komik bi hastalık ismiyok 6. degil 2. hastalıgı bunasıl sulu bir espri yaptım ama ergenler gibi
araştırayım bir belki de ondandır
efeni çenesini etrafında daha belirgin olmakla beraber
karnında boynunun altında kırmızı pütürler vardı noktalar
niye oldu acaba hemen yıkadım sabahı dört gözle bekliyorum
inş geçer inş başka bişi degildir isiliktir ama karnında niye var:18:
ahmette bugün hiç emmedi beni bi süredir böyle gerçi bırakıcakmı emmeyi acabahe biraz öyleyimher şey düzgün gitsin derim ne mümkünse bu hayatta
tek çelmede yere yapışırıp kazırsın beni yerden
hiç gülmüyor efe yemiyor çok üzülüyoırum
ha bir de mız mız o da hem sinir bozucu hem de yorucu
gülelim o zamankomik bi hastalık ismikeyif nerden geliyor bu saatte karam
isiliktir canım karın bölgesi çok terldiyse ordada olur kanımca.
efeni çenesini etrafında daha belirgin olmakla beraber
karnında boynunun altında kırmızı pütürler vardı noktalar
niye oldu acaba hemen yıkadım sabahı dört gözle bekliyorum
inş geçer inş başka bişi degildir isiliktir ama karnında niye var:18:
taze gelin bacın gelicekti ne oldugülelim o zamansizi özledim ya keyfim yerine geliyor sizi görünce
inş canım inş isiliktir
ahmette bugün hiç emmedi beni bi süredir böyle gerçi bırakıcakmı emmeyi acaba
cızcız kafamı yedi
selam kızlar çok sinirliyim çok bu kocam olucak adam beni çileden çıkarıcak.akşam yemekten sonra tv karşısında bi uzandı bidaha kalkmadı.sölendim durdum bende biraz çocukla oyna falan bend dinleneyim diye.yok efendim uykusuzmuş yorgunmuş.dün gece 9 saat uyudu bugün işte aradığımdada uyuyordu.
sölendim durdum bende oda gitti yatak odasına yattı bu seferde.noluyo bu adama anlamıyorum hiç böyle değildi akşama kadar sıkıldım ddim hiç oralı değil.
üstüne oğlanı yedirdim tüm yedirdiğim kasey,i geri çıkardı kanepe onun üstü benm üstüm battı bide çocuk tıkanır gibi oldu burnundanda geldi.iyice sinirlendim bu sefr gittim yatak odasında söyledim hala kalkıp bişey söylemiyor
ne halin varsa gör dedim çıktım artık odadan
3 gün sebepsiz ateş, hafif ishal(ishal her bebekte olmazmış) vardı ahmette. 3 gün oldu boynunda isilik gibi döküntüler çıktı, alnına karnına ertesi günde kollara bacaklara yayıldı. 2 günde de tamamen kayboldu.
ayırıcı özellik ateşin 3 gün düşmeden devam etmesi. 3.gün düşüp döküntülerin çıkması. ateşi düştü mü?
6.hastalık bu.
ama boğazları şiş demiş dr isilik de olabilir.
altıncı hastalık başka şeyle çok karışırmış, antibiyotik kullanılırmış anlayana kadar. aslında viral bi hastalık.
bekle bakalım yayılırsa döküntüler kesinleşir. eğer 6.hastalıksa da üzülme iyileşti sayılır artık zor kısım ateşli zaman
bildiğin ölçülerde yiyor az bie ama bence sıkıldı veya bıktıyok memeyi seviyor efe yapışıyor cok cok 2 saatte bir emziriyorum buaralar şifa niyetine
ek gıdayı çok yiyosa doyuyordur belki:44:
bu bebekler ben bırakıyorum deyip içmiyor mu
ben efeyi okula gidene kadar emzirebilirimçok hevesli
evet aynı öyle oldu üç gün acayip ateşliydi agzı yüzü her yeri yandı 38.6 ları gördük
dün ateşi düştü bugün gördüm
dün de azcık vardı döküntü ama umursamadım bugün belirginleştii
ala ala dr belki salladıburnu da akıyor mu efe hırıl hırıl ama öncesinde de hırıldı
vay anamm bu efeni derdi bitmiyor
bak sen keyfine düşkün senin x men galibaselam kızlar çok sinirliyim çok bu kocam olucak adam beni çileden çıkarıcak.akşam yemekten sonra tv karşısında bi uzandı bidaha kalkmadı.sölendim durdum bende biraz çocukla oyna falan bend dinleneyim diye.yok efendim uykusuzmuş yorgunmuş.dün gece 9 saat uyudu bugün işte aradığımdada uyuyordu.
sölendim durdum bende oda gitti yatak odasına yattı bu seferde.noluyo bu adama anlamıyorum hiç böyle değildi akşama kadar sıkıldım ddim hiç oralı değil.
