Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın dünürcüğüm elifim neyapıyor![]()
ıyı cnmm dıs sıkıntımız var. uyuyordu sanırsm uyandı bır ses gelıyor bakım![]()
bu diş sıkıntısı bitmeyecek gibi biri bitiyor diğeri başlıyordemek güzel prenses uyandı sen ona bak annesi güzel gelinimi doyur belki acıkmıştır
![]()
uyanmıss gelınınn.. sımdı yumurtası pısıyorr kahvaltı yapıcaz aksam ıızmır koftee bazlamaa yogurt yedıı bayıla bayılaa elıne verdım bazlamayıı bı ısııırıp ısırıp koparıyor bıde buyuk buyukk dedımm bogulucann aldım elındenn. :)) neysekıı yuttu bız yemek yerkenn gozlerını bızden alamıyor aksam cerez yıyoruz soylenıyor oda..![]()
afiyet olsun gelinime yedir kız herşeyi artık kilo falan alırsada ilerde spora göndeririz ne yapalım
valla rüzgarda sürekli elinde ekmek yada salatalıkla geziniyor büyük büyük kopartıyor ağzında uzun süre tuttuktan sonra etrafa atıyor bazende yiyor
sen daha benim gelinimi çerezle tanıştırmadın mıvalla nişanlısı çekirdek yiyor
kız biz yerken yapışıyor bana bende elimle ezip veriyom çok seviyor
![]()
slm kızlar
geçmişe hiç bakadım sabahtan beri temizlik yapıyorum daha yemek yapamadım
çok yorgunum
kayınpeder şimdilik gitti
ama bayramdam sonra damlamayacağının, garantisi yok yeni evine taşınana kadar hep risk mevcut
dün uzun zamandan sonra dışarıya çıkabildik şükür bol bol alışveriş yaptım stres attım.
bende mertin fotolarını yüklüyorum.
çok büyüdü ve aynı oranda şımardı dün bize gezmeyi zehir etti hep kucakta durcakmış beyefendi millete laf atıyor şirinlik yapıyor çok canayakın olucak hiç anasına çekmemiş huyu![]()
noluyor anlamıyorum son sayfaya girmeye çalışıyorum kk nın ana sayfası çıkıyo![]()
maşallah büyüdükçe ayrı bi tatlı oldu bunlar.mert paşaya maşallah.bizimkide çok canayakın her çocuğa atlıyor kucağına öpmeye çalışıyor sarılıyor.büyüklere çok pas vermiyor hele erkeklere hiç pas vermiyor.babasına çekmiş bizimki çok canayakın hiç bana çekmemiş bu konuda
ayy bu arada sizin gelinde ne haber bzimki annemi evden attırdı kız annem ayrı eve çıktı bizimkiler aynı modeldiya merak ettim
çok yavaş bugün site fotoları zor yükledim bende.
aynen büyüdükçe tatlılaşıyor kuzular,dediğin gibi mertinde en çok çoçuklara ilgisi geçen 10 yaşlarında kız çoçuğunun birine gülüyor birşeyler diyor kız buna hayran oldu tutturdu annesiyle babasına bende bunun aynısından kardeş istiyorum diye
gelip adınıda sordu adınıda mert koyacam diyo annesi uğraşamam bebekle bu saatten sonra diyo kızda ben bezini değiştiririm diyo çok komikti kız ısrar edip durdu anasıyla babasına
bizim gelin aynı kıvamda devam ediyor kaprislerine annemi hizmetçi yerine kullanmaya devam zaten birde hamile ya iyice abarttı.
anneni evden attırdı haaannen için hayırlısı olmuş canım bizimkilerde ayrı eve çıksa çok iyi olucak,ama gelin razı değil istemiyor ayrı ev anneme çoçuğumada bakıcaksın diyo.