selam kızlarrr
elifoyku ve arzural hayırlı olsun dişlerrr
biz de beklemedeyiz
bi de bu hafta sünnet olacak paşamız
selam kızlar memleketten geldim. tatil ahmete de yaradı bana daikimiz de kilo aldık.
tabi Ahmet hasta oldu ateşi var kilo verir benim yağlar benimle löp löp
bahçeye toprağa saldık güneşe doydu yavrum. bi de çenesi düştü kalabalıkta herkes bişey söylüyor tabi hiç susmuyo maşallah.
evde başbaşa sessizlikte boğulmuş çocuk
dondurma bile yedirdik bişey olmadı 3 gün önce misafir vardı çocukları gripliymiş Ahmet de grip oldu. kreşe okula gidince nasıl hasta olunuyor anladım yani.
telefondan hep takip ettim de yazamadım. genel olarak herkes iyi gibi di mi
kızlar porfil resmımı güncelledim ama görünüyormu acep : )))
görünüyor canım çok güzel görünüyor
alkış yapmak için şunları yapacaksın ah aryam geldi aklıma ona anlata anlata dilide tüy bitmişti
kullanıcı kontrol paneli var profilinin orda onu tıkla
sonra sol altta hesabım var ordaki seçenekleri düzenle yap ona tıklayınca
mesaj editörü var ordanda standart editörü seç var onu seçip kaydettin mi artık sen de halay çekip
alkış yaparhatta cam bile silersin
heyyyyyyy ziyaretçiler merhaba ben ve sizden başka kimse yok
uzun zamandır yoktum işler yoğun fırsat bulamıyorum zaten burasıda pek sessiz kimsecikler yok
oğluşum ishal oldu bu ay hiç kilo almamış 500 gr vermişama boyumuz uzamış çok şükür sıcaklar bitirdi bu bebekleri bi türlü rahat yüzü görmediler şimdide galiba diş çıkartıyor ateş ve iştahsızlık var ne diyeyim tez zamanda bütün bebeler düzelir inşallah
ben burdayım aryaam ewt kimsecikler yok hatunlar yaa yaramazlar uğraşıyo yada güzelce bi uyku çekip keyıfle kahwaltı yapıyolarbizsee iştee senın bebiş kızmı erkek mi kaç aylık annesii ??
selam anneler
ben de çalışan, bu saatte keyif yapmayan, bebeğiyle de ugraşmayan ve arada daral gelen gruptanım.
gece oldukça kötü geçti, sabah da hafif ateşi vardı bizimkinin ama sadece alnında.. uykusuzum, işim var offf
tamamen aynı durumdayız benım cadıda uyumadı gece zırt pırt uyandı salladıkateşide 37.6 olmuşş poff hiç iyi günü olmazmı bi çocoguun :2::2: işte olmak yanlarında olamama ne zor kızlar........
aynen aynen banada bu kadar sorumluluk ağır geliyor...eşime söylüyorum anlatıyorum ama anlayamıyor maalesef ruh halimiben bir koşturmaca eşim bana yardımcı oluyo ama yinede yetmıyo bana ne bilim sanırım arada depresyona girip girip çıkıyom benım kzıımda 31 ağustos doğumlu aynılar senın paşanla boyu kilosu iştahı nasıl benım cadı sabah 9 buçukta kahwaltı yapmış şimdide yatmış uyuyomş yemek yemek istememişş:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?