Sağol tatlım darısı başınıza daha ucu gözüküyor
Allah hepimize kolaylik versin cnm
Karam ne güzel anlatmissin ohne güzel geçmiş gununuz
sabah 9 da geliceklerse 10 gibi hazırlarsın sekerim brunc yap bence gec kahvaltıkızlar bişey sorucam size
pazara misafirim var eşimin kuzeni eşi ve 2 yaşında bebişleri sabah kahvaltılarını yapacaklarmış 9 da geliceklermiş öğlen 2-3 gibi gideceklermiş.eşim o akşam nöbete gidecek o yüzden.
yemekmi yapsam pasta börek gün gibimi yapsam karar veremedim.normalde hep yemek yaparım onlar geldiğinde akşama kalırlar çünkü.ama bu sefer öğlen gidecekler.
napsam sizce.
okurken cok eglendim biz cok meraklandık resim bekliyoruzkızlar aryamla buluştukyemek yedik sohbet ettik magaza gezdik sonra da kahve içtik
çok güzeldi çok eglendik:118:
aryam önce gitmiş yer kapmışkarne günü olunca etkinlikler liseli gençler aileler prdaydı
neyse gittik efeyle arabasında tin tin
sarıldık öpüştükoh bir daha öpüştük
sonra çocuklar sakin duruyorken yemek yiyelim dedik bıraktım efeyi aryama kaçtım yemek almaya
sonra gittim bizim efe arabasından çıkmak istiyor hemen mamasandalyesine koyduk ikissini de foto çektik
konuşa konuşa yemek yedik
ve tahmin edin ne oldu tahmin bile edemezsiniz rüzgar kudurdu efe gayet sakin uslu bir çocuk oldu
arabasında mama sandalyesinde gezerken en son kahve içerken yine arabasında durdu akıllı akıllı kuruldu
rüzgar da anasına hiç rahat vermedi zıpladı aryamın üstünde didindi
rüzgar maaşaşallah konuşuyor gel diyor resmen
veoglumu dövüyordu yanagına yanagına vuruyordu bu yaşta şiddeti tattı oglum
fotolarda bile var koyacamdelili yakaladım dava açacam
ve rüzgar efeyi kıskandı aryam efeyi ben rüzgarı aldım anam o nasıl aglamadır bagırmadır anasına uçtu resmen
anlıyor çocuk kıskançlıktan anasındanefenin g.nün umru degildi
2.30 saat nasıl geçti anlamadım efe uykusunu almıştı karnı da toktu kakasını yapmamıştı
eve dönüş saatine yakın onu da yaptı rahatladı
vee veee rüzgarın biberonu kırıldı
bir sürü şey oldu da sıkmayayım sizi aryamı çok sevdim çok da güzel bir bayan hele gözleri maaşallah çok etkileyici
sabah 9 da geliceklerse 10 gibi hazırlarsın sekerim brunc yap bence gec kahvaltısonrada bişi yemesinler yeter o kadar onlara
okurken cok eglendim biz cok meraklandık resim bekliyoruz
yazdıgımı okudunmu
kodum okudum bizi deşifre etmişsinaryam ele verdi bizi dimi sen de az fena ddegilsin
yükleyecem canım yapım aşamasındayım en kısa zamanda çıkacak at the ninova albümü
kacarrrmı bebeemm
agzınızdan kacırdınız sonra topla yoplayabilirsen
tmm cnm
napem cnm geldim pc basına bakınıyomhep o aryam kaçırdı kıvırdık amma lakin sen gibiler yememişhayırlısı olsun bakem
sen napıyon ne ediyon eylül napıyo
napem cnm geldim pc basına bakınıyom
eylül zorluyo beni bu aralar sürekli mızmız ve 2 dk durmuyo banyo yaptırdım uyuttum bende bi nescafe yapayım geleyim
efecik napıyo bacım düzeldimi bi ısır kolundan benim yerime tontişi
kızlar aryamla buluştukyemek yedik sohbet ettik magaza gezdik sonra da kahve içtik
çok güzeldi çok eglendik:118:
aryam önce gitmiş yer kapmışkarne günü olunca etkinlikler liseli gençler aileler prdaydı
neyse gittik efeyle arabasında tin tin
sarıldık öpüştükoh bir daha öpüştük
sonra çocuklar sakin duruyorken yemek yiyelim dedik bıraktım efeyi aryama kaçtım yemek almaya
sonra gittim bizim efe arabasından çıkmak istiyor hemen mamasandalyesine koyduk ikissini de foto çektik
konuşa konuşa yemek yedik
ve tahmin edin ne oldu tahmin bile edemezsiniz rüzgar kudurdu efe gayet sakin uslu bir çocuk oldu
arabasında mama sandalyesinde gezerken en son kahve içerken yine arabasında durdu akıllı akıllı kuruldu
rüzgar da anasına hiç rahat vermedi zıpladı aryamın üstünde didindi
rüzgar maaşaşallah konuşuyor gel diyor resmen
veoglumu dövüyordu yanagına yanagına vuruyordu bu yaşta şiddeti tattı oglum
fotolarda bile var koyacamdelili yakaladım dava açacam
ve rüzgar efeyi kıskandı aryam efeyi ben rüzgarı aldım anam o nasıl aglamadır bagırmadır anasına uçtu resmen
anlıyor çocuk kıskançlıktan anasındanefenin g.nün umru degildi
2.30 saat nasıl geçti anlamadım efe uykusunu almıştı karnı da toktu kakasını yapmamıştı
eve dönüş saatine yakın onu da yaptı rahatladı
vee veee rüzgarın biberonu kırıldı
bir sürü şey oldu da sıkmayayım sizi aryamı çok sevdim çok da güzel bir bayan hele gözleri maaşallah çok etkileyici
yap gel kahveyi albüm çıktı çıkacak
düzeldi ama sallamada bir numara halabiz de banyo yaptık
ne güzel geçmiş çok eğlenceli
keşke bizde olsaydık
görende zannedecek müzik albümü çıkarıyor
ne bu hazırlık
cnm bende sallıyom bazen uykusuda olsa inat ediyo atıyo kendini geriyeyap gel kahveyi albüm çıktı çıkacak
düzeldi ama sallamada bir numara halabiz de banyo yaptık
bakalım kactıkat the ninova çıktıkoşun
cnm bende sallıyom bazen uykusuda olsa inat ediyo atıyo kendini geriye
bakalım kactık
kız karam topiktekilerin dedikodusunu yaptınızmı:13:
arzu koşarken nescafeyi düşürme elinden
fotolar yamuk bilesinizz
dik konuma getirip bakınız
herzamanki gibi yamuklardı zaten boynum tutulmuştu dahada ağardı
çok güzel fotolar çok eğlenceli geçmiş
arzu koşarken nescafeyi düşürme elinden
fotolar yamuk bilesinizz
dik konuma getirip bakınız
oooo ayıpsın kaçar mı
ne konuştunuz kız hakkımıza
söyle ya neler konustunuz anlat heleoooo ayıpsın kaçar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?