- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
canım çok geçmiş olsun..hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen aylarda yağız da ishal olmuştu.tam 15 gün sürdü.kaka kan bir sürü tahlil yapıldı ama bir şey çıkmamıştı çok şükür..dr.üşütmüş dedi denize sokmuştuk..birde ishali biter bitmez 6.dişi patladı o da etki yapmış olabilir.ben bilirim o ishal zamanını çok kötü..seni çom iyi anlıyorum cnm..ben de 15 gün diyet yaptım hep yağıza.ama çok şükür kilo kaybetmedi.sadece o ay az kilo aldı..muz şeftali patates havuş püresi..bol su..birde dr. bize reflor diye bir toz vermişti o da iyi geldi...yoğurt ne pirinç lapası verdim ben birde cnm..
canım ramazan bitsin parklara falan gidin kızınla beraber sende kızında rahatlarsınız biraz.komşun sevdiğin bi arkadaşın falan varsa beraber çıkın gezin akşama doğru biraz serinleyince.sürekli evde kalmak insanı kötü etkiliyo.şükürler olsun allaha yavrularımızı bize gönderdi zor ama annelik pahabiçilemez
canım çok şükür tahliller temiz çıkmış inşallah kaka tahlilide temiz çıkar sende rahat bi nefes alırsın.verdiği kiloyuda geri alır hemencecik ishali geçince.
canım inşallah burun akıntısıda geçer geçmiş olsun tekraradn ilerlemedi şükür hastalığı
Insaallah teyzeleri çabucak geçer teşekkür ederizinsallah bişey cıkmıycak canım gönlünü ferah tut
ben ilk 15 gün tuttum bikacgün arasında hastalandım tutmadım 3 gündürde tutmuyorum cnm benim sütüm cok azaldı cünkü
cocuklafrımız en ufak bişeyden hastalanabiliyo ya bizimde yeni gecti burun tıkanıklıgı
spor derken neler yapıyosun canım?
hos geledin canım pasa azıcık benımle ılgılen mesajı vermıs vınını saklayarakmerhaba kızlar
uzuuuuun bi aradan sonra tekrar gelebildim
ahmet beyimiz vınımı saklamış anca buldum
bizden haberler şöyle; ahmet yürüyor hatta koşuyor,6 tane dişimiz oldu bu süre zarfında,gece uykuları mükemmel oldu demek isterdim ama hiçbiri değilhala yürümüyor 1 tane bile dişimiz yok ve sabaha kadar salla meme ver modundayım
işte böyle sizlerde iyisiniz umarım![]()

Sagol canım Allahım hepsinizden razı olsun evet tahlılerımız bır kısmı temız çıktı ama ıshale hala devam ınsaallah oda geçer hayırlısıyla rabbım cümlesıne sıfalar versincanım karam eylulu bana söylemişti tlf da çok üzülüp korkmuştum
o günden beri sende kızında hergün dualarımdaydınız
vveee okudum eylülümüz güzel prensesimiz iyiymiş çok şükür geçmişler olsun tekrar![]()

tama canım eklerım bırazdanYok canım ne olacak çogu arkadaşım eşiyle ortak kullanıyor zaten
Hadi ekle beni![]()