2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne mutlu sana. Kayınvalideni al git Dr a. Hem daha çok vakit geçirmiş olursunuz.:1:
Maili aldım ve hemen cevap yazdım. Çok çok teşekkür ederim...

:) aybüekedeyken hiç kaçırmaz hele cinsiyeditini öğrenceimiz gün daha ben yataktan kalkmadan kapımda bekliyordu şimdi gelmiyo gerçi benim bu hamileliğimi kimse tınlamıyo herkez aybükeye odaklanmış ben eşimle sabah 8 de gidiyoruz drum 12 ye kdr orda aybükenin yanında yatıyor gelene kadar

kızlar gece oldumu 5 kere idrara çıkıyorum sürekli uykum bölünüyor sizdede oluyormu

ben hayatta gece idrara çıkmak için kalkmazdım ama şimdi kalkıyorum ama tabiki 5 kere değil en fazla iki defa kalkıyorum.fakat bunun herkeste aynı olmasını beklememeliyiz çünkü herkes farklı miktarda sıvı tüketir.gece fazla kalkmak istemiyorsan yatmaya yakın fazla sıvı tüketme.gün içinde tüket.

:) aybüekedeyken hiç kaçırmaz hele cinsiyeditini öğrenceimiz gün daha ben yataktan kalkmadan kapımda bekliyordu şimdi gelmiyo gerçi benim bu hamileliğimi kimse tınlamıyo herkez aybükeye odaklanmış ben eşimle sabah 8 de gidiyoruz drum 12 ye kdr orda aybükenin yanında yatıyor gelene kadar

Benim çocuk da ilk torun olmayacağı için bilmem heves ederler mi? Ama eltim hamileyken kayınvalidem çok ağlıyormuş ben de geleyim diye. Onlar da heves ediyorlar işte...Ben Dr. a ve doğuma kalabalık gitmeyi sevmiyorum. Mümkün olduğunca kontrollere de doğuma da eşimle gideceğim...Ben sancı çekerken başımda 20 kişi olmasını istemiyorum açıkçası.

kızlar size tecrübeli bir anne olarak söylüyorum bebişler ek gıdaya geçtikten sonra sakın ama sakın rondo blendır falan kullanmayın hep pütürlü yedirin ben kızımda acemiydim aman boğulur boğazında kalır diye süzeme mercimek çorbası gibi yapardım kahvaltısını sebze yemeğini meyvesni aybüke çok şükür artık yemek yemeğe başladı 4 ay öncesine kadar biber dolmasını rondodan geçirirdim bu 2.ci bebiş yandı

Selam kizlar nasiliniz.kahvaltiya arkadasim gelmisti az once gitti bakayim fdedim.meric demir gecmis olsun.

Benim çocuk da ilk torun olmayacağı için bilmem heves ederler mi? Ama eltim hamileyken kayınvalidem çok ağlıyormuş ben de geleyim diye. Onlar da heves ediyorlar işte...Ben Dr. a ve doğuma kalabalık gitmeyi sevmiyorum. Mümkün olduğunca kontrollere de doğuma da eşimle gideceğim...Ben sancı çekerken başımda 20 kişi olmasını istemiyorum açıkçası.

öyle olanlar var mıymış? ne gariplikler?

kızlar size tecrübeli bir anne olarak söylüyorum bebişler ek gıdaya geçtikten sonra sakın ama sakın rondo blendır falan kullanmayın hep pütürlü yedirin ben kızımda acemiydim aman boğulur boğazında kalır diye süzeme mercimek çorbası gibi yapardım kahvaltısını sebze yemeğini meyvesni aybüke çok şükür artık yemek yemeğe başladı 4 ay öncesine kadar biber dolmasını rondodan geçirirdim bu 2.ci bebiş yandı

bende acıkcası ondan korkuyorum bogulmaz mı pütürlü verirsek

haklısın gerçekten aybükede ameliyattan çıkmışım herkez tepemde odaya giriyoruz herkez odada tamam onlarıda anlamak lazım ama inan o narkozun etkisi okadar kötü oluyorki aybükeyi getirdiler bana ağrım var ben bunu emzirmem falan demişim hemşire zar zor azcık emzirtmiş

Canım püre yapmazsak dişleri olmadan nasıl ısıracaklar? bezelyeyi falan bütün bütün yutamazlar ki.. Ablam da aynı sorunu yaşamıştı yeğenimde.Belki tamamen pürüzsüz püre değil, pütürlü bir püre mi yapmak lazım? Katı gıdaya geçiş tam bir kabus

bende acıkcası ondan korkuyorum bogulmaz mı pütürlü verirsek

onlar normalde okadar akıllılarki kolay neyse onu seçiyorlar bebe büsküvüsü havuç diş kaşıyıcı gibiymiş ben kızımın eline hiçbişi vermedim inanırmısın 24 aylıktı çubuk kıraker yiyemiyordu şu 1 senedir çukalata makarna falan yemeğe başladı 4 aydır normalbizim gibi yiyor artık ama çok çektim otele gidersin restaurantta elimde rondo sebse yemeği çırpan bir tip boğulmaz cnm sebzesi çırp içine ekmek doğra öyle yesin herşeyden tattır suluköftemi yaptın çatalla ez yedir aybükede o kadar hata yaptımki bunda deneyimli olucam inşallah

haklısın gerçekten aybükede ameliyattan çıkmışım herkez tepemde odaya giriyoruz herkez odada tamam onlarıda anlamak lazım ama inan o narkozun etkisi okadar kötü oluyorki aybükeyi getirdiler bana ağrım var ben bunu emzirmem falan demişim hemşire zar zor azcık emzirtmiş

evet onların açısından da bakmaya çalışıyorum ama ben kayınpederimin, babamın, eşimin erkek kardeşinin yanında nasıl emzireyim mesela..Valla ben derim siz bir aşağıya çay içmeye inin diye.

Canım püre yapmazsak dişleri olmadan nasıl ısıracaklar? bezelyeyi falan bütün bütün yutamazlar ki.. Ablam da aynı sorunu yaşamıştı yeğenimde.Belki tamamen pürüzsüz püre değil, pütürlü bir püre mi yapmak lazım? Katı gıdaya geçiş tam bir kabus

ıspanak pişirdiniz içine ekmek doğrayın verin o olmaz zaten 5 6 aylık bebeğe verilmez 1 kere çırpın pütürlü kalsın ama içine ekmeği doğrayın damaklarıyla yiyeybiliyorlar

ıspanak pişirdiniz içine ekmek doğrayın verin o olmaz zaten 5 6 aylık bebeğe verilmez 1 kere çırpın pütürlü kalsın ama içine ekmeği doğrayın damaklarıyla yiyeybiliyorlar

ekmek mi :53: 5-6 aylık bebek yiyebilirmi ki ben yedim ayvayı yalnız büyütcem tam o gecişlerde :37:

katı gıdaya geçiş çok zordu benim kız muhallebiyi severdi mırıldanarak yerdi kahvaltısına zeytin ezmesi kendim yapardım rondodan geçirirdim öyle verirdim 4 yaşında kahvaltısını hala bulamaç yediririm başka türlü hepsini bir arada yemiyor ben bebek peyniri kullandım kızımda pınar labne bu bebişte asla kullanmıycam şimdi normal peynir koyum artık dedim kustu peynirden nefret ediyoruz aklınızda bulunsun

Back
X