2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok güzel olmuş eline sağlık çok marifetlisin gelinimede çok çok yakışmış:nazar::nazar::nazar:
kız çoçuk isteğim yine kabardı valla:30:
saol canm ALLAH gönlüne göre versin cnm insan ikisindende tatmak istiyo
regl gecikince olsa nasıl olur diye düşünmedim değil yani gece rüyamda hamilelik hakkında bisürü sey gördüm nasıl takmıssam kafama işte

yaptıgım tütü:6::6:
ustalıgım daha güzel olacak:1::1:

saol canm ALLAH gönlüne göre versin cnm insan ikisindende tatmak istiyo
regl gecikince olsa nasıl olur diye düşünmedim değil yani gece rüyamda hamilelik hakkında bisürü sey gördüm nasıl takmıssam kafama işte

amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah, aslan oğlum var birde prensesim olsun istiyorum ilerde nasip olursa.
demek hayellere daldın haaa hala gelmedimi reglin ?bilinçaltı hemen kuruyor insanın bende öyleyim

amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah, aslan oğlum var birde prensesim olsun istiyorum ilerde nasip olursa.
demek hayellere daldın haaa hala gelmedimi reglin ?bilinçaltı hemen kuruyor insanın bende öyleyim
insallah
yok cnm yala gelmedi
evet kurdum kafamda rüyamda gördüm

merhabalar kızlar
dün yine çok kötü bi gece geçirdik nazar değdirdim oğluşa sanırım.gece 12 de yattı sabah 8 e kadar yarım saatte 1 saatte bi kalkarak uyudu.artık sabrımın sonlarındaydım.neyseki eşim evdeydide o aldı sonra oğlanı uyumuşlar salonda beraber.yinede uykumu alamadım tabi ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan.

sizler naıslsınız bebişler nasıl

Arzu tütünüze bayıldım bunu bayramda giyer artık prenses:21:
Parti dünyasına bakın kızlar orda parti için her şey var:46:balon ve masa örtümüzü ordan aldık biz:51:
Eylülnaz bizimki de salıya denk geliyor ama genelde ögleden sonra gelebilir misafirlerimiz
Sizinkiler gelemezse ya akşam yap ya da hafta sonuna at bence bişi olmaz :27:
Bak bir tütü de ben buldum mikili bize uygun:1:
Eylül ne vardı mikili foto çekeydin ya canım:19:anca kızını çek piyanolu resmine bittim ben de:48:tam müzisyen gibi kurulmuş:16:
Öykü nazar etme çocuga kız:22:sıkıntılı mıydı yoksa muz mızlık mı yaptı:23:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok çok çöokkkk şeker olmuş.marifetli hatunsun valla.eylülede çok yakışmış.
saol cnm

merhabalar kızlar
dün yine çok kötü bi gece geçirdik nazar değdirdim oğluşa sanırım.gece 12 de yattı sabah 8 e kadar yarım saatte 1 saatte bi kalkarak uyudu.artık sabrımın sonlarındaydım.neyseki eşim evdeydide o aldı sonra oğlanı uyumuşlar salonda beraber.yinede uykumu alamadım tabi ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan.

sizler naıslsınız bebişler nasıl
biyeri fln mı agrıyoki gündüz nasıl

Parti dünyasına bakın kızlar orda parti için her şey var:46:balon ve masa örtümüzü ordan aldık biz:51:
Eylülnaz bizimki de salıya denk geliyor ama genelde ögleden sonra gelebilir misafirlerimiz
Eylül ne vardı mikili foto çekeydin ya canım:19:anca kızını çek piyanolu resmine bittim ben de:48:tam müzisyen gibi kurulmuş:16:
saol cnm .olabilir bayramada bi sürü elbisesi var artık sabah aksam defile yaparız:12::12:

Kız iyice bana benzedin gel öpem seni:48:oh bi daha :48:
Bu da hamile ihtimalin için:48:
bende senin öpem bebemm:48::48:
hamile deme kız Allah olmayanlara versin ama 1 sene sonra olabilir:1::1:

korkma kız hayırlısı olur inşallah.belki basit bi gecikmedir.olmadı bikaç gün sonra test yap bakalım.

ne marka aldınız canım oto koltuğunu karar verebildinmi.baya eğlenmiş cimcime desene

koy kız resimleri çok yakışmıştır prensese eminim.doğumgünü içinde kristal tülden yaparsın.netten baksana nerde satılıyomuş canım.hatta kırmızı tülden yapıp üstünede siyah kurdeleler yaparsın top top çok şeker olur.

biz yaptıkta dişlerini çıkarmadı daha bekliyoruz 2-3 aydır galiba 5.6. dişleri
ben buğdayı haşladım nohutu haşladım birleştirdim içine bulduğum bütün şekerlemelerden koydum.ama ben yemedimn hiç yenilesi bişey gibi durmuyordu.:9::9:

canım gününde yapmak istiyorsan akşam saatlerine denk getirebilrisin gelemezlermi akşam.yada haftasonu yaparsın bi sorun olcağını sanmıyorum.
yok alamadık canım chıcco nunkine baktık güzeldı hafıf yatay pozısyonuda alıyorda daha karar veremedık sendenbakıyordun yanlış hatırlamıyorsam

BENDE DOGUM İLE BİRLİKTE YAPMAYI PLANLIYORUM sanki nohut yesil mercimek sekerli leblebiler konuyodu öyle hatırladım birden:44::44:

aklımdakileri yaparsam güzel olacak gercekten
kırmızı benekli balonlar peceteler kurabiyeler ugur böcekli pasta ve kıyafet söyle olacak

aminn canım hepimizin bebişeri
hafta sonu yap bişi olmaz belki bende öyle yapabilirim cumaya denk geliyo bizimkide

az kalmıs cıkarır yakında annesi
stresede yazdım az kaldı sunun surasında 1 yasa:9::9:

insallah öyle bişi olmaz canım
öyle yapıcam dogum gününe krmızı üstü benekli tül güzel olunca daha güzel duruyo

yaptıgım tütü:6::6:
ustalıgım daha güzel olacak:1::1:
çok hoş olmuş canım bende aldıgım tütüyü paylaşım sızınle :42:

bende çok rahatladım canım umarım bu huzur uzun sürer.

çok merak ettim.

sağol canım gelmeye çalışıcam,mert hem büyüdü hemde büyüdükçe yaramazlık sınırlarını iyice zorlamaya başladı hiç rahat vermiyor nefes aldırmıyor sıpa.

bizimde mertin doğumgünü hafta arasına denk geliyor çarşambaya öyle büyük bir doğumgünü yaparmıyım bilmiyorum,zaman göstericek güzel bir pasta ve şirin bir kıyafet mutlaka olur en yakın aile üyelerini çağırırım o kadar şimdilik fikrim bu.
hayırlısı olsun canım bakalım bı bız nasıl bırsey yapacazz

Aa canım cekerımm yıne gıdecem hello kıtty seklınde kurabıye kalıpları var pasta üstüne yenıle bılır hello kıtty süsü mumu var daha onları almaya gıdecegımm o pıyanolu resmıne bende bayıldım annem çekmıs ben göremedim sonra resmını gördüm o sırada oto koltuklarında mesguldumm:31:

Bu arada sonuclarımız geldı hanımlar doktorların tahmın ettıgı gribi ( EHEC ) vırüsüymüs kanlı ıshal kusma ates olmadıgı müddetçe bekleyecekmısız dıyete devam bol suu ve hijyen ışte bızım ıcın dua edın inşallah geçer doktor kımısınde bır kaç gün kımısınde haftalarca sürer vırüsün vücuttan çıkması bızde yaklaşık 18 gün oldu rabbım nerde varsa tüm hasta olan kullarına şifa viersin sonra benım yavrumda âmin

