benimki ilk dişini altıncı ayında çıkardı.1 ayda ondan önce kaşıntısı ağrısı başlamıştı.yani 5. ayından beri çekiyorum ben bu diş olayını.biri çıkıyor diğeri başlıyor.nezaman bitecekse.çocuğumda helak oldu.6 aylıkken 8.200 kg idi.bu diş yüzünden kilosu orda kaldı.10 aylık şimdi hala aynı kilodayız.neyse önemli olan sağlıkları.
kızlar birşey soracağım.dün annemlere gittim.kardeşimin oğluda ordaydı.yani yeğenim.henüz 6 yaşını bitirecek temmuzda.kızıma 1,5 lt lik su almıştım.bir baktım yeğenim almış şişeyi tepesine dikmiş lıkır lıkır içiyor.bende iç halam o senin olsun dedim.çaydanlıkta kaynamış su vardı.bebeğiminde biberonunda suyu bitmişti.hemen kalktım ılısındiye su aldım.annemde hazır su almıştınya dedi bana.bende onu kafasına dikti.bunu veriyim bari kızıma dedim.hepsi bu.suratını astı.sonra balkona çıktı ağladı.bana tavır yaptı.sırf annem değil anneannemde ağladı.yeğenimin babası ile annesi ayrı.zaten çok kıymetliydi.bu sebepten dolayı dahada kıymetlendi.bende çok değer veririm.ama değer vermek ayrı tepesine diktiği suyu bebeğime içirmem ayrı.siz benim yerimde olsaydınız o suyu içirirmiydiniz bebeğinize.lütfen cvp yazın.kafam çok karıştı.
kızlar birşey soracağım.dün annemlere gittim.kardeşimin oğluda ordaydı.yani yeğenim.henüz 6 yaşını bitirecek temmuzda.kızıma 1,5 lt lik su almıştım.bir baktım yeğenim almış şişeyi tepesine dikmiş lıkır lıkır içiyor.bende iç halam o senin olsun dedim.çaydanlıkta kaynamış su vardı.bebeğiminde biberonunda suyu bitmişti.hemen kalktım ılısındiye su aldım.annemde hazır su almıştınya dedi bana.bende onu kafasına dikti.bunu veriyim bari kızıma dedim.hepsi bu.suratını astı.sonra balkona çıktı ağladı.bana tavır yaptı.sırf annem değil anneannemde ağladı.yeğenimin babası ile annesi ayrı.zaten çok kıymetliydi.bu sebepten dolayı dahada kıymetlendi.bende çok değer veririm.ama değer vermek ayrı tepesine diktiği suyu bebeğime içirmem ayrı.siz benim yerimde olsaydınız o suyu içirirmiydiniz bebeğinize.lütfen cvp yazın.kafam çok karıştı.
Efe de yemiyor bişi agız kilitliyor her şeyeHERKESE iyi hafta sonları
bugün hafta sonu kocam yeni hobi edindi fotoğraf makinası aldı profesyonel ,resim çekicekmiş çekri birkaçtane gerçekten güzel ama şu diş döneminde bizle ilgilense daha iyi olurdu acayip sinirliyim zaten oğlum ek gıda red ediyor sade emiyor ve su içiyor adam resim peşindeağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememişler
elifcim oturma olayına yönelmiş olabilir yeni şeyler öğreniyor geçici bir durum bence takma dicem ama bende her şeye taktığım için insanın elinde değil
stresci güle güle kirletin evinizi
arzural yok bu ara tatile falanmı çıktı:26:
çok işim var daha oğluşa çorba içircem içmicek ama gene deneyeyim bi umut
Gez güzelim gezzzziyi geceler kızlar
aşırı sıcak ve bol sivrili bi konya gecesinden herkese merhaba diyorum da kimse yok
İçirmezdim ben bu konu da çok hassasım mesela babası erik dişledi verecem eline dedi dedim hayırkızlar birşey soracağım.dün annemlere gittim.kardeşimin oğluda ordaydı.yani yeğenim.henüz 6 yaşını bitirecek temmuzda.kızıma 1,5 lt lik su almıştım.bir baktım yeğenim almış şişeyi tepesine dikmiş lıkır lıkır içiyor.bende iç halam o senin olsun dedim.çaydanlıkta kaynamış su vardı.bebeğiminde biberonunda suyu bitmişti.hemen kalktım ılısındiye su aldım.annemde hazır su almıştınya dedi bana.bende onu kafasına dikti.bunu veriyim bari kızıma dedim.hepsi bu.suratını astı.sonra balkona çıktı ağladı.bana tavır yaptı.sırf annem değil anneannemde ağladı.yeğenimin babası ile annesi ayrı.zaten çok kıymetliydi.bu sebepten dolayı dahada kıymetlendi.bende çok değer veririm.ama değer vermek ayrı tepesine diktiği suyu bebeğime içirmem ayrı.siz benim yerimde olsaydınız o suyu içirirmiydiniz bebeğinize.lütfen cvp yazın.kafam çok karıştı.
