ne oldu kız:118::118::118:
rast gider inşallah herşeyefe onu da kudurturefe o gitcegimiz yeri seviyor ama uykusunu almış karnını doyurmuş
ve kakasını yapmış oluncane zor degil mi
bakalım artık deneyecez
tişört kalemleri var yaz ütüle sonra yıkasanda bişey olmuyorhiç babalar gününü koşan yok anneler gününde bıd bıd konuşuyoduk
ne yapacaksınız var mı bişiler ben beyaz bir tsirti var ona keçetle güzel bişi
yazayım diyom hem ekonomik hem de eşim sever
bir tsirtinde annesinin minik aslanı yazıyor hiç babalı bişi yok diyordu
ben de böyle düşündüm ama o keçeleri nasıl yapıştıracam tsirte fikri olan var mı
sureklı yerde surunuyorr usutmus de olabılır durmuyorkı bı dk fıldır fıldırr donuyor
bende canım bende her boş vakit bulduğumda burdayım.
yok canım sanmam dişi gaz yaptığını.havalar bi iyi bi kötü belki farketmeden üşütüyoruz bebeleri.bi terleyip bi üşüseler tamam işte al sana gaz.
bakayım bacım
ben daha mercimek bile vermiyorum korkumdan.hergün yoğurtta vermiyorum ben.
canım eviniz baya sıcak üşmez merak etme.bizim ev şuan 27 derece ben kısa kollu giydirdim onla bile terliyor.hele akti,f olduğu zamanki her zaman aktif su gibi oluyor.ama şu gazdan sıfır kola geçmekten korkuyorum şu ara.bi ara giydiriyorudm ama o zaman dışarısı 30 dercelerdeydi.
benim oğlanda bazen sıçrıyor normaldir bence.üstünde korku var ne demekmiş canım.
bende daha hiç sürmedim çünkü daha sıcaklarda öğlen güneşine çıkmadık hiç.ama akşam güneşi bile hafif koyulaştırdı tenini oğluşun.
cnm burası serın ondan bız bırhaftadır boleyızz normalde kısa kollu sort gıyıyor aama hava yagmurlu serın kıs gerı geldı ewt erkekler cok sıcagı sevmez derlerr aman hasta olmasınlardaatlet ve üstüne uzun kol alt üstmi
biz atleti ve uzun kolu bırakalı aylar oluyor
bide şöyle bişey var kız çocuk sıcağı sever erkek çocuklar kesinlikle dayanamıyor bana bu konuda bikaç dr aynı şeyi söylemişti
kışın oda sıcaklığı max 22 yi geçmiycek özellikle erkek çocukta demişlerdi
yaradılış veya hormonel bilmiyorum
sıcak ahmeti hasta ediyor mesele:26:
ewt cnm ben park yatagın kenarınaa kucuk dua kıtabı koydum sende dene ıstersen.soguma kız gel ısınakhastalık geçsin gitsin inş
üç harfliler falan anladım ben o mu acaba üstünde korkuluk :26:bilen söyler mi:26:
cevşen yaptırın uyumaları düzelir diyen var anlamadım ama iyi yapan olmalıymış falan filan eskiden öyle yaparlarmış
okuyom canım dogdugundan beri hemde ama yokhep sıçrıyor ve geriniyor
sallarken bile aglıyor sıçrıyor anlamıyorum bu çocugun nesi var nesi
öyle şeyler getirme aklına
ben yatağına küçük kuran astım doğduğunda bide maşallah var her gecede okurum
yapıcak şeyler belli bence içini rahat tut ağzı dualı derler ya öyle birini tanıyosanızda bi okusun üflesin efeyi olmasada seni rahatlatır
isilikse terliyor bunalan çocuk huysuz olur
ahmete ben şimdilik sadece kısa kollu badi giydiriyorum
altınada emeklediği için uzun giydiriyorum
hiç babalar gününü koşan yok anneler gününde bıd bıd konuşuyoduk
ben de böyle düşündüm ama o keçeleri nasıl yapıştıracam tsirte fikri olan var mı
aynı aynı aynııboymu uzatıyorlar dişmi bilmiyorum hoş bizde dişte yok ya
