saol canım dr grip başlıyo olabilir dedi ama başlamadı da. ateş de düştü. diş de yok görünürde. bilmece gibi bi halselamlar maşallah topiğimizdeki bi bebiş daha erkek olucak demek.gelişmelerden haberdar et canım.
ohh güzel geçmiş tatil sanada oğluşada yaramış.gripte bulaşmasaymış daha iyi olurmuş tabi.hemencecik atlatır inşallah kuzucuk.
canım inan evde olmak da zor. eylülde ben de başlıcam işe oğlumu bırakmak çok zor olucak bakıcıya senin gibi haller yaşıcam ama bi giyinip evden çıkmak bile iyi geliyor insana. sürekli evde saç baş dağınık çocuk-iş peşinde yaşamak da zor. eğer işini seviyosan kendine ait bi hayat alanı gibi bence.evet yanlarında olamamak ve candan bile olsa başkalarına bırakmak zor.
sanki benim değil annemin, kvaldemin çocugu gibi geliyo bazen. düzeni tamamen onlara bağlı. şimdi hasta ve yanında onlar var, ben yokum, annesinin göğsüne yatmaktan mahrum yavrucum.
diğer yandan annesi gece yarım saatte-saatte bir uyandı oğlu için. şimdi sarhoş gibi iş yerinde.. evdeki işler de aklında yarım, iş yeri de yarım. hep bi yarım kalma durumu..
neyse konuşturmayın beni, beynimin bunları düşünen kısmını rafa kaldırarak depresyondan korunmaya çalışıyorum son günlerde..
üçü günden sonra çıkarmış kokusukızlar nbr?dün geldi k.validemler şimdilik bir sorun yok..ama oğluşumun uyku saatleri şaştı ya..aman aman bu seferde huysuzlanıo..siz de ne var ne yok..ara ara girer bakarım..
1 yaş oldular da ne oldu adam olamadılar adamkızlar yaw bu arada öyle böyle derken neredeyse 1 yaşına geliyo kuzucuklarımıızzz :))
ayyy ne güzel söylemesi, yazması di mi 1
Allah hayırlı uzun ömürler versin hepsineduygulandım şimdi, doğumgününde ağlarım artık
saol canım dr grip başlıyo olabilir dedi ama başlamadı da. ateş de düştü. diş de yok görünürde. bilmece gibi bi hal
canım inan evde olmak da zor. eylülde ben de başlıcam işe oğlumu bırakmak çok zor olucak bakıcıya senin gibi haller yaşıcam ama bi giyinip evden çıkmak bile iyi geliyor insana. sürekli evde saç baş dağınık çocuk-iş peşinde yaşamak da zor. eğer işini seviyosan kendine ait bi hayat alanı gibi bence.
analık her türlü zor
bizim sitede 12 15 yaş arası kızlar çetesi var
az nce topları balkona geldi pat diye ses:18:efeyi sallıyorum uyuyor güya
neyse sese uyundı hızlandırdım sallamamı falan
sonra bagırıyorlar 1.katt 1.. kat efee 1..katttt topu atın hiç oralı olmadım
dedim şimdi zile basarlar kalkam atam topu:121:
gittim attım kızlara dedim bir daha gelmesin top
hızlı hızlı efenin yanına hamak durunca uyanıyor sıpa
bir daha gelmez mi topsinirlerim tepeme fırlatı mı
bir hışımla çıktım balkonakim attı dedim atanı gösterdiler küçük ispiyoncular
dedim bak kızımbir daha bu top buraya gelmeyecek
oglum sizin yüzünüzden uyanıyorbir daha uyanırsa gelir sen sallarsın
kızlar böyle:26: ve topunuzuz alamazsınız patlatırım dedim
attım sonra sesleri kesildiefeyi sallatmamdan mı toplarını patlatmamdan mı korktular anlamadım
biz küçükken bize de derlerdi topunuzu patlatırız falan iflit olurduk o kişiye
bunlar da bana oldu kesin
iyi geceler kızlar
bugün mevlütümüz ve diş buğdayımız vardı.
çok değişik şeyler yapmadık parti gibi falan değildi.sadece mevlüt okundu ardından oturttuk bişeyler koyduk seçtirdik.tepesinden 28 buğday attk.ve millete diş buğdayını dağıttık.
benim oğlan o kadar şeyin içinden kuranı kerimi seçti.hoca olucak dediler bakalım.ben doktor flan olsun diyordum ama neyse
mutfak ve araya parke dçsetmiştik neyse gel zaman git zaman
1,5 haftadır evde sürekli elektrik çarpıyor bizi mutfakta neye dokunsan çarpıyor
efeye elimle bişi yediriyom dudakları cızzzz
eşimle degince yine bir akım oluyoröyle degil böyle
elektrikçi çagırdık dedi parkedendiraltta ısı yalıtımı için strafor yaptırmıştık
ayagımız yere temas etmiyormuş akım gitmiyormuş parkeler sökülüp o çıkmalıymış
sizce durum bu mudur yani başına böyle bişi gelen var mı
bence de herkes nerde?efenin dişi çizgi şeklinde oldu damagın altında belli oluyor alt sol dişi ne zaman çıkar ve rahatlar acaba:44:
çünkü gerçekten fenalık geldi huysuz uykusuz iştahsız burnu akıyor devamlı çok zor geçiyor efenin her dönemi zor zaten
şöyle bir sabah uyanıp da aaa dişi çıkmış hiç haberimiz yok hangi ara çıktı demeyi ne isterdim
burayı çok boşlamaya başladık topikçene farkında mısınız
burayı yaşatalımdiren 2012 eylül anneleri bu topigi canlandıracaz tekrar
kimse bilgi de paylaşmaz olduçeyizinize mi koyuyorsunuz çıkarın da kullanalım
efenin dişi çizgi şeklinde oldu damagın altında belli oluyor alt sol dişi ne zaman çıkar ve rahatlar acaba:44:
çünkü gerçekten fenalık geldi huysuz uykusuz iştahsız burnu akıyor devamlı çok zor geçiyor efenin her dönemi zor zaten
şöyle bir sabah uyanıp da aaa dişi çıkmış hiç haberimiz yok hangi ara çıktı demeyi ne isterdim
burayı çok boşlamaya başladık topikçene farkında mısınız
burayı yaşatalımdiren 2012 eylül anneleri bu topigi canlandıracaz tekrar
kimse bilgi de paylaşmaz olduçeyizinize mi koyuyorsunuz çıkarın da kullanalım
kızlar nabersiniz.kaynannamla 3.günümüz.ve KARAM evet koku çıkmaya başladı..aslında çok bişey yok ama sıkıldımbenim oğlumu diğer torunuyla kıyaslamaya başladı gıcık oldum..evde ses yapıyorlar oğlum sesten uyumuyor.hemen uyanıyor..aa bunu uykusu az yok öbürü çok uyurdu..eee ses yapma benim oğlumda uyusun...örümceği ile geziyo oğlum.başka odalara gidiyo..tel.le arayanlara hiç durmaz ya çok yaramaz dio..allh.ım delirmeyim de napayım şimdi... bu arada kızlar..oğlum 21 haziranda 9 aylık oldu ya.üstünden geçti bayağa..aşı için arayan soran yok..çok geçtimi ki.bugün yaptırayım diom ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?