slm kızlar..hafta sonu temizlikle geçti.daha da bitmedi işim..kayınvalidemler yarın ya da salı geleceklermiş..bi süre giremeyebilirim..beni unutmayınnkilom 63 geçen haftadan bir değişiklik yok..
ya arkadaşlar bebeklerinize su içirmeyi nasıl başarıyorsunuz 5cc bile içiremiyorum tiksiniyr ağzını kapatıyor.. ve bugünlerde çişli bez neredeyse çıkarmamaya baladı sıcaklarda su kaybediyor vücudu nasıl vereceğim blmiyorum
HERKESE iyi hafta sonları
bugün hafta sonu kocam yeni hobi edindi fotoğraf makinası aldı profesyonel ,resim çekicekmiş çekri birkaçtane gerçekten güzel ama şu diş döneminde bizle ilgilense daha iyi olurdu acayip sinirliyim zaten oğlum ek gıda red ediyor sade emiyor ve su içiyor adam resim peşindeağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememişler
elifcim oturma olayına yönelmiş olabilir yeni şeyler öğreniyor geçici bir durum bence takma dicem ama bende her şeye taktığım için insanın elinde değil
stresci güle güle kirletin evinizi
arzural yok bu ara tatile falanmı çıktı:26:
çok işim var daha oğluşa çorba içircem içmicek ama gene deneyeyim bi umut
iyi geceler kızlar
aşırı sıcak ve bol sivrili bi konya gecesinden herkese merhaba diyorum da kimse yok
merhaba hanimlarrr keyfler nasil ????
biz iyiiz cok sükür geldik sag salim tatilden cuma gecesi geldik dünde butun gun camasir yikadim alisveris vs derken bugun ancak girebildimm umarim herkezde keyfler yerindedirr biz iyiiiz yolculugumuz ilk geldigimizdekiki gibi yine cok rahat gecti elülüm bizi hic üzmedi onca saat yolda olmamiza ragmen hic giremedim ordayken evde net yoktu disardanda hic firsat olmadi kv yle gidilcek yerlere gittimesimde gezdi 2 3 defa sanirim esimle gezdim hic ailecek bir tatil degil di esim tek gitseydi daha iyidi her neyse evim evim güzel evimm cok sükür evdeyim 2 bucuk haftayi böyle atlattik benim icin pek iyi bir tatil degildi daha dogrusu tatil degildi esim mersine gezmeye gitti biz kizimla memlekette kaldik
40 dereceden geldik yineee kasfet memlekete 15 derece burasi eylul kisa kisa elbiselerden iki kat coraba cikti yine bu tatil bir eylulun isine yaradi sallanan besik olmasina ragmen tamamen salllanmaktan vazgectii artik yan yana uyuyuoruz sonra kalkip gidiyorum maasallah deyimm insaallah degismez geri
salincagi kaldirdik eve gelince orda haliyle kucakci oldu kuzucuk herkezin kucaginda istedigi simarikligi yaptii bakalim biz ne yapacagiz öyle gezmek idolasmak istiyor disarida ordayken sicakdan olsa gerek cok isteksizdi hem mamaya karsi hem genel olarak sicaktan bunalip cok uyandigi oluyordu hic su icmeyen eylul gun boyu 100 ml su veya daha cok icmeye basladi buda bizim icin iyi oldu
bizde emekleme gibi birsey hala yok yürüyoruz el ele yoruluncada kendini hemen atiyor iki disimiz var hala 2 bucuk ay oldu cikali öbürleri hala yok piyasada kopek disi alttan bas vermis gibi üstte bir icat yok bu arada memelekete gelmisken firsat bu firsat dis hedigimiz icin dis mignatis hediyeliklerimizi yaptirdimbirde kapi süsü vardi ama onu almaya gidemedim annemler daha orda belki onlar getire biliri
bizden bukadar baya yazmisim umarim sizlerdede keyfler yerinde ben bir gecmis yapayim bakalim beni neler bekliyecek yapa bilirsem tabi baya sayfa ilerlemisss
optüm hepinizi
kızlar slm.ben bu diş olayına baya erken yakalandığım için buraya pek giremiyorum.umarım unutulmamışımdır.artık sabrım kaldımı kalmadımı bilmiyorum.9 ve 10.dişleri yarmaya çalışıyoruz.jel bile sürmek için parmağımı bebeğimin ağzına sokamıyorum.anında ısırıyor.nerdeyse koparcak parmağımı.bütün gün boyu yeni uyudu.daha yeni öğle yemeği yiyeceğim.eşimdegece yarısına kadar bazande akşamdan sabaha kadar işte oluyor.ben hep bu cadımla yalnızım.tek kelimeyle ''tükendim''
slm kızlar..hafta sonu temizlikle geçti.daha da bitmedi işim..kayınvalidemler yarın ya da salı geleceklermiş..bi süre giremeyebilirim..beni unutmayınnkilom 63 geçen haftadan bir değişiklik yok..
iyi geceler kızlar
bugün mevlütümüz ve diş buğdayımız vardı.
