2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bana 3 ay önce bir dünya test yapılmıştı.bazılarını yapmayacağım demişti bakalım hangilerini yapacak

kızlar merhaba grupanya da Chicco markalı klasik bebek telsizi 195 TL yerine 85 TL!

Bilginize...

a hemen bakayım. Kızım da hiç gerek görmemiştim ama bu sefer almam gerekecek galiba kızım rahat vermeyecek dün 3 aylık bebeğe ne sevgi gösterileri yaptı öpüyor sarılıyor göbeğini elini seviyor :)

günaydın güzel anneler nasılsınız bugun

kayıp düsenlere cok geçmiş olsun,cinsiyetini ögrenenlere ve ikili testin sonuclarınız hayırlı olsun artık ben ve benim gibi bekleyenlere

kızlar ben dün ciğer yaptım
elimi yıkadım ama sonra yine elledim unutup hafif yüzüme sürdüm leke çıkarmı ki bebeğimde :(

İkili testi iyi çıkan arkadaşlar. HEpinizin içi rahatladı ne güzel. Darısı ben de dahil kalanların başına...
Ben 2li de 3 lü de, ayrıntılı ultrason da yaptıracağım. İnsallah amniosenteze gerek kalmaz, ama Dr. yaptıralım derse onu da yaptırırım..
Dün toxo testini tekrarladık, bugünde tiroitleri. Her ay tekrarlayacağız dedi Dr. Problemi olanlar aman ihmal etmesinler.
Sağlık ocağına gittim bir de bugün. Hemşire kilo, tansiyon ölçtü, testler, beslenme hakkında bilgi verdi ve gebelik dosyamı hazırladı. Hep bildiğimiz şeyler, ama imkanı olmayıp ta bizler gibi Dr. a gidemeyen, okuyup araştıramayan o kadar çok kadın var ki. Onlar için çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

toxo ben de negatif yazıyor ne demek ??

Kızlar bugün doktorda saat 9 da randevumuz vardı...
eşimle birlikte arabayı park ettik hastanenin karşısınaa yürüyruz....
yerlerdedde yaklaşık 10 cm kalınlığında bi buz tabakası....
ayağım kaydı dengemi kaybedip yere düştüm popomun üzzerine ,eşimde düşmeyeyim diye elimden tuturydu...
artık ben nası düştüysemm eşimide kendime doğru çekmşm oda benim üzerime.......
o kadar çok korktum kii...
Ağladım inanın korkumdan..
Dr. anlattık hemen ultrosonda baktı neyse ki bebişime bişey olmamış ucuz atlattımmm

Hamileliğimi öğrendiğimden beri başıma o kadar kötü şeyler geliyr ki çok korkmaya başladım artık...
Allah hepimizi nazarlardan saklasınnn:nazar::nazar::nazar:

nazar canım dualar oku karnına
geçmiş olsun bu arada

Merhaba kızlar :)

Herkes iyidir inşaallah :52:

Benim kontrolume daha çoook var,bebeğimi çok özledim :16:

Arkadaşımla aramızda 3 hafta var,bugün ultrasona gircem benimle gelir misin arkadaşlık eder misin dedi,onunla beraber gittim hasteneye,benim de giresim geldi :9:

Ense kalınlığı için henüz gitmeyenler için de şey diycem,arkadaşım dün gittiğinde bebeği resmen uyuyormuş,bi sürü vurmuşlar karnına falan hiç uyanmamış göstermemiş ensesini mensesini,4 saat denemişler tık yok :9: Doktor da demiş ki yarın sabah gel ve iyi bir kahvaltı yapmış olarak gel,sabah iyi bir kahvaltıdan sonra daha hareketli oluyorlar demiş,ben de inşaallah sabah gitmeyi düşünüyorum :34:

$product_tranquillityrs.webp

kızlar ben şimdiden odalara göz gezdirir oldum......sizde güzel odalar bulursanız paylaşın, belki birimizden birine fikir olur....

Merhaba kızlar :)

Herkes iyidir inşaallah :52:

Benim kontrolume daha çoook var,bebeğimi çok özledim :16:

Arkadaşımla aramızda 3 hafta var,bugün ultrasona gircem benimle gelir misin arkadaşlık eder misin dedi,onunla beraber gittim hasteneye,benim de giresim geldi :9:

Ense kalınlığı için henüz gitmeyenler için de şey diycem,arkadaşım dün gittiğinde bebeği resmen uyuyormuş,bi sürü vurmuşlar karnına falan hiç uyanmamış göstermemiş ensesini mensesini,4 saat denemişler tık yok :9: Doktor da demiş ki yarın sabah gel ve iyi bir kahvaltı yapmış olarak gel,sabah iyi bir kahvaltıdan sonra daha hareketli oluyorlar demiş,ben de inşaallah sabah gitmeyi düşünüyorum :34:

çok sinir bozucu, ne rahatsız ediyorsun uyuyor işte, senin bebeğinin keyfini bekleyemem der gibi. Uyanıkken bir daha bakılır işte sonuç belli. ıyyyy sinirlendim saygısızlık...

