2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fufa iyi geceler canım nasıl gidiyo bayram tatiline çıktın dimi pazartesimi başlıyacaksın işe eşinle ve kızınla güzel bi bayram ve tatil geçirirsin inşallah.

fufa iyi geceler canım nasıl gidiyo bayram tatiline çıktın dimi pazartesimi başlıyacaksın işe eşinle ve kızınla güzel bi bayram ve tatil geçirirsin inşallah.

saolsn ıns cnm sende esınle ve bebsnle guzel bı bayram gecırırsın pazartesı baslıcm cnm k.v dyz sımdızıllım anca uyudu bıyere gdnce sapıtıyo uyku saatı sen nasılsn kaan nasıl

saolsn ıns cnm sende esınle ve bebsnle guzel bı bayram gecırırsın pazartesı baslıcm cnm k.v dyz sımdızıllım anca uyudu bıyere gdnce sapıtıyo uyku saatı sen nasılsn kaan nasıl

bayram sabahı kahvaltı rutininnizmi var arifeden gitmişsiniz.benimkide 12 de uyudu bugün ne zaman napıcakları belli olmuyo alıştırmıştım akşam 10 da yatırmaya küçücük bişey bile düzenlerini bozmaya yetiyor.bende kaanda iyiyiz şükür.
kaan uyudu bende uyuyayım şimdi.
sen ebrarın dışarda yürümesine nasıl engel oluyorsun canım.benimki durmuyo yürüyecem diyo ama korkuyorum düşer takılır bişey olur diye.ağlıyo zırlıyo mecbur ellerinden tutu yürütüyorum ama elimi bırak diyede çekiyo başlıyo ağlamaya.baya sıkıntı vermeye başladı dışarda.

slm millet
herkese iyi bayramlar
stresim büyük geçmiş olsun çok üzüldüm
inşallah bir an önce iyileşir ahmetim

YOK CNM YA BENIM ANNEMLR KOYDE GTTI BURDA KIMSE YOK BIZDE OYUZDEN GECELIM KARSIYA TRAFIK OLMADAN DEDIK HEM RAMAZNDA SON IFTIRAMIZI BERABER YAPALIM DEDIK ENGEL OLAMIYRUM CNM PEK DUSMUYO EBRARYANI DUSURECGI YADA TAKILCGI BIEY ORTADA YOK BUTUN ODLRN KAPILARI KAPALI OLUYO BIRAKYRM DUSE KALKA GEZINIYO DISARIDA BABSININNDA BENIMDE ELIMI TUARAK YURUR BIRIMIZ ELINI BIRKLIM DURUR TUTMYA CALSIR CNM KENDIDE YURUYO TEK BASINA BIDE DONSTE K.V DONCEZ ANNEMLER KOYDE K.B BAKICK EBRARA ÖLE ISTE CNM

bende evde engel olmuyorum canım istediği gibi geziyo her odada ama dışarda engelliyorum.kaan dışardada tutmayın elimden kendim yürüycem diyo çünkü biz izin vermiyoruz istediği yere gitmeine.bıraksak park halindeli arabaların tekerlerine yapışacak.zaten taşa falan takılır yere kapaklanır diye korkuyorum.

anladım canım annenler ne zaman dönücekki k.v aranız iyi sanırım.

Hanimlarr bayraminiz mübarek olsun Rabbim Tekrarini nasip Estin Insaallah
Stress Canim Cook Gesims olsun kuzuya Insaallah Cabucak atlatiir Rabbim sıfa versın canım
Bu arada ıkı gün önce sonunda Eylül'ün üst dişi de patladı dört ay sonrası çok şükür üçüncü dışımız patladı
Sizlerdede umarım keyfler yerındedır

ıyi cnmı ben kın tutamam eşim ve kızım ıcın ıyım sukur senınkı erkek ya bıde daha yaramazdır cnm
15 gun kalıcaklr cnm annemler yarın k.v donucez eve o ve gorumcem bakacaklr evde

senınde cnm byramın mubarek olsun masallh eylule ebrarında ustten 4 tane dısı cıkıyo eylul nasıl oldu cnm

Çok şükür ıyı oldu canım rabbım cümlemızın evladına saglık versın maşallah ebrara

Eylül'ün alt yan dısıde patlamış bırde üstten ıkıncı yolda son bır haftamız zaten bır hoş gecmıssdı demeli bundanmıs ıkı dış sonrası duruldu deyıp durdum çocuğumda anama bır kıyak yapım üç tane bırden patlatım dedı maşallah kuzularımıza
Bayram herkese yogun gecıyor kımseıkler uğramıyor umarım herkese keyfler yerındedır ınsaallah

Bayarmınız kutlu olsun biraz geç oldu ama iyi oldu
Yarın sabah yola çıkyoruztatile gidiyoruz
5 günlük bir tatil bakalım nasıl geçer efeyle yolculuk tatil
Biz de daraldık yetti gayri herkese güzel mutlu günler diliyorum
En kısa zamanda görüşmek üzere bizi özleyin anacım

