2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar nbr?dün geldi k.validemler şimdilik bir sorun yok..ama oğluşumun uyku saatleri şaştı ya..aman aman bu seferde huysuzlanıo..siz de ne var ne yok..ara ara girer bakarım..

kızlar yaw bu arada öyle böyle derken neredeyse 1 yaşına geliyo kuzucuklarımıızzz :))
ayyy ne güzel söylemesi, yazması di mi 1
Allah hayırlı uzun ömürler versin hepsine duygulandım şimdi, doğumgününde ağlarım artık

saol canım dr grip başlıyo olabilir dedi ama başlamadı da. ateş de düştü. diş de yok görünürde. bilmece gibi bi hal

canım inan evde olmak da zor. eylülde ben de başlıcam işe oğlumu bırakmak çok zor olucak bakıcıya senin gibi haller yaşıcam ama bi giyinip evden çıkmak bile iyi geliyor insana. sürekli evde saç baş dağınık çocuk-iş peşinde yaşamak da zor. eğer işini seviyosan kendine ait bi hayat alanı gibi bence.
analık her türlü zor

ayrılık korkusu dönemi miymiş neymiş tuvalete girsem çığlık çığlık ağlıyo Ahmet nasıl gözyaşı döküyor. e evde de başka kimse yok akşama kadar tutayım mı yani
memlekette kalabalıkta rahattım ya
ramazandan önce 3 gün denize gidip gelelim diyoruz bakalım yarına ateşi çıkmazsa yine.

kızlar nbr?dün geldi k.validemler şimdilik bir sorun yok..ama oğluşumun uyku saatleri şaştı ya..aman aman bu seferde huysuzlanıo..siz de ne var ne yok..ara ara girer bakarım..
üçü günden sonra çıkarmış kokusuinş kazasız belasız atlatırsınız
1 yaş oldular da ne oldu adam olamadılar adam

kesinlikle ben işte yeminlen daha az yoruluyorum kafa dinliyorum
çay kahve sohbet ohhhevde totom yer görmüyor valla koştur dur

bizim sitede 12 15 yaş arası kızlar çetesi var
az nce topları balkona geldi pat diye ses:18:efeyi sallıyorum uyuyor güya
neyse sese uyundı hızlandırdım sallamamı falan
sonra bagırıyorlar 1.katt 1.. kat efee 1..katttt topu atın hiç oralı olmadım
dedim şimdi zile basarlar kalkam atam topu:121:
gittim attım kızlara dedim bir daha gelmesin top
hızlı hızlı efenin yanına hamak durunca uyanıyor sıpa
bir daha gelmez mi topsinirlerim tepeme fırlatı mı
bir hışımla çıktım balkonakim attı dedimatanı gösterdiler küçük ispiyoncular
dedim bak kızım bir daha bu top buraya gelmeyecek
oglum sizin yüzünüzden uyanıyorbir daha uyanırsa gelir sen sallarsın
kızlar böyle:26: ve topunuzuz alamazsınız patlatırım dedim
attım sonra sesleri kesildiefeyi sallatmamdan mı toplarını patlatmamdan mı korktular anlamadım
biz küçükken bize de derlerdi topunuzu patlatırız falan iflit olurduk o kişiye
bunlar da bana oldu kesin

[/QUOTE]canım inan evde olmak da zor. eylülde ben de başlıcam işe oğlumu bırakmak çok zor olucak bakıcıya senin gibi haller yaşıcam ama bi giyinip evden çıkmak bile iyi geliyor insana. sürekli evde saç baş dağınık çocuk-iş peşinde yaşamak da zor. eğer işini seviyosan kendine ait bi hayat alanı gibi bence.
analık her türlü zor[/QUOTE]
o da doğru tabi
ben işe erkenden boşuna mı başladım
aslında evde aklın kalmıyosa çalışmak güzel
ben annem yoruluyo diye ona kıyamadıgımdan üzülüyorum
bakıcı bulsam da bebeme kıyamıycam
o yuzden her türlü sıkıntılıyım

olurlarsa olsunlar, onlar hak etmiş
bi bebenin uyku arasında zorla uyandırılması skandalını başlatırken düşünselerdi

adam oluyolar be karam :) bizimki dün dışarı çıkarken bay bay yapmaya başladı
bi de alooo diyince telefonu/kumandayı kulağına götürüyo
daha ne olsun, adam işte :)
ayağımda sallerken dizime gelen çocuk şimdi nerdeyse göbüşüme dayıyo ayağını :)

mevlüdünüzü allah kabul etsin cnm oğluşunda paşa gönlü ne isterse onu olsun işinde mutlu olsun

mutfak ve araya parke dçsetmiştik neyse gel zaman git zaman
1,5 haftadır evde sürekli elektrik çarpıyor bizi mutfakta neye dokunsan çarpıyor
efeye elimle bişi yediriyom dudakları cızzzz
eşimle degince yine bir akım oluyoröyle degil böyle
elektrikçi çagırdık dedi parkedendiraltta ısı yalıtımı için strafor yaptırmıştık
ayagımız yere temas etmiyormuş akım gitmiyormuş parkeler sökülüp o çıkmalıymış
sizce durum bu mudur yani başına böyle bişi gelen var mı