çok sinir bozucu, ne rahatsız ediyorsun uyuyor işte, senin bebeğinin keyfini bekleyemem der gibi. Uyanıkken bir daha bakılır işte sonuç belli. ıyyyy sinirlendim saygısızlık...

evet kesinlikle o da sinir olmuş zaten,ve korkmuş hareket etmiyo diye,halbuki uyuyo bebecik yani,yazık,bu sabah gayet hareketliymiş zaten :34:

canım teşekkür ederim ......
bende kesinlikle nazar olduğunu düşünüyrmmm
Allah daha beterinden korusunnn bunda ucuz atlattımm

Sanırım ciğer elleyip farketmeden yüzüne dokunmuşsun...Aklına kötü şeyler gelmesinn umarım hiç bişey olmaz
Arkadaşım kızına hamileyken bu ciğer ve diğer sakatatlara dokunmuş yemiş
bebişinin hiç bir yerinde bi iz yokkk

evet kesinlikle o da sinir olmuş zaten,ve korkmuş hareket etmiyo diye,halbuki uyuyo bebecik yani,yazık,bu sabah gayet hareketliymiş zaten :34:

ikili test için benimki de hareket etmiyordu. Çok keyifsiz oldu hatta eşim ve benim için :):) usg de bakması 15 dk. falan sürdü. hareketini görmeden daha önce kalp atışını açtı.. (Bende o sesi duyunca yüreğime su serpiliyor.) Yani hareket etmese de kötü birşey düşünmedik. ayrıca o alet nasıl birşey se aynı yere tutuyor ama bazı ayarlarla bebeğin tepe görüntüsüne geçiyor. sonra altından görüntü veriyor, yandan görüntü alıyor. Ama hep aynı yere tutuyor belki yarım cm oynatıyordur. yani boşuna hırpalamışlar çocuğu

canım kızım da bir kontrol de bıle uyanık olmadı hep uyandırdılar alet ile şöyle alet ile durtunce hemen uyanıyor ve evet karın tok giderim ben hep çünkü o zaman hareketli oluyorlar. Normal YANI. Bu arada maybeababe odaya bayıldım senin ki kız miydi.ben 4ay dan önce ayırmam gene. Gece Uykuşu otursun öyle ayırırim kızımın odasina mi koysamo yoksa ayrı oda ol yapsam

Eki Görüntüle 353079

kızlar ben şimdiden odalara göz gezdirir oldum......sizde güzel odalar bulursanız paylaşın, belki birimizden birine fikir olur....

ben böyle odalara bayılıyrm.... çokta özeniyrmmmm
Bide park yataklar daha kullanışlı gibi geliyor 2 yada 3 yaşına gelince alırız falan diyrm ama tam karar vermiş değilimmmm

Kızlar bende kontrolüme giderken geçen hafta iyi bi kahvaltı yaptım üstüne bi parça çikolata yedim ve meyve suyu içtimm
2li test için ense kalınlığını alıcak benim ki hopbidi hopbidi yaparken ensesini bile zor ölçtürdü....
tavsiye ederm bebişler çok mutlu oluyrlar çikolartadan sonraaa

canım kızım da bir kontrol de bıle uyanık olmadı hep uyandırdılar alet ile şöyle alet ile durtunce hemen uyanıyor ve evet karın tok giderim ben hep çünkü o zaman hareketli oluyorlar. Normal YANI. Bu arada maybeababe odaya bayıldım senin ki kız miydi.ben 4ay dan önce ayırmam gene. Gece Uykuşu otursun öyle ayırırim kızımın odasina mi koysamo yoksa ayrı oda ol yapsam

ben böyle odalara bayılıyrm.... çokta özeniyrmmmm
Bide park yataklar daha kullanışlı gibi geliyor 2 yada 3 yaşına gelince alırız falan diyrm ama tam karar vermiş değilimmmm

kesin değil ama kız ola bilir dedi doktor :) bakalım kısmet, ben şimdiden pembişlere bakmaya başladım......
ben oda takımı alırım birde ufak ilk aylar icin yatak başıma alırım diye düşünüyorum.....

bu arada kızlar bebin bebişde hareket etmiyordu....doktor ultrasonla bırazcı dokundurdu.....o an saniyelik bile olsa şunu düşündüm: doktor panikledi ve bebek hareket etmiyor diye birden vurarak uyandırma gereği duydu.......diyorum ya saniyelik kötü düşünce girdi içime......çok korktum bir anlık......ama sonra zıpır zıpır hareket edip geriliyordu, ellerini açtı parmaklarını saya bileceğimiz şekilde, çok güzel bir andı yawwww, özledim şimdiden :)):nazar:

buda benim cok hosuma gidiyor

Eklentiler

• $378857_124675647652006_100003287150087_124558_1569765376_n.webp
    $378857_124675647652006_100003287150087_124558_1569765376_n.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 26
Back
X