2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar kızlar gelem mi
yanagızdan öpem mi
siz anazın koynunda ben soguktan ölem mi
efe bu şarkıya bayılıyor kahkaha atıyor tosbagamm

selam kızlarrr
elifoyku ve arzural hayırlı olsun dişlerrr
biz de beklemedeyiz
bi de bu hafta sünnet olacak paşamız

selamlar maşallah topiğimizdeki bi bebiş daha erkek olucak demek.gelişmelerden haberdar et canım.

ohh güzel geçmiş tatil sanada oğluşada yaramış.gripte bulaşmasaymış daha iyi olurmuş tabi.hemencecik atlatır inşallah kuzucuk.

hepimizee güpgünaydın olsun minik afacanlarla az koşturmacalı birgün diliyorum karamcığım senın hakkında en hayrlısı neyse o olsun sakın ola üzülme inşallah daha nice güzel günler war önünde ohoo sen bu hızlaa 5 uşak yaparsın bacım hasta olan ateşlenen diş çıkaran ufaklıkların anaları szilerede selam ola benım bacaksız kızımda 1 haftadr ateşli 38e kadar warıyoz antibiyotik iğne we ilaçlarla toparladı birazcıcık çook şükür...azı dişleri geliyomuş ama bayramı bulur dedi dr artık bilemıyprum zaten 6 tane dişi war 2 aydrda bişi çıkardığı yok :)) bizde emekleyemeyle sürünme arasında bi durumdayız biz eğer desteklersek kanepede ayakta duruyo bıraz ama kendı başına adım atmıyo cadııımm P ellerinden tutup bütün ewi gezdirelim istiyoo ben artık sabah 8 akşam 3 e kadar işteyim 1 buçuk saat süt iznim war günde....bu haftaya kadar yarım gün geliyodum ama o dewran bitti.....
stresss şekerim Allah kolaylık wersın 2 uşakla sana ben birine bakaıyom a dostlarrrr astım bronşiti war cadının hep tıkanıyo bakalım bugünlerde geçecek elbett büyüsünlerde analı kızlı tatillere gidicez daha gece sohbetlerınızı ws okuyprum hep takıptesınız ama herzaman yazamıyorum.... yahu bide şu msj simgelerını nasıl yapıyonuz alkış ws bende olmuyoo...
marji yiwrum k.p hala sendemi ay o adama elbiriğinle yakandan düşmee operasyonu yaaplımm
öpüldünüz şekerler haa bide kilolar yerınde sayıyoo 72ydım en son ama kesın aldım yinee aman can bopğazdan gelir deymii
hepinize kolay gelsın yawrrulara öpücüklerr ; )))

kızlar porfil resmımı güncelledim ama görünüyormu acep : )))

görünüyor canım çok güzel görünüyor
alkış yapmak için şunları yapacaksın ah aryam geldi aklıma ona anlata anlata dilide tüy bitmişti
kullanıcı kontrol paneli var profilinin orda onu tıkla
sonra sol altta hesabım var ordaki seçenekleri düzenle yap ona tıklayınca
mesaj editörü var ordanda standart editörü seç var onu seçip kaydettin mi artık sen de halay çekip
alkış yapar hatta cam bile silersin

we bende artık o güzel işaretleri kullanabilyom çook saol karaam sende erkencisin sanırım uyutmadı efe seni bende işteyim pofff

aaaaaaaaaaa birileri kulağımı çınlattı bende girem bakam dedim
kız karam sen niye öyle diyon bi kerem ben hemen öğrendim senin bi dediğini iki kere tekrarlatmadım ki ben çalışkan bi öğrenciyimdir
sen yanlış hatırlıyon bi ara başkasınada anlatmıştın o anlamamıştı dilindeki tüyü o bitirmişti

heyyyyyyy ziyaretçiler merhaba ben ve sizden başka kimse yok
uzun zamandır yoktum işler yoğun fırsat bulamıyorum zaten burasıda pek sessiz kimsecikler yok
oğluşum ishal oldu bu ay hiç kilo almamış 500 gr vermişama boyumuz uzamış çok şükür sıcaklar bitirdi bu bebekleri bi türlü rahat yüzü görmediler şimdide galiba diş çıkartıyor ateş ve iştahsızlık var ne diyeyim tez zamanda bütün bebeler düzelir inşallah

ben burdayım aryaam ewt kimsecikler yok hatunlar yaa yaramazlar uğraşıyo yada güzelce bi uyku çekip keyıfle kahwaltı yapıyolar bizsee iştee senın bebiş kızmı erkek mi kaç aylık annesii ??

ben burdayım aryaam ewt kimsecikler yok hatunlar yaa yaramazlar uğraşıyo yada güzelce bi uyku çekip keyıfle kahwaltı yapıyolar bizsee iştee senın bebiş kızmı erkek mi kaç aylık annesii ??

erkek ismi rüzgar 10 aylık
demek sende çalışıyorsun çok zor hem anne olmak hem çalışmak hemde ev işleri yemek offfffffffffffffff daral geldi çoğu zaman böyleyim

selam anneler
ben de çalışan, bu saatte keyif yapmayan, bebeğiyle de ugraşmayan ve arada daral gelen gruptanım.

gece oldukça kötü geçti, sabah da hafif ateşi vardı bizimkinin ama sadece alnında.. uykusuzum, işim var offf

aynen aynen banada bu kadar sorumluluk ağır geliyor...eşime söylüyorum anlatıyorum ama anlayamıyor maalesef ruh halimi ben bir koşturmaca eşim bana yardımcı oluyo ama yinede yetmıyo bana ne bilim sanırım arada depresyona girip girip çıkıyom benım kzıımda 31 ağustos doğumlu aynılar senın paşanla boyu kilosu iştahı nasıl benım cadı sabah 9 buçukta kahwaltı yapmış şimdide yatmış uyuyomş yemek yemek istememişş:26::26:

tamamen aynı durumdayız benım cadıda uyumadı gece zırt pırt uyandı salladık ateşide 37.6 olmuşş poff hiç iyi günü olmazmı bi çocoguun :2::2: işte olmak yanlarında olamama ne zor kızlar........

evet yanlarında olamamak ve candan bile olsa başkalarına bırakmak zor.
sanki benim değil annemin, kvaldemin çocugu gibi geliyo bazen. düzeni tamamen onlara bağlı. şimdi hasta ve yanında onlar var, ben yokum, annesinin göğsüne yatmaktan mahrum yavrucum.
diğer yandan annesi gece yarım saatte-saatte bir uyandı oğlu için. şimdi sarhoş gibi iş yerinde.. evdeki işler de aklında yarım, iş yeri de yarım. hep bi yarım kalma durumu..
neyse konuşturmayın beni, beynimin bunları düşünen kısmını rafa kaldırarak depresyondan korunmaya çalışıyorum son günlerde..

bende bu aralar depresyondayım oğluşum zayıfladı hasta huysuz bide beni en çok depresyona sokan kusması başladı dün gece cinnete ramak kalmıştı verdiğim çorbayı hepsini çıkardı meyve verdim çıkardı krize girdim eşim yetişti hemen oğlumu alıp kaçtı
28 ağustos doğumlu 3 hafta erken doğdu 2.200 doğdu en son 9 kiloydu 500 gr verdi 74 cm boy senin kızçe nasıl iştah bu aralar sıfır ama hasta falan değilse güzel yiyor anne sütünü 6.5 aylıkken bıraktı ne yaptıysam devam sütüde almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…