2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bebek odaları bakmaya başlamışsınız bile ne güzel.....

cnm bana daha hiç test yaptırmadı doktorum.
Kan testleri falan ister sanırım.ama ben bugünden itibaren 9.haftaya girdim zaten dimi?
benim doktorum şöyle anlattı mesela 8+5 misin küsüratı (5'i) at o kadar haftalıksın. Yani 8+3 olunca hala 8 haftalık olacaksın. Ben senin yerinde olsam beklerdim bir hafta daha...
toxo ben de negatif yazıyor ne demek ??

nazar canım dualar oku karnına
geçmiş olsun bu arada
hangi toxo negatif? IgG ise bağışıklığın yok. IgM ise şu anda hastalık geçirmiyorsun.

kızlar mrb yarın 12. haftam bitiyor ama ben hala evimin işini göremiyorum yarım saatten fazla ayakta kalıp iş yapsam belim ve karnım çok ağrıyor.bide göbeğim akşamları baya büyümüş oluyor sabah kalktığımda küçülmüş oluyor korkuyorum sizin nasıl.lütfen bişeyler yazın

kız bu ne :))) bebek yatağı mı??? :)))) buna girip çıkmak zor olur yaw :))) ama çok eğlenceli,şüphesiz......

:9: ben değişik ürünleri severim

Kızlar bebek odaları bakmaya başlamışsınız bile ne güzel.....

benim doktorum şöyle anlattı mesela 8+5 misin küsüratı (5'i) at o kadar haftalıksın. Yani 8+3 olunca hala 8 haftalık olacaksın. Ben senin yerinde olsam beklerdim bir hafta daha...

hangi toxo negatif? IgG ise bağışıklığın yok. IgM ise şu anda hastalık geçirmiyorsun.

selam herkeze nasılsınız

ben oda resimlerini dosya yapmıstım hatta sizin için bi albüm oluşturdum albümlerde bakabilirsiniz

ben iyi olmaya calısıyorum midem alt üst sen nasılsın aybüke :)

kızlar mrb yarın 12. haftam bitiyor ama ben hala evimin işini göremiyorum yarım saatten fazla ayakta kalıp iş yapsam belim ve karnım çok ağrıyor.bide göbeğim akşamları baya büyümüş oluyor sabah kalktığımda küçülmüş oluyor korkuyorum sizin nasıl.lütfen bişeyler yazın

şikayetler kişiden kişiye degişiyor sanrım ama benimde uzun süre ayakda kalırsam belim agrıyor karın konusunda ben de öleyim aksam 5 aylık sabah 3 aylık :27:

aynı şekilde çünkü çok gazım oluyor. gaz şişkinliği yani.

kızlar oda yaparken en önemli nokta ileriye dönük bireyler bulmak.mesela tek kişilik yatağa DÖNÜŞEN karyola beşikler var öyle birtakım alırsaniz rahatça kullanırsınız. sonuçta okul yaşı gelince 5 6 zaten ya beğenmeyeçek kendi zevki olacak ve çalışma masası gerekecek. O yüzden ileriye dönük seyle yapmak çok mantıklı.

$217_1_p-kaptan1.webp
Benim kızımın odası bu çilekten genç odası almıştık
ama ben bunu biraz daha çocuklaştırdım tabiki her yerde prensesler ve winnie the pooh var

bi de park yatağımız vardı bizim odada
2 yaşına kadar orda yattı
sonra o da yaptık şimdi de öyle yaparım heralde.
oğlan olursa ayrı bi oda kız olursa aynı yataktan bir tane daha düşünüyorum.:21:

dills3 katılıyorum sana. İmkanlarım olsa dahi, sırf şirin ya da güzel diye kendimi tatmin etmek için fuzuli şeyler almak istemiyorum.

Gece göbeğinin büyümesi çok normal. Ben de de oluyor merak etme.Kanama eşlik etmiyorsa bel ve karın ağrısına o da çok normal. Ben de zaman zaman yaşıyorum. Dinelnip geçireceğiz bu dönemi.
:9: ben değişik ürünleri severim
ben oda resimlerini dosya yapmıstım hatta sizin için bi albüm oluşturdum albümlerde bakabilirsiniz

ben iyi olmaya calısıyorum midem alt üst sen nasılsın aybüke :)

Hemen bakıyorum albümüne....

ben napim anchusaya bebek ihtiyaç list maili attım cumartesiyi bekliyorum drumu çok özledim ee bide bebiişimi görücem kaynanamlara gidicez çok özledim onlarıda :))

Eki Görüntüle 353109
Benim kızımın odası bu çilekten genç odası almıştık
ama ben bunu biraz daha çocuklaştırdım tabiki her yerde prensesler ve winnie the pooh var

bi de park yatağımız vardı bizim odada
2 yaşına kadar orda yattı
sonra o da yaptık şimdi de öyle yaparım heralde.
oğlan olursa ayrı bi oda kız olursa aynı yataktan bir tane daha düşünüyorum.:21:

Çocuk odasını iki yaşından sonra mı aldın? ben de ilk etapta park yatak alacağım, Belki duvarlara duvar kağıdı yaptırırım. Bir park yatak bir şifonyer yeter ilk etapta. İki yıl sonra da düşünürüz bir çocuk odası...

şikayetler kişiden kişiye degişiyor sanrım ama benimde uzun süre ayakda kalırsam belim agrıyor karın konusunda ben de öleyim aksam 5 aylık sabah 3 aylık :27:

evet ya hiç gülesim yoktu.çok iyi açıklamışsın.akşam 5 aylık sabah 3 aylık hamile oluyorum:)

ben napim anchusaya bebek ihtiyaç list maili attım cumartesiyi bekliyorum drumu çok özledim ee bide bebiişimi görücem kaynanamlara gidicez çok özledim onlarıda :))

Ne mutlu sana. Kayınvalideni al git Dr a. Hem daha çok vakit geçirmiş olursunuz.:1:
Maili aldım ve hemen cevap yazdım. Çok çok teşekkür ederim...

canım tabi fazla ayakta kalma.Karnımın çıkmasını bende çok istiyorum evet dediğin gibi akşamları çok şiş sabah normal ben şu an 10 haftalığım.:nazar:

Back
X