2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birşey soracağım.dün annemlere gittim.kardeşimin oğluda ordaydı.yani yeğenim.henüz 6 yaşını bitirecek temmuzda.kızıma 1,5 lt lik su almıştım.bir baktım yeğenim almış şişeyi tepesine dikmiş lıkır lıkır içiyor.bende iç halam o senin olsun dedim.çaydanlıkta kaynamış su vardı.bebeğiminde biberonunda suyu bitmişti.hemen kalktım ılısındiye su aldım.annemde hazır su almıştınya dedi bana.bende onu kafasına dikti.bunu veriyim bari kızıma dedim.hepsi bu.suratını astı.sonra balkona çıktı ağladı.bana tavır yaptı.sırf annem değil anneannemde ağladı.yeğenimin babası ile annesi ayrı.zaten çok kıymetliydi.bu sebepten dolayı dahada kıymetlendi.bende çok değer veririm.ama değer vermek ayrı tepesine diktiği suyu bebeğime içirmem ayrı.siz benim yerimde olsaydınız o suyu içirirmiydiniz bebeğinize.lütfen cvp yazın.kafam çok karıştı.

allah yardimcin olsun bizim de 6 bucuk aylikken cikartti ilk dislerini ama üst dislerde bizde hala tik yok ikide kaldik altt damaginda yanlar bas vermis gibi beklemekdeyiz devami icin

icirmezdim birsey olucagindan degil ama icim rahat etmesi acisindan icirmezdim cevreninde bukadar büyütmesine gerek yok bence sonucta biri 6 yasinda bir cocuk digeride 10 aylik bir bebek agizda bir sürü mikrop var zaten yeterince hersey agizlarina sokuyorlar

slm kızlar..hafta sonu temizlikle geçti.daha da bitmedi işim..kayınvalidemler yarın ya da salı geleceklermiş..bi süre giremeyebilirim..beni unutmayınn kilom 63 geçen haftadan bir değişiklik yok..

ben olsam ben de içirmem canım..dişinde çürük bile olsa bebeklerimize geçebiliyormuş.ağzında yara olabilir boğazı iltihap olabilir bunlar görmediklerimiz yani..

Efe de yemiyor bişi agız kilitliyor her şeye
Eşin de gerçekten çok rahatmış insan bebeye bakarken destek yardım bekliyor
Benim kocam yapsa kızardım valla bu çocuk sadece bize mi ait hele ki
Şuaralar çogu bebek mız mızx
iyi geceler kızlar
aşırı sıcak ve bol sivrili bi konya gecesinden herkese merhaba diyorum da kimse yok
Gez güzelim gezzzz
Sıcaklarla bizim de başımız dertte ya bu ne böyle isilik oluyoz hep her gün de yıkıyorum halbuki
İçirmezdim ben bu konu da çok hassasım mesela babası erik dişledi verecem eline dedi dedim hayır
Bıçakla kes verdirmem bakteri var agzımızda bir mikrop alsa al başına belayı
Geçen misafir geldi 4 aylık bebegi vardı ben efeyi uyutuyordum o da gitmiş bebegini uyutuyormuş bilmiyorum tabi
Efeyi ayagımda sallıyorum başka oda da beş dakika sınra efe uyandı çıktık odadan bebegin halasına dedim aliyi
Yatak odasında uyutabilirsiniz bebek uyumamıştı sesi geliyordu halası demez mi hamagında uyuyor şok oldum
Dedim hamakta mı vurguladım rahatsız oldugumu anladı gittiler çıkarttılar sevmem ben ya efe hastaydı hem ya bulaşırsa bebegine ya
Sen bize mikrop getirirsen nasıl içleri kabul ediyor anlamıyorum
slm kızlar..hafta sonu temizlikle geçti.daha da bitmedi işim..kayınvalidemler yarın ya da salı geleceklermiş..bi süre giremeyebilirim..beni unutmayınn kilom 63 geçen haftadan bir değişiklik yok..

Ne güzel açılmıştın yazıyordun kız kv baksın yagıza sen yine gelll

Eylül hoşgeldin evine gerçekten insanın evi gibisi yok bazen
Sabahtan akşama kadar gelmiyoz akşam eve gitmeyi dört gözle bekliyorum
Eşin de tek çıkaymış tatile yine olan sana olmuş çok rahat bu erkekler çokkk
Benimki de bana diyo bekar ablam var çık onla üç beş gün otele gidin tatile ben efeye bakarım
Olmaz diyom seni bırakmam gaza geliyor halbuki efeyi nasıl bırakayım
Çok bunaldık ya buaralar kuzzum beni düşünüyorr

canım sürekli dene bi içer bi içmez.yine içmezse azcık şeker atabilirsin.burdan bi arkadaşımızın doktoru öyle demişti.

canım bende çok sinirleniyorum bazen yaaa ana ayrı baba ayrı oluyo gerçekten.

takmamak mümkün değilki canım ya bikaç kez düştü acaba ben düşürdüm diye korktuda mı bıraktı falan diye kendimi suçluyorum bazen

arzuyu bende merak ediyorum bayadır gelmedi.bişeyde demedi diye hatırlıyorum tatil falan diye

iyi geceler kızlar
aşırı sıcak ve bol sivrili bi konya gecesinden herkese merhaba diyorum da kimse yok

merhaba canım
buralarda çok sıcak pişiyoru resmen.
ben odasına likidlerden aldım.dışarı pikniğe falan gittiğimizdede sinekkovar sıkıyorum üstüne.

