• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Komedi üstünden zaman geçmîş trajedidir ya bak ne anlatacam
Balkon kazamdan sonra tekerlekli sandalyeyle oraya buraya bir görevli eşliginde gidiyoz
Neyse hastane buz gibi içim üşüdü kapının önüne çıktık güneşlenmeye o ara gözüme bir çekirge ilişti 100 metre ilerde
Neyse takipteyim bir kuş geldi çekirgeyi yemeye çalışıyor çanlı yayın takiptekim
Çekirge önde kuş arkada uçuyorlar bana dogru
O ana kadar totomu kaldıramayan ben can havliyle bir kaçtım sorma sonra gururumda oturmadım bir da sandalyeye :52:
Eşim bugün anlattı koptuk diyo şabanın flimi gibi olmuştu:52:
tü Allah seni kahretmesin:52: :52: :52: :52::52::52:

çok değilde bilemeyiz
uyku maması ne kız
ahmete bi defa sulu köfteden çeyrek yedirdim 1-2 saat sonra sade köfteyi kusmuştu dr henüz pütürü sindiremiyor vücudu demekki demişti:44: buğün bamya yedi 1-2 tane hemde olmayan dişleriyle ısırarak bide domates suyu içti:46:

Afiyet olsun ahmet paşaya:16:
Yok kız efe 7 aylıktan beri yer köfte köfte dediyse sadece kıyma teflın tavada yaparız
Efe normalde daha çok yer iştahı yok belli aman hasta olmasın nolur ya
Evet uyuyor sanıyor beni senle aldatıyom onu:38:

Afiyet olsun ahmet paşaya:16:
Yok kız efe 7 aylıktan beri yer köfte köfte dediyse sadece kıyma teflın tavada yaparız
Efe normalde daha çok yer iştahı yok belli aman hasta olmasın nolur ya
Evet uyuyor sanıyor beni senle aldatıyom onu:38:
anca uyusun bıldırcın:52: hak ediyor bu aldatılmayı:52: benimki etrafı toparlıyor garibim:38: bende burdayım:21:
mattikada altta göründü ama geç geldi misafirleri anca gitti demek bizde kaçalım kız paparayı yemeden korkuyom buğün adamdan:27:

anca uyusun bıldırcın:52: hak ediyor bu aldatılmayı:52: benimki etrafı toparlıyor garibim:38: bende burdayım:21:
mattikada altta göründü ama geç geldi misafirleri anca gitti demek bizde kaçalım kız paparayı yemeden korkuyom buğün adamdan:27:

:52: o da işten kaçıyor:52:etraf toplama bulaşık yerleştirmeden kaçtı agır işçi kız bunlar yazık:48:
Tam yavru kuşum enseye tokat ........ Parmak atasım gelmeden kaç:52:
Ramazan ramazan tövbee:23:

Uyku manası tahıllı mama tok tutsundiye kıs adı öyle geçiyor evde:52:
yazman iyi oldu canım tesadüf buğün eşimle konuştuk
ben ne zaman sade tahıllı mamadan (içine bide keçi devam sütü koyuyorum biliyosun ) yapsam kıvranıyor sıkıntılı oluyor
pirinç unundan yapsam daha rahat uyuyor bazende pirinç ununa 1 tatlı kaşığı tahıl ve devam sütü karıştırıyorum oda fena değil aklında bulunsun

yazman iyi oldu canım tesadüf buğün eşimle konuştuk
ben ne zaman sade tahıllı mamadan (içine bide keçi devam sütü koyuyorum biliyosun ) yapsam kıvranıyor sıkıntılı oluyor
pirinç unundan yapsam daha rahat uyuyor bazende pirinç ununa 1 tatlı kaşığı tahıl ve devam sütü karıştırıyorum oda fena değil aklında bulunsun

E her gün yiyor ama :23:

:52: o da işten kaçıyor:52:etraf toplama bulaşık yerleştirmeden kaçtı agır işçi kız bunlar yazık:48:
Tam yavru kuşum enseye tokat ........ Parmak atasım gelmeden kaç:52:
Ramazan ramazan tövbee:23:
bencede kaçayım:52:

hadi ötüm kuşum hayırlı kolay bir gece diliyorum:ssz:
mattika hayırlı geceler canım ahmetin ateşide düşmüştür inşallah

Merhabalar herkese

nasılsınız maşallah sayfalar ılerlemıs canlanmış buralar

kızcemle bız ıyıyız ebrarı yuruyo artık dha dogrusu transıt kosuyo:)melegım buarada hastalıgım 15 gun gecıktı genlerde test yaptım bıısı cıkmadı ama ben hala hasta olmadım acepp kızceme kardesmı gelıyooo:52::52::52:

Merhaba anniskolar :-)
Bu hafta izinliyim, ben de evde bebisimleyim cok guzellll
Naber nassiniz?
Bizim simdi de kulakta enfeksiyon var, onunla basimiz dertte biraz
Bugun kontrole gitcez

Sizden naberr
Efeler, mertler, ahmetler, eyluller ve digerleri nasillar..

