InsallAh duzelir cnm merak etme sen. Nazar cok degiyor yavrulara benimkide istahliydiAma goren nasil yiyor falan filan diye diye oldu simdi oyunlareklamla 5-6 kasik yerse ne ala pazartesi dr götürmek istiyorum inşallahcanım dönemsel galiba iştah olayları düzelir merak etme.bizimki geçti şükür iştahı yerine geldi.
sıra sıra dizillir inşallah incileriniz.
şuan kucaktada durmak istemiyor ne istiyor anlamıyorum sürekli mızmız yerde emekliyor oturuyor kalkıyor geri oturuyor kendi kendine oyunlar yapıyor ama yanında sen olucaksın yoksa basıyor yaygarayı.inşallah yine yürümeye başlar.
pazar annem mevlüt okutucak kaan için bende diş hediği yapıcam gelenlere dağıtıcam.parti gibi değil sıradan bişey olucak nazarsa o gün bol bol okunucak inşallah düzelir yaaa.
İhmal etme canım ver ilacı efe öyle iyileşmişticanım bugün maaşallahı var.sadece 1 kere sabah yaptı..Allah.ım inşallah geçmiştir..bir daha yapmadı..uzun zamandan sonra sadece çiş için bez değiştirdim ....boğazıda geçti sanırım ateş falan yok çok şükür.ama antibviyotik devam.doktor 5 gün kullanın dedi.
Ben bizbizeyken bile darlanıyorum kv kp düşünmek bile istemiyorumkızlaaaaaaaaaaaaar..pazartesi kayınvalidem ve k.peder geliormuş...hafta sonu temizlik girişmem lazım..faazla kalmazlar ama gene 5 gün bulur..severim aslında onları ama kızdığm şeyleri de oluyor tabi.şimdi sıcakta olcak şey mi bu ya..rahat giyinip gezemem ki evde
Yok canım biz de çok şükür bişi olmadı diş olabilir her neden gibislmlar dün kızamık aşısı yaptırdık aşıdan sonra hiçbirşey yemedi dün kuzum açlıktan ağlıyordu. bugün biraz yedi ama çok huysuz hep ağlıyor aşıdan mı acaba sizde böyle oldu mu?
Marji kp le ugraşıyor öykü görünmüş stres berde stressherkese selamlar
yeşimcim geçmiş olsun oğluna
marjicik ve eliföykücük strescik bayadır göremedim :26::26::26::26::26:
Geçicidir canım nasıl istege göre başladı istegiyle bırakmış yakın zamanda yürür yineen son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi
giriyorum çıkıyorum kimse yok bugünde toplanamıyacağız galiba
benim oğlan yine kudurukları oynuyor.ağlamalar zırlamalar oyunlar bide yalnızım kafayı sıyırıcam yakında
artık her uyandığında teklif ediyorum canım gece pek içmezdi sıcaklar bunaltıyo galiba artık.
Canım 1 2 haftaya çıkar o beyazlık hafif grileşmişti bizde sonra hemen çıkmıştı.
Sağol canım gerçekten zor oldu ama güzel oldu misss gibi oturuyoruz şuan tabi ne kadar böle temiz kalır bilemem.
Haklısın canım ya söyleyemiyolarda susadıklarını sürekli teklif etmek lazım
deniycem canım bende baya doyurucu bi menü
ben içiriyordum canım verdiğim zamanlar ama bayadır vermiyorum.1 ay falan verdim sanırım.duymuştum bende dişlerde leke yaptığüını
geçmiş olsun canım ishalde ateşte geçmiş allah bidaha göstermesin inşallah.
Ohh baya rahatlatmış seni görümcen.benimkiler olsa yadım ediceklerine yük olurlar sadece.
Dün gece benimkide yanımda emzirirken çıkardı yine yatağım battı.noluyo arada niye böle oluyo bilmiyorum.başlayamıyorummu acaba abzen bezini.
Bebiş kucaktan kucağa gezer biraz rahatlarsın sende canım.ama tabi ynaında rahat edemediğin insanların bende yatıya kalmalarını hiç sevmiyorum.sorunsuz uğurlarsın inşallah misafirlerini
bizde olmadı canım başka bi sebebi vardır belki belkide sadece sıcaklardandır.
