fufa iyi geceler canım nasıl gidiyo bayram tatiline çıktın dimi pazartesimi başlıyacaksın işe eşinle ve kızınla güzel bi bayram ve tatil geçirirsin inşallah.
saolsn ıns cnm sende esınle ve bebsnle guzel bı bayram gecırırsın pazartesı baslıcm cnm k.v dyz sımdızıllım anca uyudu bıyere gdnce sapıtıyo uyku saatı sen nasılsn kaan nasıl
bayram sabahı kahvaltı rutininnizmi var arifeden gitmişsiniz.benimkide 12 de uyudu bugün ne zaman napıcakları belli olmuyo alıştırmıştım akşam 10 da yatırmaya küçücük bişey bile düzenlerini bozmaya yetiyor.bende kaanda iyiyiz şükür.
kaan uyudu bende uyuyayım şimdi.
sen ebrarın dışarda yürümesine nasıl engel oluyorsun canım.benimki durmuyo yürüyecem diyo ama korkuyorum düşer takılır bişey olur diye.ağlıyo zırlıyo mecbur ellerinden tutu yürütüyorum ama elimi bırak diyede çekiyo başlıyo ağlamaya.baya sıkıntı vermeye başladı dışarda.
YOK CNM YA BENIM ANNEMLR KOYDE GTTI BURDA KIMSE YOK BIZDE OYUZDEN GECELIM KARSIYA TRAFIK OLMADAN DEDIK HEM RAMAZNDA SON IFTIRAMIZI BERABER YAPALIM DEDIK ENGEL OLAMIYRUM CNM PEK DUSMUYO EBRARYANI DUSURECGI YADA TAKILCGI BIEY ORTADA YOK BUTUN ODLRN KAPILARI KAPALI OLUYO BIRAKYRM DUSE KALKA GEZINIYO DISARIDA BABSININNDA BENIMDE ELIMI TUARAK YURUR BIRIMIZ ELINI BIRKLIM DURUR TUTMYA CALSIR CNM KENDIDE YURUYO TEK BASINA BIDE DONSTE K.V DONCEZ ANNEMLER KOYDE K.B BAKICK EBRARA ÖLE ISTE CNM
bende evde engel olmuyorum canım istediği gibi geziyo her odada ama dışarda engelliyorum.kaan dışardada tutmayın elimden kendim yürüycem diyo çünkü biz izin vermiyoruz istediği yere gitmeine.bıraksak park halindeli arabaların tekerlerine yapışacak.zaten taşa falan takılır yere kapaklanır diye korkuyorum.
anladım canım annenler ne zaman dönücekki k.v aranız iyi sanırım.
Hanimlarr bayraminiz mübarek olsun Rabbim Tekrarini nasip Estin Insaallah
Stress Canim Cook Gesims olsunkuzuya Insaallah Cabucak atlatiir Rabbim sıfa versın canım
Bu arada ıkı gün önce sonunda Eylül'ün üst dişi de patladı dört ay sonrası çok şükür üçüncü dışımız patladı
Sizlerdede umarım keyfler yerındedır
ıyi cnmı ben kın tutamam eşim ve kızım ıcın ıyım sukur senınkı erkek ya bıde daha yaramazdır cnm
15 gun kalıcaklr cnm annemler yarın k.v donucez eve o ve gorumcem bakacaklr evde
senınde cnm byramın mubarek olsun masallh eylule ebrarında ustten 4 tane dısı cıkıyo eylul nasıl oldu cnm
Çok şükür ıyı oldu canım rabbım cümlemızın evladına saglık versın maşallah ebrara
Eylül'ün alt yan dısıde patlamış bırde üstten ıkıncı yolda son bır haftamız zaten bır hoş gecmıssdıdemeli bundanmıs ıkı dış sonrası duruldu deyıp durdum çocuğumda anama bır kıyak yapım üç tane bırden patlatım dedı maşallah kuzularımıza
Bayram herkese yogun gecıyor kımseıkler uğramıyor umarım herkese keyfler yerındedır ınsaallah
Bayarmınız kutlu olsun biraz geç oldu ama iyi oldu
Yarın sabah yola çıkyoruztatile gidiyoruz
5 günlük bir tatilbakalım nasıl geçer efeyle yolculuk tatil
Biz de daraldık yetti gayriherkese güzel mutlu günler diliyorum
En kısa zamanda görüşmek üzere bizi özleyin anacım
selam kızlar..nasılsınız?herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.memleketteydik 5 gün giremedim.herkesler iyimi?biz iyiyiz çok şükür yağızı uyuttum bakayım bir dedim.....nasıl geçti bayram.bizim güzeldi.yağız babaanne ve anneannelerinden bolca harçlık topladı bayramda biraz tatlıyı fazla kaçırdım galiba..inş.geri dönüşümü çok olmaz bana hazır zayıflamışken. 3 kilom kaldı kızlar...ama göbek gitmiyor ya....
SELM CNM IYIIZ SEN NASILSN YAĞIZ NASIL
bize harclık veren olmadı hıc annemler olsaydı kızıma kesın verırlerdı valla o gobek gtmıyo cnm 52 kıloydum ramaznda 6 kılo vermısım 46 kıloyum ama hala o gobek varr
canım maaşallah çok zayıfsınben 59 kiloyum şuan..56 ile hamile kalmıştım zaten....ama versem bile göbeğim kalacak galiba.
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun...
Evdeydim bayramda ama giremedim yine de.
Karama bak seeeennnnnnnnn...kimseyi tatile göndermeyen karam herkesten önce gitmiş
Tatilde olan herkese iyi eğlenceler.
Ben buralardayım. Kızım iyi.gece uykusuzlukları devam.
Fufaaaaa maşallah kızınaGelişimi çok güzel kızının. Hatta önde bile allah acılarını göstermesin.
çıkıyorum ben. Benim kız izin vermiyor.Ekranı kapatmak istiyor.
öptüm hepinizi. Gelirim uyuyunca
cnm zayıfım ama hala gobek var gorenler çöp gibi kalmıssın dıyolar ama o çöpte hala göbek var :)
saolsn cnm evet hızlı gıdıyo zıllı ama genetık bana cekmıs bende erken yuruyp erken dıllenmısım azönce aradım anne gei dıyo telefonda agzını yedıgım senın prenses nasıl sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?