dün gece yarım saati bulmadan kalktı yattı kalktı yattı sabah 5 e kadar sonra 6.30 a kadar ayağımdaydı ağladı felan
en son uykusuzluktan bağırdım yeter diye ve güne başladık işte böyle bi şekilde
valla ben hayatımda hiçbi şeye yetişemiyorum artıkallerjiye bağlı geniz hırıltısı
nerelerdesin sen kaçak
nasılsın
bişey demediler
bence başka şeylerede allerjisi var halı polen vs gibi
sütü buldum yoğurtta yaptım yedirdim 1 defa ama çocuk mahfoldu beter hırıltısı arttı niye bilmiyorum dahada vermedim korkumdan vermiycemde varsın yoğurtta yemesin neyaayım
ne yese gerçi hırıltılı şaştım kaldım
ben de korkar oldumçok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
efeye sıfır kol ve şort giydirsem hasta olur mu
artık iyice tırsar oldum :18:hasta oldu ya:26:
ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce
keçeyi dikebilirsin canımhiç babalar gününü koşan yok anneler gününde bıd bıd konuşuyoduk
güzel oluyor mu onla yazım çok güzel degil benimne oldu kız
rast gider inşallah herşey
tişört kalemleri var yaz ütüle sonra yıkasanda bişey olmuyor
bizde var mesala mehmet aldırmıştı
ben ne alıcam bilmiyorum
sureklı yerde surunuyorr usutmus de olabılır durmuyorkı bı dk fıldır fıldırr donuyor
cnm burası serın ondan bız bırhaftadır boleyızz normalde kısa kollu sort gıyıyor aama hava yagmurlu serın kıs gerı geldı ewt erkekler cok sıcagı sevmez derlerr aman hasta olmasınlarda
ewt cnm ben park yatagın kenarınaa kucuk dua kıtabı koydum sende dene ıstersen.
evet boyun altı yüzü kolları bugün gördüm isilik ama kvalidemin ev sıcaklıgını tahmin edemiyom diye bişi de demiyom
eve gelince soyuyom akşamları da banyosuda yüzen oyuncaklar aldık onlarla oynuyor seviyor banyoyu
buarada kimse niye konuşmuyor stresle chat yapıyoz ayol
canım annem çalışıyo anca haftasonları gelebilir.gel desem hafta içide gelirde sabah ,işe gideceğinde sen oğlana bak ben yatıyım diyemem
çok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
efeye sıfır kol ve şort giydirsem hasta olur mu
artık iyice tırsar oldum :18:hasta oldu ya:26:
Ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce
sende selam söyle kızzyarın aryamla buluşuyoruzmsj çekti si,ze slmı var
arkamdan konuşmasınlar ziyaretçi olarak takılanlardan biri benim dedi
kız adamın benden çektiği
normalde çok yavaş ağırkanlı biriydi benden fırça yiye yiye atom karınca olduben ağzımı açmaya kalmadam adam boşada olsa koşmaya başlıyo evin içinde sırf çenem düşmesin diye
ama tabi ben söylenecek çok şey buluyorum o ayrı
soguma kız gel ısınakhastalık geçsin gitsin inş
üç harfliler falan anladım ben o mu acaba üstünde korkuluk :26:bilen söyler mi:26:
cevşen yaptırın uyumaları düzelir diyen var anlamadım ama iyi yapan olmalıymış falan filan eskiden öyle yaparlarmış
okuyom canım dogdugundan beri hemde ama yokhep sıçrıyor ve geriniyor
sallarken bile aglıyor sıçrıyor anlamıyorum bu çocugun nesi var nesi
ben şöyle pof poflansın istiyom kızzben sort la bluz alldım hatta kendıne sectırdımm ustune gıydıı ole aldık .. ben sıramı savdım
kısa yazın, az yazın bacılar
yetişemioruuummm
aynı aynı aynıı
valla ben hayatımda hiçbi şeye yetişemiyorum artık
hep yorgunum, hp uykusuz..
