2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hiç babalar gününü koşan yok anneler gününde bıd bıd konuşuyoduk
ne yapacaksınız var mı bişiler ben beyaz bir tsirti var ona keçetle güzel bişi
yazayım diyom hem ekonomik hem de eşim sever
bir tsirtinde annesinin minik aslanı yazıyor hiç babalı bişi yok diyordu
ben de böyle düşündüm ama o keçeleri nasıl yapıştıracam tsirte fikri olan var mı

ne oldu kız

efe onu da kudurturefe o gitcegimiz yeri seviyor ama uykusunu almış karnını doyurmuş
ve kakasını yapmış oluncane zor degil mi
bakalım artık deneyecez
rast gider inşallah herşey

tişört kalemleri var yaz ütüle sonra yıkasanda bişey olmuyor
bizde var mesala mehmet aldırmıştı
ben ne alıcam bilmiyorum

sureklı yerde surunuyorr usutmus de olabılır durmuyorkı bı dk fıldır fıldırr donuyor
cnm burası serın ondan bız bırhaftadır boleyızz normalde kısa kollu sort gıyıyor aama hava yagmurlu serın kıs gerı geldı ewt erkekler cok sıcagı sevmez derlerr aman hasta olmasınlarda
ewt cnm ben park yatagın kenarınaa kucuk dua kıtabı koydum sende dene ıstersen.

evet boyun altı yüzü kolları bugün gördüm isilik ama kvalidemin ev sıcaklıgını tahmin edemiyom diye bişi de demiyom
eve gelince soyuyom akşamları da banyosuda yüzen oyuncaklar aldık onlarla oynuyor seviyor banyoyu

buarada kimse niye konuşmuyor stresle chat yapıyoz ayol

ben sort la bluz alldım hatta kendıne sectırdımm ustune gıydıı ole aldık .. ben sıramı savdım

kısa yazın, az yazın bacılar
yetişemioruuummm

aynı aynı aynıı

valla ben hayatımda hiçbi şeye yetişemiyorum artık
hep yorgunum, hp uykusuz..
şu anda işteyim
acayip yoğun ama baydı ki ne baydı.. birazdan noldu o dosya diyecekler, şey kem küm diycem ama napiim, burdayım

ben de korkar oldum
atelendi 2 kere, nezle oldu bi de
hiç tek kat bırakmıyorum artık
kolsuz da olsa, sırtı beli göğsü üşümesin diye 2 kat giydiriyorum. kolsuz + yelek gibi mesela

keçeyi dikebilirsin canım
uyan bi renk iple belli ederek, veya iğneyi en keçenin en dışına çıkarmazsan belli olmaz

karam karşılıklı konuşma yaptık resmen
kızlar hızımıza yetişemedi
ahmet mıkvık yatağında konuşuyor cırlamadan gideyim bakayım 20 dk abimizde gelir
öptüm hepinizi by

ne oldu kız

rast gider inşallah herşey

tişört kalemleri var yaz ütüle sonra yıkasanda bişey olmuyor
bizde var mesala mehmet aldırmıştı
ben ne alıcam bilmiyorum
güzel oluyor mu onla yazım çok güzel degil benimvar mı bir yazı kıyafette yükler misin rica etsem

var evde koyayım hamagına bakayım inş faydası olur

konusuyorumm yaa

canım annem çalışıyo anca haftasonları gelebilir.gel desem hafta içide gelirde sabah ,işe gideceğinde sen oğlana bak ben yatıyım diyemem

doğru canım annende calısıyosa zor olur yanı dıyemezsınde allah kolaylık versın ıns

ebrarda oyleydı dogdugun berı gecelrı cok aglardı basbas bagırırdı kucagıma falan alırdım halauykusunda aglardı annemde uykusunda cocugu korkutuylar dedı sonra bı hocaya goturdum okuttum bı kackere cok sukur gectı yavrum nası aglıodu ıcını ceke ceke uykusunda bıde basucunda kucuk kuran tutuyorum aksam okuyorum yatarken

yarın aryamla buluşuyoruzmsj çekti si,ze slmı var
arkamdan konuşmasınlar ziyaretçi olarak takılanlardan biri benim dedi
sende selam söyle kızz

adam senden baya tırsmış desene yazıkkk

canım öle şeyler getrme aklına sen okuyormuşsun zaten baş ucuna içind eküçük kuran olan kutucuklar var onlardan falan as.kv ye söyle bilir büyükler birine okutsun yavruyu gerçi mevlüt falanda yaptınız.bence gazdan falandır başka bişeyde olabilir.ama öle 3 harfli falan getirme aklına.yavrularımız daha melek onlara kimse zarar veremz.sen yinede için rahat etsin diye bol bol oku.

