2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:

T

InsallAh duzelir cnm merak etme sen. Nazar cok degiyor yavrulara benimkide istahliydiAma goren nasil yiyor falan filan diye diye oldu simdi oyunlareklamla 5-6 kasik yerse ne ala pazartesi dr götürmek istiyorum inşallah

Son düzenleme:
İhmal etme canım ver ilacı efe öyle iyileşmişti
Ben bizbizeyken bile darlanıyorum kv kp düşünmek bile istemiyorum
Bir de her şeye karışan tiplerse off düşünmek bile istemiyorum
slmlar dün kızamık aşısı yaptırdık aşıdan sonra hiçbirşey yemedi dün kuzum açlıktan ağlıyordu. bugün biraz yedi ama çok huysuz hep ağlıyor aşıdan mı acaba sizde böyle oldu mu?
Yok canım biz de çok şükür bişi olmadı diş olabilir her neden gibi
herkese selamlar

yeşimcim geçmiş olsun oğluna

marjicik ve eliföykücük strescik bayadır göremedim :26::26::26::26::26:
Marji kp le ugraşıyor öykü görünmüş stres berde stress
Kilo bildirimi var bugün geçen hafta küsmüştügirmez belki de
en son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi
Geçicidir canım nasıl istege göre başladı istegiyle bırakmış yakın zamanda yürür yine
giriyorum çıkıyorum kimse yok bugünde toplanamıyacağız galiba
benim oğlan yine kudurukları oynuyor.ağlamalar zırlamalar oyunlar bide yalnızım kafayı sıyırıcam yakında

Gece bizim ev tam şenlikliydi 9 da uyutmaya başladık taa 12 ye kadar ne uyudu ne uyandı cinnetin eşigine geldik
Sabaha kadar da mık mık ne oluyor bu oglana yine burnu akıyor hapşurunca iki burundan hem de
Hastalık yakamızı bırakmıyor

en son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi

valla rahatladım baya saolsun ebrarda yabancılamuyoo bı gece ben uyutuyorum bıgece gorumcem yoruluyo kız ben uyutrum dıo ama ben alıyorum hemen oynuyorum ole uyuyo ma dun sureklı uyandı gece agladı benımde hıc uykum yoktu butun gece bekledım basında sıcaktan uyamıyo dedım bı atletle kaldı yok yıne aynı sureklı donuyo uyanıyo delı gıbı aglıyo en sonunda bı fıtıl verdım bıraz uyudu gece 5,30 da yıne kalktı ondan sonra gorumcemem devrettım yattım bu ara gunduzlerı cok uyuyo ondan herhalde gece ayakta sureklı

elıfoykucum nazarmı degdı acaba pasaya allah kemgozlerden korusun ıns hemen baslar tekrardan yurumeye

:

T

InsallAh duzelir cnm merak etme sen. Nazar cok degiyor yavrulara benimkide istahliydiAma goren nasil yiyor falan filan diye diye oldu simdi oyunlareklamla 5-6 kasik yerse ne ala pazartesi dr götürmek istiyorum inşallah

götür canım belki vitamin falan verir.sende bi oku üfle canım çok nazar değiyor bu bebelere.bizim oğlanada derlerdi neresine yiyor falan diye yememeye başladı sonra geçti.

hastalanmaz inşallah efeciks burun akıntısıda geçer umarım.baya zor bi geceymiş.şükür uyudu bizimki dün gece.

canım gündüz uykularını kıssan braz gerçi o zamanda uykularını alamadıkları için huysuz oluyorlar.geçen benim oğlan öğlen 2.5 saat bi uyudu yarımşardan 2 kerede bi uudu gece uyumadı hiç.

inşallah canım yaaa nazar değdi galiba yada kendi oturmayı falan öğrendi şuan onamı yoğunlaştı acaba.kalkıyor koltuğun kenarından gel diyorum oturuyor.sevdiği bişey gösteriyorum oturup emekleyerek geliyor.
bi yandan rahatladım sürekli peşinde gezmiyorum kendi dolanıyor kalkıyor oturuyor.yürüken kalktığı an bırakıp ellerini yürüyordu bende düşmesin diye sürekli peşinde.ama tekrardan yürüsünde ben peşinde koşmaya rağzıyım.

hiç yürürmemiş olsa sorun değil de yürüyüp sonra bırakması üzdü beni.

ya arkadaşlar bebeklerinize su içirmeyi nasıl başarıyorsunuz 5cc bile içiremiyorum tiksiniyr ağzını kapatıyor.. ve bugünlerde çişli bez neredeyse çıkarmamaya baladı sıcaklarda su kaybediyor vücudu nasıl vereceğim blmiyorum

merhaba kızlar
5 gündür temizlik yapıyorum tabi yardımcıyla beraber dün akşam bitti
silinmedik milim kalmadı
ama elim ayağım yorgunluktanmıdır nedir şiş

geçen hafta 64.2
bu hafta 64.9
kadınla beraber pideleri pilavları götür babam götür sonuç böyle oldu

Minik biberona koyuyordum azar azar başladı şimdi içiyor maaşallah
Sen de teklif et sürekli alışır 5 ml az ya havalar çok ısındı
Bizim de çok çiş yapmıyor zaten kuru bezi terle atıyor galiba

HERKESE iyi hafta sonları

bugün hafta sonu kocam yeni hobi edindi fotoğraf makinası aldı profesyonel ,resim çekicekmiş çekri birkaçtane gerçekten güzel ama şu diş döneminde bizle ilgilense daha iyi olurdu acayip sinirliyim zaten oğlum ek gıda red ediyor sade emiyor ve su içiyor adam resim peşindeağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememişler

elifcim oturma olayına yönelmiş olabilir yeni şeyler öğreniyor geçici bir durum bence takma dicem ama bende her şeye taktığım için insanın elinde değil

stresci güle güle kirletin evinizi

arzural yok bu ara tatile falanmı çıktı:26:

