2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aryam şekerim 4.30 da anıt parkta daha söyledik
gelmek siteyen gelsin bacılar
mavi gülü kırmızı gömlegini giymeyi unutmatanıyamam seni

he valla söyledik gitti artık bide gizleyecektik neyse gelen gelsin haklısın 4:30 da taksimde
kız hiç unuturmuyum ta geçen haftadan beyaz takım içine kırmızı gmleğimi ütüleyip dolaba asmışım mavi gülümde solmasın diye bardakta suda bekliyor artıkın bugüne kısmetmiş

hadi ben kaçtım canımcım taksimde buluşmak üzre

merhaba anneler nasılsınız
karamla aryam dışında kimse uğramamış onlarda buluşma haırlıkları yapıyorlardır şimdi.

marji arzu sekoş kaç gündür nerelerdesiniz kızlar moon da yok hiç
bebeler rahat bırakmıyor galiba.

Tam üstüne bastın bebeler hiç izin verirler mi? bir de biz ev taşıyacağımız için ufak ufak evi toparlamak için ayarlıyorum:) bugün banyo da yollukları yıkadım yani suya bastım. yarın asıl yıkamayı yapacam anasını ağlatacammmmm..

ve kızım hiç adam akıllı uyumuyor geceleri..

bu arada destekleriniz ,düşüncelerinizi yazdığınız için teş ederim artık bakacaz hangi okul açıksa, hayırlısı.

karam ve aryammm görüşüyonuz mu anammm buluştunuz mu , eğleniyonuz muuu ??? foto çekmeyi unutmayın taksim deeee

elifim beni merak etmiş

nerden başlasam k.anne ile k.baba kavga etmiş kaynanam bizde kalıyordu 1 haftadır. sürekli tartışıyorlar sanki ogulları annesi babası akıl veriyolar.şimdi öteki oğluna geçti

oğlumun dişi gözüktü ama daha tam çıkmadı alttan patladı teyzeleriiiiii sanırım yanındakide patlıcak yakında ama çok mızıldak ya yemek yemek istemiyor oyunla falan ancak ara sıra ağrı kesici şurup veriyorum rahatlıyor soğuk ter atıyor yavrum ne zor bu dişler

geçmişe bakayım

canım bu ara bütün bebeler uyumuyor noluyo bunlara acaba
inşallah hakkınızda hayırlısı olur sekoş.

hadi yaa sizdeydi demek kayınvalide.barışmayı düşünmüyormu ki eşiyle.hayırlısı olsun haklarında.

maşallah fatih paşaya patlattı demek dişi 2. de çabuk çıkıyo birincinn ardından.bende vermştim arada ağrı kesici.diş yerlerine ilaçta sürüyorlar doktor bana yazmıştı.

bu dişler daha çok zorlar canım ya bebişleride bizleride geçen konuşuldu 2.5 yaşına kadar diş çıkarıyorlarmış

Elifcim esimin abisinin kızı 8 yasinda dsleri düşüyor yenileri ciki cak koca kiz bile mizikliyor , otekininde disi çürümüş oda agliyor dişçi den çıkmıyor bu diz olayları baya uzun sürecek sanırım

aferin oğluşuna dişini gösterdi demek..
dişler çok zor çoookkk

kvlerin hakkıında hayırları olur inş.

eliföykü;
ikinci diş bizde hiç de rahat çıkmadı, ilki çok rahat çıktı 1 ay oldu ama diğeir hala kabarık duruyor ucu yok..
demek kii neymişşşş bebekten bebeğe değişiyormuşşşşşş

selam annişlerrr

eliföykücüm burdayım canım işler güçler işte
moonncum hayırlı olsun dişiniz darısı bizlere
sekoscum tayin fln mı cnm ALLAH gönlünüze göre versin

karam ve aryam herkes anladı sizin ninovada bulususacagınızı konustukca actınız mevzuyu dedektif tuttum resminizi cekecek sizi afişe edecem herkese hayayyt

hadi ya naptınız anlatıverin gariiii garide gari

kızlar benim kız artık hiç durmuyo ya acayip yoruluyorumm

oyy oyyy zor vallahi

demekki canım genelde öyle derler ikincinin ardından hemen geldi diye bende öyle bi genelleme var sandım.onuda çıkarır hemencecik inşallah

selam canım

aynen aynen sabahtan akşama kadar mıızr mızır sürekli ilgi manyaklığı sürekli onunla uğraşılıcak.offf offf bu ara uykumuzda yok stresliyim stresli

kızlar bişey sorucam size

pazara misafirim var eşimin kuzeni eşi ve 2 yaşında bebişleri sabah kahvaltılarını yapacaklarmış 9 da geliceklermiş öğlen 2-3 gibi gideceklermiş.eşim o akşam nöbete gidecek o yüzden.

yemekmi yapsam pasta börek gün gibimi yapsam karar veremedim.normalde hep yemek yaparım onlar geldiğinde akşama kalırlar çünkü.ama bu sefer öğlen gidecekler.
napsam sizce.

iyi akşamlar kızlar
günlerdir hiç giremiyorum ancak 2 sayfa okuyabildim
moon hayırlı olsun inciniz çıkmış
karamla aryam buluşuyormuş foto bekliyoruz mutlaka.

yemek yap daha kolay ve adı var yemek yedik derler pasta börek zaman alır ve pek göze gelmez

canım madem öğlene kalıcaklarmış gün gibi yap o zaman kısır,börek,kek,poğaça,mercimek köftesi gibi

kızlar aryamla buluştuk yemek yedik sohbet ettik magaza gezdik sonra da kahve içtik
çok güzeldi çok eglendik:118:
aryam önce gitmiş yer kapmışkarne günü olunca etkinlikler liseli gençler aileler prdaydı
neyse gittik efeyle arabasında tin tin
sarıldık öpüştük ohbir daha öpüştük
sonra çocuklar sakin duruyorken yemek yiyelim dedik bıraktım efeyi aryama kaçtım yemek almaya
sonra gittim bizim efe arabasından çıkmak istiyor hemen mamasandalyesine koyduk ikissini de foto çektik
konuşa konuşa yemek yedik
ve tahmin edin ne oldu tahmin bile edemezsiniz rüzgar kudurdu efe gayet sakin uslu bir çocuk oldu
arabasında mama sandalyesinde gezerken en son kahve içerken yine arabasında durdu akıllı akıllı kuruldu
rüzgar da anasına hiç rahat vermedi zıpladı aryamın üstünde didindi
rüzgar maaşaşallah konuşuyor gel diyor resmen
ve oglumu dövüyorduyanagına yanagına vuruyordubu yaşta şiddeti tattı oglum
fotolarda bile var koyacamdelili yakaladım dava açacam
ve rüzgar efeyi kıskandı aryam efeyi ben rüzgarı aldım anam o nasıl aglamadır bagırmadır anasına uçtu resmen
anlıyor çocuk kıskançlıktan anasındanefenin g.nün umru degildi
2.30 saat nasıl geçti anlamadım efe uykusunu almıştı karnı da toktu kakasını yapmamıştı
eve dönüş saatine yakın onu da yaptı rahatladı
vee veee rüzgarın biberonu kırıldı
bir sürü şey oldu da sıkmayayım sizi aryamı çok sevdim çok da güzel bir bayan hele gözleri maaşallah çok etkileyici

Sağol tatlım darısı başınıza daha ucu gözüküyor
Allah hepimize kolaylik versin cnm

Karam ne güzel anlatmissin ohne güzel geçmiş gununuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…