aryam şekerim 4.30 da anıt parkta daha söyledik
gelmek siteyen gelsin bacılar
mavi gülü kırmızı gömlegini giymeyi unutmatanıyamam seni
he valla söyledik gitti artık bide gizleyecektik neyse gelen gelsin haklısın 4:30 da taksimde
kız hiç unuturmuyum ta geçen haftadan beyaz takım içine kırmızı gmleğimi ütüleyip dolaba asmışım mavi gülümde solmasın diye bardakta suda bekliyor artıkın bugüne kısmetmiş
hadi ben kaçtım canımcım taksimde buluşmak üzre
merhaba anneler nasılsınız
karamla aryam dışında kimse uğramamış onlarda buluşma haırlıkları yapıyorlardır şimdi.
marji arzu sekoş kaç gündür nerelerdesiniz kızlar moon da yok hiç
bebeler rahat bırakmıyor galiba.
Tam üstüne bastın bebeler hiç izin verirler mi? bir de biz ev taşıyacağımız için ufak ufak evi toparlamak için ayarlıyorum:) bugün banyo da yollukları yıkadım yani suya bastım. yarın asıl yıkamayı yapacam anasını ağlatacammmmm..
ve kızım hiç adam akıllı uyumuyor geceleri..
bu arada destekleriniz ,düşüncelerinizi yazdığınız için teş ederim artık bakacaz hangi okul açıksa, hayırlısı.
karam ve aryammm görüşüyonuz mu anammm buluştunuz mu , eğleniyonuz muuu ??? foto çekmeyi unutmayın taksim deeee
elifim beni merak etmiş
nerden başlasam k.anne ile k.baba kavga etmiş kaynanam bizde kalıyordu 1 haftadır. sürekli tartışıyorlar sanki ogulları annesi babası akıl veriyolar.şimdi öteki oğluna geçti
oğlumun dişi gözüktü ama daha tam çıkmadı alttan patladı teyzeleriiiiiisanırım yanındakide patlıcak yakında ama çok mızıldak ya yemek yemek istemiyor oyunla falan ancak ara sıra ağrı kesici şurup veriyorum rahatlıyor soğuk ter atıyor yavrum ne zor bu dişler
geçmişe bakayım
elifim beni merak etmiş
nerden başlasam k.anne ile k.baba kavga etmiş kaynanam bizde kalıyordu 1 haftadır. sürekli tartışıyorlar sanki ogulları annesi babası akıl veriyolar.şimdi öteki oğluna geçti
oğlumun dişi gözüktü ama daha tam çıkmadı alttan patladı teyzeleriiiiiisanırım yanındakide patlıcak yakında ama çok mızıldak ya yemek yemek istemiyor oyunla falan ancak ara sıra ağrı kesici şurup veriyorum rahatlıyor soğuk ter atıyor yavrum ne zor bu dişler
geçmişe bakayım
aferin oğluşuna dişini gösterdi demek..
dişler çok zor çoookkk
kvlerin hakkıında hayırları olur inş.
aferin oğluşuna dişini gösterdi demek..
dişler çok zor çoookkk
kvlerin hakkıında hayırları olur inş.
Elifcim esimin abisinin kızı 8 yasinda dsleri düşüyor yenileri ciki cak koca kiz bile mizikliyor , otekininde disi çürümüş oda agliyor dişçi den çıkmıyor bu diz olayları baya uzun sürecek sanırım
eliföykü;
ikinci diş bizde hiç de rahat çıkmadı, ilki çok rahat çıktı 1 ay oldu ama diğeir hala kabarık duruyor ucu yok..
demek kii neymişşşş bebekten bebeğe değişiyormuşşşşşş
selam annişlerrr
eliföykücüm burdayım canım işler güçler işte
moonncum hayırlı olsun dişiniz darısı bizlere
sekoscum tayin fln mı cnm ALLAH gönlünüze göre versin
karam ve aryam herkes anladı sizin ninovada bulususacagınızı konustukca actınız mevzuyu dedektif tuttum resminizi cekecek sizi afişe edecem herkese hayayyt
hadi ya naptınız anlatıverin gariiii garide gari
kızlar benim kız artık hiç durmuyo ya acayip yoruluyorumm
kızlar bişey sorucam size
pazara misafirim var eşimin kuzeni eşi ve 2 yaşında bebişleri sabah kahvaltılarını yapacaklarmış 9 da geliceklermiş öğlen 2-3 gibi gideceklermiş.eşim o akşam nöbete gidecek o yüzden.
yemekmi yapsam pasta börek gün gibimi yapsam karar veremedim.normalde hep yemek yaparım onlar geldiğinde akşama kalırlar çünkü.ama bu sefer öğlen gidecekler.
napsam sizce.
kızlar bişey sorucam size
pazara misafirim var eşimin kuzeni eşi ve 2 yaşında bebişleri sabah kahvaltılarını yapacaklarmış 9 da geliceklermiş öğlen 2-3 gibi gideceklermiş.eşim o akşam nöbete gidecek o yüzden.
yemekmi yapsam pasta börek gün gibimi yapsam karar veremedim.normalde hep yemek yaparım onlar geldiğinde akşama kalırlar çünkü.ama bu sefer öğlen gidecekler.
napsam sizce.
Sağol tatlım darısı başınıza daha ucu gözüküyorselam annişlerrr
eliföykücüm burdayım canım işler güçler işte
moonncum hayırlı olsun dişiniz darısı bizlere
sekoscum tayin fln mı cnm ALLAH gönlünüze göre versin
karam ve aryam herkes anladı sizin ninovada bulususacagınızı konustukca actınız mevzuyu dedektif tuttum resminizi cekecek sizi afişe edecem herkese hayayyt
hadi ya naptınız anlatıverin gariiii garide gari
kızlar benim kız artık hiç durmuyo ya acayip yoruluyorumm
Allah hepimize kolaylik versin cnmoyy oyyy zor vallahi
demekki canım genelde öyle derler ikincinin ardından hemen geldi diye bende öyle bi genelleme var sandım.onuda çıkarır hemencecik inşallah
selam canım
aynen aynen sabahtan akşama kadar mıızr mızır sürekli ilgi manyaklığı sürekli onunla uğraşılıcak.offf offf bu ara uykumuzda yok stresliyim stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?