üstüne oğlanı yedirdim tüm yedirdiğim kasey,i geri çıkardı kanepe onun üstü benm üstüm battı bide çocuk tıkanır gibi oldu burnundanda geldi.iyice sinirlendim bu sefr gittim yatak odasında söyledim hala kalkıp bişey söylemiyor
isterlermiş oyun falan bazen geceleri :26:napıyosunuz kızlar uyudu mu bebüşler
ahmet uyandı demin emzirdim ama gözler cam gibi açık. oyun oynamaya çalışıyodu daha da uyumadı ben nasıl uyutacağımı bilemedim babası uyutuyo
uykusu kanmış heralde anlamadım
bildiğin ölçülerde yiyor az bie ama bence sıkıldı veya bıktıaç oluncada emmiyor yemek verince yiyor bugün bayağı kafayı taktım buna acaba sütüm bittide ondanmı istemiyor benmi farkında değilim
bildiğin ölçülerde yiyor az bie ama bence sıkıldı veya bıktıaç oluncada emmiyor yemek verince yiyor bugün bayağı kafayı taktım buna acaba sütüm bittide ondanmı istemiyor benmi farkında değilim
senin koca güzel bi silkelenmek istiyorselam kızlar çok sinirliyim çok bu kocam olucak adam beni çileden çıkarıcak.akşam yemekten sonra tv karşısında bi uzandı bidaha kalkmadı.sölendim durdum bende biraz çocukla oyna falan bend dinleneyim diye.yok efendim uykusuzmuş yorgunmuş.dün gece 9 saat uyudu bugün işte aradığımdada uyuyordu.
tövbe bu saat olmuş kudurmaya yer arıyor hanapıyosunuz kızlar uyudu mu bebüşler
ahmet uyandı demin emzirdim ama gözler cam gibi açık. oyun oynamaya çalışıyodu daha da uyumadı ben nasıl uyutacağımı bilemedim babası uyutuyo
ahmette bugün hiç emmedi beni bi süredir böyle gerçi bırakıcakmı emmeyi acaba
cızcız kafamı yedi
yok memeyi seviyor efe yapışıyor cok cok 2 saatte bir emziriyorum buaralar şifa niyetine
ek gıdayı çok yiyosa doyuyordur belki:44:
bu bebekler ben bırakıyorum deyip içmiyor mu
ben efeyi okula gidene kadar emzirebilirimçok hevesli
napıyosunuz kızlar uyudu mu bebüşler
arada bi cinneti hakediyo bu erkekler
evet aynı öyle oldu üç gün acayip ateşliydi agzı yüzü her yeri yandı 38.6 ları gördük
dün ateşi düştü bugün gördüm
dün de azcık vardı döküntü ama umursamadım bugün belirginleştii
ala ala dr belki salladıburnu da akıyor mu efe hırıl hırıl ama öncesinde de hırıldı
vay anamm bu efeni derdi bitmiyor
ateşin düşmesiyle döküntüler aynı zamansa altıncı hastalıktır kesin. dr bilememiş
döküntüler isilik gibi öyle kötü değil zaten. bikaç gün daha huysuzluğu sürer ama.
bizim dr herşeye baktı kan tahlili kaka vs. burun fln da temiz olunca bu geldi aklına.
sizin hırıldamayla ateş bi arada olunca bilememiştir dr. çok karışan bi hastalıkmış zaten.
ahmette ishal vardı biraz, ishal oldu diye korktuk
gelmesin boşverbize gelmedi babamların evi daha müsaitmiş
şaka şaka burda kalacaz dedi sabah annemle işimiz var
bence bahane niye mi efeyi gören kaçıyorburdan da işlerini görürler köy mü sabah kalk git
yarın onun çocugu olunca da ben kaçacam
yok değilim 3-5 yutkunuyor sonra çekiyor çekiyorbak sen keyfine düşkün senin x men galibabu ne rahatlık çocuk sana mı endeksli hem kvalidenler de gelmiş
kız yoksa seni fişşekledi mi kocana
isterlermiş oyun falan bazen geceleri :26:
regl miisin belki tadı degişti sütün yutkunma sesi geliyor mu:44:
yarım lt süt almaları gerekliymiç mamada içmiyor nasıl olacak pekibende de süt azaldı. zaten uğraşmıyo memeyle. hızlı gelmezse bırakıyo. dediğin gibi yemek yiyo ama. bu zamandan sonra az da olsa emmeleri yetmez mi. doyumluk değil artık süt napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?