şu anda işteyim
acayip yoğun ama baydı ki ne baydı.. birazdan noldu o dosya diyecekler, şey kem küm diycem ama napiim, burdayım
ben de korkar oldum
atelendi 2 kere, nezle oldu bi de
hiç tek kat bırakmıyorum artık
kolsuz da olsa, sırtı beli göğsü üşümesin diye 2 kat giydiriyorum. kolsuz + yelek gibi mesela
keçeyi dikebilirsin canım
uyan bi renk iple belli ederek, veya iğneyi en keçenin en dışına çıkarmazsan belli olmaz
konusuyorumm yaa
doğru canım annende calısıyosa zor olur yanı dıyemezsınde allah kolaylık versın ıns
ebrarda oyleydı dogdugun berı gecelrı cok aglardı basbas bagırırdı kucagıma falan alırdım halauykusunda aglardı annemde uykusunda cocugu korkutuylar dedı sonra bı hocaya goturdum okuttum bı kackere cok sukur gectı yavrum nası aglıodu ıcını ceke ceke uykusunda bıde basucunda kucuk kuran tutuyorum aksam okuyorum yatarken
cnm burası serın ondan bız bırhaftadır boleyızz normalde kısa kollu sort gıyıyor aama hava yagmurlu serın kıs gerı geldı ewt erkekler cok sıcagı sevmez derlerr aman hasta olmasınlarda
ewt cnm ben park yatagın kenarınaa kucuk dua kıtabı koydum sende dene ıstersen.
burdayızya kızevet boyun altı yüzü kolları bugün gördüm isilik ama kvalidemin ev sıcaklıgını tahmin edemiyom diye bişi de demiyom
eve gelince soyuyom akşamları da banyosuda yüzen oyuncaklar aldık onlarla oynuyor seviyor banyoyu
buarada kimse niye konuşmuyor stresle chat yapıyoz ayol
kısa yazın, az yazın bacılar
yetişemioruuummm
aynı aynı aynıı
valla ben hayatımda hiçbi şeye yetişemiyorum artık
hep yorgunum, hp uykusuz..
şu anda işteyim
acayip yoğun ama baydı ki ne baydı.. birazdan noldu o dosya diyecekler, şey kem küm diycem ama napiim, burdayım
ben de korkar oldum
atelendi 2 kere, nezle oldu bi de
hiç tek kat bırakmıyorum artık
kolsuz da olsa, sırtı beli göğsü üşümesin diye 2 kat giydiriyorum. kolsuz + yelek gibi mesela
keçeyi dikebilirsin canım
uyan bi renk iple belli ederek, veya iğneyi en keçenin en dışına çıkarmazsan belli olmaz
karam karşılıklı konuşma yaptık resmen
kızlar hızımıza yetişemedi
ahmet mıkvık yatağında konuşuyor cırlamadan gideyim bakayım 20 dk abimizde gelir
öptüm hepinizi by
Şöyle kısa bir geçmiş yapıp,yazılanları okuyup geldim,sizlerde ne var ne yok göz gezdirdim. hepimiz yine yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. benim kızım da mızmız bu aralar,uykuya zor dalıyo,nezle oldu bide,öksürüyo,öksürüğüne uyanıyo,bi daha dalamıyo,bide yediklerini kusuyo öksürürkenzorla azar azar yedirdiklerimi bi anda çıkarıveriyo
doktorumuz artık sofra yemeklerinden yiyebilir dedi ama benim kızım pütürlü yiyemiyo,hemen öğürüyo.hala tel süzgeçten geçirmeye devam ediyorum.
9 aylık kontrolünde 8,5 kilo,73 cm geldi. dru gelişimi iyi dedi,2 ayda 900 g almış.yemesi biraz problemli ama yeterli kilo almış,emiyo hala neyseki.
diş partimizi de yaptık,güzel geçti,2 tane alt dişimiz var,meslek tepsisinden de steteskopu aldı :)
hala emeklemiyo kızım.bizden şimdilik haberler bu kadar,ara ara okumak için giriyorum,bu sefer yazmak istedim. hepinize sevgiler,bebişleri de öpüyorum enselerinden...
merhaba
maşallah kızına iyi kilo almış 2 ayda ek gıdayı fazla yememesine rağmen.
benim oğlanda canı isterse yiyo pütürlü istemesse yemiyo bende anlamadım.
geçmiş olsun bu arada kızına nezle olmuş atlatırsınız inşallah.
doktormu olucak ne senin kız.
Teşekkür ederim,inşallah şu öksürük geçer de kurtuluruz,bebeklerin hastalığı çok zor gerçekten. benim kızım hiç yiyemiyo pütürlü,balık verdim çatalla ezip,öğüre öğüre iki kaşığı zor yuttu,dr alıştırın artık diyo ama çok zor
dr olmasını isterim ama kendi tercihi tabi,ne olursa olsun,seçtiği meslekte mutlu olsun yeter.
senin oğlan napıyo,sıralıyodu galiba,kendi kendine yürümeye başladımı? topiğin ilk yürüyen bebişi olucak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?