merhaba canım
sıkıntılı bi tatil olmuş ama şükür dönmüşsünüz evinize.eylülde sorun yapmamış.
inşallah bu şekilde uyumaya devam eder.
bizimde 4 diş birden çıktı baya oldu daha diş falan yok.2.5 ay bizi,mde oldu.

unuturmuyuz canım hiç.
sizin baya dizilmiş dizler baya sıkıntı çekmişsinizdir ama hepsi üstüste.

canım bende içirmezdim ama içirmediğimiz millete hissettirmeyebilirdim duruma göre.ama bu kişi annemse rahat rahat söylerdim bence onlar biraz ayıp etmiş.

selam canım bu ara hepimizde bi temizlik olayı var.gelsinler bakalım hayırla geldinler hayırla dönsünler inşallah

iyi geceler kızlar

bugün mevlütümüz ve diş buğdayımız vardı.
çok değişik şeyler yapmadık parti gibi falan değildi.sadece mevlüt okundu ardından oturttuk bişeyler koyduk seçtirdik.tepesinden 28 buğday attk.ve millete diş buğdayını dağıttık.

benim oğlan o kadar şeyin içinden kuranı kerimi seçti.hoca olucak dediler bakalım.ben doktor flan olsun diyordum ama neyse

allah kabul etsin canım mevlüdünüzü
kagana bak sen dinine baglı olacak demek
allah haklarında hayırlısını versinn

yettim bacılar

herkese slmlar

bebişlerde sizlerde iyisinizdir insallah

ara ara baktım ziyaretciydim geldim simdi

temizlik yaptım ev komple temizledim cocukla ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz perte cıktım

bi ara kollarım cok agrıdı simdi iyiyim bu aksamda memleketime gidicem
memlekette cok uzak degil yani 55 km3 gün ordayım sonra hopp burdayım

Allah kabul etsin canım agrısız sızısın dizilsin incileriniz
Kaanında hakkında hayırlısı hangi meslekte mutlu olursa

kızlar bu arada eylülün dişi cıktı4gün sonra falanda 2. si cıktı az uzadılar görünüyolar cok tatlı oluyolar

allah kabul etsin canım mevlüdünüzü
kagana bak sen dinine baglı olacak demek
allah haklarında hayırlısını versinn

amin canım amin
hayırlısı bakalım görücez ilerde hangi mesleği seçeceğini

ben kızdım oğlana geleceği parlak mi meslek seçseydin diye milletde bana kızıyo hoca olur müftü olur işte ne güzel diye
bende gittim janjanlı bi top aldım koydum futbolcu olsun diye seçmedi onu

kolay gelsin diycemde çoktan bitmiş ve hiç kolay gelmemiş.
çocukla gerçekten çok zor bu işler allah hepimzie klaylık versin.günlük işleri zor yapıyoruz böyle büyük temizlilkler beter oluyo tabi.
memlekete gidiyorsun demek daha yoksun güzel geçer inşallah yolculuğunuz
Allah kabul etsin canım agrısız sızısın dizilsin incileriniz
Kaanında hakkında hayırlısı hangi meslekte mutlu olursa

hayırlısı olsun canım bakalım yaşıycaz görücez

kızlar bu arada eylülün dişi cıktı4gün sonra falanda 2. si cıktı az uzadılar görünüyolar cok tatlı oluyolar

maşallah eylül prensese ardarda patlattı demek
sıkıntılımıydı canım ateş falan olmadı dimi
inşallah sorunsuz dizilir incileriniz sırasıyla

temiz oldu canım insanın içi rahatlıyo ama bende cok yoruldum neyse bitti ramazan gelmeden yapayım dedim

eylüldede ates 37 lerdeydi hep bi kac gün calpol verdim ve mızmızdı ates bitti ama mızmızlıgı kaldı:)

Yüzünü gören cennetlik

Hayırlı olsun incilerini efe de çok huysuz diş diyoz her zamanki gibi
Bakalım ne

selam kızlarrr
elifoyku ve arzural hayırlı olsun dişlerrr
biz de beklemedeyiz
bi de bu hafta sünnet olacak paşamız

selam kızlar memleketten geldim. tatil ahmete de yaradı bana da ikimiz de kilo aldık.
tabi Ahmet hasta oldu ateşi var kilo verir benim yağlar benimle löp löp
bahçeye toprağa saldık güneşe doydu yavrum. bi de çenesi düştü kalabalıkta herkes bişey söylüyor tabi hiç susmuyo maşallah.
evde başbaşa sessizlikte boğulmuş çocuk
dondurma bile yedirdik bişey olmadı 3 gün önce misafir vardı çocukları gripliymiş Ahmet de grip oldu. kreşe okula gidince nasıl hasta olunuyor anladım yani.

telefondan hep takip ettim de yazamadım. genel olarak herkes iyi gibi di mi

3.takımda atarlar şimdi seni kilo alınca öyle bir kural yok mu
Geçmiş olsun ahmete kısa sürede atlatır inşş

ıı geceler kızlar kızım ve kocıs uyyuyolarr aksama nobet varr

nasıl keyıflerr umarım ıyıdırr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…