Topıkkk çok sakın dıger hanımlarda keyfler yerınde ınsaallah

bu arada oglum gecenlerde cok rahatsizlandi atesi cikti burun akintisi huysuzluk falan yani ne ararsaniz.... hastaneye goturdum idrarda enfeksiyon cikti 3 gun igne vurdular yani antibiyotik simdi de normal surup olarak veriyorum cok sukur toparladi ama hala huysuzlugu ve burun akintisi devam ediyo.... gececek insallah

bide 2 gun sonra yola cikiyoruz dua edin kazasiz belasiz gelelim off bebekle 2 gun araba cekilmez ya hayirlisi bir umut iste insallah hep uyur yani oyle diyo herkes .....:44:
neyse iftar zamani simdi bizim burda sofrayi kurayim hemen daha sonrada bi gecmis yapayim....

canım bayadır böle zaten geçen gece güzel uyuyunca umutlanmıştım düzeldi diye ama boşaymış.diş sıkıntımız var sanırım canım beyaz ama çıkmadı daha.gaz da var ortaya karışık.
saol cnm

biyeri fln mı agrıyoki gündüz nasıl

saol cnm .olabilir bayramada bi sürü elbisesi var artık sabah aksam defile yaparız:12::12:

bende senin öpem bebemm:48::48:
hamile deme kız Allah olmayanlara versin ama 1 sene sonra olabilir:1::1:
gündüzde çok mızmız sürekli meme istiyo yada emzik sabahları hiç emzik almazdı ağzına şimdi çıkarmıyor.diş sıkıntısı sanırım

yok alamadık canım chıcco nunkine baktık güzeldı hafıf yatay pozısyonuda alıyorda daha karar veremedık sendenbakıyordun yanlış hatırlamıyorsam

Aa canım cekerımm yıne gıdecem hello kıtty seklınde kurabıye kalıpları var pasta üstüne yenıle bılır hello kıtty süsü mumu var daha onları almaya gıdecegımm o pıyanolu resmıne bende bayıldım annem çekmıs ben göremedim sonra resmını gördüm o sırada oto koltuklarında mesguldumm:31:

Bu arada sonuclarımız geldı hanımlar doktorların tahmın ettıgı gribi ( EHEC ) vırüsüymüs kanlı ıshal kusma ates olmadıgı müddetçe bekleyecekmısız dıyete devam bol suu ve hijyen ışte bızım ıcın dua edın inşallah geçer doktor kımısınde bır kaç gün kımısınde haftalarca sürer vırüsün vücuttan çıkması bızde yaklaşık 18 gün oldu rabbım nerde varsa tüm hasta olan kullarına şifa viersin sonra benım yavrumda âmin

canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatır bi ilaç falan yokmuymuş kullanabileceğiniz.virüsü nerden kapmış canım burda yaygın demiştin bulaşıcımıymış.eylülümüz en kıs azamanda sağlığına kavuşur inşallah.dualarım sizinle canım.

evet bende bakıyorum oto koltuğuna pilsanda karar kıldım hafif yatarlı yan darbe korumalı kılıfı çıkıp yıkanbabiliyo falan baya güzel.350 tl den 230 a inmiş kampanyada bikaç sitede bende kendi sitesinden sipariş verdim daha gelmedi istediğimiz renk yokmuş.yarın başka rengi göndericekler.
bu arada oglum gecenlerde cok rahatsizlandi atesi cikti burun akintisi huysuzluk falan yani ne ararsaniz.... hastaneye goturdum idrarda enfeksiyon cikti 3 gun igne vurdular yani antibiyotik simdi
de normal surup olarak veriyorum cok sukur toparladi ama hala huysuzlugu ve burun akintisi devam ediyo.... gececek insallah

geçmiş olsun canım tamamen geçer inşallah hastalığınız
bide 2 gun sonra yola cikiyoruz dua edin kazasiz belasiz gelelim off bebekle 2 gun araba cekilmez ya hayirlisi bir umut iste insallah hep uyur yani oyle diyo herkes .....:44:
neyse iftar zamani simdi bizim burda sofrayi kurayim hemen daha sonrada bi gecmis yapayim....