ılkkez bole bırsey duydummm ılgınc gercektennn

efenin dişi çizgi şeklinde oldu damagın altında belli oluyor alt sol dişi ne zaman çıkar ve rahatlar acaba:44:
çünkü gerçekten fenalık geldi huysuz uykusuz iştahsız burnu akıyor devamlı çok zor geçiyor efenin her dönemi zor zaten
şöyle bir sabah uyanıp da aaa dişi çıkmış hiç haberimiz yok hangi ara çıktı demeyi ne isterdim

burayı çok boşlamaya başladık topikçene farkında mısınız
burayı yaşatalımdiren 2012 eylül anneleribu topigi canlandıracaz tekrar
kimse bilgi de paylaşmaz olduçeyizinize mi koyuyorsunuzçıkarın da kullanalım

bence de herkes nerde?
akşam sohbet etsek iyiydi de ahmet 10 dk.da bir uyandığından ben duramadım buralarda.
diş midir büyüme atağı mıdır değüşük bişeye girdi. yumurta yemiyo hatta hiçbişey yemiyo. hep yemezse yemesin dicem rahat olcam derdim şimdi rahat olmaya çalışıyorum. sabah pekmez sulandırdım içirdim tabi memeye güveniyo. ramazanda meme işini gündüzleri azaltıcaz mecbur hem de eylülde okula başlayınca alışmış olsun. sanki 4 aylık bebe memeden hiç düşmicek utanmasa.
bir de sinir krizleri başladı istediği bişeyi yapmazsan fena ağlıyo

bu dönemde ahmet bile böyle olduysa efeyi düşünemiyorum, kolay gelsin karam:26:

ahmetin saçlarını kazıdık keloğlan oldu çirkindi zaten çirkinötesi oldu

kızamık aşısı var yarın yola çıkıcaz kısa bi tatile bugün yaptırsam mı aşıyı. pazt ateşi var diye yaptırmadık.

yazdıkça açıldım bak, eliföykü mevlit yapmışsınız allah kabul etsin, yürümeyi hatırladı mı kaan? ahmet elinden tutup yürütülmesine gıcık oluyo mesela. istediği gibi emekliyo tutunup kalkıyo istediği yere oturuyo yürümekle hiiç işi yok. öyle bi dönemdir belki.

kocası prof makine alan kimdi ben de aldım heveslendim kursa gidicem güya ama eğlenceli bişey ahmetin bol bol kalitesi fotosu oldu

kızlar nabersiniz.kaynannamla 3.günümüz.ve KARAM evet koku çıkmaya başladı..aslında çok bişey yok ama sıkıldımbenim oğlumu diğer torunuyla kıyaslamaya başladı gıcık oldum..evde ses yapıyorlar oğlum sesten uyumuyor.hemen uyanıyor..aa bunu uykusu az yok öbürü çok uyurdu..eee ses yapma benim oğlumda uyusun...örümceği ile geziyo oğlum.başka odalara gidiyo..tel.le arayanlara hiç durmaz ya çok yaramaz dio..allh.ım delirmeyim de napayım şimdi...bu arada kızlar..oğlum 21 haziranda 9 aylık oldu ya.üstünden geçti bayağa..aşı için arayan soran yok..çok geçtimi ki.bugün yaptırayım diom ama.

6. Atak: 37. haftalarda:

bebeginiz durmadan homurdanir, mizmizlanir ve sik aglar. aglamaktan gulmeye gulmekten aglamaya bir anda degisir. daha sik ilgi ve annesinin yakininda olmak ister. annesinin etegine yapisip abartili bir sekilde sevimli davranir. daha sik ofkelenir. baskalarini yabancilar ve annesinin kucaginda kalmak ister bedensel kontagi kesildiginde protesto eder. bebek daha zor uyur ve kotu ruyalar gorur. beslenmesi kotulesir daha az hareket eder bazen oldugu yerde hareketsiz durup hayal kurar. baglanmak kundaklanmak istemez emzik emmek ister ve her zaman yaninda olacak bir oyuncaga ihtiyac duyabilir.

büyüme ataklarını günü gününe yaşadı ahmet. ve şimdi 6.sıymış bu.
çabuk geçer inş

canım herkesi yaz telaşı sardı sanırsam..tatile gidenler misafiri gelenlere falan biraz topiğimiz sessizleşti..bencede yaşatalım topiğimizi..bak kaynanamlar olduğu halde girmeye çalışıyorum...direniyorum yani..

kıyaslama illa yapılıyo ya benim de yeğenim var ahmetten 4 ay büyük. biz kıyasladık durduk tabi olumlu bi tavırla kıyaslamak başka. ters konuşuyosa ver cevabını.
ahmet de en ufak sese uyanırdı annemlerde gürültüye alıştı uyuyodu şimdi yine sessizliğe alışcak.
aşıyı ben de yaptırmadım hala:26:
bu kaynanalar ne yapsa bize batıyo. annem de benzer şeyler yaptı ama ona yorum yapabiliyorum gülüp geçiyorum. kaynana olunca insan içinde kurup duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…