çok işim var daha oğluşa çorba içircem içmicek ama gene deneyeyim bi umut

sağol canım
benim oğlan zaten iştahsızdı şimdi iyice azdı ya sıcaktan ya dişten diyorum ben
yesede gerçi gaz bombası oluyor anında oda ayrı dert tabi
takmasak kafaya ana olmazdık baba olurduk

Ben varim sebos
Tlf dan girip bi bakayim dedim
Konyaya niye gittin ne cok geziyosun sen be
Tipik yay

Cnm nasilsin
Ozledim valla gorusemiyoruz hc
Konyanin ilcesindeyim esimin nenesi falan akrabalari burda
Pzt manavgata gidiyorum otele ramazana kadar insallah
Srn de temizlige vermissin kendini
Ahmetle mehmet nasil

nasılsınız bakalım? neler yapıosunuz kımlerden ne haberler var bakkımm:))) walla bız oglusla ıyıyız dıyecem de oglus dıs cıkarıo ne sıkıntı bu yaa.cocuk resmen sudan baska bır sey ıstemıo gb emmıyor daa...zorla uykusunda emzırmeye calısıom hepımıze kolay gelsın:)

merhaba hanimlarrr keyfler nasil ????
biz iyiiz cok sükür geldik sag salim tatilden cuma gecesi geldik dünde butun gun camasir yikadim alisveris vs derken bugun ancak girebildimm umarim herkezde keyfler yerindedirr biz iyiiiz yolculugumuz ilk geldigimizdekiki gibi yine cok rahat gecti elülüm bizi hic üzmedi onca saat yolda olmamiza ragmen hic giremedim ordayken evde net yoktu disardanda hic firsat olmadi kv yle gidilcek yerlere gittim esimde gezdi 2 3 defa sanirim esimle gezdim hic ailecek bir tatil degil di esim tek gitseydi daha iyidi her neyse evim evim güzel evimm cok sükür evdeyim 2 bucuk haftayi böyle atlattik benim icin pek iyi bir tatil degildi daha dogrusu tatil degildi esim mersine gezmeye gitti biz kizimla memlekette kaldik
40 dereceden geldik yineee kasfet memlekete 15 derece burasi eylul kisa kisa elbiselerden iki kat coraba cikti yine bu tatil bir eylulun isine yaradi sallanan besik olmasina ragmen tamamen salllanmaktan vazgectii artik yan yana uyuyuoruz sonra kalkip gidiyorum maasallah deyimm insaallah degismez geri
salincagi kaldirdik eve gelince orda haliyle kucakci oldu kuzucuk herkezin kucaginda istedigi simarikligi yaptii bakalim biz ne yapacagiz öyle gezmek idolasmak istiyor disarida ordayken sicakdan olsa gerek cok isteksizdi hem mamaya karsi hem genel olarak sicaktan bunalip cok uyandigi oluyordu hic su icmeyen eylul gun boyu 100 ml su veya daha cok icmeye basladi buda bizim icin iyi oldu
bizde emekleme gibi birsey hala yok yürüyoruz el ele yoruluncada kendini hemen atiyor iki disimiz var hala 2 bucuk ay oldu cikali öbürleri hala yok piyasada kopek disi alttan bas vermis gibi üstte bir icat yok bu arada memelekete gelmisken firsat bu firsat dis hedigimiz icin dis mignatis hediyeliklerimizi yaptirdim birde kapi süsü vardi ama onu almaya gidemedim annemler daha orda belki onlar getire biliri
bizden bukadar baya yazmisim umarim sizlerdede keyfler yerinde ben bir gecmis yapayim bakalim beni neler bekliyecek yapa bilirsem tabi baya sayfa ilerlemisss
optüm hepinizi

kızlar slm.ben bu diş olayına baya erken yakalandığım için buraya pek giremiyorum.umarım unutulmamışımdır.artık sabrım kaldımı kalmadımı bilmiyorum.9 ve 10.dişleri yarmaya çalışıyoruz.jel bile sürmek için parmağımı bebeğimin ağzına sokamıyorum.anında ısırıyor.nerdeyse koparcak parmağımı.bütün gün boyu yeni uyudu.daha yeni öğle yemeği yiyeceğim.eşimdegece yarısına kadar bazande akşamdan sabaha kadar işte oluyor.ben hep bu cadımla yalnızım.tek kelimeyle ''tükendim''

slm canim seni takipci zamanimdan hatirliyorum ozaman hamileydik maasallah en cok disi cikartan eylul bebegimiz sein kizin galiba allah yardimcimiz olsun insaallah sabrin mutlaka kalmisdirr onlarin bir gülüsü butun yorgunlugu unutturuyor cocuk buyutmek kolay degil mutlaka bosuna dememisler cennet analarin ayaklari altinda rabbim yardimcimiz olsun

benimki ilk dişini altıncı ayında çıkardı.1 ayda ondan önce kaşıntısı ağrısı başlamıştı.yani 5. ayından beri çekiyorum ben bu diş olayını.biri çıkıyor diğeri başlıyor.nezaman bitecekse.çocuğumda helak oldu.6 aylıkken 8.200 kg idi.bu diş yüzünden kilosu orda kaldı.10 aylık şimdi hala aynı kilodayız.neyse önemli olan sağlıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…