bizimde apartmanda var bi bizim oğlandan 15 gün küçük kız çocuğu.adam benim adama sürekli bizim kız hiç ağlamaz oturur oyununu oynar.geceleri çok güzel uyur,daha hiç sesini duymadım ağlarken falan diye anlatıyormuş.yazık benim adamda bizim oğlandan bahsediyo tabi terminatör gibi çocuk.eve geliyo bana komşunun bebeği böle böleymiş diyo.dedim napayım o kız olduğu için o kadar usludur belki.
gerçekten kız çocuklarımı uslu oluyo yoksa bizmi çok şımartıyoruz bu bebeleri eğer bizim tavrımızdan dolayı böyleyse çok geçmeden dizginleri elimize almamız şart
ohhhh menüye bak ben sadece lahmacubla bile doyardım iftarda.tek çorbayla tıkanıyorum yemeğe geçemiyorum.
kız fındık lahmacun falanmı 1 kilo kıymayla normal lahmacundan 46 tane çıkıyormu.baya artmıştır bugünede çağırsaydın birilerini.

hadi ya patlattı demek efecix sonunda o uç kısımları etten kurtulana kadar bi süre daha sıkıntı devam eder asıl sıkıntı o oluyo bizde etten kurtulana kadar zor geçiyı bizim.
2. si hemen gelmesse bi süre rahatlar efecix.
merhaba canım hakkınızda hayırlısı olsun ama olsaydı sanki 15 gün gecikmeyle testte çıkardı.istiyorsanız allah hayırlı zamanda verir inşallah.
merhaba canım üzüldüm oğluşuna kuak enfeksiyonu feci bişey.ben senelerce çektim kulaktan orta kulak iltihabı vardı bende çocukken.
inşallah hemen atlatır yavrun canı çok yanmıyordur umarım çok ağlıyormu.
bütün bi hafta oğluşunlasın demek çabuk geçmez umarım sizin için bu hafta.
yapıyolar bu zıpırlar arada böyle şeyler aman alışkanlık haline getirmesine izin verme.