çok değişik şeyler yapmadık parti gibi falan değildi.sadece mevlüt okundu ardından oturttuk bişeyler koyduk seçtirdik.tepesinden 28 buğday attk.ve millete diş buğdayını dağıttık.
benim oğlan o kadar şeyin içinden kuranı kerimi seçti.hoca olucak dediler bakalım.ben doktor flan olsun diyordum ama neyse
iyi geceler kızlar
bugün mevlütümüz ve diş buğdayımız vardı.
çok değişik şeyler yapmadık parti gibi falan değildi.sadece mevlüt okundu ardından oturttuk bişeyler koyduk seçtirdik.tepesinden 28 buğday attk.ve millete diş buğdayını dağıttık.
benim oğlan o kadar şeyin içinden kuranı kerimi seçti.hoca olucak dediler bakalım.ben doktor flan olsun diyordum ama neyse
allah kabul etsin canım mevlüdünüzü
kagana bak sen dinine baglı olacak demek
allah haklarında hayırlısını versinn
yettim bacılar
herkese slmlar
bebişlerde sizlerde iyisinizdir insallah
ara ara baktım ziyaretciydim geldim simdi
temizlik yaptım ev komple temizledim cocukla ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz perte cıktım
bi ara kollarım cok agrıdı simdi iyiyim bu aksamda memleketime gidicem
memlekette cok uzak degil yani 55 km3 gün ordayım sonra hopp burdayım
Allah kabul etsin canım agrısız sızısın dizilsin incileriniz
Kaanında hakkında hayırlısı hangi meslekte mutlu olursa
kızlar bu arada eylülün dişi cıktı4gün sonra falanda 2. si cıktı az uzadılar görünüyolar cok tatlı oluyolar
amin canım amin
hayırlısı bakalım görücez ilerde hangi mesleği seçeceğini
ben kızdım oğlana geleceği parlak mi meslek seçseydin diye milletde bana kızıyo hoca olur müftü olur işte ne güzel diye
bende gittim janjanlı bi top aldım koydum futbolcu olsun diye seçmedi onu
kolay gelsin diycemde çoktan bitmiş ve hiç kolay gelmemiş.
çocukla gerçekten çok zor bu işler allah hepimzie klaylık versin.günlük işleri zor yapıyoruz böyle büyük temizlilkler beter oluyo tabi.
memlekete gidiyorsun demek daha yoksun güzel geçer inşallah yolculuğunuz
hayırlısı olsun canım bakalım yaşıycaz görücez
maşallah eylül prensese ardarda patlattı demek
sıkıntılımıydı canım ateş falan olmadı dimi
inşallah sorunsuz dizilir incileriniz sırasıyla
Yüzünü gören cennetlikyettim bacılar
herkese slmlar
bebişlerde sizlerde iyisinizdir insallah
ara ara baktım ziyaretciydim geldim simdi
temizlik yaptım ev komple temizledim cocukla ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz perte cıktım
bi ara kollarım cok agrıdı simdi iyiyim bu aksamda memleketime gidicem
memlekette cok uzak degil yani 55 km3 gün ordayım sonra hopp burdayım
kızlar bu arada eylülün dişi cıktı4gün sonra falanda 2. si cıktı az uzadılar görünüyolar cok tatlı oluyolar
selam kızlar memleketten geldim. tatil ahmete de yaradı bana daikimiz de kilo aldık.
tabi Ahmet hasta oldu ateşi var kilo verir benim yağlar benimle löp löp
bahçeye toprağa saldık güneşe doydu yavrum. bi de çenesi düştü kalabalıkta herkes bişey söylüyor tabi hiç susmuyo maşallah.
evde başbaşa sessizlikte boğulmuş çocuk
dondurma bile yedirdik bişey olmadı 3 gün önce misafir vardı çocukları gripliymiş Ahmet de grip oldu. kreşe okula gidince nasıl hasta olunuyor anladım yani.
telefondan hep takip ettim de yazamadım. genel olarak herkes iyi gibi di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?