İsimleri de unutmusum yaaa, beynim iyice zayifladi :s

mrb kızlar.herkese iyi haftalar..bir kaç gün giremedim sayfalar ilerlemiş.geçmiş yapamadım.umarım herkes iyidir..gece yağız 2 buçukta bir uyandı pir uyandı.uykusu bitmiş oyun oynamak istiyor..:1:4 buçuğa kadar oyun oynadık.şimdi çok uykum var..

Bilisss çok geçmiş olsun banyoda mı su almış niye olmuş yazık ya kulak agrısı da zırdur hemencecik geçsin inş
Fufa 15 gün geçtiyse teste çıkar kız:52:hava degişimindn belki:44:
Yeşim keşke oyun oynamasaydın uyku vakti falan deseydin alışkanlık yapmasın:18:
Cin gibi gözleri açıksa sen de nasıl uyutasın ki ben söylüyom ben cevaplıyom:24:

Ha buarada foto koydum bir tanecik:46:

belkıde hava degısmıdır hayrlısı bakalım ne olacak:)
dün eşime diyorum belkı olabılır adam ıstemez falan sanıyodum nasıl sevındı bıtanede prensımız olur dıye tabı bende cok sevındım eşimin tepkısıne ortada bısey yok bız kendılıgmızden gelın guveyyy:1::1::1:

geçen bi arkadaşla tlf konuştum yakın arkadaşım
2 kızı var ikisininde büyümesine şahidim
arka arkaya oldular arkadaşımı 11-12 lerde ben arayıp kaldırdığımı çok bilirim :53: ittiğimde veya onlar geldiğinde o çocukların bize hiç zahmet vermediklerini gördüm defalarca:21:
benimkiler niye böyle dedim sen çok yüz veriyorsun pofpof luyosun ağlatmıyorsun sen alıştırdın onları buna dedi:53:
haklı galiba :50:
çocuk büyütmek bir sanat ve ben kalbimle hareket ediyorum akıl mantık sıfır bende:31:

bizimde apartmanda var bi bizim oğlandan 15 gün küçük kız çocuğu.adam benim adama sürekli bizim kız hiç ağlamaz oturur oyununu oynar.geceleri çok güzel uyur,daha hiç sesini duymadım ağlarken falan diye anlatıyormuş.yazık benim adamda bizim oğlandan bahsediyo tabi terminatör gibi çocuk.eve geliyo bana komşunun bebeği böle böleymiş diyo.dedim napayım o kız olduğu için o kadar usludur belki.

gerçekten kız çocuklarımı uslu oluyo yoksa bizmi çok şımartıyoruz bu bebeleri eğer bizim tavrımızdan dolayı böyleyse çok geçmeden dizginleri elimize almamız şart

İftar menüm:23:
Lahmacum
Fırında tavuk
Pilav
Mercimek çorba
Salata
Milli içkimiz ayran :1:
Tatlı şekerpare:46:babamları alamamıştım kısmet kvalidemlereymiş:43:
Afiyet olsun masamı da hazırladım çok yoruldum:ssz:
Gelince yardım ediyor görümceler de biraz dinlenirim:37:

ohhhh menüye bak ben sadece lahmacubla bile doyardım iftarda.tek çorbayla tıkanıyorum yemeğe geçemiyorum.

Evet stresim ben yaptım içini fırın pişirdi
1 kilo kıymayla 46 tane çıktı:1:bayagı kaldı biraz bize ayırıp paket yaptım gönderdim:10:
Gitti misafirim bugünü de savdık babamları da aldım mı :46:
Gelsin bayram:52:

kız fındık lahmacun falanmı 1 kilo kıymayla normal lahmacundan 46 tane çıkıyormu.baya artmıştır bugünede çağırsaydın birilerini.

Off üç oldu efe aglayarak uyanıyor dişinin ucu belli
Ne dişmiş ya ne zaman rahatlayacak bu daha birinci diş :5:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
hadi ya patlattı demek efecix sonunda o uç kısımları etten kurtulana kadar bi süre daha sıkıntı devam eder asıl sıkıntı o oluyo bizde etten kurtulana kadar zor geçiyı bizim.
2. si hemen gelmesse bi süre rahatlar efecix.

Merhabalar herkese

kızcemle bız ıyıyız ebrarı yuruyo artık dha dogrusu transıt kosuyo:)melegım buarada hastalıgım 15 gun gecıktı genlerde test yaptım bıısı cıkmadı ama ben hala hasta olmadım acepp kızceme kardesmı gelıyooo:52::52::52:

merhaba canım hakkınızda hayırlısı olsun ama olsaydı sanki 15 gün gecikmeyle testte çıkardı.istiyorsanız allah hayırlı zamanda verir inşallah.

