- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
normalde yiyodu da şimdi istemiyosa dönemseldir canım. çok kafana takma. sonra iyice yeme sorunlu bi çocuğun olur.meyve suyuna bebe bisküvisini deneyeceğim cnm sağolben bebek köftesini merak ettim. nasıl yapıyorsun? eline veririm yer en azından. elinde kendi birşeyler yemeyi seviyor çünkü
benim kızımda çok sık uyanıyor cnm.sersem gibiyim. sahurda kalktı oturdu bizimle. delirtti dün gece.sabh 4-5 ten sonrasını sürekli memede geçirmek istiyor.tüm gün memede geziyoruz sonrada. vermeyeyim yemek yesin diyorum. ağlıyor zırlıyor. tüm gün kucak istiyor zaten.(((
şimdide yemek düşünüyorum. patlıcanlı bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim???
sık sık teklif et bi lokma bile yutsa yeter ona. yemek konusunda tek çözüm rahatlık. annenin stresini alıyolar daha da yemiyolar
sık sık yıkamak. krem vs denemedim hiç. hem beyaz tenli hem de çok terliyo oğlum, kışın isilik falan yoktu napalım yazın çekicezmerhaba kızlar benim oğlumdada isilik var denıze gırınce gectı ama aynen, snra gene cıktı. başka ii gelen şeyler varmı ?