hep uyumaz belki ama uykusu varsa güzle uyur arabada.2 gün yolculuk zor geçer ama canım hazırlıklı ol.inşallah kazasız belasız gelirsiniz memlekete

selam kızlar nasılsınız:16:
misafirim vardı pek yazamadım
hasta bebeklere geçmiş olsun, eylül çabuk geçer inş ishal.
marji hoşgeldin aramıza.
doğum günü ben de yapıcam ama tam bi araştırma yapmadım daha bayram dönüşü geç mi olur ki.
ahmetin doğumgünü cumartesiye geliyo bikaç arkadaşla kutlarız çok kalabalık olmaz
doğum gününden 20 gün sonra kurban bayramı var bi kutlama da annemlerde yapmayı düşünüyorum.
ahmetin diş serüveni devam ediyo mız mız. ama çok şükür hiç şikayet etmemeye karar verdim benim hamileliğim zor geçti sağlıksız olma korkusu yaşadık. sağlıklı bebeklerimiz olsun da varsın gece uykusuna hasret kalalım. tabi allah bol uykulu bebekler yapsın bebişlerimizi :23:
eliföykü tatilde ekstra bişey lazım olmadı, ateşölçer şurup şapka güneş kremi, gölgelikli simit kıyafet oyuncak havlu aklıma gelenler.
bir de sahilde yedirebileceğin pratik yiyecek bişiler bulundurmak gerekiyo, muz bisküvi gibi.
bayram sonrası bi karadeniz yapalım diyorz amasra ya da bartın. anlaşığ hep beraber mi gitsek napsak

canımmm cok cok gecmiş olsun en hızlısından atlansın eylülümüz Allah sifa versin canım

:9: canim giriyorum okuyup cikiyorum hic yazmaya zamanim olmuyo, ramazan, izin hazirligi derken yoruluyom kizlar...
sonunda zorla konusturdum seni:32::32:

bu arada oglum gecenlerde cok rahatsizlandi atesi cikti burun akintisi huysuzluk falan yani ne ararsaniz.... hastaneye goturdum idrarda enfeksiyon cikti 3 gun igne vurdular yani antibiyotik simdi de normal surup olarak veriyorum cok sukur toparladi ama hala huysuzlugu ve burun akintisi devam ediyo.... gececek insallah
gecmiş olsun cnm iyi olduguna sevindim

neden araba cnm ya ucakla gelin cok lazımsa burda kiralayın araba Allah kolaylık versin nediyim

canım bayadır böle zaten geçen gece güzel uyuyunca umutlanmıştım düzeldi diye ama boşaymış.diş sıkıntımız var sanırım canım beyaz ama çıkmadı daha.gaz da var ortaya karışık.

gündüzde çok mızmız sürekli meme istiyo yada emzik sabahları hiç emzik almazdı ağzına şimdi çıkarmıyor.diş sıkıntısı sanırım

canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatır bi ilaç falan yokmuymuş kullanabileceğiniz.virüsü nerden kapmış canım burda yaygın demiştin bulaşıcımıymış.eylülümüz en kıs azamanda sağlığına kavuşur inşallah.dualarım sizinle canım.

evet bende bakıyorum oto koltuğuna pilsanda karar kıldım hafif yatarlı yan darbe korumalı kılıfı çıkıp yıkanbabiliyo falan baya güzel.350 tl den 230 a inmiş kampanyada bikaç sitede bende kendi sitesinden sipariş verdim daha gelmedi istediğimiz renk yokmuş.yarın başka rengi göndericekler.