Naber nassiniz?
Bugun kontrole gitcez

Sizden naberr

merhaba canım üzüldüm oğluşuna kuak enfeksiyonu feci bişey.ben senelerce çektim kulaktan orta kulak iltihabı vardı bende çocukken.
inşallah hemen atlatır yavrun canı çok yanmıyordur umarım çok ağlıyormu.

bütün bi hafta oğluşunlasın demek çabuk geçmez umarım sizin için bu hafta.

mrb kızlar.herkese iyi haftalar..bir kaç gün giremedim sayfalar ilerlemiş.geçmiş yapamadım.umarım herkes iyidir..gece yağız 2 buçukta bir uyandı pir uyandı.uykusu bitmiş oyun oynamak istiyor..:1:4 buçuğa kadar oyun oynadık.şimdi çok uykum var..

yapıyolar bu zıpırlar arada böyle şeyler aman alışkanlık haline getirmesine izin verme.

bizimde apartmanda var bi bizim oğlandan 15 gün küçük kız çocuğu.adam benim adama sürekli bizim kız hiç ağlamaz oturur oyununu oynar.geceleri çok güzel uyur,daha hiç sesini duymadım ağlarken falan diye anlatıyormuş.yazık benim adamda bizim oğlandan bahsediyo tabi terminatör gibi çocuk.eve geliyo bana komşunun bebeği böle böleymiş diyo.dedim napayım o kız olduğu için o kadar usludur belki.

gerçekten kız çocuklarımı uslu oluyo yoksa bizmi çok şımartıyoruz bu bebeleri eğer bizim tavrımızdan dolayı böyleyse çok geçmeden dizginleri elimize almamız şart

ohhhh menüye bak ben sadece lahmacubla bile doyardım iftarda.tek çorbayla tıkanıyorum yemeğe geçemiyorum.

kız fındık lahmacun falanmı 1 kilo kıymayla normal lahmacundan 46 tane çıkıyormu.baya artmıştır bugünede çağırsaydın birilerini.

hadi ya patlattı demek efecix sonunda o uç kısımları etten kurtulana kadar bi süre daha sıkıntı devam eder asıl sıkıntı o oluyo bizde etten kurtulana kadar zor geçiyı bizim.

merhaba canım hakkınızda hayırlısı olsun ama olsaydı sanki 15 gün gecikmeyle testte çıkardı.istiyorsanız allah hayırlı zamanda verir inşallah.

merhaba canım üzüldüm oğluşuna kuak enfeksiyonu feci bişey.ben senelerce çektim kulaktan orta kulak iltihabı vardı bende çocukken.

yapıyolar bu zıpırlar arada böyle şeyler aman alışkanlık haline getirmesine izin verme.

hayrlısı canım aklımızda yoktu hiç bole gecıkme olunca acabamı dedık ole hyrlısı allahtan bakalım

ebrarında huyu degıstı annemler cok sımartıyolar yıne akıllı kızım ama bazı huyları degısmıs götu ıkıdk yerde durmuyo hep hadı gel yapıp dolanıyo:)))

Merhabalar herkese

istiyosun belli kan tahlili yapsanda emin olsan:28:
Naber nassiniz?
Bugun kontrole gitcez

Sizden naberr

bebeler bildiğin gibi
kulak zor çokta korkarım bu hastalıktan zahmetlidir eminim geçmiş olsun:5:

aynını ben bu gece yaşadım 2 den 3.5 a kadar fıldır fıldır baktı:18:

dizginleri alalımda nasıl:ssz:

istiyosun belli kan tahlili yapsanda emin olsan:28:

bebeler bildiğin gibi
kulak zor çokta korkarım bu hastalıktan zahmetlidir eminim geçmiş olsun:5:

aynını ben bu gece yaşadım 2 den 3.5 a kadar fıldır fıldır baktı:18:

dizginleri alalımda nasıl:ssz:

hıc dusunmedım yanı ebrar 2 3 yasına gelınce belkı dıyodum sımdı bole gecıkınce acabamı dedım ama sevındımde bakalım bıdaha test alıcam yıne bısı yoksa gıderım dr.

merhaba anneler

dün gece şükür uzun zamandan sonra güzelce uyudum.güzelce dediğim gece 1 de yattı 1.30 da geri kalktı su içirip uyuttum.2.30 da ben kalktım 3.30 da yattım.6 da kalktı emzirdim 6.40 da geri yattım.9 da geri kalktı su içirip yatırdım.11 de geri kalktı geri yatırdım.

yani toplamda 7 saat falan uyudum.bu bile iyi geldi bölük pörçük olsada uyuyabildim 7 saat.

bu gece eşim yok yarın gecede yok yalnızım iftardada sahurdada napıcam bakalım.

akşam emir eskisi gibi erken uyusa gelicem de 12 den öne uyumuyor o zamanda kşimse kalmıyor burda.

Back
X