,
sağolun kızlar, neyse ki allah koruyor bebekelrimiz. bakıcı mı diyosun strescim, kreş için küçük haklısın,bi de hastalık kapıp durucak kreşte... belki dönem arası kreşe geçebiliriz 1.5 yaş olur o zamana, bakıcıdan memnun kalırsak seneyi kapatırız bakalım...:44:
ben onlar eskide kaldı diyordum yaa bu insanlar hala var haway be ne tuhaf kadınmıs hiçmi merak etmiyo torununu neyse cnm boswer ama ifrit oluyorum öyle kadınlara bide gelini dövüldü diye seviniyo ha
kızlar simdiden herkese iyi geceler diliyorum basım agrıyo kızımı uyuttuktan sonra bende yatıcam
hava cok kötü yagmur simsek gökgürültüsü korkutuyor insanı:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?