geçmiş olsun canım tamamen geçer inşallah hastalığınız

hep uyumaz belki ama uykusu varsa güzle uyur arabada.2 gün yolculuk zor geçer ama canım hazırlıklı ol.inşallah kazasız belasız gelirsiniz memlekete
aman huy olarak kalmasında bu diş zamanlarımızda gecicek ins

marji hoşgeldin aramıza.
doğum günü ben de yapıcam ama tam bi araştırma yapmadım daha bayram dönüşü geç mi olur ki.
ahmetin doğumgünü cumartesiye geliyo bikaç arkadaşla kutlarız çok kalabalık olmaz
doğum gününden 20 gün sonra kurban bayramı var bi kutlama da annemlerde yapmayı düşünüyorum.
ahmetin diş serüveni devam ediyo mız mız. ama çok şükür hiç şikayet etmemeye karar verdim benim hamileliğim zor geçti sağlıksız olma korkusu yaşadık. sağlıklı bebeklerimiz olsun da varsın gece uykusuna hasret kalalım. tabi allah bol uykulu bebekler yapsın bebişlerimizi :23:
eliföykü tatilde ekstra bişey lazım olmadı, ateşölçer şurup şapka güneş kremi, gölgelikli simit kıyafet oyuncak havlu aklıma gelenler.
bir de sahilde yedirebileceğin pratik yiyecek bişiler bulundurmak gerekiyo, muz bisküvi gibi.
bayram sonrası bi karadeniz yapalım diyorz amasra ya da bartın. anlaşığ hep beraber mi gitsek napsak
sagol cnm biz iyi olmaya calısıyoruz
senin kampta işler nasıl gidiyo kac kilo verdin:8:

bu arada marji arzu eliföykü yeni fotolara baktım geçen. yorum yazamadan çıktım. ne çabuk büyüdüler yaaa:5:
maşallah hepsine.
arzu ramazanda 1-2 kilo verdim gibi bakalım bayramda geri almazsam:27:

marji hoşgeldin aramıza.

gidelim kız biz amasradan kiralık daire tuttuk otelden vazgeçtik.12-13-14-15 ordayız amasra inkumu falan.belki rastlarız orda kesin gidecekseniz bu tarihlerde haberleşelim sahilde oynatırız bizim bebeleri.belki arzuda gelicek

canımmm cok cok gecmiş olsun en hızlısından atlansın eylülümüz Allah sifa versin canım

sonunda zorla konusturdum seni:32::32:

gecmiş olsun cnm iyi olduguna sevindim

neden araba cnm ya ucakla gelin cok lazımsa burda kiralayın araba Allah kolaylık versin nediyim

aman huy olarak kalmasında bu diş zamanlarımızda gecicek ins

sagol cnm biz iyi olmaya calısıyoruz
senin kampta işler nasıl gidiyo kac kilo verdin:8:

inşallah huy olarak kalmaz.allah korusun

bu arada marji arzu eliföykü yeni fotolara baktım geçen. yorum yazamadan çıktım. ne çabuk büyüdüler yaaa:5:
maşallah hepsine.
arzu ramazanda 1-2 kilo verdim gibi bakalım bayramda geri almazsam:27:

teşekkürler canım gerçekten kocaman oldu bunlar yaa yaş günlerini konuşuyoruz baksana

elif, benim oglanda bazen iyi uyuyor bazen sapitiyor iyice... ahanda duzeldi diyorum ki satte 1 kalkmalar falan, insan kaldiramiyo bazen heleki ramazan da resmen coktum uyku duzenimiz kalmadi:37:

arzural, aslinda bende hep ucakla gidelim araba kiraliyalim dedim ama esim istemedi arabamiz varken ordan neden kiralayim dedi sigortali almak gerekir vs.... yani budceyi asacak gibiydi, bide biz nereye kp , kv oraya anlicaniz gelsinler oglusuma baksinlar:27:

Back
X