ben sort la bluz alldım hatta kendıne sectırdımm ustune gıydıı ole aldık .. ben sıramı savdım
ben şöyle pof poflansın istiyom kızzgaza gelsin daha çok nöbet tutsun

beceremem ben ya onu
kvalidemin makinesi var acaba ona mı diktirsem

stress ben de aynısını yazdım chat yaptık diye
ben de kaçaryogurt yedireyim efuşuma
stress ahmet ne zaman emeklemeye başladı ben kaçırmışım canım maaşallah ona
darısı başımıza

konusuyorumm yaa

dur bir de ben okutayım babam kpeder okur genelde ama
efe de aynen ebrar gibi ve hala öyle
topikte yazışmaları okutacam yarın efeye bak oglum ne çekmişiz senden diyecem

evet sürekli yerdeler bende ondan şüpheleniyorum.parkelere fayanslara yatıp duruyo.

burdayızya kız

ben tşört giydiriyorum am aiçine kolsuz zıbında giydiriyorum belini falan sıcak tutsun diye.

karam karşılıklı konuşma yaptık resmen
kızlar hızımıza yetişemedi
ahmet mıkvık yatağında konuşuyor cırlamadan gideyim bakayım 20 dk abimizde gelir
öptüm hepinizi by

görüşürüz canım

Şöyle kısa bir geçmiş yapıp,yazılanları okuyup geldim,sizlerde ne var ne yok göz gezdirdim. hepimiz yine yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. benim kızım da mızmız bu aralar,uykuya zor dalıyo,nezle oldu bide,öksürüyo,öksürüğüne uyanıyo,bi daha dalamıyo,bide yediklerini kusuyo öksürürken zorla azar azar yedirdiklerimi bi anda çıkarıveriyo
doktorumuz artık sofra yemeklerinden yiyebilir dedi ama benim kızım pütürlü yiyemiyo,hemen öğürüyo.hala tel süzgeçten geçirmeye devam ediyorum.
9 aylık kontrolünde 8,5 kilo,73 cm geldi. dru gelişimi iyi dedi,2 ayda 900 g almış.yemesi biraz problemli ama yeterli kilo almış,emiyo hala neyseki.
diş partimizi de yaptık,güzel geçti,2 tane alt dişimiz var,meslek tepsisinden de steteskopu aldı :)
hala emeklemiyo kızım.bizden şimdilik haberler bu kadar,ara ara okumak için giriyorum,bu sefer yazmak istedim. hepinize sevgiler,bebişleri de öpüyorum enselerinden...

merhaba

maşallah kızına iyi kilo almış 2 ayda ek gıdayı fazla yememesine rağmen.
benim oğlanda canı isterse yiyo pütürlü istemesse yemiyo bende anlamadım.

geçmiş olsun bu arada kızına nezle olmuş atlatırsınız inşallah.
doktormu olucak ne senin kız.

Teşekkür ederim,inşallah şu öksürük geçer de kurtuluruz,bebeklerin hastalığı çok zor gerçekten. benim kızım hiç yiyemiyo pütürlü,balık verdim çatalla ezip,öğüre öğüre iki kaşığı zor yuttu,dr alıştırın artık diyo ama çok zor
dr olmasını isterim ama kendi tercihi tabi,ne olursa olsun,seçtiği meslekte mutlu olsun yeter.
senin oğlan napıyo,sıralıyodu galiba,kendi kendine yürümeye başladımı? topiğin ilk yürüyen bebişi olucak galiba

doktorlar diyorda o birazda çocuğun hzır olmasıyla alakalı bence.çocuk yiyemiyorsa kusuyorsa nasıl alıştıracaksın.boşver takma kafana iilerde nasılsa alışacak.şuan sadece sana zor olur püre haline getirmek.arada denersin yine hazır olduğu zamanı sen anlarsın zaten
benim oğlan iyi çok şükür kaç gecedir uyumuyoruz gaz sorunumuz var okumuşsundur zaten.emeklerken süreli yerde ona bağlıyorum ama bilmiyorum.

yürüyo canım 4-5 adım atıyo.bazen daha az bazen daha fazla.geliştirmeye çalışıyo işte kendini.

Son düzenleme:
karam canım tişört boyalarını mehmete anaokulunda aldırmışlardı
orda beyaz tişörte resim felan çizdirmişlerdi ütülemiştik sonra yıkayıp giymişlerdi
yani çocuk işiydi ben kendim kullanmadım zaten becerimde yok o yüzden foto moto yok çünkü ortada tişört yok

iyi akşamlar anneler

kimse gelmemiş bu akşamdamı toplanamayacağız.

benim oğlan hala yerlerde uyumaya hiç niyeti yok

ben diyordumya bu oğlanın ayakları hep buz diye bide soğuk diye 2 çorap giydiriyordum yine soğuk oluyordu.bugün artık ayağından çoraplaı çıkardım baktım daha sıcak.oğlanın ayakları terliyormuş sonra teri soğuyunca buz gibi oluyomuş ayakları.artık hiç giydirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…