şükür cnm rabbm korusun meleklrmızı bzmkınnde bırden cıkıyo bugn cıldırdımsureklı aglıyo k.v yabancılıyo kımseye gtmıyo anne anne sureklı ben nasıl bırkcm bılmyrm yaa kızımı

hadı negusel ii eglenceler suze efede ıns rht durur

kızlar kızım konusmaya basladıbaya ılerlettı telefonu kulagna alıp adooo dede anane dıyıp gezıyo evde elınde bısey olsun bu kımın kızım dıyoruzz menim diyokendıne dogru cekıyo ver bunu bana dıyoruz dermem benım dıyooo:)))kızım bısey ıstıyomusun dıyorum eppek dıyo ekmek ıstıyo:)))

günaydın anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

selam kızlar..nasılsınız?herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.memleketteydik 5 gün giremedim.herkesler iyimi?biz iyiyiz çok şükür yağızı uyuttum bakayım bir dedim.....nasıl geçti bayram.bizim güzeldi.yağız babaanne ve anneannelerinden bolca harçlık topladıbayramda biraz tatlıyı fazla kaçırdım galiba..inş.geri dönüşümü çok olmaz bana hazır zayıflamışken.3 kilom kaldı kızlar...ama göbek gitmiyor ya....

SELM CNM IYIIZ SEN NASILSN YAĞIZ NASIL
bize harclık veren olmadı hıc annemler olsaydı kızıma kesın verırlerdı valla o gobek gtmıyo cnm 52 kıloydum ramaznda 6 kılo vermısım 46 kıloyum ama hala o gobek varr

Son düzenleme:

canım maaşallah çok zayıfsınben 59 kiloyum şuan..56 ile hamile kalmıştım zaten....ama versem bile göbeğim kalacak galiba.

öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun...
evdeydim bayramda ama giremedim yine de.
karama bak seeeennnnnnnnn...kimseyi tatile göndermeyen karam herkesten önce gitmiş
tatilde olan herkese iyi eğlenceler.
ben buralardayım. kızım iyi.gece uykusuzlukları devam.
fufaaaaa maşallah kızına gelişimi çok güzel kızının. hatta önde bile allah acılarını göstermesin.
çıkıyorum ben. benim kız izin vermiyor. ekranı kapatmak istiyor.
öptüm hepinizi. gelirim uyuyunca

canım maaşallah çok zayıfsınben 59 kiloyum şuan..56 ile hamile kalmıştım zaten....ama versem bile göbeğim kalacak galiba.

cnm zayıfım ama hala gobek var gorenler çöp gibi kalmıssın dıyolar ama o çöpte hala göbek var :)

saolsn cnm evet hızlı gıdıyo zıllı ama genetık bana cekmıs bende erken yuruyp erken dıllenmısım azönce aradım anne gei dıyo telefonda agzını yedıgım senın prenses nasıl sen nasılsın

iyi diyelim iyi olalım. ben çok yoruluyorum cnm. kızım maşallah çok hareketli.yemek yemek, tuvalete gitmek benim için lüks.uyku falan yok bize. mesela dün gece 10 da uyudu. sonra sırayla 11 ,12,12:30, 1:30, 2,30 , diyerek saat başı kalktı. bir ara yarım saatte bir falan kalktı. sabahta 7 de ayaktaydık(( öğleye doğru 45 dk öğleden sonra da 1 saat olmak üzere 2 kere de uyudu..
uyku olmadığı için ben de de sinir ve tahammülsüzlük var.eşimin konuşması bile çok geliyor.her söylediğine yaptığına sinir oluyorum....arefe günü alışverişe gittim. bayramlık bişeyler bakayım diye. öyle mızmızlandı ki bişey deneyemedim. almadan geldim. arabasında oturmak onun için işkence.
işte böyleeeee...ama öyle tatlı ki görmelisin.nasıl sevdiriyor kendini. tam bir cimcime. çokta cilveli:))))) hemen kıkırdıyor.
dede, aneneanne,anne diyor.hareketleriyle hemen hemen herşeyi anlatıyor. amin bile yapıyor elleriyle

hatunlarr hepinizee günaydın geçmişe dalacam uzun sürer önce bir selam wereyim dedim ummah hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun tatil bitti iş başı yaptım bugün ewde çalışan annişlere we hem ew hem iş derdi çeken annişlere kocaman selamlarr inşallah artık bebiş olmaktan çıkıp 1 yaşına yaklaşan güzel kızlarınız we oğluşlarınız iyidir biz iyiyiz kızım hala zayfı 7800gr we 74cm boyumuz 11 buçuk ayylık olduk...zayıf we küçük kaldı diye üzülüyorum ama 2 kilo doğdu hepte öle zayıf ilermiyo astımımız war o da cabası Allah beterinden korusun ewlatlarımızı geçmişe giriyim bakim neler kaynattınız görüşrz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…