Selam canım
sen nasılsın fatih paşa nasıl 2 diş geliyormu
evet canım ya bayadır toparlanıp görüşemiyoruz.
en son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi
:
T
InsallAh duzelir cnm merak etme sen. Nazar cok degiyor yavrulara benimkide istahliydiAma goren nasil yiyor falan filan diye diye oldu simdi oyunlareklamla 5-6 kasik yerse ne ala pazartesi dr götürmek istiyorum inşallah
İhmal etme canım ver ilacı efe öyle iyileşmişti
Ben bizbizeyken bile darlanıyorum kv kp düşünmek bile istemiyorum
Bir de her şeye karışan tiplerse off düşünmek bile istemiyorum
Yok canım biz de çok şükür bişi olmadı diş olabilir her neden gibi
Marji kp le ugraşıyor öykü görünmüş stres berde stress
Kilo bildirimi var bugün geçen hafta küsmüştügirmez belki de
Geçicidir canım nasıl istege göre başladı istegiyle bırakmış yakın zamanda yürür yine
Gece bizim ev tam şenlikliydi 9 da uyutmaya başladık taa 12 ye kadar ne uyudu ne uyandı cinnetin eşigine geldik
Sabaha kadar da mık mık ne oluyor bu oglana yine burnu akıyor hapşurunca iki burundan hem de
Hastalık yakamızı bırakmıyor
valla rahatladım baya saolsun ebrarda yabancılamuyoo bı gece ben uyutuyorum bıgece gorumcem yoruluyo kız ben uyutrum dıo ama ben alıyorum hemen oynuyorum ole uyuyo ma dun sureklı uyandı gece agladı benımde hıc uykum yoktu butun gece bekledım basında sıcaktan uyamıyo dedım bı atletle kaldı yok yıne aynı sureklı donuyo uyanıyo delı gıbı aglıyo en sonunda bı fıtıl verdım bıraz uyudu gece 5,30 da yıne kalktı ondan sonra gorumcemem devrettım yattım bu ara gunduzlerı cok uyuyo ondan herhalde gece ayakta sureklı
elıfoykucum nazarmı degdı acaba pasaya allah kemgozlerden korusun ıns hemen baslar tekrardan yurumeye
ya arkadaşlar bebeklerinize su içirmeyi nasıl başarıyorsunuz 5cc bile içiremiyorum tiksiniyr ağzını kapatıyor.. ve bugünlerde çişli bez neredeyse çıkarmamaya baladı sıcaklarda su kaybediyor vücudu nasıl vereceğim blmiyorum
HERKESE iyi hafta sonları
bugün hafta sonu kocam yeni hobi edindi fotoğraf makinası aldı profesyonel ,resim çekicekmiş çekri birkaçtane gerçekten güzel ama şu diş döneminde bizle ilgilense daha iyi olurdu acayip sinirliyim zaten oğlum ek gıda red ediyor sade emiyor ve su içiyor adam resim peşindeağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememişler
elifcim oturma olayına yönelmiş olabilir yeni şeyler öğreniyor geçici bir durum bence takma dicem ama bende her şeye taktığım için insanın elinde değil
stresci güle güle kirletin evinizi
arzural yok bu ara tatile falanmı çıktı:26:
çok işim var daha oğluşa çorba içircem içmicek ama gene deneyeyim bi umut
iyi geceler kızlar
aşırı sıcak ve bol sivrili bi konya gecesinden herkese merhaba diyorum da kimse yok
Ben varim sebos
Tlf dan girip bi bakayim dedim
Konyaya niye gittin ne cok geziyosun sen be
Tipik yay
tlf bana göre değilCnm nasilsin
Ozledim valla gorusemiyoruz hc
Konyanin ilcesindeyim esimin nenesi falan akrabalari burda
Pzt manavgata gidiyorum otele ramazana kadar insallah
Srn de temizlige vermissin kendini
Ahmetle mehmet nasil
kızlar slm.ben bu diş olayına baya erken yakalandığım için buraya pek giremiyorum.umarım unutulmamışımdır.artık sabrım kaldımı kalmadımı bilmiyorum.9 ve 10.dişleri yarmaya çalışıyoruz.jel bile sürmek için parmağımı bebeğimin ağzına sokamıyorum.anında ısırıyor.nerdeyse koparcak parmağımı.bütün gün boyu yeni uyudu.daha yeni öğle yemeği yiyeceğim.eşimdegece yarısına kadar bazande akşamdan sabaha kadar işte oluyor.ben hep bu cadımla yalnızım.tek kelimeyle ''tükendim''
slm canim seni takipci zamanimdan hatirliyorum ozaman hamileydikmaasallah en cok disi cikartan eylul bebegimiz sein kizin galiba allah yardimcimiz olsun insaallah sabrin mutlaka kalmisdirr onlarin bir gülüsü butun yorgunlugu unutturuyor cocuk buyutmek kolay degil mutlaka bosuna dememisler cennet analarin ayaklari altinda rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?